Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nerdesin sen canım yaa dün yoktun...noldu iş görüşmesinden bi sonuç çıktımı...ellerine sağlık tatlım sen olmayınca erkenden uykumuz geliyo :))

sadecam benim afiyet olsun.dün yazdıklarınızı okudum ; ama evde temizlik işleri vardı o yüzden offline okudum.Zaten gerginlikler filan varmış iyi ki de online değilmişim.Haber bekliyorum bakalım.ön görüşme ve mülakat iyi geçti.ararız dedıler ; ama hepsi ararız diyor.Hayırlısı olsun diyorum sadece.Sizi almıyoruzun kibar şekli işte sizi arayacağız.Ama Allah büyük bakalım çıkar bir yerlerden inşallah bir şey.Nasibim ayrılmıştır

Son düzenleme:

ablammmm benim canım benim.benim ellerimden kahve içmek istermişablam haber bekliyorum.arıcaz dediler bakalım.dün offline okudum yazdıklarınızı evde temizlik vardı giremedim ama hepsini okudum yazdıklarınızın.bayagı gergınlık varmış zaten.duaların için teşekkür ederim ablam.Dualarını eksik etme ablam Allah razı olsun.

Amin canım..senin için hayırlısı neyse o olsun..bizimde bi dönem işyerimiz vardı ve bikaç kez mülakatlara bende katılmıştım öyle zorki aslında karşıdakilerinde durumu...mecburen kibarca o şekilde deniyo:) Allah kalbine göre versin berrincim..

zeynep ablamın duaları kabul olur inşallah berrincim dediğin gibi nasibin ayrılmıştır mutlaka Allah hayırlısını versin canım

saol canım inşallah...aman ben olayım o olmasın valla çocuklar perişan oluyo...seneye bende eczanede yaptırırım o zaman..hastane 2 katı fiyat alıyo demekki...neyse sağlık olsun:)

Ayyyy fıstıkların hepsi burdaymış.Nasılsınız hanımlar?Zeynep bu gün dizin yok mu?Berrin'cim bu gün çay yapmadın mı,yoksa ben mi kaçırdım?

canım ya ,iyi düşün iyi olsun.eminim istediğin gibi işin olacak yeterki sabret moralini de bozma.

doğru iki taraf için de zor tabi.Ama her zaman işverenler sizin gibi iyi olmayabiliyor.bazılarının zaten gerçekten almaya niyeti olmuyorherşeyin hayırlısı duaların ve güzel dileklerin için teşekkür ederim

Ayyyy fıstıkların hepsi burdaymış.Nasılsınız hanımlar?Zeynep bu gün dizin yok mu?Berrin'cim bu gün çay yapmadın mı,yoksa ben mi kaçırdım?

ooo karameli hanımda gelmiş cistak cistak iyiyiz şekerim sen nasılsın??? dün sormuşsun olasılıksız ne tür die canım...macera ekşın artık ne dersen de ama inanılmaz sürükleyici...valla okuyupta beğenmeyeni duymadım canım...enteresan bi kitap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…