- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
bak işte nasıl farkediyo zevkler beğeniler:) ben intanbul hatırasını çok beğendim mesela ilk başları biraz bayıcıydı haklısın ama bendede bi huy var kötüde olsa illa bitirecem:)) sonunda çok beğendim...olasılıksız 1.5 günde bitti sonra birine verdim gelirse geri tekrar okumak istiyorum..öle hızlı bittiki çoğu yeri aklımda deil:))
ya sadecacım inan o kitabı bitirme inadı bende de var. sekiz ay önce nikola tesla ile ilgili olduğu için bir roman satın almıştım. cook kasmıştı ama geçen gün onu da bitirdim. bu kitabı da yarım bıraksamda elime alıcam elbet. o kadar para verdik yaw hehehe
Katrem kardeşim,
Yazdıklarından henüz duygularını ve konuşma tarzını kontrol edemeyecek kadar genç olduğunu anlıyorum, onun için sana kardeşim diyorum.Zira ben tam olarak 40 yaşındayım. Dünyadaki en büyük aptallar kendilerini en zeki zannedenlerdir, çünkü onlar diğerlerinin zekasını hafife alma hatasına düşerler. Bir ablan olarak sana bu hataya düşmemeni öneririm.
Yazdıklarına verilecek çok cevap var, ama senin tarzınla yazmak, bu yaş ve bu konumda bana yakışmaz.
Sana düşen yanlış anlaşma olsa bile önce buradakilerden özür dilemektir, bunu yapamayacaksan buradan ayrılman herkes için gerilimi azaltmak adına en uygun davranış olacaktır çünkü hedefimiz belli ve boş yere zamanımızı ve enerjimizi harcıyoruz.
Sevgiler
yoli bu mesajı çook begendiii
zeynepcim ben sana yarandım şimdi sıra sende sen bana yaranmalısın:) senden butip yazıları hiiiç görmemeni muhattab olmamanı istiyorum..biz nerdeyiz o nerde anlatamıyoruz ne demek istediğimizi...yanlış anlaşılmasın biz anlatamıyoruz kendisi anlamıyo deil...ayrıca farkettiysen sana yazıyorum kimseyle çen çen tartışcak halim yok...hadi şimdi sende bana yaran gözüme gir bakalım:)
bunlarıdaaa....canım benim ya vallahi sadece gülüp geçiyorum bende hiç anlatmaya kalkışmadım yani çünkü arkadaşlar cevaplamıştı ama ben olsaydım mademki bir işe kalkışmışım soru sormuşum heyecanla beklerim cevabını bugün kalkmış diyorki bizlere diyor yani bir allahın kuluda cvp yazmadı anlaşılır bir dille cvp verdim ne o efenim inanmayan geriye dönsün baksın kimse cevaplamadı ee geriye döndüm baktım yanılmamışım cevaplanmış yani bu durumda sen ben olsak canım mors oldum derdik özür dilerdik yok be sadecam bizim konuştuğumuz dil anlaşılmıyor galiba hade ben çıktım herkesi öptm bybyb
bunu da cok ama cok begendi. dobra vuvikom benimwalla bildiğin HAKSIZSIN....gerçekten saygısızca cevaplar bunlar....cevabı bekleyememiş olabilirsin,işin çıkmıştır kapatmışsındır ama ertesi gün gelirsin soruyu sorduğun yerden itibaren okursun..yok okuyamadıysan da mahcup bir ifade takınıp tekrar sormaya çalışırsın kusura bakmayaın okuyamadım dün diye,ama sen gelip hala saygısızlık yapıyorsun,bir Allahın kulu bile cevap vermedi diye çıkışıyorsun..bir de hakkını haram etseydin bare..yazıklar olsun bize amma kötü insanlarmışız da bir cevap bile vermemişiz sana...
muhabbetlerden okuyamazsın sen şimdi bunları da..
