senin adına çoooook sevindim tebrik ederim...hepimiz çok iyi biliriz bu duyguları bilmeyenlere katılmayada az kaldı.onlarla aramızdaki fark biz herzaman bileceğiz.:)dukandaşlarım,
böyle deyince de baya halka seslenir gibi hissettim kendimi :)
neyse kızlar, diyeceğim şudur ki;
neredeyse 2 aydır dukan yapıyorum, 11 kiloya yakın verdim.
Veee aylar sonra ilk kez bugün alışveriş yaptım.
44 beden olmuşum. Bir çok "normal" insanın kabusu olabilecek bu durumun beni nasıl mutlu ettiğini en iyi siz anlarsınız.
Artık normal mağazalardan, normal kıyafetler alıp, aynaya baktığımda kendimle gurur duyarak giyebiliyorum.
Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin :)
çok mutluyum. Biliyorum ki duygularımı sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Bu süreçteki -bir kısmınızın farkında bile olmadan verdiği- desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
sorma bendede durum 2-3 gündür aynı.1 ayda 1 kilo almıştım.şu bir haftada durum ne olacak.pazartesi yazarım artık.bilsem özgülcüm:44: Boşladılar burayı:)))
rica ederim canım
birde ben de dukana başlamadan ne bulduysam yemiştim hatta bayramda tatlının dibine vurdum o derece sen yazınca o aklıma geldi:26:
tebrikler canım iyi vermişsin
ben bundan sonra soru sormıycam söz artık kitabı hatmettim öğrendim her şeyi zaten geçmişi okuyunca daha iyi anlıyorum benim sorularımı soranlarda çıkıyor...teşekkürler yine de :78:
ay cnaım çok kötü umarım geçer kabızlığın da rahatlarsın...
yok canım 1 gündeAtılıyo tatlandırıcı kitapta menülerde özellikle gösterilmiş
çoooooooooook teşekkürler bu bilgler için canımmm
canım kitabı mutlaka oku daha iyi anlarsın..1+1 sanırım atak evresini iki gün yapmak oluyo emin değilim ama deneyimli arkadaşlar ceveplandırır merak etme canım bu arada sonuna kadar katılıyorum sana
öncelikle geçmiş olsun;merhaba
40 gündür dukan dieti yapıyorum , hersey yolunda gidiyordu , kabizlikta yasamadım
ama dün cok kötü ishal oldum . Ton balığından şüphelendim ama zannetmiyorum
reflor (ishal ilaci ) ictim patates yedim , pirinc lapasi yedim ama su saat oldu hala geçmedi
diet yaparken boyle bir durumla karşılasan varmı acaba ?
Cok et yada tavuk yemekten bagirsaklarda bir sorun mü oluyor ?
Hafta sonu geçmezse pazartesi doktora gidiyim diyorum
çünkü baya şiddetli
mükemmel yazmışsın doktorcuğum beğendim.
evet bende çooook beğendim
vallla da billa da fıstık olmuşsun melodi ablacım yaw. evvet otuz gösteriyosun neden olmasın ki. bana eskiden 35 ten büyük gösteriyorsun diyorlardı 75 kg iken şimdi 26-28 arası diyenler bile var
neden olmasın evet ben artık 30yaşındayımsana öle diyenler optik filandı sanırım teşekkür ederim canım
seni biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum!! karşındaki insanın yaşını konumunu bilmeden bu şekilde konuşman doğru değl..ben senin mesajını sorunu gördüm ve sonucun bu olacağını belli eden bi tarzın olduğundan cevap yazmadım...yardım etmek istemedim...yada canım istemedi diyelim...prensip olarak artık cevapladığım sorularda bi akla yatkınlık arıyorum...arkadaşlarım kibarlık yapıp sana cevap yazmışlar...yardımcı olmak istemişler...işte sen gibiler yüzünden bazen hiç haketmeyen insanlara ters davranıyoruz...birilerinden bişi isterken biraz daha sempatik olabilirsin...biz burda dukanın ücretli çalışanları deiliz...arada senin gibileride çıkıyo tabi ama genel olarak biz aramızda yeni gelenlerde dahil gayet güsel anlaşıyoruz...saldırıya geçmeden önce bi düşün bi araştır...sohbetten görmemişim demekle olmuyo...gerçekten burda ortamı gerenlerden acaip sıkıldık çünkü...
