aman yarabbim böle kaynana evlerden uzak olsun az önceki oylamayı izlemeniz lazımdı gül gül öldüm vallaaman aman evlerden uzak...9 çocuk nasıl bakılır...ama bu annede teknik direktör maşallah..hergün maça çıkan futbolcular gibi diziyo karşısına taktik veriyo:))
aaaaa kimleri görüyorummm...sakscım mavişim gelmişşşş...hoşgeldin tatlım nihayet şükür kavuşturana...bittimi hayırlısıyla düğün dernek..
vallahi şimdi diycektim saksım düğünde döktürüyodur diye
Selam olsun size ey dukan yoldaşları :)
Hacılar 2011 düğün sezonunu umarım atlatarak geri dönüş yapmış bulunmaktayım..düğünlerden nefret ediyorum daha önce söylemiş miydim?
neyse geçmişi offline okuyarak geldim vallahi tadım tuzum kaçtı oturup şakır şakır ağlamak istedim yani pc ekranına kafa filan atacaktım nerdeyse neyse ki son sayfalar iç açıcıymış şimdi berrinin kahvesinden içerek sakinleşiyorum..durumun özeti şudur ki "hep afra tafra afra tafra" burhan altintop olsaydı bence bunu derdi..şahsebn ben de "şabaaan neeee" demek istiyorum zeynep abla hesabıahanda kafam böle oldu dukanda kilo verme durumu 2 ileri bi geri ya topik de ona uyuyoişte bu soru durumu da bir ileri 2 geri gidiyo..
şimcik neyse efeeem ben dukan mukan da yapmıyorum kepenklerim kapalı ne arıyosam burda onu da anlamış değilim ama şimcik ben pazartesi bu dukana başlıyorum çok işe yarıyo deyoolar denemek istedim ilk seferde dukan amcamda test mest yaptım ama ben onu hiç tınmadım kafamda idealim vardı 60 hedeflemiştim sanki 60 kg halimi biliyorum daben kendimi hiç o halde görmedim ki neyse dedim bizim hacı bi daha test yapsın 7 gün atak ve nisan sonu 70.7 çıkardı bana (idol bebiş kankişimi taklit etmeyi düşünüyorum valla hedef kilo bile aynı çıktı) şimdi sorum şu ki acaba ben 1+1 mi 5+5 mi yapsam? sen de mi brütüs demeyin lütfen? benim saf pro günleri ile hiç sorunum yok rahat yapıyorum ama 8 ay sürecek bu maratonda acaba 1+1 mi gitsem zira haşlanmış tavuk fikri şu an midemi bulandırıyo ya ayyh kafam karışık yarına kadar hedefimi belirlemem lazım acil cevap verin lütfen
Rumuz: Sünnet Anası (nickimi bunla mı değiştirsem acaba ya beni motive ediyo sanki)
Hacılar 2011 düğün sezonunu umarım atlatarak geri dönüş yapmış bulunmaktayım..düğünlerden nefret ediyorum daha önce söylemiş miydim?
neyse geçmişi offline okuyarak geldim vallahi tadım tuzum kaçtı oturup şakır şakır ağlamak istedim yani pc ekranına kafa filan atacaktım nerdeyse neyse ki son sayfalar iç açıcıymış şimdi berrinin kahvesinden içerek sakinleşiyorum..durumun özeti şudur ki "hep afra tafra afra tafra" burhan altintop olsaydı bence bunu derdi..şahsebn ben de "şabaaan neeee" demek istiyorum zeynep abla hesabıahanda kafam böle oldu dukanda kilo verme durumu 2 ileri bi geri ya topik de ona uyuyoişte bu soru durumu da bir ileri 2 geri gidiyo..
