Yok yiyebiliyoruz.Bende yarın yapacağım inşallah.
şu an canım acayip tatlı istiyor.Yarına kalacak artık...
kızlar, deneyip de çok güzel oldu, tavsiye ederim dediğiniz (kakaolu tercihim) bize uygun muffin ya da kek tarifi var mı?cevap verirseniz çooook mutlu olurum.
Sitenin dukan yemek tarifleri bölümünde var.Çok değişik çok güzel başka tariflerde var.bakmanı tavsiye ederim..
canim siimlanin blogunda tatli tarifleri arasinda muffin ve kekler hatta kurabiyeler vardi. google arat dukan diyetim diye. yemek tarifleri cikiyor. henüz denemedim ama tatli ihtiyacimda olmadi, siz yazinca puding diye canim cektinormal hazir pudiingi light sütlemi yaptinl, yoksa puddingin kendisimi light?
yoksa beni sevmiiiiyooor muuusunuz?
teşekkürler canım. Biliyorum onları da. hani deneyen var mı diye merak ettim.
aman haa light sütle yap pudingi, pudingin kendisi de light olucak. Tamam mı şekerim. hadi iyi geceler size ben kaçtım.
kızlar, deneyip de çok güzel oldu, tavsiye ederim dediğiniz (kakaolu tercihim) bize uygun muffin ya da kek tarifi var mı?cevap verirseniz çooook mutlu olurum.
bu aksam yemekte et haslamistim yarim tabaktan daha azdi, yaninda 1 bardk light yogurt yedim, sonra hala ac oldugumu hissettim, sahanda yumurta yapip yedimben bu diyti cok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?