Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

senin adına çoooook sevindim tebrik ederim...hepimiz çok iyi biliriz bu duyguları bilmeyenlere katılmayada az kaldı.onlarla aramızdaki fark biz herzaman bileceğiz.:)
bilsem özgülcüm:44: Boşladılar burayı:)))

rica ederim canım
birde ben de dukana başlamadan ne bulduysam yemiştim hatta bayramda tatlının dibine vurdum o derece sen yazınca o aklıma geldi:26:
sorma bendede durum 2-3 gündür aynı.1 ayda 1 kilo almıştım.şu bir haftada durum ne olacak.pazartesi yazarım artık.

hiç önemli değil .anlamadığın yer olursa sen yinede sor...:)

ya bu arada elisa day nerelerde.....

MErhaba
40 gündür Dukan dieti yapıyorum , hersey yolunda gidiyordu , kabizlikta yasamadım
Ama dün Cok kötü ishal oldum . ton balığından şüphelendim ama zannetmiyorum
Reflor (ishal ilaci ) ictim patates yedim , pirinc lapasi yedim ama su saat oldu hala geçmedi
Diet yaparken boyle bir durumla karşılasan varmı acaba ?
Cok et Yada tavuk yemekten bagirsaklarda bir sorun mü oluyor ?
Hafta sonu geçmezse Pazartesi doktora gidiyim diyorum
Çünkü baya şiddetli

herkeze selamm

diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa ((

evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..

of offff....

zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...

ama bende yapıcam ınat ettım... :)

öncelikle geçmiş olsun;
salgın mı var bilmiyorum ama şu sıra burda da hastalıkların çoğu böyle.,içtiğin bir ilaçta yapmış olabilir.,

bu arada bende diyet yaptığım sürede hiç kabız olmadım ,tersine hemen hemen hergün ishaldim ama senin dediğin gibi şiddetli değil.

evet lütfen sınırları aşmayalım sonra haketmeyen arkadaşlarımız ceza alıyorlar çok güzel yazmışsın sadecacığım

ne kadar güzel yazmışsınız ne kadar zarif kibar kim bu mesaja bişey diyebilirki uslup tarz ne kadar önemli teşekkürler

oh maşallah maşallah devamını dilerim çok güzel vermişsiniz

Hanımlar,
görevli arkadaşımızın biz kendisinden rica ettik diye yazdığı uyarıyı kopyalayıp yapıştırmak,uyarıya cevap vermek,cevap vereni beğenmek üzerine yorum yapmak yerine lütfen konu içeriğine uygun yorumlar yazınız,topik dışına çıkan yorumlar konu dışı mesaj uyarısı alacaktır...

mrb canım cvp yazıldımı sana bilmiyorum geçmişi okuyarak devam ediyorum daha son sayfaya gelmedim yazıldıysa bile fikir olur en azından 10günden fazla yani 15gün filan kilo vermen durduğunda yumruk yapıyorsun kitabı okudunmu bilemiyorum yumruk demek uzun süre kilo vermen durduğunda 4gün atak yapmak demek ben denedim 13gün durmuştu 4gün atak yaptım verdim 1+1devam ettim tatilde 3kilo aldım geldim 5gün atak yaptım 3kilo gitti bi dene istersen kaç gün oldu bilmiyorum ama tebrikiçinde teşekkürler

Arkadaşlar yabancı forumlarda "Dont feed the troll" diye bi deyim var.
Nolur siz de uymayın trollere.
Çünkü bazı insanlar cidden tartışmadan huzursuzluktan besleniyorlar, siz cevap verdikçe, olay büyüdükçe tatmin oluyorlar.
Zaten haklı olmak gibi bir kaygıları yok.

Özel olarak bu durum için söylemiyorum.

Böyle bir sorun sezdiğinizde en güzel cevap hiç cevap vermemek.
Hem troll'ü beslemiyoruz, hem forumun huzuru kaçmıyor.

Hepinizi öpüyorum.

Bu arada bugün 11'i de devirmişim

Bir de dün ilk kez sebze günümde sebze yemeye fırsat bulamadım. Bugün gene protein gidebilirsem 3 günlük bir yumruk gibi olacak bünyeye :)

sağol canım benim.amin..vitamin kullanmak hiç aklıma gelmedi valla bugün bunu değerlendirip bi vitamin alıyım teşekkür ederim canımcım

en kısa zamanda dön .bizlerde seni çok seviyoruz .

