- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Merhaba,
20-25 sayfa geriye dönersen aslında bütün sorularının cevapları mevcut. Ama bütün arkadaşlara tavsiye ettiğim gibi bence mutlaka kitabı edinmelisin. İçinde diyet dışında başka ipuçları da var yağ yakımını hızlandırmak için.
Kolay gelsin
Kızlar herşeyden kısın herşeyden ve gelecek zayıf günlerde istediğinizden yediğiniz günleri hayal edin.
Öyle bir gün gelecek ki vicdanen rahatsız olmadan sonrasında pişmanlık duymadan istediğimiz herşeyi miktarına dikkat yiyebileceğiz. Neden çünkü haftada bir gün protein günü yaparak koruyacağız.
Az daha sıkın. Şüphede kaldığımız şeyleri yemeyelim. İnsan kendini daha iyi bilir. Bir gıda "acaba" dedirtiyorsa bize ondan kaçalım.
inşallahhh..
sabahtan beri forumu başından okuyorum, çok güzel kilolar verilmiş, biz neden vermeyelim kii( herşeyin başı gaz)
Tabi ki yardım ederiz. Karbonhidrat 0, yağlar minimumda , yağsız ya da az yağlı proteinler serbest. Kitapta yazan 28 serbest sebze atak evresinde yasak seyir evresinde 1+1 olarak uygulanıyor. Atak evresinde günde 1,5, seyir evresinde günde 2 kaşık yulaf kepeği ve bol su. Diyetimizin genel hatları böyle yiyecek sınırı yok. Atak ta günde 20 dakika seyirde 30 dakika yürüyüş ve kitaptaki 4 egzersiz.teşekkür ederim carmen,
ben daha bugün keşfettim bu diyeti, o yüzden kitabı henüz alamadım ama en yakın zamanda mutlaka alıcam
bu süre içinde sizin yardım edeceğinizi umuyorum
Tabi ki yardım ederiz. Karbonhidrat 0, yağlar minimumda , yağsız ya da az yağlı proteinler serbest. Kitapta yazan 28 serbest sebze atak evresinde yasak seyir evresinde 1+1 olarak uygulanıyor. Atak evresinde günde 1,5, seyir evresinde günde 2 kaşık yulaf kepeği ve bol su. Diyetimizin genel hatları böyle yiyecek sınırı yok. Atak ta günde 20 dakika seyirde 30 dakika yürüyüş ve kitaptaki 4 egzersiz.
ah ahh bunlar çok iyi çok güzel de, peynir ve yoğurdun yağsızını nasıl buluyosunuz? diyet olanlar da yine yağı azaltılmış oluyo ama yağlı..
bir de yulaf kepeğini nerden alıyorsunuz?
Ben çıkıyorum canlarım. Şimdi biraz yoğurt yedim. Eve gidince birazda et yerim sanırım.
Yarın görüşmek üzere.
Hedefimizi unutmadan devam, artık birbirimize karşı sorumluluklarımız var. Sadece kendimiz için değil hepimiz birbirimiz için çabalıyoruz burada. En ufak bir kaçamak Dr Dukanın deyimi ile bir balona iğne ile dokunmaya benzer. Aman patlatmayalım.
Kocaman öptüm hepinizi.
ah ahh bunlar çok iyi çok güzel de, peynir ve yoğurdun yağsızını nasıl buluyosunuz? diyet olanlar da yine yağı azaltılmış oluyo ama yağlı..
Ben çıkıyorum canlarım. Şimdi biraz yoğurt yedim. Eve gidince birazda et yerim sanırım.
Yarın görüşmek üzere.
Hedefimizi unutmadan devam, artık birbirimize karşı sorumluluklarımız var. Sadece kendimiz için değil hepimiz birbirimiz için çabalıyoruz burada. En ufak bir kaçamak Dr Dukanın deyimi ile bir balona iğne ile dokunmaya benzer. Aman patlatmayalım.
Kocaman öptüm hepinizi.
