hahaa çatlak patlak yusyuvarlak bi haldeydim mastırım şefim..kız nasıl olmasın çatlak o kiloyaavalla çatlak maalesef hiçbirşekilde dzelme göstermiyo...aksine zayıflayınca böle daha bi gösteriyo kendini...ben doğumdan sonra karnım için araştırmıştım estetik bi yere kadar...o çıkan ürünlerde yalan dolan asla tedavisi yok canım estetik dışında..mesela bi arkadaşım karın gerdirmişti göbek deliğinin üstünde kalanlar daha aşaya indi haliyle dahada geremediler tamamen yok olmadı yani benim bacaklarda o kadar yok yani varda rahatsız edici boyutta deil ama karnım işkembe görünümünde
ay valla yapmalı gerçekten artık kaldıralımşu totoşları
benim de çok çatlağım vardı mavişim vucudum da ama dukan yaptığımdan beri azaldı
canım düşünmedik değil bakalım ilkten bir site açılsın duruma göre sonra dukan ürünleri (kek, ekmek vs) yulaf kepeği gojj falan satışları da olabilir diye düşünüyoruz.
yahu demeyin şölee irmik gibi irmik gibi şimdi kalkıp irmik helvası yapıcam haaaaa ama limonlu krubişi denemem lazım hahahayy lale devri dime bana maymun iştahlı sapık
italyada cnm türkçesi sadece türk sitelerinde var italyanın sitesinde bulamadım trdeki sitelerde yurt dışına göndermio sanırsam
yap ablam canının istediğinii..haha yoruma da çok güldüm ya ama adam sapığın alası yanii
anladım canım, o zaman sen verdiğim linkten bi göz at sana baya yardımcı olacaktır yasomun sitesi de yetişiyomuş bak ordan da detaylı bilgi edinilebilir
yahu demeyin şölee irmik gibi irmik gibi şimdi kalkıp irmik helvası yapıcam haaaaa ama limonlu krubişi denemem lazım hahahayy lale devri dime bana maymun iştahlı sapık
aslında bişey itiraf ediyim miiri taneli yulafı istememin tek sebebi irmik helvası ve kısır yapabilmek
yasemincim hadi inşallah çooo güsel geçsin sınavın...dukan kızları ne kilolar verdi bi sınavımı veremicek..hadi bakalım güsel haberlerle gel canımm
hiç duymadım canım ben bu bahsedileni..b bakmak lazım netten neyin nesiymiş..
canım yasak bişey paylaşmışım bilmiyordum çünkü ilaç değil sonuçta bi içecek simlanın bloğunda yazıyor ordan bakabilirsiniz bugün ben carrefourdan aldım
ühüühü yasom yapalım yapalımda yağ koymadan nası olcek bu iş yada accık koysakmıkine:44::44::44:
yok ya fundacım bu gün dizi mizi yok canım sıkılıyor vallahi fundacım yeşil kahve normal kahve gibi görünümlü olup sadece kavonozu ve kapağı yeşil oluyor içimi daha bir yumuşak ve lifliymiş güzel yani ben sevdim
var canım varrrrrrrrr olmazmı emme bayramda gelenleri yolladım 500 gr cık kaldı 5 saf proda 3 kilo gitti heheheyyyyyyy
yasemincim hadi inşallah çooo güsel geçsin sınavın...dukan kızları ne kilolar verdi bi sınavımı veremicek..hadi bakalım güsel haberlerle gel canımm
canım yasak bişey paylaşmışım bilmiyordum çünkü ilaç değil sonuçta bi içecek simlanın bloğunda yazıyor ordan bakabilirsiniz bugün ben carrefourdan aldım
ayyy bende internette görmüştüm o içecekleri de çok merak ediyordum nasıl bişey olduğunu beğendin mi peki hangi çeşidinden aldın
size doyulmaz kızlar ama ben kaçiim artık.hepinize iyi geceler
yok cnm buğday kpeği ve yulaf kepeğiyle yaptım yağlı kağıda koymadım dolayısıyla kalkmadı oda tepsiden tüpte kızdırmıştım tepsiyi halbuki ama kalkmadı nedensebiliorum cnm şimdi bakıorum o sitedeki tariflere yurtdışında pek light bişi bulamıorum ben peynirlerde felan yogurt buldum gecen oda 0.1 yağlı onu aldım napıyım birde pek becerekli deilim yemek konusunda uzmanlaşmam lazım
eyvahlar olsun..saksmavisi mayoya devam o zaman bikinisini göremem bentüh heveslenmiştim seneye yaza
var canım varrrrrrrrr olmazmı emme bayramda gelenleri yolladım 500 gr cık kaldı 5 saf proda 3 kilo gitti heheheyyyyyyy
ayyy bende internette görmüştüm o içecekleri de çok merak ediyordum nasıl bişey olduğunu beğendin mi peki hangi çeşidinden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?