Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenler olmuş hepiniz HOŞ GELDİNİZ.
kızlar bende seyir evremin 5. günündeyim ama tık yok regl dönemim çok yakın ondandır diye umut ediyorum atak evresinde verdim 6 kilo kaldı böyle.
bakalım spor yapamıyorum malesef ama diyet konusunda hassas olmaya çalışıyorum.ama dün kaçamak yaptım leblebi yedim:))hepimize kolay gelsin arkadaşlar yılmak yok yola devammmm....

Canım, şu kek tarifini bana da versene. canım çekti valla...Malum regliyim. Yapayım da yiyim barim.

Tamam ekmek tarifini verirsen sevinirim, haftasonu yaparım. İyi akşamlar.

şu testi nasıl yapıyorsunuz ingilizcem yok beceremedim

siteye girersen orda birkaç bölümden oluşan sorular var onlara cevap vermende yardımcı olurum

hoşbuldum

HOŞ GELDİN...demmircan herşey karar vermekle başlıyor başarılar diliyorum...

Hoşgeldin,
Umarım en kısa sürede başarıya ulaşırsın.

hoşbulduk...hepimiz başarmaya odaklanalım..olacak bu iş başka yolu yok:))

evet lütfen..girdim şu an hiç bişey anlamıoyurm

şimdi o sayfada en alt solda yeşil (turkuaz) bir tablo var onun içinde en üstte"calculate your true weight" i tıkla

açılan sayfada ilk soruda adını yaz
altına female i işaretle
altına şuanki kilonu
altada mail adresini yaz

Dikkat ederseniz normal rejimlerde de pek vermezler zeytin. Bence yeme canım sen yinede. Hemde tuz oranı çok.
Hiç karıştırma sen boşver yemeyiver. O kadar çabalıyorsun sebep olmasın sana.

Merhaba telli turna ya ben tuz olayına takılmış durumdayım.Kiatpta salatalık turşundan bahsediyor oda tuzlu degil mii?

Çok teşekkür ederim. Ozaman ben bu ölçüleri yarım olarak yapacağım

Merhaba telli turna ya ben tuz olayına takılmış durumdayım.Kiatpta salatalık turşundan bahsediyor oda tuzlu degil mii?

Benim uymadığım tek kural bu zaten. tuzu hiç azaltmadım ve çok tuzlu yiyorum. Ama doktor tavsiyesi tansiyonum hep 9-6 tuzlu ye dedi bana. Zaten Dr.Dukan da kitapta düşük tansiyonluların tuzu kesip suyu içmelerinin düşük olan kan basıncını daha da düşüreceğini ve bu kişilerin makul miktarda tuz almaya devam etmesini.
Şeker, tatlı, börek, çörek bir tarafa tuz bir tarafa

YOUR WEIGHT kısmında:

ilk soruya kaç kilo olmak istediğini
altına daha önce kaç kere diyet yaptığını
altına bugüne kadar en fazla kaç kilo olduğunu
altına 18 yaşından sonra en az kaç kilo olduğunu
sabit kilonun kaç olduğunu
boyunu yaz

YOUR BODDY kısmında:

kilo vermekte acelen olup olmadığını
ailende kilo verme zorluğu olup olmadığını (çok da emin olmadan cevapladım ben )
yediklerini kontrol ettiğinde kilo verdiğini hissedip hissetmediğini
yemek yemenin sana daha az yorgunluk hissi verip vermediğini işaretle
son kızımda sağ elinin baş ve işaret parmaklarıyla sol bileğini kavra, eğer rapmağında fazlalık oluşuyosa ilk resmi, parmak uçların tam birleşiyosa 2. resmi, aralık kalıyo birleşmiyosa son resmi tıkla

merhaba eemo ben sadece duyduğumu paylaştım.ama bu konuyu detaylı araştırayım senin için

Sen şanslıymışsın carmen tuz yönünden.geçmiş olsun dikkat et kendine.

en son CONFIDENTIALITY kısmında:

doğum tarihini (yıl/ay/gün olarak)
kendine seçtiğin bir kullanıcı ismi
bir şifre belirle
şifreyi tekrar yaz

en altta CALCULATE e bas hesaplıyo

açılan sayfanın en altında bir tablo çıkıyo 4 evrenin kaç gün, hangi tarihte olması ve kaç kilo olman gerektiği yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…