Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar yulaf kepegini gunde ne kadar tuketmemiz lazım ben sabah 1,5 corba kasıgiyla yapılmış krep yedim. simdi aksama kofte yapmayı dusunuyorum içine yine yulaf kepegi koysam olurmu yani bunun bir ölçüsü varmı?

atak evresinde 1.5 seyir evresinde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği kullanılıyor, köfteyi yulafsız yap bence, fırında yağlı kağıt üzerinde kızartabilirsin, öylede çok lezzetli oluyor benden söylemesi...

6 günde 6 kg çok iyi valla tebrik ederim, ben atak evresinde 3 kg civarı vermiştim. Halsizlik ve mide bulantısı olmadı hiç..

Teşekkür ederim inşallah seyir evreside böyle devam eder.başladığımda bende de yoktu sanırım az yiyorum ondan olabilirmi acaba.

nalan tşk ederim canım ya bende sınırsız zannediyorum sabah ogle aksam krep yemeyi dusunuyodum :) valla herkes çok guzel kılo veriyo benim bugun 3.gunum sadece 1 kılo verdim az geldi gozume. med tebrik ederim canım çok guzel kılo veriyosun

Kralice teşekkür ederim.bakalım bu hızla ne kadar devam edebileceğim.İnşallah hepimiz istedigimiz kilolara kavuşuruz.Yıllardır çektiğimi bir ben, bir allah sanırım birde sizler biliyor ve anlıyorsunuz:)

Teşekkür ederim inşallah seyir evreside böyle devam eder.başladığımda bende de yoktu sanırım az yiyorum ondan olabilirmi acaba.

İnşallah devam eder bu şekilde, ama sebze alımı başlayınca vücut hafif su tutmaya başlıyor diyor kitapta, ama kişiye göre değişen bir durum bu tabi, belki sende olmaz, p+s dönemine geçince belli olur, bende bir değişiklik olmamıştı ama ben zaten çok yavaş veriyorum...

Bu arada canın ne kadar istiyorsa o kadar ye tabi ama öğün atlamamaya çalış, öğün atlamanak gerekiyormuş, belki de vücudun rejime ve verilen kiloya adapte olamamıştır hemen ondan halsizlik yapmıştır ya da şekerin düşmüş olabilir...

yok maalesef sınırsız değil, ben de başta öyle sandım, mücver yaptım yulaf kepeği ile onu da yedim o gün sonra aklıma takıldı kitaba baktım meğer değilmiş..)

valla aylık ortalama 5 kg verirsiniz bu diyetle diyor ama herkesin bünyesi farklı tabi...

sağol nalan yarın geçiyorum ps ye 1+1 yapacam bakalım,tuz tüketimim 0 sebzeden kaynaklı su tutar mı bilmiyorum.açıkçası bende bu kadar fazla kilo kaybı beklemiyordum yavaş vermek sanki daha mantıklı geliyor bana.hayırlısı hepimiz için sağlıklı bir şekilde kurtulalım şu kilolardan.

arkadaşlar merhaba
dukan diyetine başladım 2 hafta olcak 2,5 kilo verdim sadece. ama cooook sıkıldım. nolur bana yardım edinb
motivasyona çok ihtiyacım var. aklıma sürekli kek pasta börek geliyor saat 5 oldumu bir kek yesem diyorum.
off napcam ben artık su kiloları verip diyet belasından kurtulmak istiyorum
motivasyonum cok düştü ühü ühü ühü

amin inşallah med...

dukan diyetine uygun tatlılar var onları tüketebilirsin aslında, mesela dr. oetker in light pudingleri var onlar olabilir...
bir de arkadaşların yemek ve tatlı tarifleri verdikleri linki vereyim sana oraya da bir bak istersen çok değişik tarifler var...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

merhaba
seni cok tebrik ederim. ne güzel bu kiloya ulaşabilmek canım sen bu kiloyu 3 ayda mı verdin bu 3 ay zor olmadı mı ben cok bunalıyorum
yeni başladığımdan mı dersin. bende 54 olmak istiyorum. 2 haftadır dukan yapıyorum. sadece 2,5 kilo verdim onunda 1 kilosu regl siskinliği falandı
yani 1,5 kilo cok mu yavaş gidiyor acaba hedefime 3,5 kilo var ne kadar sürede veririm sence. güclendirmeyi iple çekiyorum.

çok teşekkürler okuyup cevap vermene bile mutlu oldum linke bakıcam. birde insan burda yalnız olmadığnı hissediyor.
iş yerinde evde herkes katır kutur elma armut yiyor baklavaları götürüyor sanada vah zavallı hastacık diye bakıyorlar ya uzaylı gibi hissediyorum
kendimi. birde ee bu gun ne gününü hahahahaha lafı var ya bir versemde haaaaahhaa diyen ben olsam yavvv.

MERHABALAR,

Uzun süredir katılamıyordum sizlere ... Belki beni hatırlayan çıkar aranızdan. :)))))

Ben 27 Şubatta 87 kilo ile başlamıştım diyete. 3ayda 12 kilo filan vermiştim. Amacım en az 68 kiloya inmekti ama yaz tatiliydi ,ramazandı derken kaç aydır hiç uygulayamadım. Diyeti bıraktığımda 74,5-75 kilo falandım. Şu anda ise 72 kilodayım. Yani bu diyetin mucizesini yaşıyorum. Uygulamadığım halde kilo vermeye devam ettim. Azar azar da olsa kilo verdim.
Bu diyet benim yemek yeme tarzımı değiştirdi. Gerçekten artık yemek yerken daha bilinçli ve daha seçici davranarak yiyorum ama bunu kendimi zorlayarak değil içimden bu şekilde geldiği için yapıyorum. Gerçekten insanının yemek konusunda yaşam tarzını değiştiren mucizevi bir diyet bu...

İnşallah bu söylediklerim özellikle de uzun süre kilosu aynı yerde takılan arkadaşlara moral verir ve motivasyonunu arttırır. Zira bu benimde çok başıma gelmişti ve bu diyeti başaran arkadaşların yazılarını okuyarak moral bulurdum.

hplc sakin ol bence iyi gidiyorsun.Kitapta degişik tarifler var onları deneyerek çeşitlendir diyetini.ayrıca acele etme bak benim verecek 30 kilom var ben ne yapayım:)))

merhaba sizi tebrik ediyorum,yapmadığınız halde kilo vermenizde çok güzel...ben yarın seyir evresine geçiyorum 1p+1ps yapacam bakalım siz daha deneyimli olduğunuz için bir şey sormak istiyorum sebzeyide istedigimiz kadar mı tüketiyoruz yoksa bir öğün mü?anlayamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…