Katrem kardeşim,
Yazdıklarından henüz duygularını ve konuşma tarzını kontrol edemeyecek kadar genç olduğunu anlıyorum, onun için sana kardeşim diyorum.Zira ben tam olarak 40 yaşındayım. Dünyadaki en büyük aptallar kendilerini en zeki zannedenlerdir, çünkü onlar diğerlerinin zekasını hafife alma hatasına düşerler. Bir ablan olarak sana bu hataya düşmemeni öneririm.
Yazdıklarına verilecek çok cevap var, ama senin tarzınla yazmak, bu yaş ve bu konumda bana yakışmaz.
Sana düşen yanlış anlaşma olsa bile önce buradakilerden özür dilemektir, bunu yapamayacaksan buradan ayrılman herkes için gerilimi azaltmak adına en uygun davranış olacaktır çünkü hedefimiz belli ve boş yere zamanımızı ve enerjimizi harcıyoruz.
Sevgiler
heyy ne kadar çok yazıyonuz.yetişemiyorum.dün hiç okuyamamıştım bu gün elime aldım 40 sf olmuş.
gelelim bana diette 25 günüm ve 7200 g vermiş bulunuyorum.
mutluluğumu anlatamam.
şimdi geçmişe gidiyorum güzeller.
sayın editor,
buranın çok güzel bir topik olduğu konusunda sonuna kadar katılıyorum. ama bu topikin açılış sebebinin dukan diyeti deneyimlerinin paylaşılması olduğu bariz iken kitapta açıkça yazılmış ve okunduğu takdirde anlaşılmaması imkansız olan konularda tekrar tekrar sorulan soruları cevaplamak zorunda olduğumuza kesinlikle katılmıyorum. bu topik olmasa ben bu diyet ikinci günden bırakıcaktım buradaki arkadaşlarımın sonsuz destekleri olmasa. şimdi iyi ki destek olmuşlar diyorum ama bizden müşteri temsilcisiymişiz de cevap vermeye mecburmuşuz gibi bir de cevap verildiği halde "cevap veren olmadı vs "denmesine de sinir oluyorum açıkca ifade etmek isterim... Kesinlikle iyi niyetli olduğu belli olan arkadaşlara bilgi veriliyor hatta niyeti hazıra konmak olanlara bile cevap veriliyor bazı cennetlik arkadaşlar tarafından... bu tür saygısız insanlara cevap vermek zorunda olmak bu topiğin açılma sebeplerinden biri olduğuna inanmıyorum . Saygılarımla..
bende bunu çok beğendim
merhabalar deneyimli olan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var: ramazan byunca oruçluydum iftarda da diyete uydum seyir evresindeim ama bayram sofrası kaçamakları 2 kiloya neden olduu1+1 e devam ediorumm tık yok kaldıım bööle bu kiloda !! ramazandaki uzun süren açlık mı metabolizmamı bööle yaptı bilmiorum. tekrar uzun atak yapmalımıymm 1+1 ile sabretmelimiyim ne dersinizz.
bir de foto paylaşanlar çokk teşekkürler inanılmaz motive edici tebrikk ediorumm sizi..
selam canımmAllah kabul etsin tatlımm...bizler iyiyiz bildiğin gibi pekbi değişiklik yok yağmırım..herkeste bir koşturmaca bu aralar...benimde kepeğim bitti bugün optimuma gidip bakayım diyodum vakit kalmadı yarın sabah artık...canım yoğunum diyosun koşturuyosun bari vitamin takviyesi falan yap kullanmıyosan..mevsim geçişleri insanı zaten bi hoş yapıyo yakalnma gribe falan allah korusun...bizde seni seviyoruz fıstığım..
en kısa zamanda dön .bizlerde seni çok seviyoruz .
ya bir şey sordum burnum geldi...niye doğru düzgün cevap vermiyorsunuz. yoksa yoksa beni sevmiyor musunuz?
iyi olur.
aşkolsun sende cevap vermemişsin. beni kaale almamışsın.sende mi beni sevmedin yoksa....
siz isterseniz cevap verin benim tutumum bu:
latife yapıyorum kimse üstüne almasın .formun gerginliği yerine eski neşesini aradım bir an....