çook teşekkür ederimmm
sen hangi evredesin?
nasıl gitti şimdiye kadar diyetin
% 15 yağlı alıyorsun. Onun altında yok zaten. Yulaf kepeğini de internette aratırsan hemen geliyor zaten üzerinde Dukan Diyeti nin olmazsa olmazı yazıyor. Ben E....k ve G.....t ten alıyorum. En uygun fiyatlar orada (paketi 5,50 TL.)
Ben seyir evresinin ikinci günündeyim. 7 gün atak yaptım. ilk günler zor geçti. Şimdi daha iyi gidiyor sanki. Dün ilk kez sebze yedim yedi günden sonra, bu çok iyi geldi. Zayıflamaya odaklan yeter. Benim 23 kilo vermem gerekiyo. Önümde daha çoook uzun bi yol var, ama pes etmek yok. Atakta 3,5 kilo civarı verdim sanırım çünkü atağın son günü tartılmadım (malum döneme girdim o yüzden). Bi kaç gün sonra tartılıcam. Bol su içmeyi ihmal etme, bir de bitki çayı, form çaylarından falan iç. İyi geliyor. Başlangıç kilom 82.6 ydı. En son 78.8 di.
Sana da başarılar diliyorum. Pes etme sakın. Bildiklerimi paylaşmaya hazırım
Tebrikler Tombiş, umarım böyle seni zorlamadan kolaylıkla gider kalan kilolarda.selam citir kizlar olma yolunda azmeden canlar :80: nasil gidiyor diyetler?? ben kendime sasiyorum masallah allah bozmasinbugün atakta 4. günüm ve cok iyi hissediyorum kendimi. tek pismanligim var o da bu siteyi aylar önce kesfetmistim, o zaman baslasaydim simdiye ideal kilomda olurdum,kendime bosu bosuna iskence yapmisiiiiimmmm ama zararin neresinden dönersen kar dir derler. iyiki basladim bu diyete, iyki sizler varsiniz arkadaslar..
sabah tartida -400 gram daha gitmis. yani 70,7 ciktim. yarin seyir devrine giricem insallah. 4 gün ne cabuk gecti anlamadim bile.. yeni katilacak olan arkadaslar veya baslamayi düsünenler varsa, hic durmasinlar, kisa zamanda kilolar asagi dogru inise gecince daha cok hirslaniyor insanhadi zafere dogru hep birlikte kosalimmmmmm!!!
Allahım bu ne güzel bir tariftir, bu ne güzel bi yemektir. Yaaa eminsin dimi bunu yiyebiliriz
Bu akşam hemen krebimi yapacağım.
Sizede oluyor mu kızlar. Böyle bir ortamda benim kilomu konu ettiklerinde acayip sinirleniyorum. Tabi bunu ailem yapıyor ama yinede o kadar kötü oluyorum ki anlatamam. İşte kaç kilosun, neden böyle, zayıflamayacakmısın, o göbeğin ne, napıyosun.. Üstelik eşimin yanında. Yahu sizene, ne alakadar eder sizi. "Sen artık zayıflayamazsın, sen yapamazsın" işte bu lafa inat, o çehrelere inat tabi öncelik kendim ama sırf o lafları onlara yedirmek için daha başka türlü hırslanıyorum.
Yarabbim birde yemek yerken az ye diye kızıyorlar ya karşımdakini o masaya gömesim geliyor. Şeytan diyor al tabağı geçir kafasına al ben yemeyeyim sen ye. Kim olursa olsun delirtiyorlar beni. Ama en çokda kendime kızıyorum. Bu fırsatı onlara ben verdim.
Biz yaptık hepsini kendimize.
Nasıl kilo aldıysak öyle vereceğiz arkadaşlar Allahın izni ile.
Ben inanıyorum başaracağız. Yemeklerin, tatlıların bizi yenmesine izin vermeyelim. Kimin patron olduğunu gösterelim midemize. Resmen midemiz hayatımızı ele geçirmiş. Baksanıza onu doldura doldura hayatımızı eline aldı. Zamanımız diyetlerle hesaplarla geçiyor. Değmezdi onca yemeğe bunca eziyet ama insan geç anlıyor. Neyze zararın neresinden dönersek kar.
Yaşasın Dukan kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?