Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim 5 gündür yine kilom sabitlendi sıkıldım 1+1 yapıorum acaba 5+5e mi geçsem çok mu zor olur acabaaa:44:

Öyle sıkıcı olur canım. Kitapta duraklamaların normal olduğu, böyle durumlarda 4 gün üst üste 60 dakikalık yürüyüş yapmamız gerektiği yazıyor. Bence bunu deneyebilirsin:79:

Canını sıkma sen gidecek o kilolar
light pudingi light sütle yapıyosun arkadaşım. 3 tabak çıkıyor. Ben sp gününde bi tabak yedim. p gününde de yenilebilir aslında. günde bir tabaktan fazla olmamak ve her gün yememek şartıyla istediğin zaman yiyebilirsin canım.afiyet olsun, ağzımız tatlansın.

merhabalar hanımlar siizin ne kadar kararlı bir şekilde devam ettiğiniiz görünce bende utanıyorum.benim dukan da bugün tam 20.günüm. toplamda 4-4.5 kilo kaybettim.nerdeyse bir haftadır bir değişiklik yok tartıda ve ben artık bazı şeylere acayip özlem duyuyorum. çok iradesizim. yinede tutuyorum kendimi aklıma böyle incecik dal gibi olduğumda giyebileceğim kıyafetleri falan getirmeye çalışıyorum.özellikle haftasonları bir iki kaçamak oluyor.siz nasıl başarıyorsunuz anlatınn.

aman arkadaşım sakın kaçamak yapma.bu diet kaçamağı kaldırmıyor.az daha sabır.

tebrikler...
ne kadar sürede gitti 9 kilo? çok güzel vermişsin.

Kızlar harika bir yemek yaptım sizinle paylaşmak istedim. Menü sıkıntısı yaşayanlar için alternatif olabilir. Patlıcanları fırında 250 derecede közledim. Soyup doğradım. Tavaya az yağlı kıymayı koyup hemen ardından küçük doğranmış soğan ve sarımsakları ilave ettim. Biraz sonra kırmızı ve yeşil küçük doğranmış biberleri ve yine minicik doğradığım brokolileri koydum. Sonra domatesi ilave ettim. Biraz daha karıştırıp kekik, tuz, karabiber, azıcık soya sosu koydum ocağın büyük tarafına alıp iyice kavurdum. Altını söndürünce yarım demet doğranmış maydanozu ilave ettim. Patlıcanlar soğuyunca sarımsaklı light yoğurtla karıştırdım. Tabağın altına patlıcanlı yoğurdu koydum, üstüne kıymayı. Çok süper oldu.

paketin üzerinde %100 doğal ve bitkisel yazıoo karbonhidrat yağ vs. yok. splendanın içeriğinin aynısı sadece firma farklı demişti eczacı
diğer msjla ilgili olarakta 5+5 fikri hızlı kilo verdirdiği cazip gelioo bana ewet yorucu olcak ama denemeye karar verdim yarından itibaren biraz şaşırtalımm bakalımm bünyeyii

teşekkür ederim canım ben atak dönemini 2,700 le bitirdim iyimi bilmiyorum 5 gün yaptım

teşekkür ederim canım ben atak dönemini 2,700 le bitirdim iyimi bilmiyorum 5 gün yaptım

kızlar merhabaa... bende bu diyete başlamak istiyorum ama kitabı bulamadm, nette sipariş vercm... diyet hakkında kısa bir bilgi verebilirmisiniz??

tanrım kulağa ve mideye çok hoş görünüyo daha 5 gün ataktayım cumartesi deniycem valla zaten hafta sonu ancak zaman ayırabilirim güzel tarifleri kopyalayım depoluyorum saoll canım

iyi akşamlar kızlar bugün migrostan tatlandırıcı aldım adı cand........ bunu kullanan var mı? aspartamlı yazıyodu arkasında. bide yulaf kepeği bulamadım ama ruşeymli un karışımı vardı ekmek yapmak için o oluyomu? yanıtlarınızı bekliyorum biran önce başlamak istiyorum.

tbr.ler
gönülden kutluyorum
Benim diyet gayet iyi, çok alıştım hiç kaçamak yok. bugünb 77.6 yı gördüm. Toplamda 23 günde 3.9 kg.gitti ki benim için çok iyi. Zaten çok hızlı olsun istemiyorum.
iyi gitmişya 23 günde 4kilo de sen ona.benden gitmiyor gitmeyecek sanırım
aldım ligt puding saolasın .yardımcı olduguniçin şuan yapıp yemiyecegim haftaya inş.

valla siz çok iyisiniz.ben seyir evremin 2.günümdeyim dün 500 gram almıştım bugün protein günüm 500 daha aldım geri gibi gözüküyor.ama kepekli krepde yaptım dün hala kabızım.belki ondan olabilir diye düşünüp teselli ediyorum kendimi..

hemen yarın yapıyorum sebze günüm yarın .teşekürler paylaştıgın için

tbr.ler

bende bugün migrostaydımo dediginden aldım ama iyimi kötümü bilmiyorum bilen arkadaşlar bize dönerse sevinirim

Teşekkür ederim cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

senide tebrik ediyorum verdigin kilollardan ötürü

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım.Senin tatlandırıcının adı ne?Kaça aldın? Ben de ondan aliim olmassa:44:
tamam bi dene bakalım noolcak. belki dediğin gibi faydası olur.

kızlar ben bu akşam fırında tavuk yaptım yanına salata bide patlıcanı közleyim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım bide 1 bardak light kola içtim çokmu olmuş sizce yedim ama karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…