Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay sayfalar çok akıyo valla takip edemiyorum ..canımcımmm iyi geceler tatlı mavişim benim...hadi bizi ihmal etme artık lütfen hep gel hep gell

nescafe green sanırım melodim kapağı şişesi yeşilmiş

iyi geceler herkese öpüldünüz...

canımmm sanada iyi geceler yasemincim...hadi allah zihin açıklığı versin cnm..dualarımız seninlee

nladım canım çok saol desteğin için

peki bu kahvenin adı ne acaba zeynepcim

nescafe green blend canım...kapağı ve önündeki resimler yeşil..kahve reyonunda duruyo zaten..ama her markette sanırım yok sen denk gelirsen dene bakalım ben beğendim...
kızlar ben burdaki bir markette buğday kepeğinin kalını gördüm netten resminide buldum acaba bu kısır için uygun olurmu:26:Eki Görüntüle 254525

amanın bunu biz hiç görmedik canım...erişte gibi bişi bu ne şanslısın..italyada kimbilir daha neler vardır..allah bilir spagettisi bilem bulunur
nescafe green sanırım melodim kapağı şişesi yeşilmiş

iyi geceler herkese öpüldünüz...

sanada iyi geceler fundacım...sabaha eksilerle kalk inş.cnm:79::79::79:

amanın bunu biz hiç görmedik canım...erişte gibi bişi bu ne şanslısın..italyada kimbilir daha neler vardır..allah bilir spagettisi bilem bulunur

şanslı olduğumu bilmiodum cnm aksine bişi bulamadığımı sanıodum aslında diyete yeni başladığım için bütün marketlere bakamadım fırsat olursa bakıcam inş hepsine ve diyetime saygılı olucam kaçamak yapıcam

hadi bakalım bu kararlılıkla bu defa başaracaksın cnm...ayrıca o son cümlende KAÇAMAK YAPMICAM demek istedin elin sürçtü dimi:)) sana güveniyoruz bak ilk kes bozdun die berrincim oklavasını göstermesi ama valla ikinciyi affetmeyiz :)

tmm cnm kararlıyım inş allahın izniyle bozmucam başarmak için dişimi sıkmam lazım demi sabretmek lazım ve ben başarıcam bunu sizlerin sayesinde şimdi kızlar benim kaçmam lazım herkese ii gecelerrrr

tmm cnm kararlıyım inş allahın izniyle bozmucam başarmak için dişimi sıkmam lazım demi sabretmek lazım ve ben başarıcam bunu sizlerin sayesinde şimdi kızlar benim kaçmam lazım herkese ii gecelerrrr

ok anlaştık...iyi geceler cnm...bende kaçıyorum canlar hepinize iyi geceler...yarına görüşmek üzere:79::79:

meloşum normal nescafe yazıyor üstünde sadece altındada green yazıyor kapağı yeşil bide fark olarak meloşcum sen nasılsa ümraniyeye geliyorsun burda var yani bilgin olsun

ay daha bu akşam ordaydım demiştim kitapçının sokağında arkadaşım var saat 11 e kadar ordaydım neresinde var ümraniyenin bi soyak migros bana çok yakın yarın bakayım olmazsa senin dediğin nerede orayada bakayım içmediğimiz bişey kalmadı bide bunu içelim

meloşum tam santralde güllüoğlu varya oraya dön bintaş market var ben ordan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…