Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım bende burdan duymuştum melis söylemişti optimum avm deki migrosta buldum..ama son 2 pkt vardı onları aldım heralde yarına tamamlarlar cnm..

ayyy umarım tamamlarlarr valla ruşeyhm kepeğim accık kaldı şimdi eşimde başlayınca tarifleri mecbur 2 katı yapıyorum çok kepek gidiyor, pazartesi eşim karşıya geçicekmiş uğrıycak optimuma inşallah buluruz, ayrıca bu kez özellikle doğalsan almak istiyorum merak ediyorum çünkü hiç kullanmadım

kızlar burda herkesin haftada verdiği kiloyu yazıormusunuz ozaman motive daha çok olur ve hirs yapıp daha çok verilir kilolar öyle bişi hiç düşündünzmü birileri her hafta kiloları alsa mesajla birinciyi belirlesek fikir olsun istedim

teşekkürler canım
rica ederim canım :)

doğalsanı da bi dene bence yasom çok güzel tariflerde filan ii şişip kabarıyo..gerçi ben ru-sheimi de beğeniyodum ama kumsuz olursa

önceden böyle bişey yapılıyodu canım ama listeyi hazırlayan arkadaş bi süredir foruma girmiyo gerçi girse bile son zamanlarda çok kalabalık olmuştuk forum da hızlı ilerlediği için takip yapmak zor oluyodu.. excel bilen ve ben uğraşırım diyen bi gönüllü varsa yapılabilir tekrar ama olmazsa da problem değil-zahmetli iş çünkü- nasılsa birbirimize söyleyerek motive oluyoruz

ya bide bunları bulmuştum sizlere gösterecektim çokk ii değiller mi sizce de?
Eki Görüntüle 254473 Eki Görüntüle 254474

öhh maşallahhh

inş canım..valla heryerde olması lazım aslında nasıl bi işletme anlayışları var anlamadım...hadi rossman ayrı bi isim ama migrostan migrosa neden farkediyo acaba...doğalsan süper benim elim artık ruşeyme gitmiyo

hımm anladım canım evt dediğin gibi biraz zahmetli bir günde sayfalar doluo okuması zor oluo çok kalabalık ilgili sayfamız var maşallah

bu aralar buğday kepeği bulamıyorum bir kaç yerde ruşeymm vardı vallahi o kumlu yulaftan sonra buğday kepeğinede güvenip alamadım bir türlü

oooo selülitlere bakarmısın aman allahım bendede var aklıma geldi şimdi offf inş kilolarla birlikte selülitlerdende kurtuluruz benim cildim çok hassas hemen yırtılıverio
bende de çok çatlak var yaa off çaresi de yok çatlağın napçaz bilem

ayyy canım benim çok sağol.Allah razı olsun canımsın.şu karın hareketı doğru mu değil mi anlayamamıştım bir türlü çok iyi oldu böyle görünce çok teşekkür ederim
rica ederim canım ni dimek:) bunları da bi yapsak ii olacak dursun böyle bi köşede

kızlar şişip kabarıo derken bu kepeği siz sudadamı pişiriorsunuz merak ettim:26:

ben şunu kastettim canım: şimdi ben ekmek yaparken kuru maya kullanıyorum hazırladığım hamuru bekletiyorum kepekler böylece şişiyo ekmeklerim daha tok ve kabarık oluyo,o bakımdan yanii ( vay kendime şaştım püf nokta filan veriyorum tarif detayı yazıyorum mastırşefim be yaa)

kankişim senin çatlak durumun hakkında bi bilgilendirme yapabilir misin acaba? neydi ne oldu görünürlüğü azaldı mı, yada çatlağın var mıydı varsa ne miktardaydı kilo verince ne oldu onlara sanırım çatlaklarınla olan münasebetim şimdilik bu kadar

kızlar ya ben uzun zamandır tatlı yemedim her halde ondan birde regl moduna girdim yine canım böyle bişeyler istiyii sanki pudingmi yapsam aslında irmik helvası gibi bişey çekiyor canım yada şimdi facede gördüm limonlu kurabiye çok metediyorlar onumu aşırıp yapsam hıııı ne diyonuz kitabım var okudum ama bulamadım cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…