şekerim denizde kum bende görümceK ya sen hiç kurcalama nicki falan valla zaten gözler üstümüzde:)saksmavisi bence çok güsel
tatlım hergün hergün tavuk bayar zaten...köfte kıyma et serpiştir araya...hatta yaranmak gibi olmasın ama gel kızzz bana beraber yerizz...ben sana atağa uygun mamalar yaparımzaten yaranmak dediğin karşılıklı olur tek başına olmas canımm
hayyyyyyde hayırlısı canım hem daha önce güzekde vermişsin 7 kilo deyip geçme yani bende sen gibi işte 5 gün sebzeden sıkılıyorum ama napcezz çekcez garrii
ivett saksım o sebepten dolayı kurban bayramını dört gözle beklyorum ben kendi başıma ayriyetten bir hisseye girecemki anca paklar beni
hayyyyyyde hayırlısı canım hem daha önce güzekde vermişsin 7 kilo deyip geçme yani bende sen gibi işte 5 gün sebzeden sıkılıyorum ama napcezz çekcez garrii
yaw sebze deyince akla hep tencere yemeğimi geliyo sizin aslan parçaları:)) domates söğüşte olur hadi tamam maksat ayanız alışsın
evet kankişim ben de öyle düşündüm ben kalayım böyle mavi mavi zaten parlak saksmavisi mayomla callanetics yapma hayallerim var bir de yaşar alptekinle lambada filan dore saç bandım olcak ordada bu nickim de böyle şeyleri çağrıştırıyo iyisi mi dursun
sen davet edersin de ben gelmem mi ist.da olsam kapından ayrılmazdım wallapazartesi rambo günüdür valla takıcam kırmızı bandı alıcam hazirandaki motivasyonumu da yanıma sonra tutmayın beni
bakın kurban yakın gelin birlik olalım 7 dukanist bi danaya girelimyağlı yerleri dağıtırız yağsız löp löp etleri biz yeriz bizi 1 ay götürür mü gerçi bilmem tek başımıza bi dana alsak daha karlı sanki
yok cnm doğalsanın...sanırım sadece doğalsan satıyo...yoksa rossmanda bulunandandamı satıyo ben bilmiyorummm
kızlar ben diyeti bozdum yaa 3 gün sonrasında kendime okadar kızıorumkinedense aç kalıorum ilk başladığımdan filanmı bugün pizza yaptım çok güzelce yaptım koydum fırına tepsiden kaldıramadım kek yapıcaktım yumurta bitmişti dolaba baktım peynir yok delirmek üzereydim bir süt bi kola derken iicene midem bulandı çok çaresiz kaldım dışarı çıkıp alıcak imkanımda yoktu tr deilki gidim komşudan alıyım offf nolur yardım edin bana hiç bi tarifide güzel yapamıorum napıcam bilmiorum kızlar nolur yardım edin bana yaa yarında pikniğe gidicekmişiz yeniden baştanmı başlayım nolur destek çıkın bana çok üzülüorum ve çok kızıorum bensizliğime:85::85:
ayy yeter öldüm burda gülmekten...hadi ben öleyim önemli deilde her kahkahamda enişten anlam veremez gözlerle bana bakıyoresmen gözümde canlandı saç bandın parlak taytın:84: yanlız bide tozluk edin böle örgü olsun kabarık kabarık
walla çok karlı iş berrin bi düşünelim derimbu dana olayını beğendim ben.berrin bu mesajı beğendi. valla et yerdik bol bol
siz adamı gülmekten öldürürsünüz.Hep böyle gülün inşallahbu arada spor filan demişken şu dukan ın karın egzersizini yapanınız var mı kızlar ya?:44: nasıl bir hareket o ya? 4 egzersiz hareketinden tek anlamadığım hareket
sağlık olsun artık yapcak bişi yok bozulduysa baştan başlaman gerekmiyo yani bi öğünmü kaçırdın...bide tatlım kesinlikle dolabını bide uygun yiceklerle doldurmanı tavsiye ederim ...krizin ne zaman gelceği belli olmuyo...dukana uygun çok çeşitin olsun...en azından mutlaka peynirin ve yumurtan olsunki hiç bişi bulamadın onlarla idare edersin..bak şunu unutma bu diyeti hayatımız boyunca sadece 2 kere yapma hakkımız var sağlığımız için...o nedenle kendine mukayet ol:)bozup bozup başlamak doğru deil onu demek istedim..silbaştan yapma bozunca kaldığın yerden devam et..
eminecim berrincim çok teşekkür ederim
Canim edward norton`un american history X teki haline ben de bayilirim, bir de o filmi cekmeden onceki filminin adini hatirlamiyorum ama böyle sisko,tipsiz bise, ondan sonra oyle kasli, hatta baklavali falan gorunce $ok olmustum ben, helal walaa...
Iste kivanc`in da ilk bolumde hapishanedeki bicaklandigi bi sahne var, orada kavga ederken goruluyor baklavalari, adonisi :)
Bir de evet ya ben de torrent kullaniyorum, winsor icin link gondersen bana da super, düper, üper olur :) Ben cok yerden duydum tatlim, evet 2-3 cm boy uzatiyormus plates, yani sirt eklemlerin falan esniyor, uzuyor ya, o yuzden otomatikman uzuyorsun :)
Bayildim soylediklerinize, keske kaale alsalar...
Sevgili katrem, senin soruna ben de baska bir arkadas da cevap verdik, sen ise sonradan gelmis bi allahin kulu yardim etmedi seklinde garip havalarda bir mesaj yaziyorsun, kendin demissin ben bu forumda uzun zamandir varim diye, madem forumun sistemini biliyorsun, biri birsey yazdigi zaman verilen cevabin da ayni sayfada olamayacagini, foruma cok kisi yazdigi icin verilen cevaplarin bir kac sayfa ileride de olabilecegini bilmen lazim. ayni sayfada cevap araman zaten cok mantiksiz, bir de sohbetlerden gormemisim diyorsun, o zaman sohbettir nasilsa bunlar diye okumadan gecmeden once bana cevap verilmis mi diye aramadan, tek tek okumadan gelip de buraya bana cevap vermediniz dememelisin, gercekten arkadaslarimin da dedigi gibi sorun senin uslubunda! Bir de ustune "sacmalama, siz birbirinize yaranin" gibisinden saygisizlik yapiyorsun. bizim ne cikarimiz olabilir ki sorulan sorulara cevap vermeyerek, ya da internetten birbirimizi destekleyerek, oyle olsa forumda zaten yazici olmazdik, sadece okuyucu olurduk, kimseye yardim etmeye yeltenmezdik. Ama iste böyle durumlar ortaya cikinca biz hepimiz birbirimize yaransak daha mantikli olacak aslinda. Ben de arkadaslarima yarandim simdi. Iyi oldu, arti puan aldim dime kizlar, artilarim birikince artik puanlarim kadar hediye kazanirim bakarsiniz :)
ablacım sen hangi migrostan alıyorsun acaba ben iki tane migrosa baktım yok dediler de gidebileceğim bi yerdeyse bende gidip alayım
haklısın canım tozluklar en önemli detay onu atlamamalıyım iş kaldı yaşar alptekini ayarlayıp beyaz kıyafetleri giydirmeye..gerçi adam hacı oldu çekti beyazları ama artık dans eder mi bilemiyorum
walla çok karlı iş berrin bi düşünelim derim
canım o hareket callenetics benzeri bi hareket geçen bi arkadaş sormuştu anlamadım diye ben bakacaktım bi resim bulmuştum dur ekliim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?