Dukandaşlarım,
Böyle deyince de baya halka seslenir gibi hissettim kendimi :)
Neyse kızlar, diyeceğim şudur ki;
Neredeyse 2 aydır dukan yapıyorum, 11 kiloya yakın verdim.
Veee aylar sonra ilk kez bugün alışveriş yaptım.
44 beden olmuşum. Bir çok "normal" insanın kabusu olabilecek bu durumun beni nasıl mutlu ettiğini en iyi siz anlarsınız.
Artık normal mağazalardan, normal kıyafetler alıp, aynaya baktığımda kendimle gurur duyarak giyebiliyorum.
Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin :)
Çok mutluyum. Biliyorum ki duygularımı sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Bu süreçteki -bir kısmınızın farkında bile olmadan verdiği- desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
eridin gittin eminecim bravo sana
Allah kabul etsin canım
ben de çok seviyorum okumayı polisiye gerilim bayılıyorum adli tıp olay yeri inceleme hastasıyım dediğin gibi bir de ucuz olsalar Allahtan kardeşim de aynı türden hoşlanır müthiş bi arşivi var genelde önce kendi okur sonra bana verir
dukan tarifleri sayfasında çorba taifleri var kepeğin gelince dene istersen içini yumuşatır biraz bir de sen nerdeydin canım yakınsan halledeyim ben goji olayını 100 gr 4 liradan alıyorum göndereyim sana. aslında kepek gelince wc çok rahatlayacaksın emin ol
bozma sinirini canım nolur hadi pzt bekliyoruz:79:
ya zeynep abla sen ne matrak kadınsın öpesim geliyo seni her mesajında
canımcım eskiden diyet uzmanı olduğumdanşunu öğrenmiştim şimdi meyveyi aralarda yiyoruz ya kan şekerimizi yükseltiyor glisemik endeks olayı yani onun için meyve ile bir çay bardağı süt öneriyor uzmanlar idolüm şekerim iştah açmaması için
lostu ve nurciki ben de merak ettim bir de nev vardı dimi çok başarılı gidiyordu ne zamandır kayıplarda
MErhaba
40 gündür Dukan dieti yapıyorum , hersey yolunda gidiyordu , kabizlikta yasamadım
Ama dün Cok kötü ishal oldum . ton balığından şüphelendim ama zannetmiyorum
Reflor (ishal ilaci ) ictim patates yedim , pirinc lapasi yedim ama su saat oldu hala geçmedi
Diet yaparken boyle bir durumla karşılasan varmı acaba ?
Cok et Yada tavuk yemekten bagirsaklarda bir sorun mü oluyor ?
Hafta sonu geçmezse Pazartesi doktora gidiyim diyorum
Çünkü baya şiddetli
herkeze selamm
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...
ama bende yapıcam ınat ettım... :)
Arkadaşlar yabancı forumlarda "Dont feed the troll" diye bi deyim var.
Nolur siz de uymayın trollere.
Çünkü bazı insanlar cidden tartışmadan huzursuzluktan besleniyorlar, siz cevap verdikçe, olay büyüdükçe tatmin oluyorlar.
Zaten haklı olmak gibi bir kaygıları yok.
Özel olarak bu durum için söylemiyorum.
Böyle bir sorun sezdiğinizde en güzel cevap hiç cevap vermemek.
Hem troll'ü beslemiyoruz, hem forumun huzuru kaçmıyor.
Hepinizi öpüyorum.
Bu arada bugün 11'i de devirmişim
Bir de dün ilk kez sebze günümde sebze yemeye fırsat bulamadım. Bugün gene protein gidebilirsem 3 günlük bir yumruk gibi olacak bünyeye :)
Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler
Cevap verenlere Cok teşekkür ederim
Bende bu durum gecene kadar goji yemeyi bırakırım diyorum .
Zaten güçlendirmeye geçtiğim icin pirinc lapasi ve haslanmis patates yicem . Ama 2 dilim ekmek , ekstra peynir hele ödül yemeği asla :)
İsin kötüsü patates ve pirinc listenin en sonunda
İnşallah su kötü ishalden hiç kılo almadan kurtulabilirim
Ama anladığım kadarıyla bu bir zehirlenme değil
Dietin vücuda bir etkisi ne yazıkki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?