geldik şekerim patlamak yok:) naber nasılsınnn?? bide sne 5+5 yapıyorum demişsin nasıl bi fark yokmu tardıda hala..
ımcanım çok sağol az daha erirsem süper olacak .moral açısından da harikayım.sadece sizlerin yanına sık gelemiyorum ona üzülüyorum.eridin gittin eminecim bravo sana
tebrikler canım iyi vermişsin
çok sağol.hep böyle devam eder inşallah.65 den önceki kilolarım oturmuş kilo.bakalım nasıl gidecekler.
herkeze selam
diette 5. gunum bitti herseyı aynen uyguladım hiç ama hiç kaçamakta yapmadım ama bende tık yok. ya bi sihirli değnek banada dokunsun yaaaaaaa((
evdekılerde yemek yerken 'gel ye sen zayıflıyamazsın ' dıyorlar bi kızıyorumki sormayın..
of offff....
zayıflayanlara imreniyorum kızmayın olurmu ...
ama bende yapıcam ınat ettım... :)
bence moral bozukluğu yapma.çok ilginç ama belkide birden verirsinmaşallah maşallah devamını dilerim çok güzel vermişsiniz
geçmiş olsun .kendine iyi bak.selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
selam kıslarr...nasılsınız iyisiniz inş...ben bugün optimuma gittim meliscim sana ayrıca teşekkür ediyorum orda bulunduğunu söylediğin için:) sayende dukan hayatımda ilk kes kendi ellerimle raftan yulaf kepeği almak nasip oldubide yeşil nescafe buldum onuda aldım..bizimkinde ikiside yok ne yazıkki..o kadar not aldılar arıcak yetkili dediler ama arayan soran yok...neyse kendileri bilirler tabi..tam çıkıyodum spor aletleri satan bi açık stand vardı aklıma geldi..plates lastiği aldım aslında ben onu kol çalışmak için edinmek istiyodum ... markası bile ebru şallı:)) kadının maşallahı var helal olsun aldı yürüdü...yanlız kepek olayını ciddiye alır bence migros çünkü bütün ıvır zıvırlar duruyodu bizim kepek son 2 paket kalmış onlarıda ben aldım...şimdi yeşil kahvemi içiyorum fena deil..daha hafif tabi içimi normaline göre ama aralarda içsem bundan fena olmas sabahları 2 tane içmezsem kendime gelemem normalde..bari bunu araya çeşit yaparım iyi oldu...bu arada beklenen misafirde geldi regl oldum bugün...ya ben bide yaramazlık yaptımmm yemekten sonra canım nası bişiler yemek istedi böle
bi boşluk sanki içimde...bende yaklaşık 2 avuç badem yedimyarın nişastalı öğünümü yapacaktım ama artık bu onun yerine geçsin diyorum...yarın gene normal düzene dönerim...böyle işte kıslar benden havadisler
selam koç valla berkminecim işe yaradımı çok yaradı 3 kg verdim tabi kaçtım hiç sorma ama nihayet ramazandaki aç halimin kilosuna gelmeme 500 gr cık kaldı bakalım sebzede nolcak halim çok korkim ben ya birde şu sirkeli soğanı ben hiç yapmadım nasıl acaba:44:
fıstıklar ben ps de alıyorum p de veriyorum yine ps de alıyorum hep böylemi gidecek sizde nasıl olmuştu ya ne zaman düşmeye başlıcak merak ediyorum
eheheh bebemrengom yazmıştı kızz hatırladım bak görüyomu nasıda unutmamışım sağol canım bende deniycemde bu seferde elma sirkem yok balsemik olmazmı aceppbirileri yazmıştı bi aralar.kimdi hatırlamıyorum ama ben hala yapıyorum ve seviyorum.soğanı piyazlık doğra çok az tuz 1-2 kaşık elma sirkesi çok az tatlandırıcıbirazda su hafif ateşte suyunu çekene kadar pişir susuz kalınca karıştıra karıştıra karamelize et.etlerinin yanına koy.inşallah seversin .hadi zaten az kilon kalmış verilecek bi gayret aslanım
bende ilk kes yaptırdım aşıyı bugün...denemek istedim aşılı veya aşısız nasıl oluyo die:) x bi hastaneye gittik oğlumda olcak die teşekküllü biyer olsun dedim...sanırım eczanelerdede yapılıyomuş emin deilim neyse demezlermi önce muayene olmanız lazım doktorun talimatıyla yapıyoruz..haydaa 200 bana 200 oğlana muayene parası...dedim çoook mersi biz almayalım...sonra onun yanındaki x hastaneye gittik...neyseki orda direkt yaptılar...zaten yumurtaya alerjisi olmaması gerekiyomuş bide enfeksiyon durumu olmaması lazımmış..(bi yandanda olmayı düşünenlere bilgi olsun die detay yazıyorum ne kadanda düşünceliyim dimi maşallah maşallah..haha mesut yarda öle bi bölüm varya )
neyse sulandırmıyım durumu...aslında belki ilk gittiğimiz hastane doğrusunu yapıyo bilemem ama bi grip aşısı içinde o kadar para veremezdim...berkminecim geçmiş olsun inşallah hiiiç grip olmayız işe yarar:))
selamlar bayanlar.... bi taraftan aöf büt lerine çalışıyorum bitaraftan sizi takip ediyorum,güçlendirmeyi şu ara tam uygulayamıyoda olsam sizden de kopamıyorum,yazmasamda hergün girip okuyorum.yrn Ankaraya gidiyorum diş kökümde kist var ameliyat olucamnetimde olmıcak bikaç gün,şimdiden hepiniz kendinize iyi bakın öpüldünüzzz
var canım varrrrrrrrr olmazmı emme bayramda gelenleri yolladım 500 gr cık kaldı 5 saf proda 3 kilo gitti heheheyyyyyyy
iyi akşamlarr kıslarr
bugün atakta 6. ve son günümdü:))))yarın sebzelere hucummmmm
bugün neler yedim: kahvaltı 1 yumurta,lıght peynir öglen dışadaydım,ayranla geçiştirmek zorunda kaldım eve gelincede yemek hazırlayana kadar 1 brd süt içtim
akşamda kıyma baharatlı..
umarım dogru yoldayımdırr????
fıstıklar ben ps de alıyorum p de veriyorum yine ps de alıyorum hep böylemi gidecek sizde nasıl olmuştu ya ne zaman düşmeye başlıcak merak ediyorum
eheheh bebemrengom yazmıştı kızz hatırladım bak görüyomu nasıda unutmamışım sağol canım bende deniycemde bu seferde elma sirkem yok balsemik olmazmı acepp
fgüler çok teşekkür ederim cevabın için.ben 92.5 kiloyum 65 filan olmam gerek.o yüzden 10 gün yaparım diye düşündüm.bu 1+1 yada 5+5 olayı ikinci evrede mi uygulanıuor.ben p.tesi başlıycam.sen hangi evredesin kaç kilo verdin.
Eki Görüntüle 254367 Eki Görüntüle 254368
funda ablacım beni anmışsın dün.sana ve tüm dukancılara çay ve kahve servisimiz başladı
funda ablacım beni anmışsın dün.sana ve tüm dukancılara çay ve kahve servisimiz başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?