rica ederim canım :)
doğalsanı da bi dene bence yasom çok güzel tariflerde filan ii şişip kabarıyo..gerçi ben ru-sheimi de beğeniyodum ama kumsuz olursa
kızlar şişip kabarıo derken bu kepeği siz sudadamı pişiriorsunuz merak ettim:26:
aslında tamamlanınca söyliycektim ama dayanamadımmaksimum 1 ay içinde dukan diyetiyle ilgili bir site açıyoruzzz eşim şu anda sitenin kurulumuyla ilgili aşamaları sürdürüyor, diyet hakkında detaylı bilgiler içeren, yemek tariflerinin olduğu, kullandığımız ek ürünlerle ilgili bilgilerin teminiyle ilgili vs bölümler olucak bi çok şeyi elimizden geldiğince detaylı ele alacağız ve anlaşılır yapmaya çalışacağız ki yeni başlayan, kitabı olmayan ya da olsa da okuyup anlamayan arkadaşlar için bir yardımcı olacak, umarım işe yarar bişeyler ortaya çıkarabileceğiz...
bende de çok çatlak var yaa off çaresi de yok çatlağın napçaz bilem
ben şunu kastettim canım: şimdi ben ekmek yaparken kuru maya kullanıyorum hazırladığım hamuru bekletiyorum kepekler böylece şişiyo ekmeklerim daha tok ve kabarık oluyo,o bakımdan yanii ( vay kendime şaştım püf nokta filan veriyorum tarif detayı yazıyorum mastırşefim be yaa)
aslında tamamlanınca söyliycektim ama dayanamadımmaksimum 1 ay içinde dukan diyetiyle ilgili bir site açıyoruzzz eşim şu anda sitenin kurulumuyla ilgili aşamaları sürdürüyor, diyet hakkında detaylı bilgiler içeren, yemek tariflerinin olduğu, kullandığımız ek ürünlerle ilgili bilgilerin teminiyle ilgili vs bölümler olucak bi çok şeyi elimizden geldiğince detaylı ele alacağız ve anlaşılır yapmaya çalışacağız ki yeni başlayan, kitabı olmayan ya da olsa da okuyup anlamayan arkadaşlar için bir yardımcı olacak, umarım işe yarar bişeyler ortaya çıkarabileceğiz...
evet canım tarif sayfamızı bilmiyomusun sen bi baklava yapamadık ama yakındır:) yanlız sen ilk mesajında pizza yaptım dedin ben onu yulafla yaptın sandımdı...yoksa sen normal pizzamı yaptınnn
kızlar ya ben uzun zamandır tatlı yemedim her halde ondan birde regl moduna girdim yine canım böyle bişeyler istiyii sanki pudingmi yapsam aslında irmik helvası gibi bişey çekiyor canım yada şimdi facede gördüm limonlu kurabiye çok metediyorlar onumu aşırıp yapsam hıııı ne diyonuz kitabım var okudum ama bulamadım cevabını
kızlar ya ben uzun zamandır tatlı yemedim her halde ondan birde regl moduna girdim yine canım böyle bişeyler istiyii sanki pudingmi yapsam aslında irmik helvası gibi bişey çekiyor canım yada şimdi facede gördüm limonlu kurabiye çok metediyorlar onumu aşırıp yapsam hıııı ne diyonuz kitabım var okudum ama bulamadım cevabını
canım bende aslında ruşeyhmi beğeniyorum ama benim aldığım kutulardan kum taş çakıl çıkmamıştı ama şimdi yenisini almaya korkuyorum bi de doğalsan daha iri ve unsuzmuş deniyor ya onu da denemek istiyorum
aslında tamamlanınca söyliycektim ama dayanamadımmaksimum 1 ay içinde dukan diyetiyle ilgili bir site açıyoruzzz eşim şu anda sitenin kurulumuyla ilgili aşamaları sürdürüyor, diyet hakkında detaylı bilgiler içeren, yemek tariflerinin olduğu, kullandığımız ek ürünlerle ilgili bilgilerin teminiyle ilgili vs bölümler olucak bi çok şeyi elimizden geldiğince detaylı ele alacağız ve anlaşılır yapmaya çalışacağız ki yeni başlayan, kitabı olmayan ya da olsa da okuyup anlamayan arkadaşlar için bir yardımcı olacak, umarım işe yarar bişeyler ortaya çıkarabileceğiz...[/
aneeeeeeeeyy yasmincim bu inanılmaz güzel bir haber kuşum hade hayırlısı diyelimm eşinide senide tbrik ederim canım
benim tercihim pudingten yana olurdu ablam kitapta yazar mı bilemem zira ben kitabı okumadım..zeynep abla sen şu lale devrini izliyo musun ya reklamını gördüm şimdi de oha filan oldum yani adam dizide ne kadar kız varsa hepsini hamile bıraktı bide nuri alçoya sapık diyolar bundan ala sapık olur mu ya modern nuri,uçana kaçana maşallah
evet canım doğalsan daha irmik gibi yoğurtla karıştırıp yediğimde bana çok diri gelmişti baştan..ama kek poğaca vs.de bunu daha çok beğendim bide dukanın bahsettiğine doğalsan daha yakın
rica ederim canım ni dimek:) bunları da bi yapsak ii olacak dursun böyle bi köşede
ben şunu kastettim canım: şimdi ben ekmek yaparken kuru maya kullanıyorum hazırladığım hamuru bekletiyorum kepekler böylece şişiyo ekmeklerim daha tok ve kabarık oluyo,o bakımdan yanii ( vay kendime şaştım püf nokta filan veriyorum tarif detayı yazıyorum mastırşefim be yaa)
kankişim senin çatlak durumun hakkında bi bilgilendirme yapabilir misin acaba? neydi ne oldu görünürlüğü azaldı mı, yada çatlağın var mıydı varsa ne miktardaydı kilo verince ne oldu onlara sanırım çatlaklarınla olan münasebetim şimdilik bu kadar
rica ederim canım ni dimek:) bunları da bi yapsak ii olacak dursun böyle bi köşede
ay valla yapmalı gerçekten artık kaldıralımşu totoşları
benim de çok çatlağım vardı mavişim vucudum da ama dukan yaptığımdan beri azaldı
size doyulmaz kızlar ama ben kaçiim artık.hepinize iyi geceler
canım düşünmedik değil bakalım ilkten bir site açılsın duruma göre sonra dukan ürünleri (kek, ekmek vs) yulaf kepeği gojj falan satışları da olabilir diye düşünüyoruz.
harikaaaaaaa canım ben kitap temin edemiorum nişanlım askerde olmasaydı postadan göndericekti ama yokkinş sizin sayesinizde sorularımız aydınlanır
size doyulmaz kızlar ama ben kaçiim artık.hepinize iyi geceler
benim tercihim pudingten yana olurdu ablam kitapta yazar mı bilemem zira ben kitabı okumadım..zeynep abla sen şu lale devrini izliyo musun ya reklamını gördüm şimdi de oha filan oldum yani adam dizide ne kadar kız varsa hepsini hamile bıraktı bide nuri alçoya sapık diyolar bundan ala sapık olur mu ya modern nuri,uçana kaçana maşallah
evet canım doğalsan daha irmik gibi yoğurtla karıştırıp yediğimde bana çok diri gelmişti baştan..ama kek poğaca vs.de bunu daha çok beğendim bide dukanın bahsettiğine doğalsan daha yakın
canım sen nerde yaşıyosun? internet üzerinden kitabı temin edebilirsin aslında ama edininceye kadar forumdan pek uzaklaşma bide şu linke bi göz at en azından biraz dah fikir sahibi olursun :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?