şimcik neyse efeeem ben dukan mukan da yapmıyorum kepenklerim kapalı ne arıyosam burda onu da anlamış değilim ama şimcik ben pazartesi bu dukana başlıyorum çok işe yarıyo deyoolar denemek istedim ilk seferde dukan amcamda test mest yaptım ama ben onu hiç tınmadım kafamda idealim vardı 60 hedeflemiştim sanki 60 kg halimi biliyorum daben kendimi hiç o halde görmedim ki neyse dedim bizim hacı bi daha test yapsın 7 gün atak ve nisan sonu 70.7 çıkardı bana (idol bebiş kankişimi taklit etmeyi düşünüyorum valla hedef kilo bile aynı çıktı) şimdi sorum şu ki acaba ben 1+1 mi 5+5 mi yapsam? sen de mi brütüs demeyin lütfen? benim saf pro günleri ile hiç sorunum yok rahat yapıyorum ama 8 ay sürecek bu maratonda acaba 1+1 mi gitsem zira haşlanmış tavuk fikri şu an midemi bulandırıyo ya ayyh kafam karışık yarına kadar hedefimi belirlemem lazım acil cevap verin lütfen
Rumuz: Sünnet Anası (nickimi bunla mı değiştirsem acaba ya beni motive ediyo sanki)
geldim kankişim geldim bitirdik çok şükür yani umarım başka düğün çıkmazsa valla çıkarsa da gitmem ya "kendin çal kendin oyna" yapsınlar zira endamımı daha fazla gösterip nazara gelmek istemiyorum
saksmavişim hoş geldin canım ben 5+5 yaptım ilk kez 5 gün pro bana çok uyuyorda iş sebzeye gelince 5 gün çekilmez geliyor bana sen bence 1+1 yap derim çünkü emin ol sıkılcaksınSelam olsun size ey dukan yoldaşları :)
saksmavişim hoş geldin canım ben 5+5 yaptım ilk kez 5 gün pro bana çok uyuyorda iş sebzeye gelince 5 gün çekilmez geliyor bana sen bence 1+1 yap derim çünkü emin ol sıkılcaksın
OOOOh afiyet olsun birtanem canımmm benim.Nasılsın?Düğün de bitmiş hadi geçmiş olsun.Sen de ben gibi düğün sevmeyenlerdensin haDeli kız taktın bu sünnet anası lafına.:82: çıtırsın sen çıtır unut süt anasını
sen çok yaşa emi deli kızzzya valla inanılmaz güldürdün beni çok tatlısın canım benim ohh be özlemişiz valla iyi geldi yazdıkların...ayrıca sünnet anası fena fikir deil koparıyo beni ama olsun yeterki sen motive ol
şimdi sorduklarına gelelim...şekerim bence bi süre 5+5 yap hem çabuk sonuç alırsın ilk etapta moral olur...baktın sıkıldın baydı hoooop hemen 1+1 e törn yaparsın...sonuçta deişien bişi olmıcak aykırı bişide yapmıcaksın...madem rahat yapıyosun saf proları devam et bi müddet şekerim...aklına takılan bişi olrsa sor çekinme tarzını beğendim cevap verebilirimnedense sana bi içim ısındı:))
iiivah iivahh kızın kafası karışcak şimdi saksım sadeca 5+5 diyorsa bence onun dediğini dinle koçumuz o bizim sonuçta onun verdiğine bak bide benim verdiğim cücük kilolara bak ben onun yanında olsam olsam zurnanın son deliği olurum herhalde
iyim berroşum sen nasılsın? çaylar kahveler yetiştim neyse ki ben de elcaazlarına sağlıkdüğün mü aman benden uzak olsun düğünlerden de takı merasimlerinden de dünürlerden de hele hele görümceklerden nefret ederim ayriyetten düğünlerde beyaz giyip gelini söndürmeye çalışanlardan ve bunu bilhassa yapan görümceklerden daha da nefret ederim ya bunu da doktorlardan öğrenmiştim görümcek çok hoş değil mi? sadeca kankişim maşallah 4 tane görümceğin varmış okudum
