mrb canım cvp yazıldımı sana bilmiyorum geçmişi okuyarak devam ediyorum daha son sayfaya gelmedim yazıldıysa bile fikir olur en azından 10günden fazla yani 15gün filan kilo vermen durduğunda yumruk yapıyorsun kitabı okudunmu bilemiyorum yumruk demek uzun süre kilo vermen durduğunda 4gün atak yapmak demek ben denedim 13gün durmuştu 4gün atak yaptım verdim 1+1devam ettim tatilde 3kilo aldım geldim 5gün atak yaptım 3kilo gitti bi dene istersen kaç gün oldu bilmiyorum ama tebrikiçinde teşekkürler
Ramazanda oruç tutmak metabolizma hızını yavaşlatıyor bu uzmanların söyledikleri bu yüzden uzun süre kilonuzda takılmış olabilirsiniz, kaç gündür aynı kiloda takılı kaldınız, ramazan boyunca aynı kiloda kaldıysanız bir yumruk yapmanızı öneririm...
ne saçmalıyosun ya ne kullanılması yardımcı oluruz dediğin bu mu bu kadar laf edeceğine adam akıllı bi cevap yazabilirdin
sayfadaki sohbetlerden cevabımı görememişim demekki hayret bişey[/QUOT
Sevgili Katrem,
Dün bütün gün benim pc açıktı ama ben sürekli başında değildim ve senin Zeynep'e verdiğin cevabı görmedim.Şimdi okudum.Olmamış.Uslup tarzın bu olmamalıydı.
selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
Yasemin merhaba tatlım,
Tatlandıcı soran yanlış hatırlamıyorsam sendin galiba.Ben SPLENDA'yı Metro'dan tam hatırlamıyorum ama 19 yada 20 lira gibi bir fiyata aldım.İşine yarar mı bilmiyorum yağsız süttozu da gördüm.Hala almadıysan bir bak istersen.
kıyamam geçmiş olsun goldencim...kopma bizden zaten ayrıca sınav içinde başarılar tatlım...sende çok iyi bak kendine
selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
ufff aynı dert bende de var canım bugün sınavım vardı sağolsun sabah bebeğemle buluştuk onun evine yakınmış okul beni dualar eşliğinde sınava uğurladı canımmmm benimmmm, yarınki içinde çalışmam gerekiyor ama uyuycam önce biraz yoruldum sabahın köründe kalkınca
ameliyatın için şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah sen bile anlamadan hemencik bitiverir
herkeze selamm
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...
ama bende yapıcam ınat ettım... :)
Cevap verenlere Cok teşekkür ederim
Bende bu durum gecene kadar goji yemeyi bırakırım diyorum .
Zaten güçlendirmeye geçtiğim icin pirinc lapasi ve haslanmis patates yicem . Ama 2 dilim ekmek , ekstra peynir hele ödül yemeği asla :)
İsin kötüsü patates ve pirinc listenin en sonunda
İnşallah su kötü ishalden hiç kılo almadan kurtulabilirim
Ama anladığım kadarıyla bu bir zehirlenme değil
Dietin vücuda bir etkisi ne yazıkki ???
busonolsun hemşomda gelmiş güvenli uzun yok şöferi. hoşgeldin canımcım..
epeydir gelmeyen berkmine ablada gelmiş hoşgelmiş.
vuvişko da göründü sanırım oda sefa gelmiş hoşgelmiş. ay bütün dukanist kankalar geliyo yuvaya dönüyo yupii .. bu arada ben dün saf p yaptım güya ama iş görüşmemizde bana portakal suyu ikram edildi bir bardak içtim unutarak. akşam da eşim meyve yiyordu dayanamadım ondan da yedim. sonuç sadece - 200
sağol hemşom hoşbulduk. ya eşimde bana uzun yol şoförü muamelesi yapıyor. benden önce oturuyor sağ tarafa ben bu istanbul trafiğine zaten gıcığım. neyse nasılsın bakalım eşinin evde olmasına alıştın mı?
ben kullandım bir zararını görmedim tabi abartmamak kaydıyla :)Bugün 95 günlük seyir evremin ilk günü. Ve bu sabah kalktığımda tartıda 67.6 yı gördüm.Oleyyy. İnşallah ideal kiloma gelmem daha da kısa sürer. Atağa göre gerçekten kolay geçiyor.
