günaydın doktorcum...evet bende katılıyorum özellikle kışa yaklaşırken tedbir olarak mutlaka alalım arkadaşlar vitamin...ben bide ayrıca bugün grip aşısı olmayı düşünüyorum oğlumla...daha önce hiç yaptırmamıştım ama geçirdiğim zaman çok ağır geçiriyorum...bu arada beğen butonumuz olmadığından sanki görmemiş gibi oluyoruz msg ları ama sizin yazdığınız herşeyi çok beğeniyorum doktorcum:) varlığınızla yazdıklarınızla ve bize yaptığınız hatırlatmalarınızla çok şey katıyosunuz sayfamıza...çok teşekkürler bizimle olduğunuz içinnn...
Cevap verenlere Cok teşekkür ederim
Bende bu durum gecene kadar goji yemeyi bırakırım diyorum .
Zaten güçlendirmeye geçtiğim icin pirinc lapasi ve haslanmis patates yicem . Ama 2 dilim ekmek , ekstra peynir hele ödül yemeği asla :)
İsin kötüsü patates ve pirinc listenin en sonunda
İnşallah su kötü ishalden hiç kılo almadan kurtulabilirim
Ama anladığım kadarıyla bu bir zehirlenme değil
Dietin vücuda bir etkisi ne yazıkki ???
selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
ufff aynı dert bende de var canım bugün sınavım vardı sağolsun sabah bebeğemle buluştuk onun evine yakınmış okul beni dualar eşliğinde sınava uğurladı canımmmm benimmmm, yarınki içinde çalışmam gerekiyor ama uyuycam önce biraz yoruldum sabahın köründe kalkınca
ameliyatın için şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah sen bile anlamadan hemencik bitiverir
herkese selamlar sevgiler saygılar nasılsınız dukanın fıstıkları umarım herkes iyidir bende iyiyim kızlar ben ilk kez 5+5 yaptım bugün ilk p+s günüm ama ne yicemi şaşırdım saf proyu çok güzel yapıyorum paso et tavık balık ızgara ohooooooo çok kolay ama bugün resmen çuvalladım aklıma yicek gelmiyor bu kadar et obur oldumu bilmiyordum yahu aslan burcuyum ya acep arslan gillerdenmiyim neyim
selam aslan kardeş sanada selamlar,şu 5+5 işe yaradımı ne kadar vermeni sağladı.bi yakınıma destek vermek için soruyorum.malum uzman oldukya resmen diyet koçluğu yapıyorum önüne gelen fikir soruyo.hey aslanım et et nereye kadar artık yanına salata neyin ekle.şu kavrulmuş sirkeli soğandan ekle.
diyetin ilk haftası ve 15 -20 gün sonra tam hatırlayamıyorum ama bende 1 er günlük ishal yaşamıştım..Cevap verenlere Cok teşekkür ederim
Bende bu durum gecene kadar goji yemeyi bırakırım diyorum .
Zaten güçlendirmeye geçtiğim icin pirinc lapasi ve haslanmis patates yicem . Ama 2 dilim ekmek , ekstra peynir hele ödül yemeği asla :)
İsin kötüsü patates ve pirinc listenin en sonunda
İnşallah su kötü ishalden hiç kılo almadan kurtulabilirim
Ama anladığım kadarıyla bu bir zehirlenme değil
Dietin vücuda bir etkisi ne yazıkki ???
biizm doktor grip aşısı önermiyor yaptırmıyorum..her yıl iki ara bir derde kalırım ve sonuç yaptırmam...hangisi iyi hala kararsızım..günaydın doktorcum...evet bende katılıyorum özellikle kışa yaklaşırken tedbir olarak mutlaka alalım arkadaşlar vitamin...ben bide ayrıca bugün grip aşısı olmayı düşünüyorum oğlumla...daha önce hiç yaptırmamıştım ama geçirdiğim zaman çok ağır geçiriyorum...bu arada beğen butonumuz olmadığından sanki görmemiş gibi oluyoruz msg ları ama sizin yazdığınız herşeyi çok beğeniyorum doktorcum:) varlığınızla yazdıklarınızla ve bize yaptığınız hatırlatmalarınızla çok şey katıyosunuz sayfamıza...çok teşekkürler bizimle olduğunuz içinnn...
teşekkür ederiz..Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler
bravo 11 kilo çok güzelArkadaşlar yabancı forumlarda "Dont feed the troll" diye bi deyim var.
