Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eridin gittin eminecim bravo sana
ımcanım çok sağol az daha erirsem süper olacak .moral açısından da harikayım.sadece sizlerin yanına sık gelemiyorum ona üzülüyorum.
bu arada bu gün kilomda değişiklik yok.inşallah yarın - lerle başlar.

geçmiş olsun .kendine iyi bak.

badem badem ah badem bayılırım.bir geçeyim güçlendirmeye offffffff

birileri yazmıştı bi aralar.kimdi hatırlamıyorum ama ben hala yapıyorum ve seviyorum.soğanı piyazlık doğra çok az tuz 1-2 kaşık elma sirkesi çok az tatlandırıcıbirazda su hafif ateşte suyunu çekene kadar pişir susuz kalınca karıştıra karıştıra karamelize et.etlerinin yanına koy.inşallah seversin .hadi zaten az kilon kalmış verilecek bi gayret aslanım

iyi akşamlarr kıslarr

bugün atakta 6. ve son günümdü:))))yarın sebzelere hucummmmm
bugün neler yedim: kahvaltı 1 yumurta,lıght peynir öglen dışadaydım,ayranla geçiştirmek zorunda kaldım eve gelincede yemek hazırlayana kadar 1 brd süt içtim
akşamda kıyma baharatlı..
umarım dogru yoldayımdırr????

fıstıklar ben ps de alıyorum p de veriyorum yine ps de alıyorum hep böylemi gidecek sizde nasıl olmuştu ya ne zaman düşmeye başlıcak merak ediyorum

fıstıklar ben ps de alıyorum p de veriyorum yine ps de alıyorum hep böylemi gidecek sizde nasıl olmuştu ya ne zaman düşmeye başlıcak merak ediyorum

ühüühüühü fundacım bende bundan çok korkuyorum işte napcaz ya bide 5 gün dile kolay ya ben ayvayı yedim valla 5 gün sebze ya 3 kilo geri gelirse

fgüler çok teşekkür ederim cevabın için.ben 92.5 kiloyum 65 filan olmam gerek.o yüzden 10 gün yaparım diye düşündüm.bu 1+1 yada 5+5 olayı ikinci evrede mi uygulanıuor.ben p.tesi başlıycam.sen hangi evredesin kaç kilo verdin.

eheheh bebemrengom yazmıştı kızz hatırladım bak görüyomu nasıda unutmamışım sağol canım bende deniycemde bu seferde elma sirkem yok balsemik olmazmı acepp

oğluşuna da sanada hayırlı olsun aşınız.grip değilsen eczaneler yapıyor biz hep eczanede yaptırıyoruz:94:.bu yıl 11 lira olmuş.işe yarıyor bence .grip olsanda çok hafif geçiyor.yanlız ilk yapıldığı günler dikkat hafif bi grip durumu olabiliyor .vücudun tepkisimi artık bilemem.eşim aşıyı olmak zorunda grip olmaması gerek.benide o zorluyor yoksa bayılmıyorum aşıya ama zararıda yok gibi.hadi hayırlısı bakalım.

canım benim hem hayırlı yolculuklar hem de geçmiş olsun..

var canım varrrrrrrrr olmazmı emme bayramda gelenleri yolladım 500 gr cık kaldı 5 saf proda 3 kilo gitti heheheyyyyyyy

ohh maşallahhh süper gitmişşş valla süper daha ne olsun hayatım tebriklerrr

hadi şimdiden gözünaydın canım bitti işte atak şimdiden sonra daha rahat ve zevkli olacak...öğlen biraz az olmuş ama sen kötü hissetmediysen kendini demekki yetmiş ayran..bihaki seferlerde öğlende artır yediklerini canım...sana seyir yolculuğunda başarılar ve bol kilo kayıpları diliyorumm

fundacım sp günleri vücut su tutuyo ondan fazla çıkıyomuşuz gibi geliyo..ama veriyoruz o esnada merak etme moralini bozma...hergün kiloda kayıp beklemek aslında doğru deil cnm..sen haftalık olarak en azından değerlendir yoksa dukanla 1 ileri 2 geri kafayı yeriz:)) gün gelecek hiiiç kaçamak yapmadığın halde 1 kilo yada fazlası artış olacak..meto korumaya alıyomuş kendini...anormal bi durum yok sıkma canını tatlımm

eheheh bebemrengom yazmıştı kızz hatırladım bak görüyomu nasıda unutmamışım sağol canım bende deniycemde bu seferde elma sirkem yok balsemik olmazmı acepp

sendeki hafıza harika ,ben isimlerle hep sorun yaşarım.balzamikle denemedim ama normal sirkeyle de oluyor,ben yapmıştım.aynı tarif dukanın fransızca sitesinde de vardı .çevirisi çok komikti.dene balzamikle bakalım nasıl olacak?

6 gün atakta 2.1 kilo verdim ben 3 gündür seyirdeyim
tabi ki atakta sebze olmadığı için sebzeli günler seyirde ister 1+1 yap ister 5+5 sana kalmış genelde 1+1 yapılıyor sıksıcı olmaması için
yalnız madem kitabın var bir an önce oku canım neyi neden yaptığını anlarsın kafandaki sorulara cevap bulursun

sadecam sağol canım rahatlattın beniii

bizim yenge mi tüh kaçırdık az önce zapladım yoktu ya

Eki Görüntüle 254367 Eki Görüntüle 254368

funda ablacım beni anmışsın dün.sana ve tüm dukancılara çay ve kahve servisimiz başladı

berrinim nerelerdesin ya kaç gündür çay kave içtiğim yok valla senin elinden bir başka oluyor ya oldumu iş görüşmelerin canım inş en istediğin en içine sinen dilediğin iş senin olur canım sana hep dua ediyorum kaç gündür en hayırlısı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…