Canlarım ben kaçıyorum, gözlerim çok acıdı bide çok yazdım ya bu akşam içimden de konuşuyorum galiba onları çenem ağrıdızaten düğün yorgunuyum yatıp uyuyayım ben en iyisi hepinize ii gecelerrrrr...
ders çalışmaya sizlerle ara verip kafamı dağıtmak gerçekten çok keyifliydi kopamıyorum da aslında ama 5 saat sonra uyanacağım ve biraz soru çözeceğim dolayısıyla yatmam gerekhepinize iyi geceler canlarım irmik helvalı rüyalar
iyi geceler berkimminem:) yarına görşrz cnm byby:79:
anladım tatlım...yakında bende ne cevherler varmış dersin...dukan sayesinde hepimiz mastırım kadar olmada:))bişiler yapıyoruzyoklukta daha çok şeyler icat oluyo..senin bahsettiğin peyniri bilmiyorum yurdumun köy peyniri ve ezinesinden başka peynir tanımadığımdan:)) ama sen markete git en azından besin değerlerine bak %10 yağa kadar alabilirsin gönül rahatlığıyla...farketmez krem karı süzme herneyse hepsi olur cnm..illa light arama yani:)
zeynep hanım lütfen şeytana uymayalım...3 kilo gitmiş hazır ne o öle helva falan cık cık cık duymamış olalımaslında ne güsel olurdu dimi kızzzz şöle fıstıklı falan
olsun tatlımm içimize daha cırt bi renk uzun tayt falan giyeriz bide mayonun ağ kızmı nerdeyse koltukaltına kadar çıkmalı biliyosun o modeller öyleydi oyuk oy:122::122:uk
peki bu kahvenin adı ne acaba zeynepcim
kızlar ben burdaki bir markette buğday kepeğinin kalını gördüm netten resminide buldum acaba bu kısır için uygun olurmu:26:Eki Görüntüle 254525
nescafe green sanırım melodim kapağı şişesi yeşilmiş
iyi geceler herkese öpüldünüz...
amanın bunu biz hiç görmedik canım...erişte gibi bişi bu ne şanslısın..italyada kimbilir daha neler vardır..allah bilir spagettisi bilem bulunur
şanslı olduğumu bilmiodum cnm aksine bişi bulamadığımı sanıodum aslında diyete yeni başladığım için bütün marketlere bakamadım fırsat olursa bakıcam inş hepsine ve diyetime saygılı olucam kaçamak yapıcam
hadi bakalım bu kararlılıkla bu defa başaracaksın cnm...ayrıca o son cümlende KAÇAMAK YAPMICAM demek istedin elin sürçtü dimi:)) sana güveniyoruz bak ilk kes bozdun die berrincim oklavasını göstermesi ama valla ikinciyi affetmeyiz :)
tmm cnm kararlıyım inş allahın izniyle bozmucam başarmak için dişimi sıkmam lazım demi sabretmek lazım ve ben başarıcam bunu sizlerin sayesinde şimdi kızlar benim kaçmam lazım herkese ii gecelerrrr
ok anlaştık...iyi geceler cnm...bende kaçıyorum canlar hepinize iyi geceler...yarına görüşmek üzere:79::79:
ayyy bende internette görmüştüm o içecekleri de çok merak ediyordum nasıl bişey olduğunu beğendin mi peki hangi çeşidinden aldın
4 çeşit aldım tadı çok güzel beğendim bende facedeki dukanda gördüm simlada olduğunuda ordan gördüm okudum demek yasak değil dedim ve aldım
nescafe green sanırım melodim kapağı şişesi yeşilmiş
iyi geceler herkese öpüldünüz...
nescafe green blend canım...kapağı ve önündeki resimler yeşil..kahve reyonunda duruyo zaten..ama her markette sanırım yok sen denk gelirsen dene bakalım ben beğendim...
tamam canım teşekkürler carrefour ve migrosta gördüm yeşil yeşil kapalı ama o olduğunu bilmiyordum hiç üzerinide okumadım değişik bişey sandım heralde yarın bakıcam teşekkürler
peki bu kahvenin adı ne acaba zeynepcim
meloşum normal nescafe yazıyor üstünde sadece altındada green yazıyor kapağı yeşil bide fark olarak meloşcum sen nasılsa ümraniyeye geliyorsun burda var yani bilgin olsun
meloşum tam santralde güllüoğlu varya oraya dön bintaş market var ben ordan alıyorumay daha bu akşam ordaydım demiştim kitapçının sokağında arkadaşım var saat 11 e kadar ordaydım neresinde var ümraniyenin bi soyak migros bana çok yakın yarın bakayım olmazsa senin dediğin nerede orayada bakayım içmediğimiz bişey kalmadı bide bunu içelim
meloşum tam santralde güllüoğlu varya oraya dön bintaş market var ben ordan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?