Nolur siz de uymayın trollere.
Çünkü bazı insanlar cidden tartışmadan huzursuzluktan besleniyorlar, siz cevap verdikçe, olay büyüdükçe tatmin oluyorlar.
Zaten haklı olmak gibi bir kaygıları yok.
Özel olarak bu durum için söylemiyorum.
Böyle bir sorun sezdiğinizde en güzel cevap hiç cevap vermemek.
Hem troll'ü beslemiyoruz, hem forumun huzuru kaçmıyor.
Hepinizi öpüyorum.
Bu arada bugün 11'i de devirmişim
Bir de dün ilk kez sebze günümde sebze yemeye fırsat bulamadım. Bugün gene protein gidebilirsem 3 günlük bir yumruk gibi olacak bünyeye :)
aynen uyguladığına eminmisin ne yedin paylaşsan sana daha iyi yardımcı olabliriz..yoksa kilo vermemen mümkün değil..:26:herkeze selamm
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...
ama bende yapıcam ınat ettım... :)
Dukandaşlarım,
Böyle deyince de baya halka seslenir gibi hissettim kendimi :)
Neyse kızlar, diyeceğim şudur ki;
Neredeyse 2 aydır dukan yapıyorum, 11 kiloya yakın verdim.
Veee aylar sonra ilk kez bugün alışveriş yaptım.
44 beden olmuşum. Bir çok "normal" insanın kabusu olabilecek bu durumun beni nasıl mutlu ettiğini en iyi siz anlarsınız.
Artık normal mağazalardan, normal kıyafetler alıp, aynaya baktığımda kendimle gurur duyarak giyebiliyorum.
Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin :)
Çok mutluyum. Biliyorum ki duygularımı sizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Bu süreçteki -bir kısmınızın farkında bile olmadan verdiği- desteğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
anne kız durumları benide çekiyor..zeynep sultan bir kız evlatta bende mevcut..aaaaa evt canım ya hatırtlattığın için çok sağol o diziyide çok merak ediyordum dur şimdi hemen ikisini bir arada idare edyim bari yaa şimdi bende kız annesiyim ya hani burdada anne kız durumları felan beni ister istemez çekiyor biliyormusun ama lızın durumu harbi şişirdi beni yani ondanmı kilo aldım nedir
sınavında başarılar ayrıca şimdiden geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın
bu arada kızlar sınava giren arkşlarımız oldu inş sonuçlar harika çıkar yarınki sınav içinde allah cümlesine kolaylık ve zihin açıklığı versin herkese başarılar dilerim goldenim sanada başarılar dilerim canım ameliyatın içinde şimdiden geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inş
selam,çalışmalarında başarılar canım.geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bir zamanlar bende yaşadım o sorunu .korkulacak bişey değil hallolur .sende kendine iyi bak aman güçlendirmeyi tamamlamadan bırakma.
sadecem ve deri doktorum yazdıklarınız denk geldi.bugün eşimle gidip grip aşısı olduk.biz heryıl aşı oluyoruz inşallah doğru yapıyoruzdur.deridoktorumun önerisi önemli pazateside gidip C vitamini alıcam.multi vitamin eşim kullanıyor ben nedense kilo alırım korkusuyla kullanamıyorum.şu beğen butonumuz olsa bende çok ihtiyaç duyuyorum.
aman bizi hatırlatmalarınızdan mahrum bırakmayın
kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım benim vereceğim kilo miktarı çok 10 gün mü yapacam atak dönemini ve biraz okudum yazdıklarınızı 1+1 5+5 filan demişsiniz onlar ne oluyo.birde 10 kategori varya dana etleri tavuk süt ürünleri vs. mesela bunları gün içinde yerken karıştırabiliyomuyuz. mesela tavuk etiyle yoğurt yesek olur mu.öğlen tavuk yediysek akşama balık yada dana eti yiyebiliyomuyuz.cevabınız bekliyorum kızlar...
