Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese selamlar sevgiler saygılar nasılsınız dukanın fıstıkları umarım herkes iyidir bende iyiyim kızlar ben ilk kez 5+5 yaptım bugün ilk p+s günüm ama ne yicemi şaşırdım saf proyu çok güzel yapıyorum paso et tavık balık ızgara ohooooooo çok kolay ama bugün resmen çuvalladım aklıma yicek gelmiyor bu kadar et obur oldumu bilmiyordum yahu aslan burcuyum ya acep arslan gillerdenmiyim neyim

bu arada kızlar sınava giren arkşlarımız oldu inş sonuçlar harika çıkar yarınki sınav içinde allah cümlesine kolaylık ve zihin açıklığı versin herkese başarılar dilerim goldenim sanada başarılar dilerim canım ameliyatın içinde şimdiden geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inş

sadecem ve deri doktorum yazdıklarınız denk geldi.bugün eşimle gidip grip aşısı olduk.biz heryıl aşı oluyoruz inşallah doğru yapıyoruzdur.deridoktorumun önerisi önemli pazateside gidip C vitamini alıcam.multi vitamin eşim kullanıyor ben nedense kilo alırım korkusuyla kullanamıyorum.şu beğen butonumuz olsa bende çok ihtiyaç duyuyorum.

aman bizi hatırlatmalarınızdan mahrum bırakmayın

geçmiş olsun .gojiyi ne kadar yiyorsun acaba çokmu geliyor.

selam,çalışmalarında başarılar canım.geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın bir zamanlar bende yaşadım o sorunu .korkulacak bişey değil hallolur .sende kendine iyi bak aman güçlendirmeyi tamamlamadan bırakma.

sanada sınavlarda başarılar canım.dukandaşlar birlik olur dualar ederiz sınava girenlere

selam aslan kardeş sanada selamlar,şu 5+5 işe yaradımı ne kadar vermeni sağladı.bi yakınıma destek vermek için soruyorum.malum uzman oldukya resmen diyet koçluğu yapıyorum önüne gelen fikir soruyo.hey aslanım et et nereye kadar artık yanına salata neyin ekle.şu kavrulmuş sirkeli soğandan ekle.

selam koç valla berkminecim işe yaradımı çok yaradı 3 kg verdim tabi kaçtım hiç sorma ama nihayet ramazandaki aç halimin kilosuna gelmeme 500 gr cık kaldı bakalım sebzede nolcak halim çok korkim ben ya birde şu sirkeli soğanı ben hiç yapmadım nasıl acaba:44:

iyi akşamlar..dün geçmşe bakayım dedim ve oğlum kalktı ( hp aynı oluyor bu çocuğun dukana gıcığımı var..bugün taktik değiştim o uyanıkken yazmaya karar verdim..ama şimidede elime saldırıyor..kısaca en yakın geçmişe baktım
yoli yaso yazyağmuru sadeca zeynep hatun gelmişler..arada kaçırdıklarım var kusura bakmayın hepinizi öpüyoum ve yorumlarıma geçiyorum..
yazmadan geçemeyeceğim arada gelip hatları karıştıran arkadaşlara benim yöntemim genelde yazmamak oluyor..

diyetin ilk haftası ve 15 -20 gün sonra tam hatırlayamıyorum ama bende 1 er günlük ishal yaşamıştım..
biizm doktor grip aşısı önermiyor yaptırmıyorum..her yıl iki ara bir derde kalırım ve sonuç yaptırmam...hangisi iyi hala kararsızım..
Bu nedenle bbence bir multivitamin+C vitamini almak lazım.
Yoksa vücut savunma sistemleri zayıflayabilir..
Sevgiler
teşekkür ederiz..
bravo 11 kilo çok güzel
aynen uyguladığına eminmisin ne yedin paylaşsan sana daha iyi yardımcı olabliriz..yoksa kilo vermemen mümkün değil..:26:

anne kız durumları benide çekiyor..zeynep sultan bir kız evlatta bende mevcut..
feriha gerçekten şişirdi..
ve eşim geldi..
hepinize iyi akşamlar..

kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum.kitabı aldım benim vereceğim kilo miktarı çok 10 gün mü yapacam atak dönemini ve biraz okudum yazdıklarınızı 1+1 5+5 filan demişsiniz onlar ne oluyo.birde 10 kategori varya dana etleri tavuk süt ürünleri vs. mesela bunları gün içinde yerken karıştırabiliyomuyuz. mesela tavuk etiyle yoğurt yesek olur mu.öğlen tavuk yediysek akşama balık yada dana eti yiyebiliyomuyuz.cevabınız bekliyorum kızlar...

