Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya sadecacım inan o kitabı bitirme inadı bende de var. sekiz ay önce nikola tesla ile ilgili olduğu için bir roman satın almıştım. cook kasmıştı ama geçen gün onu da bitirdim. bu kitabı da yarım bıraksamda elime alıcam elbet. o kadar para verdik yaw hehehe

yoli bu mesajı çook begendiii

bunlarıdaaa....

bunu da cok ama cok begendi. dobra vuvikom benim

bunu daaa çook begendim.

sayın editor,
buranın çok güzel bir topik olduğu konusunda sonuna kadar katılıyorum. ama bu topikin açılış sebebinin dukan diyeti deneyimlerinin paylaşılması olduğu bariz iken kitapta açıkça yazılmış ve okunduğu takdirde anlaşılmaması imkansız olan konularda tekrar tekrar sorulan soruları cevaplamak zorunda olduğumuza kesinlikle katılmıyorum. bu topik olmasa ben bu diyet ikinci günden bırakıcaktım buradaki arkadaşlarımın sonsuz destekleri olmasa. şimdi iyi ki destek olmuşlar diyorum ama bizden müşteri temsilcisiymişiz de cevap vermeye mecburmuşuz gibi bir de cevap verildiği halde "cevap veren olmadı vs "denmesine de sinir oluyorum açıkca ifade etmek isterim... Kesinlikle iyi niyetli olduğu belli olan arkadaşlara bilgi veriliyor hatta niyeti hazıra konmak olanlara bile cevap veriliyor bazı cennetlik arkadaşlar tarafından... bu tür saygısız insanlara cevap vermek zorunda olmak bu topiğin açılma sebeplerinden biri olduğuna inanmıyorum . Saygılarımla..

benden on puan canıcım
bu arada pilates torrentlerinin olduu linki aldım tatlım güle güle kullan ben indirdim ama pcde yer kaplamaktan başka işe yaramadı koca totişi kaldırıp yapamadım :82:
off yaa edwardım nortonum çok sevvim ben onuuu. eşim bana dizi izletmez ben onu online dizi sitelerinden izliim baree:78:

delisin yaa bayılıyorum sizee

Bende sana bayılıyorum ve hep çok beğeniyorum beğendim beğenicem

şekerler ben artık yatmaya gidiyorum..hepinize iyi geceler...sabaha herkes gözünü tartıdan alamasın inip iip çıksın doğrumu acaba die inşallahhhh
berrincim yokya bu gece erkenden uykum geldi niyeyse:)

valla gariptir ki güçlendirmede benim canım meyve istemiyor unutuyorum çoğu zaman, seyirdeyken deli gibi canım kiraz isterdi ıı ıhh şu an hiç istemiyor bu aralar reglim çikolataya çok dayandım haliyle de çok acıkıyorum günde 5 6 dilim kek yiyorumdur umarım tartıya çok yansımaz :44:

canımmmmm
iyi geceler tatlm allah rahatlık versin. eksilerle kalk inşallaa

hoşgeldinizz:)))
benimde 5.günüm ve benimde kabızlık sıkıntım var maalesef:2:kaç gün atak yapacaksınız???kaç kilosunuz?cokmu soru sordum neee

ben 68 kılo ıle basladım ama bunun 5, 6 kılosunu yenı aldım(yazın aldım).benımde 5. gunum pazartesı basladım yarında yapıp sonlandırmayı dusunuyorum:)cok soru sormadınız umarım bıranonce kabızlıktan kurtuluruz(

merhabalar deneyimli olan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var: ramazan byunca oruçluydum iftarda da diyete uydum seyir evresindeim ama bayram sofrası kaçamakları 2 kiloya neden olduu 1+1 e devam ediorumm tık yok kaldıım bööle bu kiloda !! ramazandaki uzun süren açlık mı metabolizmamı bööle yaptı bilmiorum. tekrar uzun atak yapmalımıymm 1+1 ile sabretmelimiyim ne dersinizz.
bir de foto paylaşanlar çokk teşekkürler inanılmaz motive edici tebrikk ediorumm sizi..

eridin gittin eminecim bravo sana

Allah kabul etsin canım

ben de çok seviyorum okumayı polisiye gerilim bayılıyorum adli tıp olay yeri inceleme hastasıyım dediğin gibi bir de ucuz olsalar Allahtan kardeşim de aynı türden hoşlanır müthiş bi arşivi var genelde önce kendi okur sonra bana verir

dukan tarifleri sayfasında çorba taifleri var kepeğin gelince dene istersen içini yumuşatır biraz bir de sen nerdeydin canım yakınsan halledeyim ben goji olayını 100 gr 4 liradan alıyorum göndereyim sana. aslında kepek gelince wc çok rahatlayacaksın emin ol

