canımcım migrosdan aldığın kepek rossmanınkimi acaba
hadi şimdiden gözünaydın canım bitti işte atak şimdiden sonra daha rahat ve zevkli olacak...öğlen biraz az olmuş ama sen kötü hissetmediysen kendini demekki yetmiş ayran..bihaki seferlerde öğlende artır yediklerini canım...sana seyir yolculuğunda başarılar ve bol kilo kayıpları diliyorumm
ya ben zaten normeldede cok yemek yiyen biri degildim hayatım hep abur cubur ve fast foodla idare ettim diyebilirim taki evlenip cocuklarım olana kadar.bu diyete başalayana kadar her çeşit yemek pişiren ama sadece tadına bakan cocuklarına caktırmadan abur cubura devammm ettim:)baktım işin ucu kaçıyor eşimde ufaktan sızlanamaya başlıyor toparlanmaya karar verdim.ve başladım dukana sonuna kadar devam edebilirimiyim ama etmeye çalışıcam işallah.
ama bi daha aç karna çarşıya gitmem ayyyyyyy nerdeyse bozacaktım herşeyi çekti canım baklavalar,börekler,kebaplar:2:
dileklerin için cok teşekkürler
bişi daha sorabilirmiyim p+s günlerde doyana kadar dimi yemekler???mesela kahvaltı 1 salatalık 1domates 1 avuç maydonoz yesem cokmu??
nerdesin sen canım yaa dün yoktun...noldu iş görüşmesinden bi sonuç çıktımı...ellerine sağlık tatlımsen olmayınca erkenden uykumuz geliyo :))
hadi şimdiden gözünaydın canım bitti işte atak şimdiden sonra daha rahat ve zevkli olacak...öğlen biraz az olmuş ama sen kötü hissetmediysen kendini demekki yetmiş ayran..bihaki seferlerde öğlende artır yediklerini canım...sana seyir yolculuğunda başarılar ve bol kilo kayıpları diliyorumm
ya ben zaten normeldede cok yemek yiyen biri degildim hayatım hep abur cubur ve fast foodla idare ettim diyebilirim taki evlenip cocuklarım olana kadar.bu diyete başalayana kadar her çeşit yemek pişiren ama sadece tadına bakan cocuklarına caktırmadan abur cubura devammm ettim:)baktım işin ucu kaçıyor eşimde ufaktan sızlanamaya başlıyor toparlanmaya karar verdim.ve başladım dukana sonuna kadar devam edebilirimiyim ama etmeye çalışıcam işallah.
ama bi daha aç karna çarşıya gitmem ayyyyyyy nerdeyse bozacaktım herşeyi çekti canım baklavalar,börekler,kebaplar:2:
dileklerin için cok teşekkürler
bişi daha sorabilirmiyim p+s günlerde doyana kadar dimi yemekler???mesela kahvaltı 1 salatalık 1domates 1 avuç maydonoz yesem cokmu??
:))) asla çok deil normal canım...ama yanında proteinde olsun...normalde kitapta bi öğün sebze yediyseniz diğer öğün yemeyin diyo...ben bu kurala uymadım açıkcası sebze günlerinde pro ağırlıklı olmak şartıyla her öğün sebze yedim...sebze dediysem ağırlıklı salata gibi oluyodu genelde...meyve hamurişi şeker yani yasaklı şeyleri yemediğin sürece izinli besinlerden patlayana kadar yüyebilirsin...zaten bi noktadan sonra insanın gözü doyuyo daha makul sınırlarda yiyosun..korkma yerken cnm:)
berrinim nerelerdesin ya kaç gündür çay kave içtiğim yok valla senin elinden bir başka oluyor ya oldumu iş görüşmelerin canım inş en istediğin en içine sinen dilediğin iş senin olur canım sana hep dua ediyorum kaç gündür en hayırlısı olur inş
ay hemen kahvemi yapıp geliyorum birlikte içelim kuzum eline sağlık
sadecam benim afiyet olsun.dün yazdıklarınızı okudum ; ama evde temizlik işleri vardı o yüzden offline okudum.Zaten gerginlikler filan varmış iyi ki de online değilmişim.Haber bekliyorum bakalım.ön görüşme ve mülakat iyi geçti.ararız dedıler ; ama hepsi ararız diyor.Hayırlısı olsun diyorum sadece. Sizi almıyoruzun kibar şekli işte sizi arayacağız.Ama Allah büyük bakalım çıkar bir yerlerden inşallah bir şey.Nasibim ayrılmıştır
berrinim nerelerdesin ya kaç gündür çay kave içtiğim yok valla senin elinden bir başka oluyor ya oldumu iş görüşmelerin canım inş en istediğin en içine sinen dilediğin iş senin olur canım sana hep dua ediyorum kaç gündür en hayırlısı olur inş
sadecam benim afiyet olsun.dün yazdıklarınızı okudum ; ama evde temizlik işleri vardı o yüzden offline okudum.Zaten gerginlikler filan varmış iyi ki de online değilmişim.Haber bekliyorum bakalım.ön görüşme ve mülakat iyi geçti.ararız dedıler ; ama hepsi ararız diyor.Hayırlısı olsun diyorum sadece. Sizi almıyoruzun kibar şekli işte sizi arayacağız.Ama Allah büyük bakalım çıkar bir yerlerden inşallah bir şey.Nasibim ayrılmıştır
oğluşuna da sanada hayırlı olsun aşınız.grip değilsen eczaneler yapıyor biz hep eczanede yaptırıyoruz:94:.bu yıl 11 lira olmuş.işe yarıyor bence .grip olsanda çok hafif geçiyor.yanlız ilk yapıldığı günler dikkat hafif bi grip durumu olabiliyor .vücudun tepkisimi artık bilemem.eşim aşıyı olmak zorunda grip olmaması gerek.benide o zorluyor yoksa bayılmıyorum aşıya ama zararıda yok gibi.hadi hayırlısı bakalım.
Amin canım..senin için hayırlısı neyse o olsun..bizimde bi dönem işyerimiz vardı ve bikaç kez mülakatlara bende katılmıştım öyle zorki aslında karşıdakilerinde durumu...mecburen kibarca o şekilde deniyo:) Allah kalbine göre versin berrincim..
canım ya ,iyi düşün iyi olsun.eminim istediğin gibi işin olacak yeterki sabret moralini de bozma.
Eki Görüntüle 254367 Eki Görüntüle 254368
funda ablacım beni anmışsın dün.sana ve tüm dukancılara çay ve kahve servisimiz başladı [/QUOT
Çay servisi varmış da ben kaçırmışım:)))
Ayyyy fıstıkların hepsi burdaymış.Nasılsınız hanımlar?Zeynep bu gün dizin yok mu?Berrin'cim bu gün çay yapmadın mı,yoksa ben mi kaçırdım?
Ayyyy fıstıkların hepsi burdaymış.Nasılsınız hanımlar?Zeynep bu gün dizin yok mu?Berrin'cim bu gün çay yapmadın mı,yoksa ben mi kaçırdım?
Eki Görüntüle 254367 Eki Görüntüle 254368
funda ablacım beni anmışsın dün.sana ve tüm dukancılara çay ve kahve servisimiz başladı
Çay servisi varmış da ben kaçırmışım:)))
zeynep ablamın duaları kabul olur inşallah berrincim dediğin gibi nasibin ayrılmıştır mutlaka Allah hayırlısını versin canım
var canım var bizim yengeyi izliyorum allahım bu ne oteriter bir annedir yarabbim 9 tane çocuğu nasıl idare ediyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?