Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan diyetinde beklenen posasız beslenmeye bağlı kabızlık. İshal olması pek mantıklı değil. Bu mevsimde özellikle sütlü ürünler ve tavuk nedeniyle gıda zehirlenmeleri olabilir. Mikrobik bir ishal de olabilir. Basit bir yakınma gibi görünse de ishal olduğunuzda gaitada mikrop araştırılması ve muayene için mutlaka bir enfeksiyon hastalıkları uzmanına başvurmanız uygun olur.

1+1 yapmama rağmen 16 gündür aynı kilodaimm çokk sıkıldımm!! o zaman yarından itibaren 4 günlük atak yapıorumm umarım işe yarar cevap için teşekkürler!!

cevabınızı sonradan gördüm melodi1970 de 4 günlük atak yapmamı önermişş yarın başlıorum cevap için tşkklr..

selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucam netimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz

kıyamam geçmiş olsun goldencim...kopma bizden zaten ayrıca sınav içinde başarılar tatlım...sende çok iyi bak kendine

Yasemin merhaba tatlım,
Tatlandıcı soran yanlış hatırlamıyorsam sendin galiba.Ben SPLENDA'yı Metro'dan tam hatırlamıyorum ama 19 yada 20 lira gibi bir fiyata aldım.İşine yarar mı bilmiyorum yağsız süttozu da gördüm.Hala almadıysan bir bak istersen.

merhaba canım ben kekler için falan takitanın özel kekler tatlılar için olanından aldım ama çok koymak gerekiyor doğru tadı yakalamak için pek sevmedim, ama eşim dün mecidiyeköyde bi eczaneden 500 lük splenda almış granül splenda hediyeliymiş onu kullanıcam hem splenda olunca benimde içim rahat ediyor en azından.

süt tozunu bende baya bi önce migrostan almıştım pek kullanmadım dukutella falan yaparsam koyuyorum onu da çoktan yapmadım

ufff aynı dert bende de var canım bugün sınavım vardı sağolsun sabah bebeğemle buluştuk onun evine yakınmış okul beni dualar eşliğinde sınava uğurladı canımmmm benimmmm, yarınki içinde çalışmam gerekiyor ama uyuycam önce biraz yoruldum sabahın köründe kalkınca

ameliyatın için şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah sen bile anlamadan hemencik bitiverir

yasemincim çok teşekkür ederim sanada yarın için şimdiden başarılar verelimde şu dersleri kurtulalım

canım kaç kilosun??? sadecamın dediği gibi yiyip içtiklerini bir yazarsan fikrimizi söyleyebiliriz

canım doktorumuız açıklık getirdi olaya dietle ilgisi olmamalı bence de
mikrobik de olabilir kola da iyi gelir dene istersen ama tatlandırıcılı değil normal
geçmiş olsun

sınavında başarılar ayrıca şimdiden geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın

yasemin sana da başarılar canım

merhaba arkadaslar
bol zayiflamalar diliyorum

1. TAKIM CUMA Zayiflama Grubunda 4 üyeye ihtiyacimiz var...
2-3 kisi de DUKAN yapiyor, ben dahil.
Takimimiz dan bir kac kisi mezun oldu... yeni kisiler lazim

1. Takim ne oldugunu bilmeyen icin anlatayim:
Her cuma tartiliyorsunuz, ve tüm CUMA takimlarinin sonuclarina bakiliyor, hangi grup birinci ikinci ücüncü vs. oldu diye...
yani BIZIM elimizde takimimizin birinci olmasi...
AZIM geliyor böyle gruplarda

Ayriyetten baska gruplara da katilabilirsiniz tabi...

1 hafta deneme süresi var... bol paylasimlar sohbetler edilicek, menüler yazilicak... vs vs

Kim gelmek ister ??
geliiin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2524.html

Son düzenleme:

Bugün 95 günlük seyir evremin ilk günü. Ve bu sabah kalktığımda tartıda 67.6 yı gördüm.Oleyyy. İnşallah ideal kiloma gelmem daha da kısa sürer. Atağa göre gerçekten kolay geçiyor.

Bugün menüm şöyle;
sabah: 1 domates, 1 salatalık, kibrit kutruısu kadar normal peynir, çay
ara: 1 kupa neskafe
öğle:light yoğurtlu kabak salatası
ara:1 havuç
akşam: karalahana çorbası, yarım tavuk göğsü tavada
çay

Bir sorum var arkadaşlar? Salça kullanıyor musunuz sebze yemeklerinde? onun izinli veya yasak olduğundan bahsetmemiş kitap.

ben kullandım bir zararını görmedim tabi abartmamak kaydıyla :)

Son düzenleme:
hiç önemli değil .anlamadığın yer olursa sen yinede sor...:)

.

teşekkür ederim çok iyisiniz sorucam söz

geçmiş olsun canım...ben hiç öyle bir sorun yaşamadım daha yeniyim gerçi ama umarım geçer canım

canım umudunu yitirme elbet bir gün tartının ibresi düşecek inat et kilolara sporunu arttır bence :)

çok iyi vermişsin canım tebrikler :)

Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler

haklısın canım ama ciğerin içinde tüm b vitaminleri varmış doktor bana öyle demişti c viatamininide limondan alabiliriz diye düşünüyorum ama takviye lazım olabilir haklısın :)

aslında iyiymiş bu ama ben daha yeni başka bir takıma katıldım iki takım birden olmaz dimi...:44:

olur neden olmasin gel buyur... zamanin oldukca ikisinede yetisirsen güzel tabi

canım ya,kesin biryerde hata yapıyorsun mümkün değil .benim gibi troit sorunu olana bile verdirdi sanamı verdiremeyecek.neler yedin paylaşsan çözüm bulunur.su içiyormusun.sakın pes etme evdekilerede neler başaracağını göster canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…