Sadecam ve zeynep aplam size tamamen katılıyorum...
bunu daaa çook begendim.yeni gelen arkadaşlar lütfen kitabı okuyun ve baştan beri defalarca sorulan soruları artık bize sormayın, kusura bakmayın kitap 20 tl, buna para vermeyi çok buluyorsanız bu diyete başlamayın bile, çünkü pahalı bir diyet ve bizi sürekli cevap vermeye mahkum dukanın ücretli çalışanları olarak görmeyin, madem bir şey soruyorsunuz saygı çerçevesinde cevap almayı bekleyin, bir yanıt verdiğimizde bize ters ters yanıtlar vermeye çalışmayın, en son olarak da forumun tansiyonunu yükseltmeyin lütfen
Arkadaşlar
Bu topiği açtıysanız burada deneyimlerinizi paylaşıyor ve birbirinize yardımcı olarak kilo vermeye çalışıyorsunuz.
Ve bu topiği açtıysanız sorulan sorulara cevap vermelisiniz.
Sadece kitaptan yapılacaksa bu diyet, bu topik neden açıldı?
Forumumuzun bu bölümü tüm üyelerimize açıktır.
Herkes gelebilir, paylaşım yapabilir, fikir sorabilir.
Fakat verdiğiniz cevap bu olmamalı.
Lütfen dikkate alıp birbirinizi kırmayın.
Çok güzel bir topik burası,
Lütfen kıymetini bilin.
Keyifli paylaşımlar:)
sayın editor,
buranın çok güzel bir topik olduğu konusunda sonuna kadar katılıyorum. ama bu topikin açılış sebebinin dukan diyeti deneyimlerinin paylaşılması olduğu bariz iken kitapta açıkça yazılmış ve okunduğu takdirde anlaşılmaması imkansız olan konularda tekrar tekrar sorulan soruları cevaplamak zorunda olduğumuza kesinlikle katılmıyorum. bu topik olmasa ben bu diyet ikinci günden bırakıcaktım buradaki arkadaşlarımın sonsuz destekleri olmasa. şimdi iyi ki destek olmuşlar diyorum ama bizden müşteri temsilcisiymişiz de cevap vermeye mecburmuşuz gibi bir de cevap verildiği halde "cevap veren olmadı vs "denmesine de sinir oluyorum açıkca ifade etmek isterim... Kesinlikle iyi niyetli olduğu belli olan arkadaşlara bilgi veriliyor hatta niyeti hazıra konmak olanlara bile cevap veriliyor bazı cennetlik arkadaşlar tarafından... bu tür saygısız insanlara cevap vermek zorunda olmak bu topiğin açılma sebeplerinden biri olduğuna inanmıyorum . Saygılarımla..
Canim edward norton`un american history X teki haline ben de bayilirim, bir de o filmi cekmeden onceki filminin adini hatirlamiyorum ama böyle sisko,tipsiz bise, ondan sonra oyle kasli, hatta baklavali falan gorunce $ok olmustum ben, helal walaa...
Iste kivanc`in da ilk bolumde hapishanedeki bicaklandigi bi sahne var, orada kavga ederken goruluyor baklavalari, adonisi :)
Bir de evet ya ben de torrent kullaniyorum, winsor icin link gondersen bana da super, düper, üper olur :) Ben cok yerden duydum tatlim, evet 2-3 cm boy uzatiyormus plates, yani sirt eklemlerin falan esniyor, uzuyor ya, o yuzden otomatikman uzuyorsun :)
....
