bakın kurban yakın gelin birlik olalım 7 dukanist bi danaya girelimyağlı yerleri dağıtırız yağsız löp löp etleri biz yeriz bizi 1 ay götürür mü gerçi bilmem tek başımıza bi dana alsak daha karlı sanki
tatlım bende burdan duymuştum melis söylemişti optimum avm deki migrosta buldum..ama son 2 pkt vardı onları aldım heralde yarına tamamlarlar cnm..
Beğendim. Ben de sana yaranmak istiyorum.
rica ederim canım :)teşekkürler canım
ayyy umarım tamamlarlarr valla ruşeyhm kepeğim accık kaldı şimdi eşimde başlayınca tarifleri mecbur 2 katı yapıyorum çok kepek gidiyor, pazartesi eşim karşıya geçicekmiş uğrıycak optimuma inşallah buluruz, ayrıca bu kez özellikle doğalsan almak istiyorum merak ediyorum çünkü hiç kullanmadım
ya bide bunları bulmuştum sizlere gösterecektim çokk ii değiller mi sizce de?
Eki Görüntüle 254473 Eki Görüntüle 254474
valla mutlucum ben sana ve zeynebe napsamda yaransam az olur valla..hakkınızı ödeyemem...zira puding ve ekmek evden hiiiç eksik olmuyo.
Eki Görüntüle 254471
Burda hareketleri göstermiş kızlar...
rica ederim canım :)
doğalsanı da bi dene bence yasom çok güzel tariflerde filan ii şişip kabarıyo..gerçi ben ru-sheimi de beğeniyodum ama kumsuz olursa
kızlar burda herkesin haftada verdiği kiloyu yazıormusunuz ozaman motive daha çok olur ve hirs yapıp daha çok verilir kilolar öyle bişi hiç düşündünzmü birileri her hafta kiloları alsa mesajla birinciyi belirlesek fikir olsun istedim
ayyy umarım tamamlarlarr valla ruşeyhm kepeğim accık kaldı şimdi eşimde başlayınca tarifleri mecbur 2 katı yapıyorum çok kepek gidiyor, pazartesi eşim karşıya geçicekmiş uğrıycak optimuma inşallah buluruz, ayrıca bu kez özellikle doğalsan almak istiyorum merak ediyorum çünkü hiç kullanmadım
önceden böyle bişey yapılıyodu canım ama listeyi hazırlayan arkadaş bi süredir foruma girmiyo gerçi girse bile son zamanlarda çok kalabalık olmuştuk forum da hızlı ilerlediği için takip yapmak zor oluyodu.. excel bilen ve ben uğraşırım diyen bi gönüllü varsa yapılabilir tekrar ama olmazsa da problem değil-zahmetli iş çünkü- nasılsa birbirimize söyleyerek motive oluyoruz
bende de çok çatlak var yaa off çaresi de yok çatlağın napçaz bilemoooo selülitlere bakarmısınaman allahım bendede var aklıma geldi şimdi offf inş kilolarla birlikte selülitlerdende kurtuluruz benim cildim çok hassas hemen yırtılıverio
rica ederim canım ni dimek:) bunları da bi yapsak ii olacak dursun böyle bi köşedeayyy canım benim çok sağol.Allah razı olsun canımsın.şu karın hareketı doğru mu değil mi anlayamamıştım bir türlü çok iyi oldu böyle görünce çok teşekkür ederim
kızlar şişip kabarıo derken bu kepeği siz sudadamı pişiriorsunuz merak ettim:26:
öhh maşallahhh
inş canım..valla heryerde olması lazım aslında nasıl bi işletme anlayışları var anlamadım...hadi rossman ayrı bi isim ama migrostan migrosa neden farkediyo acaba...doğalsan süper benim elim artık ruşeyme gitmiyo
bu aralar buğday kepeği bulamıyorum bir kaç yerde ruşeymm vardı vallahi o kumlu yulaftan sonra buğday kepeğinede güvenip alamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?