:78:

seni nasıl sevmem canım benimmm ayar üstüne ayar veriliyo bizi artık kimseyi sevmeme şansımız yok

:)) evet sahiden halka sesleniş gibi olduu:) valla süpersin çok tebrik ederim seni fazla 44 beden kıyafet alma sığdım nasılsa die çünkü yakında onlarda üstünden düşecek..tecrubeyle sabittir:)) maşallah arkadaşım devamını dilerim

benden uzman olma emii tatlım ben bunu bilmiyodum çok tşkr ederim bide öyle deniyim...uzun zamandır regl olcama yakın tatlı krizim ve şişkinliğim yoktu neyse alıştık artık 1 ileri 2 geri muhbbetine dukanla...moral bozmak yok gidecek elbet şimdiki fazlalık...allahtan sütü acaip severim yani fazladan kalori almak olmasa her dakka içebilirim:)

canım çok geçmiş olsun...banada oldu bikaç kere 7 günden fazla süren ishaller için doktora gitmekte fayda varmış...bazılarımızda bu etki oluyo bende araştırmıştım noluyo die...sanırım seninde normalde kabızlık sorunun yok benim öyle çünkü..kepek goji falan ekstra etki yapıyo dönem dönem...ben dayanmıştım ilaç ve lapa falan yememiştim..aklında olsun sade bi türk kahvesi ve bol madem suyu iç...zaten sıvı alımını artırmak lazım ishalkenya sodada gözünü açıyo tansiyonu dengeliyo

selam asyacım...allah allah mutlaka biyerde bi yanlış yapıyosun azda olsa vermen gerekirdi atakta...ev halkınıda kınıyorum zayıflamak isteyen kişilere neden butip imalarda bulunulur anlmış deilim...hem kilolalarıyla dalga geçerler hemde zayıflamak istediğinde ee hadi inşallah bu sefer olur gibi alttan altan laf sokarlar...bozma tatlım sen moralini onlara vereceğin en güsel yanıt zayıfladığında oto olarak kapak şeklinde verilcektir:))şimdi neler yedin yazarsan bizde doğru yada yanlış die test edebiliriz...kepek ve su çok önemli..bide asla az miktarda yememen gerekiyo..ne kadar çok protein o kadar çok kilo kaybı unutma canımmm

evet canım bazen insan unutuyo sebze yemeyi yada denk gelmiyo...bende ilk zamanlar özenle sebzeli günüme hazırlanırdım sonra biraz salladım ne denk gelirse yiyodum..şimdi eşimin başlamasıyla tekrar düzene girdi...sebze sevmeyen adam sebze günlerini kovalar oldu:))

Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler

günaydın doktorcum...evet bende katılıyorum özellikle kışa yaklaşırken tedbir olarak mutlaka alalım arkadaşlar vitamin...ben bide ayrıca bugün grip aşısı olmayı düşünüyorum oğlumla...daha önce hiç yaptırmamıştım ama geçirdiğim zaman çok ağır geçiriyorum...bu arada beğen butonumuz olmadığından sanki görmemiş gibi oluyoruz msg ları ama sizin yazdığınız herşeyi çok beğeniyorum doktorcum:) varlığınızla yazdıklarınızla ve bize yaptığınız hatırlatmalarınızla çok şey katıyosunuz sayfamıza...çok teşekkürler bizimle olduğunuz içinnn...

Cevap verenlere Cok teşekkür ederim
Bende bu durum gecene kadar goji yemeyi bırakırım diyorum .
Zaten güçlendirmeye geçtiğim icin pirinc lapasi ve haslanmis patates yicem . Ama 2 dilim ekmek , ekstra peynir hele ödül yemeği asla :)
İsin kötüsü patates ve pirinc listenin en sonunda
İnşallah su kötü ishalden hiç kılo almadan kurtulabilirim

Ama anladığım kadarıyla bu bir zehirlenme değil
Dietin vücuda bir etkisi ne yazıkki ???

geçmiş olsun canım,
sana ishal için limontuzunu öneririm o küçük taneciklerden 2-3 tane yutabilirsin tecrübeyle sabit.şifa olması dilegiyleee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…