iyi akşlar kızlarrrr ay şükür geldiniz hee patladım burda yahuu
selam kıslarr...nasılsınız iyisiniz inş...ben bugün optimuma gittim meliscim sana ayrıca teşekkür ediyorum orda bulunduğunu söylediğin için:) sayende dukan hayatımda ilk kes kendi ellerimle raftan yulaf kepeği almak nasip oldubide yeşil nescafe buldum onuda aldım..bizimkinde ikiside yok ne yazıkki..o kadar not aldılar arıcak yetkili dediler ama arayan soran yok...neyse kendileri bilirler tabi..tam çıkıyodum spor aletleri satan bi açık stand vardı aklıma geldi..plates lastiği aldım aslında ben onu kol çalışmak için edinmek istiyodum ... markası bile ebru şallı:)) kadının maşallahı var helal olsun aldı yürüdü...yanlız kepek olayını ciddiye alır bence migros çünkü bütün ıvır zıvırlar duruyodu bizim kepek son 2 paket kalmış onlarıda ben aldım...şimdi yeşil kahvemi içiyorum fena deil..daha hafif tabi içimi normaline göre ama aralarda içsem bundan fena olmas sabahları 2 tane içmezsem kendime gelemem normalde..bari bunu araya çeşit yaparım iyi oldu...bu arada beklenen misafirde geldi regl oldum bugün...ya ben bide yaramazlık yaptımmm yemekten sonra canım nası bişiler yemek istedi böle bi boşluk sanki içimde...bende yaklaşık 2 avuç badem yedim yarın nişastalı öğünümü yapacaktım ama artık bu onun yerine geçsin diyorum...yarın gene normal düzene dönerim...böyle işte kıslar benden havadisler
ufff aynı dert bende de var canım bugün sınavım vardı sağolsun sabah bebeğemle buluştuk onun evine yakınmış okul beni dualar eşliğinde sınava uğurladı canımmmm benimmmm, yarınki içinde çalışmam gerekiyor ama uyuycam önce biraz yoruldum sabahın köründe kalkınca
ameliyatın için şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah sen bile anlamadan hemencik bitiverir
slm arkadaşlar dün facede bi paylaşım okudum bilen varmi bi içecekten bahsediyor simlanın bloğundada var facedeki yazıyı alıntı yapıyorum
Activin T Heart bir yeniliği daha sizlerle buluşturuyor.
İçerisinde yer alan, kolesterol düşürücü bitkisel stenollerin yanı sıra, dünyada ömrü uzattığı kanıtlanmış tek madde olan, üzüm kabuğundan elde edilen Resveratrol da bulunmaktadır.
Aşırı kilolar ve kolesterol kalbin ve sağlığın en büyük düşmanlarındandır. Kolesterol ve aşırı yağlanmanın yol açtığı sorunlar başta damar sertliği olmak üzere kalp sağlığı üzerinde ciddi sorunlara yol açar.
Activin T Heart bir yeniliği daha sizlerle buluşturuyor.
İçerisinde yer alan, kolesterol düşürücü bitkisel stenollerin yanı sıra, dünyada ömrü uzattığı kanıtlanmış tek madde olan, üzüm kabuğundan elde edilen Resveratrol da bulunmaktadır.fonksiyonel ya da daha doğru bir deyişle kilo kaybına yardımcı olarak forma girmeyi kolaylaştıran, yeşil çay özlü; çeşitli, lezzetli aromalar ile hazırlanmış, metabolizmayı hızlandıran, tokluk oluşturan, vücuda beslenme sırasında alınan fazla yağın ve şekerin bağırsaklardan emilmeden atılmasına yardımcı olan form içeceğidir. Activin Tnin içeriği bütünüyle kilo kaybını hızlandırmaya yönelik olduğundan form içeceği olarak tanımlanmaktadır
Düzgün vücut hatları için formda kalmak esastır.
Activin T Smooth formda kalmanıza ve düzgün vücut hatlarına sahip olmanıza yardımcı, geleneksel limonata tadında form içeceğidir.
Tatlı yemek sizin için bir tutku mu?
Tatlı yediğiniz için diyet mi yapamıyorsunuz?
O zaman Activin T Trust tam size göre.
Activin T Trust içerdiği doğal etken maddeler ile şeker emilimini azaltan, kilo vermeye ve formda kalmanıza yardımcı, form içeceğidir.
Fazlalıklarınız mı var?
Yağ yakmak için Activin T Burst için.
Activin T Burst bölgesel yağlarınızı yakmanıza yardımcı, sarı meyve aromalı form içeceğidir.
Diyetlerinizi sürekli erteliyor musunuz?
Diyet yaparken zorlanıyor musunuz?