Bugün menüm şöyle;
sabah: 1 domates, 1 salatalık, kibrit kutruısu kadar normal peynir, çay
ara: 1 kupa neskafe
öğle:light yoğurtlu kabak salatası
ara:1 havuç
akşam: karalahana çorbası, yarım tavuk göğsü tavada
çay
Bir sorum var arkadaşlar? Salça kullanıyor musunuz sebze yemeklerinde? onun izinli veya yasak olduğundan bahsetmemiş kitap.
hiç önemli değil .anlamadığın yer olursa sen yinede sor...:)
.
MErhaba
40 gündür Dukan dieti yapıyorum , hersey yolunda gidiyordu , kabizlikta yasamadım
Ama dün Cok kötü ishal oldum . ton balığından şüphelendim ama zannetmiyorum
Reflor (ishal ilaci ) ictim patates yedim , pirinc lapasi yedim ama su saat oldu hala geçmedi
Diet yaparken boyle bir durumla karşılasan varmı acaba ?
Cok et Yada tavuk yemekten bagirsaklarda bir sorun mü oluyor ?
Hafta sonu geçmezse Pazartesi doktora gidiyim diyorum
Çünkü baya şiddetli
herkeze selamm
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
Arkadaşlar yabancı forumlarda "Dont feed the troll" diye bi deyim var.
Nolur siz de uymayın trollere.
Çünkü bazı insanlar cidden tartışmadan huzursuzluktan besleniyorlar, siz cevap verdikçe, olay büyüdükçe tatmin oluyorlar.
Zaten haklı olmak gibi bir kaygıları yok.
Özel olarak bu durum için söylemiyorum.
Böyle bir sorun sezdiğinizde en güzel cevap hiç cevap vermemek.
Hem troll'ü beslemiyoruz, hem forumun huzuru kaçmıyor.
Hepinizi öpüyorum.
Bu arada bugün 11'i de devirmişim
Bir de dün ilk kez sebze günümde sebze yemeye fırsat bulamadım. Bugün gene protein gidebilirsem 3 günlük bir yumruk gibi olacak bünyeye :)
Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler
merhaba arkadaslar
bol zayiflamalar diliyorum
1. TAKIM CUMA Zayiflama Grubunda 4 üyeye ihtiyacimiz var...
2-3 kisi de DUKAN yapiyor, ben dahil.
Takimimiz dan bir kac kisi mezun oldu... yeni kisiler lazim
1. Takim ne oldugunu bilmeyen icin anlatayim:
Her cuma tartiliyorsunuz, ve tüm CUMA takimlarinin sonuclarina bakiliyor, hangi grup birinci ikinci ücüncü vs. oldu diye...
yani BIZIM elimizde takimimizin birinci olmasi...
AZIM geliyor böyle gruplarda
Ayriyetten baska gruplara da katilabilirsiniz tabi...
1 hafta deneme süresi var... bol paylasimlar sohbetler edilicek, menüler yazilicak... vs vs
Kim gelmek ister ??geliiin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-2524.html
teşekkür ederim çok iyisiniz sorucam söz
geçmiş olsun canım...ben hiç öyle bir sorun yaşamadım daha yeniyim gerçi ama umarım geçer canım
canım umudunu yitirme elbet bir gün tartının ibresi düşecek inat et kilolara sporunu arttır bence :)
çok iyi vermişsin canım tebrikler :)
haklısın canım ama ciğerin içinde tüm b vitaminleri varmış doktor bana öyle demişti c viatamininide limondan alabiliriz diye düşünüyorum ama takviye lazım olabilir haklısın :)
aslında iyiymiş bu ama ben daha yeni başka bir takıma katıldım iki takım birden olmaz dimi...:44:
herkeze selamm
of offff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?