ya atakta dikkat ettim tabi 8 gün yaptım.light ürünler aldım ama yiyemedim damak zevkime düşkünüm sanırım biraz .bana çok kötü geldi tadları bulunduğum yerde dana eti bulmak zor biraz koyun eti çok tükettim spor hiç yapamadım.ama kaçamak hiç yapmadım meyve hiç yemedim hala devam ediyorumgüçlendirmeye geçeceğim inş
içine yulaf kepeğide koyuyorum ben tutsun diye tam köfte gibi oluyor...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOpeGwm/weight.png
eemoyapıştır bunu yaptım .başka türlü yapacaktım ama begenmezsin diye seninkinin aynısını yaptım sadece kız koydum.istemezsen degiştiririz onuda.bu arada sen iyi kilo vermişsin.tbr.ler sana
Ben mücveri teflon tavada, tavayı azcık yağladıktan sonra yapıyorum, çok lezzetli ve güzel oluyor, fırında hiç denemedim mücveri...)
Ben mücveri teflon tavada, tavayı azcık yağladıktan sonra yapıyorum, çok lezzetli ve güzel oluyor, fırında hiç denemedim mücveri...)
Ben yulaf kepeğini sabah ekmek olarak tüketiyorum, onun için köftenin içine de koyarsam onu sınırsız yiyemem diye yulaf kepeği koymuyorum, ama böyle de çok güzel oluyor bi dene istersen, hatta geçen gün yanına fırında patlıcan ızgara yaptım, üzerine de sarımsaklı domates sosu, süper oldu...)
Hatta arada köftenin içine sebze günlerimde minicik doğranmış kırmızı biber koyuyorum acayip lezzetli oluyor..
yok canım çok teşekkür ederim. dedimya ötekinide bi arkadaş yapmıştı önemli değil çizelge çıksın yeterli :)))darısı sizlerinde başına ama aslında çok iyi değil canım ya.15 kg olması gerekiyordu. bayramdan beri sadık değilim diyete anca 2 gündür uymaya başladım.tatillerde misafirlikte çok dikkat edemedim.börekler,dondurmalar,bayramda tatlılar hep öyle geçti valla.biraz artılarım olmuştu anca onlardan kurtuldum şimdi tekrar yola devam bakalım...
bide öyle deneyeyim bakalım nasıl olacak ama akıllandım azcık yaparım.geçende dondurucuya koyarım diye koca bi borcam yaptım fırında.bütün malzemem hoooop çöpe:))) yanarım yanarımda en çok yulaf kepeğime acıdım vallaha.
ohh afiyet olsun...evet canım olabilir.ben köfte yiyeceğim günlerde ekmeği yemiyordum .aslında olabilir...bende yapıyorum domates sosunu çokda seviyorum .
Kızımı uyuttuktan sonra kek yapıcam. Bugün gurmenet ten sipariş verdiğim aromalarda geldi, hemen denemek istiyorum kekin içinde.
Geçen sefer çikolata, muz ve çilek almıştım. Çikolata pek belirgin olmadı ama muz süper ötesi güzel bir koku ve tat verdi keke...
Bugün kavunlusunu denicem bakalım nasıl olcak, eşim bayıldı bu keklere, zaten ben 1 dilim ancak yiyorum kalanını eşim tüketiyo...
arkadaşlar seyir döneminin 7.günündeyim hala başladığım kilodayım.lütfen biri bunun normal olduğunu falan söylesin:2::2::2:
Merhaba arkadaşım,
Tam olarak diyeti nasıl uyguladığını ayrıntılı yazarsan yardımcı olmaya çalışalım. Acaba farkında olmadan diyeti sabote eden bir şeyler olabilir mi? Ya da belgi regl döneminde olabilirsin şu ara, tuvalete çıkma durumun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?