Sevgili katrem, senin soruna ben de baska bir arkadas da cevap verdik, sen ise sonradan gelmis bi allahin kulu yardim etmedi seklinde garip havalarda bir mesaj yaziyorsun, kendin demissin ben bu forumda uzun zamandir varim diye, madem forumun sistemini biliyorsun, biri birsey yazdigi zaman verilen cevabin da ayni sayfada olamayacagini, foruma cok kisi yazdigi icin verilen cevaplarin bir kac sayfa ileride de olabilecegini bilmen lazim. ayni sayfada cevap araman zaten cok mantiksiz, bir de sohbetlerden gormemisim diyorsun, o zaman sohbettir nasilsa bunlar diye okumadan gecmeden once bana cevap verilmis mi diye aramadan, tek tek okumadan gelip de buraya bana cevap vermediniz dememelisin, gercekten arkadaslarimin da dedigi gibi sorun senin uslubunda! Bir de ustune "sacmalama, siz birbirinize yaranin" gibisinden saygisizlik yapiyorsun. bizim ne cikarimiz olabilir ki sorulan sorulara cevap vermeyerek, ya da internetten birbirimizi destekleyerek, oyle olsa forumda zaten yazici olmazdik, sadece okuyucu olurduk, kimseye yardim etmeye yeltenmezdik. Ama iste böyle durumlar ortaya cikinca biz hepimiz birbirimize yaransak daha mantikli olacak aslinda. Ben de arkadaslarima yarandim simdi. Iyi oldu, arti puan aldim dime kizlar, artilarim birikince artik puanlarim kadar hediye kazanirim bakarsiniz :)
bu arada pilates torrentlerinin olduu linki aldım tatlım güle güle kullan
off yaa edwardım nortonum çok sevvim ben onuuu. eşim bana dizi izletmez ben onu online dizi sitelerinden izliim baree:78:
Ben yeni başlayacağımda size bir şey sorayım 1+1 nedir.kitabı mı aldım...ama bir türlü okuyamadım. sizce ne yapsam okusam mı yoksa size sorup cevap mı beklesem.hım aklımdayken kardeşim siz niye dukan yapıyorsunuz utan muyor musunuz.kalori diyeti,isveç diyeti varken niye sağlığınızla oynuyorsunuz.kızıyorum bak size çabuk hepiniz diyetinizi bozun .benim dediğimi yapın.
offfff
offff benim oğlan geldi.iyi kafa yapıyordum .sinirlerimim bozuldu yine yaaaa!
ilahi özgül alemsin cnm yaa:) şekerim boşuna nefesini tüketme maalesef söylemlerimiz yanlış anlaşılıyo ne demek istediğimiz anlamıyolar ve olay tatsızlaşıyo...açıkcası bugün ben baya bi üzüldüm...sayfa yöneticileri bile olayı tamamen bizim hiç kimseye yardım etmediğimiz yönünde yazmış..inan burda kurduğum arkadaşlıklar ve sevgi bağı olmasa girmemeyi düşündüm birdaha...iyilikten maraz doğarmışya öyle oldu bizimki..halbuki çok kişiye yardımcı olunuyo burda mesela zeynebin ekmeği vuvunun pizzası mutlunun pudingi ve biçok tarif edindim burası sayesinde..bunlar benim diyetimi zevkliçeşitli hale getirdi..kimse denediği bişeyi benden başka kimse yapamasın yemesin die paylaşmamazlık etmedi..neyse artık çok daha dikkatli davranmak lazım..kendi adıma ağzımın payını aldım..
bu arada son olaak bu konularla ilgili şunu eklemek istiyorum...bikaç tatsız durum karşısında ben epeydir bu tür diyaloglara girmiyodum..fakat zeynebe karşı tutunulan tavır ve sözler karşında kendimi tutamadım cevap verdim...bundan sonra buraya kim gelirse gelsin ne tür bi gerginlik olursa olsun asla müdahil olmayı düşünmüyorum...üzülen ve geride kalan biz oluyoruz sanki aramıza kimseyi katmıyomuş gibi bi hava yaratılıyo olaya girince...tüm arkadaşlarıma sevgilerimleee arz ederim:)
delisin yaa bayılıyorum sizeezeynoşşş ben ferihayı izlemiyorum artık o kızın o ölük ölük mızık mızık halleri beni sinir ediyodu..yokluktan geçen sene izliyodum arada..ama kanal d deki bir çocuk sevdim güsele benziyo...bi bak şekerim belki sende beğenirsin...bide feriha kilo vermeyi durduruyomuş şişiriyoya kız ondannn:34: