canmm internetten almayı düsünüorum bende daha uygun buldum da bebegmm saol :) bi sorum daha olcak kılar sizce kitabı alınca mı baslayım yulaf kepegi de alıcam daha yoksa yarın hemen baslasam olur mu ne diosunuz
sen bilirsin cnm kitabı okuyum öyle başlayım dersende olur ama zaten burdada genel olarak bütün bilgiler var yarın başlarsan kepeksiz başlarsın ama süt yumurta bol et balık yogurt kola bol su bunları yiyip içipde başlayabilirsin hem aç kalmamış hemde zaman kazanmış olursun başlamak için
bence de :) canm bir de kabızlık cekilecegi yazıor her yerde doru mu sen yasadın mı bunu
evt cnm kabızlık çekilio bununla ilgili yiyip içebilicen şeylerde var en güzeli gojiberry sanırsam
gojiberry neki?:44:
Kizlar ilk gunu kotu bir basagrisiyla bitirmek uzereyim AMA buna ragmen guzzle bir gundu yarin Sabah eksileri gorurmuyum acaba?????????:86:
Kızlar ben pazartesi günü başladım. 68 ile başladım sabah tartıldığım da 65,5 idim
bu üçüncü yapışım ilk hafta çok güzel ikinci haftadan sonra en ufak bir kilo verimi olmadı. Bu sefer ikinci haftayı sadece lahana corbası içeyim diyorum. Bir hafta sadece et ikinci hafta lahana corbası benim bu fikrim hakkında fikirlerinizi yazarmısınız
canim 3. yapisim derken 3 kez baslayip bozup basa mi dondun?? anlamadim..bende 70 gun sonrasi 10 gun bozdum tatilde( simdi tekrar basladim ama zoe gecioo valla bastan baslamak 3 gun atak yaptim bugun P+S ile devam ediyorum
bence Dukan amcami dinle lahana corbasi diyeti pek saglikli olmuoo..1 hafta proteinsiz gecmesi zor vucuduna zarar verirsin en iyisi bi gun sadece protein diger gun P+S.. basarilaaarr ama 4 gunde iyi gitmis sendennnnnn:):)2.5 kilo superrrr
kızlar bugün atakta 3. günüm bitiyor. bu sabah itibariyle 2 kilo vermiştim ama bence bugün 1 kg daha gitti. süper bi diyet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?