afiyet olsun sanada canım...yulaf kepeğini maalesef bulamadım ...ben çorumda oturuyorum...burdaki aktarlarda yok,hatta sorduğumda yüzüme bön bön baktılaröğle arasındada eşim ekin pazarı var burda oraya bakmış ama burda bulamazsınız demişler...
eşimde biraz netten araştırmış ve beni arıyoki kesinlikle bunu yeme diye,neden diyorum bağırsaklara zarar veriyomuş çiziyomuş diyo,nerden okudu anlamıyorum,sanırım yanlış bilgi,aksine bağırsak harelketlerini düzenlediğini düşünüyorum ben...şimdilik yulafsız devam edicem bakalım canım,bu arada sen nereden buldun canım
afiyet olsun sanada canım...yulaf kepeğini maalesef bulamadım ...ben çorumda oturuyorum...burdaki aktarlarda yok,hatta sorduğumda yüzüme bön bön baktılaröğle arasındada eşim ekin pazarı var burda oraya bakmış ama burda bulamazsınız demişler...
eşimde biraz netten araştırmış ve beni arıyoki kesinlikle bunu yeme diye,neden diyorum bağırsaklara zarar veriyomuş çiziyomuş diyo,nerden okudu anlamıyorum,sanırım yanlış bilgi,aksine bağırsak harelketlerini düzenlediğini düşünüyorum ben...şimdilik yulafsız devam edicem bakalım canım,bu arada sen nereden buldun canım
msj ını okurken kendimi gördüm...bende her defasında bu sefer son olsun diyorum ama korumayı bi türlü beceeremiyorum...
en son geçen sene 10 kilo vermiştim...02.10.2010 da evlendim ve o zaman 70 e kadar düşmüştüm ama evlendikten sonra bi rehavet bi rahatlama,abur cuburlar derken hooopp tekrardan 80 e çıktım,ha bu arada 3 ver 5 al kiloları saymıyorum
2 hafta sonra evlilik yıldönümümüz var ben hiç olmazsa 3-5 kilo vermek istiyorum...
asıl hedefimse 14 aralıkta doğumgünüm ve ben 30 olucam,30 lu yaşlara fit bi şekilde girip en güzel hediyeyi kendi kendime vermek istiyorum...
valla ben tavada bol kekik fesleğen nane kırmızı biberle falan yaptım... köride yakışır
çok sağol cnm birde böyle deniyim soğan serbest aslında kitaptada yazıyor onuda koyarsam güzel olur
Selam kızlar...
Bende dukan diyeti yapmaya başladım... 1 ay oldu toplamda 5.5 kg verdim hemde çok fazla spor yapamadığım halde. Sene başında inşallah istediğim kiloya inmiş olurum. Sürekli kilo al verlerden sıkılmıştım zaten bu diyet bana ilaç gibi geldi. Hiç zorlanmadım, hiç aç kalmadım biraz da sporumu yapsam çok daha fazla vericem ama bir türlü zaman bulamıyorum maalesef...((
1 ayda 5.5 kilo çok iyi, spor yapamasanız da dukanın egzersizlerini yapın. ben 3 gündür yapıyorum ve bugün zorlanmadan yaptım.
merhaba arkadaşlar. bende yarın 4. günüme giricez atak evresindeyim. ben69 kilo ile başladım. 5 gün atak yapıcam. yemegimi evde yapıp iş yerime götürüyorum. iş yeri sahibi oldugum için yemek saatleri felan sorun olmuyo. genelde ayaktayım. sabah 6 da kalkıyorum akşama kadar koşturmaca onun için spor yapmıyorum açıkçası. bişey sorucam sizlere. peki mesela bu saatte lıght yogurt yiyebilirmiyim acaba? cvp verirseniz çok sevinirim
asiasil tavuk pratik oluyo diye tavuk haşlıyorum iş yerine göturuyorum valla diyet bitince uzun bi sure tavuk gormek istemiyorum:) neyse gecici bunlar kılo veriyimde herşeye razıyım. pzt benim için buyuk gun inşallah 2 kılo civarında vermişimdir. bu arada ben yulaf kepegini çok rahat buldum genellikle bulunmadigini yazmışlar, acaba farklı bi markası falanmı vardı ?
Atak evremin son günündeyim bugün 7. gün ilk defa bu gün mide bulantısı ve halsizlik hissediyorum nedeni nedir bilmiyorum.yarın tartılacam bakalım 6 günde 6 kilo gitti.yarın ne gösterecek ibre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?