Activin T Support zengin içeriği ile diyet yaparken kaybettiklerinizi kazanmanıza ve formda kalmanıza yardımcı narlı form içeceğidir. Zengin vitamin içeriği ile diyet yaparken alamadığınız vitaminleri geri kazandırır. Sorunsuz, lezzetli bir diyet yapmanızı sağlar.
Real , Carrefour , metro , kipa da varmış
alıntı
kullanan varmı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
selam kızlar nasılsınız bakalım :80:
bugünkü kilom 73.7 ve iki günde toplam 2.5 gitti
canım öncelikle hoşgeldin kitabı okusan anlarsın ama ben kısaca söyliyim 1+1 şu demek bir gün saf protein diğer gün sebze+ protein ha bunu 5 er gün dönüşümlü yaparsan 5 gün saf pro diğer 5 gün de sebzeli pro bu da 5+5 oluyor
istediğin etleri gibi yiyebilirsin istediğin miktar ve zamanda ister karıştır ister sade ye, yeterki yağsız olsun
sen kaç kilosun 10 gün atak çok değilmi ben 94.5 ile başladım dukanın sitesi bana 6 gün atak önerdi
ablam bugün dizi yok galiba
canım yeşil kahve nasıl bişey görüntüsü mü yeşil tadı nasıl kilo vermeye faydası var mı
canım öncelikle hoşgeldin kitabı okusan anlarsın ama ben kısaca söyliyim 1+1 şu demek bir gün saf protein diğer gün sebze+ protein ha bunu 5 er gün dönüşümlü yaparsan 5 gün saf pro diğer 5 gün de sebzeli pro bu da 5+5 oluyor
istediğin etleri gibi yiyebilirsin istediğin miktar ve zamanda ister karıştır ister sade ye, yeterki yağsız olsun
sen kaç kilosun 10 gün atak çok değilmi ben 94.5 ile başladım dukanın sitesi bana 6 gün atak önerdi
ablam bugün dizi yok galiba
canım yeşil kahve nasıl bişey görüntüsü mü yeşil tadı nasıl kilo vermeye faydası var mı
ımcanım çok sağol az daha erirsem süper olacak .moral açısından da harikayım.sadece sizlerin yanına sık gelemiyorum ona üzülüyorum.eridin gittin eminecim bravo sana
tebrikler canım iyi vermişsin
çok sağol.hep böyle devam eder inşallah.65 den önceki kilolarım oturmuş kilo.bakalım nasıl gidecekler.
herkeze selam
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...
ama bende yapıcam ınat ettım... :)
bence moral bozukluğu yapma.çok ilginç ama belkide birden verirsinmaşallah maşallah devamını dilerim çok güzel vermişsiniz
geçmiş olsun .kendine iyi bak.selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
selam kıslarr...nasılsınız iyisiniz inş...ben bugün optimuma gittim meliscim sana ayrıca teşekkür ediyorum orda bulunduğunu söylediğin için:) sayende dukan hayatımda ilk kes kendi ellerimle raftan yulaf kepeği almak nasip oldubide yeşil nescafe buldum onuda aldım..bizimkinde ikiside yok ne yazıkki..o kadar not aldılar arıcak yetkili dediler ama arayan soran yok...neyse kendileri bilirler tabi..tam çıkıyodum spor aletleri satan bi açık stand vardı aklıma geldi..plates lastiği aldım aslında ben onu kol çalışmak için edinmek istiyodum ... markası bile ebru şallı:)) kadının maşallahı var helal olsun aldı yürüdü...yanlız kepek olayını ciddiye alır bence migros çünkü bütün ıvır zıvırlar duruyodu bizim kepek son 2 paket kalmış onlarıda ben aldım...şimdi yeşil kahvemi içiyorum fena deil..daha hafif tabi içimi normaline göre ama aralarda içsem bundan fena olmas sabahları 2 tane içmezsem kendime gelemem normalde..bari bunu araya çeşit yaparım iyi oldu...bu arada beklenen misafirde geldi regl oldum bugün...ya ben bide yaramazlık yaptımmm yemekten sonra canım nası bişiler yemek istedi böle
bi boşluk sanki içimde...bende yaklaşık 2 avuç badem yedimyarın nişastalı öğünümü yapacaktım ama artık bu onun yerine geçsin diyorum...yarın gene normal düzene dönerim...böyle işte kıslar benden havadisler
iyi akşlar kızlarrrr ay şükür geldiniz hee patladım burda yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?