Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Salam, seyir döneminde yiyebileceğiniz ürünlerden değil. İçeriğinde patates nişastası bulunuyor çünkü.

çok iyi bende bugün özel günümdeyim umarım buna rağmen veririm

umarım verirsin cnaım :)

teşekkür ederim canım ilk defa kekim bu kadar güzel oldu.

ayrıca dün bir ton bulgur pilavı yememe rağmen bu sabah - 400 gr la 52.2 yi görmüş bulunuyorum. yaşasınnnnnnnn

tebrikler cnaım hedefine ulaştın yanii

tebriklerrr

cok güzel vermişsin.işallah hep bööle devam eder.

teşekkürler canım inşallah

yaparsın canım kendine güven.. ticketfactory sitesine girip yapıyoruz onu daha önce yapmadıysan link atabilirim..

valla ben genelde böyle durumlarda coca cola zero filan içiyorum...:) hiç tatlı yapmadım dukana özel bir dene derim:)

iyi gidiyosun canım tebrikler:)

selam dukan kardeşlerim. bugün 160 günüm bitti. aradaki fark şu başladığımda 106,8 idim şu an 82,00... ben bu dukan amcamı seviyorum...

iki günlük saf P den sonra kaybım 1,9 kg. tabi ben güçlendirmede olması gereken bir dukancıyım. bundan sonra bu şekilde devam edeceğim. haftada iki günde saf P yaparak hızlandırmak istiyorum. normalde böyle bir süreç yok bu benim yaptığım bir şey size tavsiyem kitabın dışına çıkmamanız. ben nisbeten tecrübeli bir dukanist olarak bunun işe yarayacağını düşünüyorum

yaparsın canım kendine güven.. ticketfactory sitesine girip yapıyoruz onu daha önce yapmadıysan link atabilirim..

Çok teşekkür ederim inşallah... Dediğin gibi siteye girdim ama yapamadım ingilizce olması da etken tabi...
Neyse; 76,7 ile başladım bugün itibariyle...

günaydın arkadaşlar iki gün sonra diyete başlayalı 4 ay olacak başlangıç kilom 109 şuan ki kilom 90 nasıl arkadaşlar 4 ayda 19 kilo verdim.ticker yaptım ama bir türlü profilime ekleyemedim

günaydın arkadaşlar iki gün sonra diyete başlayalı 4 ay olacak başlangıç kilom 109 şuan ki kilom 90 nasıl arkadaşlar 4 ayda 19 kilo verdim.ticker yaptım ama bir türlü profilime ekleyemedim

senin adına sevindim çok güzel vermişsıin ben bu ara bıraktım bakalım ne zamn başlarım.

senin adına sevindim çok güzel vermişsıin ben bu ara bıraktım bakalım ne zamn başlarım.

teşekkür ederim canım.Bence bir an önce başla çok ara verirsen soğursun.Bende bayramda ufak tefek kaçamaklar yaptım ama çok şükür + olarak dönmedi bana bence bazen kaçamak metobolizmayı şaşırtıyor:)) hemen aramıza dön canım.

Benimde bugün 4 günüm atak evresindeyim 7 gün yapmam gerekiyor.şimdilik iyi gidiyor inşallah devemınıda getiririm.95 kiloyla başladım ve atak evresinin 4 gününde olmam rağmen 5 kilo gitti çok mutluyum...

Son düzenleme:
Ya ben bu dukan diyetini çok merak ediyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum benim etle aram pek iyi değil dee.. Önce kitabını alıp okumak mı gerekir tam olarak uygulayabilmek için. Bir de tam olarak uygulanmazsa kilo mu aldırıyormuş :26:

Benimde bugün 4 günüm atak evresindeyim 7 gün yapmam gerekiyor.şimdilik iyi gidiyor inşallah devemınıda getiririm.95 kiloyla başladım ve atak evresinin 4 gününde olmam rağmen 5 kilo gitti çok mutluyum...

merhaba pembeli bence kitabı alıp okumanda çok fayda var.Kitapta çok açık bir dille yazılmış tüm sorularının cevabını bulabiliyorsun.Bence kitabı al takıldığın yerde daha deneyimli arkadaşlardan bilgi alırsın.Şimdiden başarılar diliyorum.

Tamam ben en iyisi kitabı alıp okuyım önce. Sonra yapıp yapamayacağıma karar veririm :)) Teşekkür ederim

iyi gidiyosun canım aynen devam eder inş

Teşekkür ederim. Katherina Dukanın kendi sitesinden yaptığım hesaplamada atak sonunda 2.800 kg diyordu ama bugün tartıda 5 kiloyu gitmiş görünce mutlu oldum.aslında bu kadar hızlı olmasıda kafamda soru işareti oluşturmadı degil. verilecek kilonun fazla olmasıyla alakalı sanırım.

Son düzenleme:
kesinlikle kitabı okumalısın benimde etle aram yokutu şimdi bağımlısı oldum diyebilirimm

Hadi yaa nasıl oldu oo :))
Benim gözümü korkutan ilk evre oldu aslında biraz. Ama bu kadar kişi yapıyosa yapılabiliyo demek ki.Ben de yapabilirim umarım. İlk olarak kitabını alıyım o zaman hemen. Onu okumadan bu iş kavranamıyo sanırım tam olarak.

rica ederim canım...aynen bendede az diyodu olsun ne güzel işte...belki ondanda olabilir haklısın canım :)

bilmem başka yiyecek bir eşy kalmayınca et insana güzel geliyo galiba

yaparsın canım ya ille et yiyemiyosan balıkye yumurta ye süt ürünleride serbest al kitaıb oku iyice pişman olmazsın kitap bir çok açıdan faydalı bilgiler veriyor

kesinlikle cmt günü düğündeydim bütün gün koşturmaktan tek yediğim hamburger ve bol kurabiye oldu ama ertesi gün _400 le başladım... o kadar zamandan sonra karbonhidrat iyi geldi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…