sınavında başarılar ayrıca şimdiden geçmiş olsun umarım kolayca atlatırsın

ablalarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,hayırlısıyla şu dişimden kurtulayım buradaki herkese söz bu sefer tam anlamıyla dönücem diyete :125:

selam kıslarr...nasılsınız iyisiniz inş...ben bugün optimuma gittim meliscim sana ayrıca teşekkür ediyorum orda bulunduğunu söylediğin için:) sayende dukan hayatımda ilk kes kendi ellerimle raftan yulaf kepeği almak nasip oldu bide yeşil nescafe buldum onuda aldım..bizimkinde ikiside yok ne yazıkki..o kadar not aldılar arıcak yetkili dediler ama arayan soran yok...neyse kendileri bilirler tabi..tam çıkıyodum spor aletleri satan bi açık stand vardı aklıma geldi..plates lastiği aldım aslında ben onu kol çalışmak için edinmek istiyodum ... markası bile ebru şallı:)) kadının maşallahı var helal olsun aldı yürüdü...yanlız kepek olayını ciddiye alır bence migros çünkü bütün ıvır zıvırlar duruyodu bizim kepek son 2 paket kalmış onlarıda ben aldım...şimdi yeşil kahvemi içiyorum fena deil..daha hafif tabi içimi normaline göre ama aralarda içsem bundan fena olmas sabahları 2 tane içmezsem kendime gelemem normalde..bari bunu araya çeşit yaparım iyi oldu...bu arada beklenen misafirde geldi regl oldum bugün...ya ben bide yaramazlık yaptımmm yemekten sonra canım nası bişiler yemek istedi böle bi boşluk sanki içimde...bende yaklaşık 2 avuç badem yedim yarın nişastalı öğünümü yapacaktım ama artık bu onun yerine geçsin diyorum...yarın gene normal düzene dönerim...böyle işte kıslar benden havadisler

bende ilk kes yaptırdım aşıyı bugün...denemek istedim aşılı veya aşısız nasıl oluyo die:) x bi hastaneye gittik oğlumda olcak die teşekküllü biyer olsun dedim...sanırım eczanelerdede yapılıyomuş emin deilim neyse demezlermi önce muayene olmanız lazım doktorun talimatıyla yapıyoruz..haydaa 200 bana 200 oğlana muayene parası...dedim çoook mersi biz almayalım...sonra onun yanındaki x hastaneye gittik...neyseki orda direkt yaptılar...zaten yumurtaya alerjisi olmaması gerekiyomuş bide enfeksiyon durumu olmaması lazımmış..(bi yandanda olmayı düşünenlere bilgi olsun die detay yazıyorum ne kadanda düşünceliyim dimi maşallah maşallah..haha mesut yarda öle bi bölüm varya )
neyse sulandırmıyım durumu...aslında belki ilk gittiğimiz hastane doğrusunu yapıyo bilemem ama bi grip aşısı içinde o kadar para veremezdim...berkminecim geçmiş olsun inşallah hiiiç grip olmayız işe yarar:))

canım öncelikle hoşgeldin kitabı okusan anlarsın ama ben kısaca söyliyim 1+1 şu demek bir gün saf protein diğer gün sebze+ protein ha bunu 5 er gün dönüşümlü yaparsan 5 gün saf pro diğer 5 gün de sebzeli pro bu da 5+5 oluyor

istediğin etleri gibi yiyebilirsin istediğin miktar ve zamanda ister karıştır ister sade ye, yeterki yağsız olsun

sen kaç kilosun 10 gün atak çok değilmi ben 94.5 ile başladım dukanın sitesi bana 6 gün atak önerdi

iyi akşlar kızlarrrr ay şükür geldiniz hee patladım burda yahuu

ablam bugün dizi yok galiba

canım yeşil kahve nasıl bişey görüntüsü mü yeşil tadı nasıl kilo vermeye faydası var mı

yasemincim hadi inşallah çooo güsel geçsin sınavın...dukan kızları ne kilolar verdi bi sınavımı veremicek..hadi bakalım güsel haberlerle gel canımm

hiç duymadım canım ben bu bahsedileni..b bakmak lazım netten neyin nesiymiş..

selam kızlar nasılsınız bakalım :80:

bugünkü kilom 73.7 ve iki günde toplam 2.5 gitti

bravo tbrkler çok iyi gidiyosun katerina

selam fundacımm yok tatlım aynı bildiğimiz gold nescafe görünümünde sadece kapaği yeşil:) tadı güsel ekstra bi tat yok kahveden daha hafif keskinlik ve acılık yok...kilo verdiriyomu bilmiyorum ama kıslar öle bişilerden bahsetmişlerdi...ama yüksek oranda antioksidan içeriyomuş..en azından sağlıklı bişi...işlenmemiş olduğundan hamken sanırım öğütülüyomuş...ben bahsettiğim gibi çok fazla içiyorum bari bununla karıştırırm daha az tüketirim normalini die düşündüm canım..

yok ya fundacım bu gün dizi mizi yok canım sıkılıyor vallahi fundacım yeşil kahve normal kahve gibi görünümlü olup sadece kavonozu ve kapağı yeşil oluyor içimi daha bir yumuşak ve lifliymiş güzel yani ben sevdim

eridin gittin eminecim bravo sana
ımcanım çok sağol az daha erirsem süper olacak .moral açısından da harikayım.sadece sizlerin yanına sık gelemiyorum ona üzülüyorum.
bu arada bu gün kilomda değişiklik yok.inşallah yarın - lerle başlar.

geçmiş olsun .kendine iyi bak.

badem badem ah badem bayılırım.bir geçeyim güçlendirmeye offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…