Merhaba arkadaslar bugün 7 gunüm bitti toplamda 3.5 kilo verdim
arkadaşlar seyir döneminin 7.günündeyim hala başladığım kilodayım.lütfen biri bunun normal olduğunu falan söylesin:2::2::2:
arkadaşlar seyir döneminin 7.günündeyim hala başladığım kilodayım.lütfen biri bunun normal olduğunu falan söylesin:2::2::2:
yarım kilo verdim sadece
eksiksiz uyguladığımı düşnüorum diyeti..bol bol yoğurt peynir süt ayran köfte falan tüketiyorum şeker asla kullanmadım regl dönemimde değil tuvalet sorunumda olmadı.anlamadım gitti. ben kilo veremiorum ooofff[/QUOTE
Bol bol yoğurt peynir derken bunlarılight olarak mı tükettin yoksa tam yağlı mı?, Köfte normal köfte mi (içinde ekmek galeta unu vs.var mı?) Bu detaylar önemli. Seyirdeki sebze günlerinde hangi sebzeleri tükettin örneğin patates, bezelye yasak.
Et ürünü olarak sadece köfte mi yiyorsun ve köfteyi nasıl yapıyorsun?:44:
evet sadece köfte yiyorum malesef..hazır köftelerden alıorum cnm 5 tane yiyorum
eksiksiz uyguladığımı düşnüorum diyeti..bol bol yoğurt peynir süt ayran köfte falan tüketiyorum şeker asla kullanmadım regl dönemimde değil tuvalet sorunumda olmadı.anlamadım gitti. ben kilo veremiorum ooofff[/QUOTE
Bol bol yoğurt peynir derken bunlarılight olarak mı tükettin yoksa tam yağlı mı?, Köfte normal köfte mi (içinde ekmek galeta unu vs.var mı?) Bu detaylar önemli. Seyirdeki sebze günlerinde hangi sebzeleri tükettin örneğin patates, bezelye yasak.
aynen dediğin gibi ligth ürünler tüketiyorum..köftede hazırlardan..mesela bu gün sebze günüm taze fasülyye yedim..2 gün önce pırasa yemiştim..hergün yulaf kepeiğide yiyorum
Hazır köftelerin içinde galeta unu var
aynen dediğin gibi ligth ürünler tüketiyorum..köftede hazırlardan..mesela bu gün sebze günüm taze fasülyye yedim..2 gün önce pırasa yemiştim..hergün yulaf kepeiğide yiyorum
Bu sebzeleri normal yağlı pişirmiyorsun ya da o şekilde pişmiş yemiyorsun değil mi? Yağ kullanımı yasak çünkü.
evet sadece köfte yiyorum malesef..hazır köftelerden alıorum cnm 5 tane yiyorum
öyle mi bilmiordum .peki ne önerirsiniz bana
Bu sebzeleri normal yağlı pişirmiyorsun ya da o şekilde pişmiş yemiyorsun değil mi? Yağ kullanımı yasak çünkü.
nasıl yani yağsız nasıl olucak:S
öyle mi bilmiordum .peki ne önerirsiniz bana
Ama hazır köfte ile olmazki canım, onun içinde ekmek vardır un vardı, tuzu kıvamındadır...
nasıl yani yağsız nasıl olucak:S
Bu diyette yağ kullanımı yok. Dr.Dukan kitabında yağ yakmaya çalışırken dışarıdan yağ almamızın mantıklı olmadığını yazıyor ben de kendisine katılıyorum. Yağı sadece etleri, krebi yaparken havlu kağıt ile tavaya minicik sürüyorsun. Bunun dışında hiç bir yemeği yağ ile pişirmiyorsun ve de yiyeceğin etlerde kitapta yağsız olanlardan belirtilmiş. Belki bu nedenlerle veremiyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?