Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet kankişim ben de öyle düşündüm ben kalayım böyle mavi mavi zaten parlak saksmavisi mayomla callanetics yapma hayallerim var bir de yaşar alptekinle lambada filan dore saç bandım olcak ordada bu nickim de böyle şeyleri çağrıştırıyo iyisi mi dursun

sen davet edersin de ben gelmem mi ist.da olsam kapından ayrılmazdım walla pazartesi rambo günüdür valla takıcam kırmızı bandı alıcam hazirandaki motivasyonumu da yanıma sonra tutmayın beni

hayyyyyyde hayırlısı canım hem daha önce güzekde vermişsin 7 kilo deyip geçme yani bende sen gibi işte 5 gün sebzeden sıkılıyorum ama napcezz çekcez garrii

yaw sebze deyince akla hep tencere yemeğimi geliyo sizin aslan parçaları:)) domates söğüşte olur hadi tamam maksat ayanız alışsın

hayyyyyyde hayırlısı canım hem daha önce güzekde vermişsin 7 kilo deyip geçme yani bende sen gibi işte 5 gün sebzeden sıkılıyorum ama napcezz çekcez garrii

öyle olcak zeynep ablam benim sevdiğim sebzeler sınırlı olunca zor oluyo ama yapıcam artık yapmalıyım, istikrarlı olsaydım şimdiye 15 kilo vermiş olmalıydım yani ama o verdiğim 7den geri de ladım bakalım ak koyun kara koyun belli olacak yarın..
yardımlarınız için çok teşekkür ederim bebişlerim 5+5 yapıciim

yaw sebze deyince akla hep tencere yemeğimi geliyo sizin aslan parçaları:)) domates söğüşte olur hadi tamam maksat ayanız alışsın

aaa valla benim aklıma hep öyle geliyo canım yaa haklısın aslında şöyle tavuk salata olarak değerlendirmeliyim ben onu valla ayağım alışıyo alışırsa çıkmaz söyliim

ayy yeter öldüm burda gülmekten...hadi ben öleyim önemli deilde her kahkahamda enişten anlam veremez gözlerle bana bakıyo resmen gözümde canlandı saç bandın parlak taytın:84: yanlız bide tozluk edin böle örgü olsun kabarık kabarık

bu dana olayını beğendim ben. berrin bu mesajı beğendi.valla et yerdik bol bol

kızlar ben diyeti bozdum yaa 3 gün sonrasında kendime okadar kızıorumki nedense aç kalıorum ilk başladığımdan filanmı bugün pizza yaptım çok güzelce yaptım koydum fırına tepsiden kaldıramadım kek yapıcaktım yumurta bitmişti dolaba baktım peynir yok delirmek üzereydim bir süt bi kola derken iicene midem bulandı çok çaresiz kaldım dışarı çıkıp alıcak imkanımda yoktu tr deilki gidim komşudan alıyım offf nolur yardım edin bana hiç bi tarifide güzel yapamıorum napıcam bilmiorum kızlar nolur yardım edin bana yaa yarında pikniğe gidicekmişiz yeniden baştanmı başlayım nolur destek çıkın bana çok üzülüorum ve çok kızıorum bensizliğime:85::85:

siz adamı gülmekten öldürürsünüz.Hep böyle gülün inşallah bu arada spor filan demişken şu dukan ın karın egzersizini yapanınız var mı kızlar ya?:44: nasıl bir hareket o ya? 4 egzersiz hareketinden tek anlamadığım hareket

unutmadan hemen yazayımm seni çok merak ettik vallahi her gün sorduk şükür ki dönmüşsün canım..üstelik harika bi haberle kardeşini ikna etmene çook çook sevindim..sana bundan sonra karşılaşacağın süreçle ilgili ufak bi bilgi vermek istiyorum: kilo verecek motivasyonu artacak ama bi gün olacak ve sıkılacak ve motivasyonu düşecek kanındaki başaramama duygusu yükselecek ve onu kemirmeye başlayacak,bu süreç geldiğinde yemese bile kilo veremeyecek yese zaten alacak.. işte bu süreç ona yardımcı olman gereken en önemli aşama..ben de foto çektirmeyi sevmem,aynaya bakmayı sevmem,alışverişe çıkmayı sevmem hele alışverişte olmayan kıyafetler yüzünden hem sinirlenip hem de pes ederim vs. senin olmadığın hafta da bu süreci ciddi manasıyla yaşadım düğünümüz vardı ve sanki sünnet çoçuğunun annesi benmişim sanki herkes bana bakıyomuş vs.gibi daha önce bahsettiğim pek çok hissiyatı tekrar yaşadım,kendimden bir kez daha nefret ettim falan filan ..ama ne oldu burdaki dukanist bebişlerim beni yalnız bırakmadı tekrar motive olmamı sağladı, kardeşinin başına da bi gün aynı durum gelirse şayet bunun da bi süreç olduğunu ve geçeceğini söyle ona asla pes etmesin, inşallah bu bahsettiğim süreci yaşamaz ama böyle bi ihtimal karşısında hazırlıklı olun çünkü bizler başarmadan ziyade asla başaramayacağımıza odaklıyoruz kendimizi ve hala kendimizi kandırmaya devam ediyoruz..yapan nasıl yapıyo anacıımm irade ve inanç en önemli unsur diyet sürecinde

sağlık olsun artık yapcak bişi yok bozulduysa baştan başlaman gerekmiyo yani bi öğünmü kaçırdın...bide tatlım kesinlikle dolabını bide uygun yiceklerle doldurmanı tavsiye ederim ...krizin ne zaman gelceği belli olmuyo...dukana uygun çok çeşitin olsun...en azından mutlaka peynirin ve yumurtan olsunki hiç bişi bulamadın onlarla idare edersin..bak şunu unutma bu diyeti hayatımız boyunca sadece 2 kere yapma hakkımız var sağlığımız için...o nedenle kendine mukayet ol:)bozup bozup başlamak doğru deil onu demek istedim..silbaştan yapma bozunca kaldığın yerden devam et..

haklısın canım tozluklar en önemli detay onu atlamamalıyım iş kaldı yaşar alptekini ayarlayıp beyaz kıyafetleri giydirmeye..gerçi adam hacı oldu çekti beyazları ama artık dans eder mi bilemiyorum

bu dana olayını beğendim ben. berrin bu mesajı beğendi.valla et yerdik bol bol
walla çok karlı iş berrin bi düşünelim derim

canım o hareket callenetics benzeri bi hareket geçen bi arkadaş sormuştu anlamadım diye ben bakacaktım bi resim bulmuştum dur ekliim şimdi

saol tatlım yarın ozaman kaldığım yerden devam edicem inş gerçekten başarmak istiorum aksilik olmayan zamana geldi delirdim açlıktan inş başarıcam

Beğendim. Ben de sana yaranmak istiyorum.

ablacım sen hangi migrostan alıyorsun acaba ben iki tane migrosa baktım yok dediler de gidebileceğim bi yerdeyse bende gidip alayım

tatlım bende burdan duymuştum melis söylemişti optimum avm deki migrosta buldum..ama son 2 pkt vardı onları aldım heralde yarına tamamlarlar cnm..

ay vallahi ne iyi olur çok makbule geçer.çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…