Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rica ederim canım :)

doğalsanı da bi dene bence yasom çok güzel tariflerde filan ii şişip kabarıyo..gerçi ben ru-sheimi de beğeniyodum ama kumsuz olursa

canım bende aslında ruşeyhmi beğeniyorum ama benim aldığım kutulardan kum taş çakıl çıkmamıştı ama şimdi yenisini almaya korkuyorum bi de doğalsan daha iri ve unsuzmuş deniyor ya onu da denemek istiyorum

wallahi ben bu haber üzerine sevinçten şakır şakır ağlarım yasom zira geçmişi okuyunca kederimden ağlayacaktım.. wallahi çok ii düşünmüşsünüz oh be çok rahatladım valla hazır bu işe girişiyonuz sadecamla zeynep ablamı da bağlayın catering filan da yapın bi yandan yiyecekleri temin edelim biz de

evt bendede var cnm bende çaresini bulamadım o çatlakların

şimdi anladım şişmesini kpeğin saol tatlım bilgin için daha doğrusu mastırşefim benim

bu harika bir haber yaseminim artık site açılınca özelden linkini yollarsın bizlere de

evet canım tarif sayfamızı bilmiyomusun sen bi baklava yapamadık ama yakındır:) yanlız sen ilk mesajında pizza yaptım dedin ben onu yulafla yaptın sandımdı...yoksa sen normal pizzamı yaptınnn

yok cnm buğday kpeği ve yulaf kepeğiyle yaptım yağlı kağıda koymadım dolayısıyla kalkmadı oda tepsiden tüpte kızdırmıştım tepsiyi halbuki ama kalkmadı nedense biliorum cnm şimdi bakıorum o sitedeki tariflere yurtdışında pek light bişi bulamıorum ben peynirlerde felan yogurt buldum gecen oda 0.1 yağlı onu aldım napıyım birde pek becerekli deilim yemek konusunda uzmanlaşmam lazım

harika bir haber emeklerinize sağlık

doğalsanın kepeği daha iri çekilmiş oluyor nuhun ankaranın daha galeta unu gibi(buğday kep. bahsediyorum)
kitapta çok öğütülmesi işlevini faydasını azaltıyor diyordu

Son düzenleme:

ben oyumu limonlu kurabiyeden yana kullanıyorum ooh ne güzel gider çayla

benim tercihim pudingten yana olurdu ablam kitapta yazar mı bilemem zira ben kitabı okumadım..zeynep abla sen şu lale devrini izliyo musun ya reklamını gördüm şimdi de oha filan oldum yani adam dizide ne kadar kız varsa hepsini hamile bıraktı bide nuri alçoya sapık diyolar bundan ala sapık olur mu ya modern nuri,uçana kaçana maşallah

evet canım doğalsan daha irmik gibi yoğurtla karıştırıp yediğimde bana çok diri gelmişti baştan..ama kek poğaca vs.de bunu daha çok beğendim bide dukanın bahsettiğine doğalsan daha yakın

harikaaaaaaa canım ben kitap temin edemiorum nişanlım askerde olmasaydı postadan göndericekti ama yokk inş sizin sayesinizde sorularımız aydınlanır

aslında bişey itiraf ediyim mi iri taneli yulafı istememin tek sebebi irmik helvası ve kısır yapabilmek

kızlar sizler hani tariflere peynir ekliosunuzya fransız tariflerindede verio hep fromage blanc die o hangi peynir oluo ben bilemiorum bir türlü normal bildiğimiz katı peynirmi yoksa şu krem peynirlermi:26:

hahaa çatlak patlak yusyuvarlak bi haldeydim mastırım şefim..kız nasıl olmasın çatlak o kiloyaa valla çatlak maalesef hiçbirşekilde dzelme göstermiyo...aksine zayıflayınca böle daha bi gösteriyo kendini...ben doğumdan sonra karnım için araştırmıştım estetik bi yere kadar...o çıkan ürünlerde yalan dolan asla tedavisi yok canım estetik dışında..mesela bi arkadaşım karın gerdirmişti göbek deliğinin üstünde kalanlar daha aşaya indi haliyle dahada geremediler tamamen yok olmadı yanibenim bacaklarda o kadar yok yani varda rahatsız edici boyutta deil ama karnım işkembe görünümünde

size doyulmaz kızlar ama ben kaçiim artık.hepinize iyi geceler

iyi geceler berkmine ablaa

canım düşünmedik değil bakalım ilkten bir site açılsın duruma göre sonra dukan ürünleri (kek, ekmek vs) yulaf kepeği gojj falan satışları da olabilir diye düşünüyoruz.

ayy canım çok güzel olur bu tarz şeyler de olursa, vallahi çok sevdim bu düşünceyi

harikaaaaaaa canım ben kitap temin edemiorum nişanlım askerde olmasaydı postadan göndericekti ama yokk inş sizin sayesinizde sorularımız aydınlanır

canım sen nerde yaşıyosun? internet üzerinden kitabı temin edebilirsin aslında ama edininceye kadar forumdan pek uzaklaşma bide şu linke bi göz at en azından biraz dah fikir sahibi olursun :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

yahu demeyin şölee irmik gibi irmik gibi şimdi kalkıp irmik helvası yapıcam haaaaa ama limonlu krubişi denemem lazım hahahayy lale devri dime bana maymun iştahlı sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…