ya şimdi yönetime başvursam kabul ederler mi bilemiyorum dalga geçiyorum sanmasınlar saksmavisini de seviyorum ama napsam bilemedim:26: o zaman ben gene 5+5 yapiim bebişim vakit de öyle çabuk geçiyo sanki..ayy haşlanmış tavuk fikri korkutuyo beni ayol 2 kümes tavuk yemişimdirbiraz dana sürüsüne filan mı takılsam acaba ağıla filan mı dalsam? ama yok kuzu yiyemiik neyse aklıma bişey takılırsa sana sormalı mıyım bilemiyorum sanki bana yaranmaya çalışıyomuşsun gibi hissettim eğer karşılıklı yaranacaksak olabilir belki o zaman soru sorabilirim
saksmavişim hoş geldin canım ben 5+5 yaptım ilk kez 5 gün pro bana çok uyuyorda iş sebzeye gelince 5 gün çekilmez geliyor bana sen bence 1+1 yap derim çünkü emin ol sıkılcaksın
saksım unut gari şu lafı bak yeniden asılıyosun ne güzel fıstık olcaz hep beraber5+5 daha mı iyi sonuç veriyor acaba zira 1+1 beni hiç tınlamadı gibi görünüyor
iiivah iivahh kızın kafası karışcak şimdi saksım sadeca 5+5 diyorsa bence onun dediğini dinle koçumuz o bizim sonuçta onun verdiğine bak bide benim verdiğim cücük kilolara bak ben onun yanında olsam olsam zurnanın son deliği olurum herhalde
iyim berroşum sen nasılsın? çaylar kahveler yetiştim neyse ki ben de elcaazlarına sağlıkdüğün mü aman benden uzak olsun düğünlerden de takı merasimlerinden de dünürlerden de hele hele görümceklerden nefret ederim ayriyetten düğünlerde beyaz giyip gelini söndürmeye çalışanlardan ve bunu bilhassa yapan görümceklerden daha da nefret ederim ya bunu da doktorlardan öğrenmiştim görümcek çok hoş değil mi? sadeca kankişim maşallah 4 tane görümceğin varmış okudum
ya şimdi yönetime başvursam kabul ederler mi bilemiyorum dalga geçiyorum sanmasınlar saksmavisini de seviyorum ama napsam bilemedim:26: o zaman ben gene 5+5 yapiim bebişim vakit de öyle çabuk geçiyo sanki..ayy haşlanmış tavuk fikri korkutuyo beni ayol 2 kümes tavuk yemişimdirbiraz dana sürüsüne filan mı takılsam acaba ağıla filan mı dalsam? ama yok kuzu yiyemiik neyse aklıma bişey takılırsa sana sormalı mıyım bilemiyorum sanki bana yaranmaya çalışıyomuşsun gibi hissettim eğer karşılıklı yaranacaksak olabilir belki o zaman soru sorabilirim
ivett saksım o sebepten dolayı kurban bayramını dört gözle beklyorum ben kendi başıma ayriyetten bir hisseye girecemki anca paklar beni
hayyyyyyde hayırlısı canım hem daha önce güzekde vermişsin 7 kilo deyip geçme yani bende sen gibi işte 5 gün sebzeden sıkılıyorum ama napcezz çekcez garriiLütfen birbirinize yaranmadan cevap verebilir misiniz bana? ne o öyle birbirini poh pohlamalar havalara atıp atıp tutmalar filan:76: (bu ikonu da yeni gördüm ya çok tatlı) şu işi aranızda bi anlaşıp karara bağlayın 5+5 filan derseniz o nasıldı diye sorucam daha yeni taktik belirledim haa güzelmiş sinsi sinsi yavvaş yavvaşş laf alcam sizdenneyse ben cılkını çıkarmiim şimdi bebişlerim ben de ilk 5+5 başladım 40 günde 7 kg gitti sonra siz sağ ben selamet diyet psikolojisi attaaa gitti bozmasam da veremedim,zeynep ablam senin dediğin gibi 5 gün sebzede sıkılıyorum aslında sadece mantar kabak ve patlıcan yedim ben hep et ve yoğurdun yanında..nikotin bağımlısı olucam yaa yok ama ben sizi dinliim yine 5+5 gideyim bari motivasyonu yükseltirim
ilahi görümcek haay çok yaşa sen emi güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?