Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkürler cvp için, inş. tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın..)

Kızlar ben kabağı yağlı kağıdın üzerinde dilimliyorum, üzerine bol sarımsak ve domates doğruyorum, fırına atıyorum. Çıkınca yoğurtla beraber harika oluyor. Kabağı böyle de tüketebiliriz. Tuvalete çıkmak için çok iyi geliyor bana lifli olduğundan sanırım.

içine yulaf kepeğide koyuyorum ben tutsun diye tam köfte gibi oluyor...

Ben yulaf kepeğini sabah ekmek olarak tüketiyorum, onun için köftenin içine de koyarsam onu sınırsız yiyemem diye yulaf kepeği koymuyorum, ama böyle de çok güzel oluyor bi dene istersen, hatta geçen gün yanına fırında patlıcan ızgara yaptım, üzerine de sarımsaklı domates sosu, süper oldu...)

Hatta arada köftenin içine sebze günlerimde minicik doğranmış kırmızı biber koyuyorum acayip lezzetli oluyor..

yok canım çok teşekkür ederim. dedimya ötekinide bi arkadaş yapmıştı önemli değil çizelge çıksın yeterli :)))darısı sizlerinde başına ama aslında çok iyi değil canım ya.15 kg olması gerekiyordu. bayramdan beri sadık değilim diyete anca 2 gündür uymaya başladım.tatillerde misafirlikte çok dikkat edemedim.börekler,dondurmalar,bayramda tatlılar hep öyle geçti valla.biraz artılarım olmuştu anca onlardan kurtuldum şimdi tekrar yola devam bakalım...

Ben mücveri teflon tavada, tavayı azcık yağladıktan sonra yapıyorum, çok lezzetli ve güzel oluyor, fırında hiç denemedim mücveri...)

Ben mücveri teflon tavada, tavayı azcık yağladıktan sonra yapıyorum, çok lezzetli ve güzel oluyor, fırında hiç denemedim mücveri...)

bide öyle deneyeyim bakalım nasıl olacak ama akıllandım azcık yaparım.geçende dondurucuya koyarım diye koca bi borcam yaptım fırında.bütün malzemem hoooop çöpe:))) yanarım yanarımda en çok yulaf kepeğime acıdım vallaha.

Kızımı uyuttuktan sonra kek yapıcam. Bugün gurmenet ten sipariş verdiğim aromalarda geldi, hemen denemek istiyorum kekin içinde.

Geçen sefer çikolata, muz ve çilek almıştım. Çikolata pek belirgin olmadı ama muz süper ötesi güzel bir koku ve tat verdi keke...

Bugün kavunlusunu denicem bakalım nasıl olcak, eşim bayıldı bu keklere, zaten ben 1 dilim ancak yiyorum kalanını eşim tüketiyo...

ohh afiyet olsun...evet canım olabilir.ben köfte yiyeceğim günlerde ekmeği yemiyordum .aslında olabilir...bende yapıyorum domates sosunu çokda seviyorum .

bişeycik deil tatlım benim.
birşey kalmamış hedefine baksana çizelgenin sonuna gelmişsin.ne güzel daha ben yolun başındayım.peki nekadar zamanda verdin kiloları.

bu arada senin çizelgeyi yaparken kendiminkinide degiştirdim nasıl ama çizelgem.bakalım benim kız aşkına kavuşabilecekmi.biraz naz yapıyor ama

Hakkaten yazık olmuş malzemeye, ama yapa yapa öğreniyoruz napalım, tavayı iyice kızdır sonra altını kıs koy mecverleri, yavaş yavaş olsun baya bir süre çevirme yoksa dağılır. Bende ilk yaptığımda dağılmıştı hep sonrakiler süper oldu. Kıvamı kek kıvamı gibi olması gerekiyor eemo, yulafı koyduktan sonra ben bir 15 dakka kadar bekletiyorum yulaf şişiyor içinde...)

ohh afiyet olsun...evet canım olabilir.ben köfte yiyeceğim günlerde ekmeği yemiyordum .aslında olabilir...bende yapıyorum domates sosunu çokda seviyorum .

saol cnm, afiyet olsun ama yaramasın...) ben ekmeksiz bir kahvaltı düşünemiyorum, ben 1 haftalık ekmeği pişirip buzdolabına koyuyorum, her sabah ordan alıp yiyorum, çok da güzel oluyor sabahları...

Ay ben de domates sosuna bayılırım süper gidiyor öyle valla. Arada cacık yapıyorum o da çok güzel oluor. Şimdi karnıbahar çıksın sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar yapıcam tavuğun yanına, çok güzel olur o da...)

Sarımsağın girdiği yemekler güzel oluyor genelde, yani ben seviyorum...

kizlar hepinize selam,

bir sorum var belki aranizda biri ayni durumu yasamamistir..is arkadslarimdan biri diyet yapip bayagi bir zayifladi ama dukan degildi yaptigi, arkadasim 105 kilo da epey bi zaman takildi,surekli diyet sut tuketiyordu benim gibi( Dukana uygun oldugu için bende sute onem veriyorum) sonra kilo vermesi durdu yaptigi analizlerde sute karsi vucudunun direnc gosterdigini anladi ve sutu kesince hizlica kilo vermeye basladi,ya bende cok fazla diyet sut ve sut urunu tuketiyorum acaba sutu kessem kolay ve daha cabuk kilo verebilirmiyim?? boyle bi durum yasayan var mi? ama sutu ve yogurdu kessem bana yicek pek bisey kalmioo

simdiden cevaplariniz icin cok sagolun,kolay gelsin hepimizeeeeeeeee

arkadaşlar seyir döneminin 7.günündeyim hala başladığım kilodayım.lütfen biri bunun normal olduğunu falan söylesin:2::2::2:

Merhaba nalan nasılsın karşılaşamıyoruz ne zamandır.benim vaktim yok yapamıyorum şu keklerden banada yollasana arkadaşım ne olurr:)))))

arkadaşlar seyir döneminin 7.günündeyim hala başladığım kilodayım.lütfen biri bunun normal olduğunu falan söylesin:2::2::2:

Merhaba arkadaşım,
Tam olarak diyeti nasıl uyguladığını ayrıntılı yazarsan yardımcı olmaya çalışalım. Acaba farkında olmadan diyeti sabote eden bir şeyler olabilir mi? Ya da belgi regl döneminde olabilirsin şu ara, tuvalete çıkma durumun nedir?

eksiksiz uyguladığımı düşnüorum diyeti..bol bol yoğurt peynir süt ayran köfte falan tüketiyorum şeker asla kullanmadım regl dönemimde değil tuvalet sorunumda olmadı.anlamadım gitti. ben kilo veremiorum ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…