Kararım kesin pazartesi başlıyorum.şimdi bu 2 gün boyunca herşeye yiyip nefsimi körelteyim geliyorum....dünya biraz hafifleteyim.

bozma sinirini canım nolur hadi pzt bekliyoruz:79:

ya zeynep abla sen ne matrak kadınsın öpesim geliyo seni her mesajında

canımcım eskiden diyet uzmanı olduğumdan şunu öğrenmiştim şimdi meyveyi aralarda yiyoruz ya kan şekerimizi yükseltiyor glisemik endeks olayı yani onun için meyve ile bir çay bardağı süt öneriyor uzmanlar idolüm şekerim iştah açmaması için

lostu ve nurciki ben de merak ettim bir de nev vardı dimi çok başarılı gidiyordu ne zamandır kayıplarda

Son düzenleme:
canım benim tşk ederim ben seni öptüm bileee kocamannn

ya bir şey sordum burnum geldi...niye doğru düzgün cevap vermiyorsunuz. yoksa yoksa beni sevmiyor musunuz?
ellerine sağlık

çok iyi her 20 sayfada bir bunu yapıştıralım ne dersiniz.
iyi olur.

aşkolsun sende cevap vermemişsin. beni kaale almamışsın.sende mi beni sevmedin yoksa....
siz isterseniz cevap verin benim tutumum bu:

latife yapıyorum kimse üstüne almasın .formun gerginliği yerine eski neşesini aradım bir an....

desteğin için sağol.gerçekten kayıplar nerde....

desteğin için sağol.gerçekten kayıplar nerde....

bilsem özgülcüm:44: boşladılar burayı:)))

rica ederim canım
birde ben de dukana başlamadan ne bulduysam yemiştim hatta bayramda tatlının dibine vurdum o derece sen yazınca o aklıma geldi:26:

Dukandaşlarım,

Böyle deyince de baya halka seslenir gibi hissettim kendimi :)

Neyse kızlar, diyeceğim şudur ki;

Neredeyse 2 aydır dukan yapıyorum, 11 kiloya yakın verdim.

Veee aylar sonra ilk kez bugün alışveriş yaptım.

44 beden olmuşum. Bir çok "normal" insanın kabusu olabilecek bu durumun beni nasıl mutlu ettiğini en iyi siz anlarsınız.
Artık normal mağazalardan, normal kıyafetler alıp, aynaya baktığımda kendimle gurur duyarak giyebiliyorum.

Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin :)

Çok mutluyum. Biliyorum ki duygularımı sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Bu süreçteki -bir kısmınızın farkında bile olmadan verdiği- desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.

çok tebrik ederim darısı başımıza...

iyi geceler canlar öpüldünüz...

canım ramazanda oruçlu olmadığım için yardımcı olamayacağım eminim diger kızlardan oruçlu olanların bi fikri vardır..

selam yoldaş seaborne
çook sevindim canımcım sen kaç bedendin ki 44 kg ya indin? ben başlangışta bu bedende idim de incelmek süper bi duygu umarım gerisi de kolaylıkla gelir .

kutlarım,valla iyi vermişsinyaşadığın mutluluğu çok iyi anlıyorum.inşallah yakında42 sonra kırk ne güzel dimi arkadaşım.inşallah hedefine ulaşır ve korursun.hadi hep beraberYAŞASIN DUKANyaşasınK:K

tebrikler canım iyi vermişsin

ben bundan sonra soru sormıycam söz artık kitabı hatmettim öğrendim her şeyi zaten geçmişi okuyunca daha iyi anlıyorum benim sorularımı soranlarda çıkıyor...teşekkürler yine de :78:

ay cnaım çok kötü umarım geçer kabızlığın da rahatlarsın...

yok canım 1 günde atılıyo tatlandırıcı kitapta menülerde özellikle gösterilmiş

çoooooooooook teşekkürler bu bilgler için canımmm

canım kitabı mutlaka oku daha iyi anlarsın..1+1 sanırım atak evresini iki gün yapmak oluyo emin değilim ama deneyimli arkadaşlar ceveplandırır merak etme canım bu arada sonuna kadar katılıyorum sana

tebrikler canımm harikasınnn umarım 42 bedenede düşersin en yakın zamanda

Ramazanda oruç tutmak metabolizma hızını yavaşlatıyor bu uzmanların söyledikleri bu yüzden uzun süre kilonuzda takılmış olabilirsiniz, kaç gündür aynı kiloda takılı kaldınız, ramazan boyunca aynı kiloda kaldıysanız bir yumruk yapmanızı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…