Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay valla yapmalı gerçekten artık kaldıralımşu totoşları

benim de çok çatlağım vardı mavişim vucudum da ama dukan yaptığımdan beri azaldı

eyvahlar olsun..saksmavisi mayoya devam o zaman bikinisini göremem ben tüh heveslenmiştim seneye yaza

canım düşünmedik değil bakalım ilkten bir site açılsın duruma göre sonra dukan ürünleri (kek, ekmek vs) yulaf kepeği gojj falan satışları da olabilir diye düşünüyoruz.

tatlım süper bi fikir ve süper bi haber...şimdiden hayırlı olsun vallahi inanılmaz büyük bi açığı kapatırsınızay ne güsel olur yaa valla birimizin hayata geçirmesi lazımdı seni ve eşini bu girişimci ruhunuzdan ötürü kutluyorum ve sabırsızlıkla bekliyorummm

yahu demeyin şölee irmik gibi irmik gibi şimdi kalkıp irmik helvası yapıcam haaaaa ama limonlu krubişi denemem lazım hahahayy lale devri dime bana maymun iştahlı sapık

yap ablam canının istediğinii..haha yoruma da çok güldüm ya ama adam sapığın alası yanii

italyada cnm türkçesi sadece türk sitelerinde var italyanın sitesinde bulamadım trdeki sitelerde yurt dışına göndermio sanırsam

anladım canım, o zaman sen verdiğim linkten bi göz at sana baya yardımcı olacaktır yasomun sitesi de yetişiyomuş bak ordan da detaylı bilgi edinilebilir

Canlarım ben kaçıyorum, gözlerim çok acıdı bide çok yazdım ya bu akşam içimden de konuşuyorum galiba onları çenem ağrıdı zaten düğün yorgunuyum yatıp uyuyayım ben en iyisi hepinize ii gecelerrrrr...

kızlar bişi sorcaktım ben burda buğday kepeğinin müslisini gördüm sabah sütle yemek için yüzde 89 buydağ kepekli acaba ondan alsam sakınca olurmuki gitmeden soruyum dedim:26:

ühüühü yasom yapalım yapalımda yağ koymadan nası olcek bu iş yada accık koysakmıkine:44::44::44:

zeynep ablacım valla bugün beberongoyla da konusu geçti de ben şimdi bile sebze yemeklerine bir tencereye bir yemek kaşığı yağ ekliyorum zaten, hem maksat nefsi köreltmek değil mi yap biraz irmik helvası aklında kalmasın ona koyucağın yağ ne kadar olucak ki allahaşkına hem ben biraz rahatım bu konularda sanırım bir haftada vericeğime 1,5 haftada veriyim kiloyu ama kendimi kasmadan olsun diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı

zeynep ablam ve yaseminim irmiği yaparsanız benim yerime de yiyin olur mu? benden izin çıktı söz oklavamı sakladım azcık sıvıyağ koyabilirsiniz.

ben kaçıyorum hepinize iyi geceler dukanın fıstıkları

Son düzenleme:

size doyulmaz kızlar ama ben kaçiim artık.hepinize iyi geceler

iyi geceler berkimminem:) yarına görşrz cnm byby:79:

anladım tatlım...yakında bende ne cevherler varmış dersin...dukan sayesinde hepimiz mastırım kadar olmada:))bişiler yapıyoruzyoklukta daha çok şeyler icat oluyo..senin bahsettiğin peyniri bilmiyorum yurdumun köy peyniri ve ezinesinden başka peynir tanımadığımdan:)) ama sen markete git en azından besin değerlerine bak %10 yağa kadar alabilirsin gönül rahatlığıyla...farketmez krem karı süzme herneyse hepsi olur cnm..illa light arama yani:)

yahu demeyin şölee irmik gibi irmik gibi şimdi kalkıp irmik helvası yapıcam haaaaa ama limonlu krubişi denemem lazım hahahayy lale devri dime bana maymun iştahlı sapık

zeynep hanım lütfen şeytana uymayalım...3 kilo gitmiş hazır ne o öle helva falan cık cık cık duymamış olalım aslında ne güsel olurdu dimi kızzzz şöle fıstıklı falan
eyvahlar olsun..saksmavisi mayoya devam o zaman bikinisini göremem ben tüh heveslenmiştim seneye yaza

olsun tatlımm içimize daha cırt bi renk uzun tayt falan giyeriz bide mayonun ağ kızmı nerdeyse koltukaltına kadar çıkmalı biliyosun o modeller öyleydi oyuk oy:122::122:uk

ders çalışmaya sizlerle ara verip kafamı dağıtmak gerçekten çok keyifliydi kopamıyorum da aslında ama 5 saat sonra uyanacağım ve biraz soru çözeceğim dolayısıyla yatmam gerek hepinize iyi geceler canlarım irmik helvalı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…