Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim arkadaşım.sanada dukan yolunda başarılar diliyorum:))evet yaa ekonomik yönünü hiç sorma gitsin.sonuçta hepimiz ailelerimizle yaşıyoruz ee et alıyorsun balık alıyorsun tavuk alıyorsun aman sakın bunlara dokunmayın ben diyet yapıyorsum siz yemeyin demek olmuyor.Ekonomide altüst oluyor tabii:)) ama ne yapalım.baş koyduk bu yola devammmmm.

Arkadaşlar dün seyir evremin ikl günü idi1+1 yapıcam yanlız bugün baskülde 500 gram almış oldugumu gördüm.ama hiç kaçamadım olmadı.sabah normal kahvaltı sebze olarak bir domates bir salatalık ekledim öglende çocuklarla dışardaydık sade döner yagsız ve 2 kaşık yogurtla zero içtim akşama kıymalı taze fasülye ki 1 tatlı kaşıgı yagla domatesle pişirdim.arlarda çay sütlü kahve içtim .ama sabah kilo almış olarak gördüm kendimi baya bi moralim bozuk bugun.
şuan kahvaltımı yaptım bir yumurta biraz peynir ve açık çay .

varmı bunlarda bir yanlışım acaba

merhaba sema ; sebze günlerinde ibrede oynama olabiliyor sebze vucutta su tutulmasına sebep veriyormuş o yüzden moralini hiç bozma.devam et. bende seyir evremde 1 kilo almıştım ve 4 gün hiç değişme olmadı ama dün tartıldığımda yine 1 kilo gitmişti.üstelik reğlim yakın olmasına rağmen.ama ben hür gün tartılmaktan uzak durmaya çalışıyorum çünkü motivasyonum düşüyor.sende moralini bozma ve devam et arkadaşım.

moralimi bozsamda devam edicem artık seninde dedigin gibi başkoyduk bu yola .o agır atak devresini tamamladık ya bu seyir evresi böyle gider.

sana bişey sorucagım bu tatlı için ligt puding öneriliyorya onun ölçüsü ne kadar birde ps günündemi yoksa p günüdede yenebilirmi..

Kesinlikle inanırım, benim işyerinde beraber yaptığım arkadaşım 97 kilo ile başladı ve inanılmaz tombikti yanakları 2 gün sonra indi. Bence sizde ödem var ve o ödem hemen iniyor.

Zaten şunun şurasında iki kilo fazlan kalmış bence 2 hafta dikkat ederek ve sporla da verirsin. Ama yine de ben kendi atak uygulamamı yazayım: Ben sabah light peynir light süt yulaf kepeği, yumurta, light süt ile yapılmış krep yedim. Ara da ya light yoğurt ya light süt içtim. Öğle yemeğinde fırın poşetinde pişmiş baharatlı tavuk ve light yoğurt yedim. Ara da yine önceki ara gibi. Akşam fırın poşetinde balık yedim. Benim 7 gün atak evrem her gün böyleydi. Sadece ilk üç gün yulaf kepeğim yoktu onun yerine yumurtayı haşlanmış yedim.

benim 5 gündür yine kilom sabitlendi sıkıldım 1+1 yapıorum acaba 5+5e mi geçsem çok mu zor olur acabaaa:44:

kızlar atakta 1.günüm alışveriş yapmadığım için sabah 2 yumurta yedim şekersiz çay içtim alışverişe giderken 20 dklık yürüyüşü yapmış oldum öğle yemeği olarakta şimdi tavuk yaptım baharat ve sarmısaklı yanına bir salatalık turşusu light yoğurt yedim canım tatlı istedi sabah çayı şekersiz hayatta içemezdim içtim zero kola almıştım yarım bardak onu içiyorum şimdi size bi sorum var bu dukan amca balıklarda hamsi yazmamış yasakmı oluyo yoksa o hamsiyi bilmiyomu :)

Hamsiyi bilmiyordur :) Her türlü balık serbest konserve olanlar dışında. Etlerde yağsızı tercih edin diyor ama balıkların yağı çok faydalı olduğundan balıkların hepsi serbest.

semacım benim tatlıyla hiç aram olmadığı için bilmiyorum.Daha tecrübeli arkadaşlardan yardım alalım.

Tyche_deniz selam
biraz evvel hafif tarif sitesindeki yazını okudum cevap yazdım. Umarım diyetin iyi gidiyordur.

Son düzenleme:
Selam kızlar ben atak 2 deyim bugün. Dün sabah 81.8 dim. Günboyu yumurta yoğurt ve balık yedim. Bu sabah 81.2 yi gördüm inşallah böyle devam eder

selam arkadaslar. bugün seyirde 3. günüm. pazartesi 74.1 le baslamis oldum bu sabah tartida 70,1 ciktim 6 günde 4 kilo vermis oldum, cooook mutluyummmmm

yanliz bi sorunum var, cogunlukla herkes kabizliktan sikayet ediyor bende de tam tersi. ishal oluyorum. ve ac olmadigim halde midem gurul gurul. kizim aksam anne karninda gök mü gürlüyor dedi acaba biseyleri yanlis mi yapiyorum. evde sorun degilde disarda kötü oluyorum, gurul gurul dolasiyorum

sahanda yumurtaya yağ koymadın dimi?

yok canim 1-2 damla sivi yag damlatip kagit rulayla tavaya yediriyorum yapismasin diye

kızlarrr
iki günlük geçmişi okuyamıyorum ama bu gün çokkk mutluyum.nerdeyse 4-5 gündür kilo vermem duraklamıştı.bu gün -400 ile güne başladım.tam 9 kilo gitmiş durumda.çok seviniyorum anlatamam.kaldı 4 800 .son 2 kaldığında güçlendirmeye geçecem.yani kaldı 2800 .inşallah hemen atarım bu kiloları.
yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgeldinizz.
kilo veren arkadaşlarımıda canı gönülden kutluyorum

çok teşekkür ederim canım. İlk fırsatta yapıcam. Naapalım bunlarla idare edicez artıkın.
Bişi sorucam sana; senin şu tatlandırıcıda karbonhidrat var mı? Dün marketten bi toz tatlandırıcı aldım. Karbonhidrat varmış içinde. Eve gelince farkettim. Hem de %99 gibi bi oran.Seninkinde de var mı acaba bana bilgi verir misin?:44:

slmlar diyet iyi gidiyo kaçamak yok ama ağız kuruluğu had safada bol su içiyorum oysa daha önce diyet yaparken zorla içerdim suyu senin diyet ne durumda acep

Benim diyet gayet iyi, çok alıştım hiç kaçamak yok. bugünb 77.6 yı gördüm. Toplamda 23 günde 3.9 kg.gitti ki benim için çok iyi. Zaten çok hızlı olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…