Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canmm internetten almayı düsünüorum bende daha uygun buldum da bebegmm saol :) bi sorum daha olcak kılar sizce kitabı alınca mı baslayım yulaf kepegi de alıcam daha yoksa yarın hemen baslasam olur mu ne diosunuz

sen bilirsin cnm kitabı okuyum öyle başlayım dersende olur ama zaten burdada genel olarak bütün bilgiler var yarın başlarsan kepeksiz başlarsın ama süt yumurta bol et balık yogurt kola bol su bunları yiyip içipde başlayabilirsin hem aç kalmamış hemde zaman kazanmış olursun başlamak için

bence de :) canm bir de kabızlık cekilecegi yazıor her yerde doru mu sen yasadın mı bunu

Kizlar ilk gunu kotu bir basagrisiyla bitirmek uzereyim AMA buna ragmen guzzle bir gundu yarin Sabah eksileri gorurmuyum acaba?????????:86:

kızlar bugün atakta 3. günüm bitiyor. bu sabah itibariyle 2 kilo vermiştim ama bence bugün 1 kg daha gitti. süper bi diyet bu

arkadaşlar valla su an ne yıyorum bılıyormusunuz yulaf kepegı bulamadım yulaf ezmesını rondada cektım 1 kasık aldım 1kasık toz dıyabet seker kakao gos kararı lıght sut pişirdim kotumu yaptım bılmıyorum ama baklava yesem bukadar guzel gıtmezdı yaaa....cokmu kotu yapmısım

selaaamm dukanın güzelleri tatildeydim uzun süre bakamadım yavaş yavaş okuyorum =) size bir sorum var vanilya aromasının bir kalorisi var mı Dukan'a zararlı mı bilemedim tam =( bir de benim diş eti sorunum oluşmaya başladı 55. günüm yarın bir göstericem =( bu arada özlemişim burayı =)

kızlar bu piyasada satılan light dondurmalar serbebest mi acaba?

bilginiz varsa lütfen cevaplarmısınız eğer sakıncalıysa kendim yapcam dondurmamı :82:

Kizlar ilk gunu kotu bir basagrisiyla bitirmek uzereyim AMA buna ragmen guzzle bir gundu yarin Sabah eksileri gorurmuyum acaba?????????:86:

Canım, benim bugün 3. günüm ilk günüm aşırı baş ağrısı ile geçti, 2. gün baş ağrısı yoktu ve 2. günün sonunda tartıda 1,70 kg kaybettiğimi görünce baş ağrısı vızz geldi... Durmak yok dukana devam

Son düzenleme:
Kızlar ben pazartesi günü başladım. 68 ile başladım sabah tartıldığım da 65,5 idim
bu üçüncü yapışım ilk hafta çok güzel ikinci haftadan sonra en ufak bir kilo verimi olmadı. Bu sefer ikinci haftayı sadece lahana corbası içeyim diyorum. Bir hafta sadece et ikinci hafta lahana corbası benim bu fikrim hakkında fikirlerinizi yazarmısınız

tavuk ve yogurt.,iyyyy yaniiiiiii.. diyet bittikten sonra bi daha yemicem bunlari galibaaaaaa:)... offff yaz meyvelerini kaçirdik bu sene( seneye insallah sapur supur yemek nasip olur hepimize:).. bugun P+S gunune gectim bugun sporada basliyorum ...isten sonra kosu arti gym de bisiklet dersi ( insallah) hergun karar veriyorum ama daha bi actiona gecemedim( hepimize iyi moraller ve iyi hafta sonlari simdeden
opuldunuzzzzzzz

canim 3. yapisim derken 3 kez baslayip bozup basa mi dondun?? anlamadim..bende 70 gun sonrasi 10 gun bozdum tatilde( simdi tekrar basladim ama zoe gecioo valla bastan baslamak 3 gun atak yaptim bugun P+S ile devam ediyorum

bence Dukan amcami dinle lahana corbasi diyeti pek saglikli olmuoo..1 hafta proteinsiz gecmesi zor vucuduna zarar verirsin en iyisi bi gun sadece protein diger gun P+S.. basarilaaarr ama 4 gunde iyi gitmis sendennnnnn:):)2.5 kilo superrrr

1 senedir Ara ara denedim ve başarısız oldum. Bu moralimi çok bozdu. Şimdi yine heveslendim. Tekrar yenilmek istemiyorum.

Ben 1 saat spora da gidiyorum o yüzden cabuk verdim. Ama orda kalıyorum bir daha kilo vermiyorum. Bu yöntemle belki vücüdumun inadını kırarım dedim.

günaydın kızlar hepinize....uzun zamandır forumu takip ediyorum ve nihayet bugün dukana bende başladım

kitabımda geldi fakat okumaya pek fırsatım Olmadı...

yıllardır diyet yapan biri olarak inş.bu son olur diyorum...al ver al ver metabolizmam iyice bozuldu

bu sabAh itibariyle kilom 81,boy 1,58 ....ilk hedefim 65,sonrada 60 inmek...o yÜzden atak dönemini 8-10 arAsında yapmayı düşünüyorum ne dersiniz

kızlar bugün atakta 3. günüm bitiyor. bu sabah itibariyle 2 kilo vermiştim ama bence bugün 1 kg daha gitti. süper bi diyet bu

harikasın canım...böyle sonuçları okudukça insan daha çok şevkleniyo...inş.haftaya bende güzel haberler verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…