Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

slm şekerler benim bugün atakta 2. günüm sabah -700 grdı ama sudur büyük ihtimal bu şimdilik iyi gidiyo canım şekerli bişiler istiyo arada öğle arasında diyet kola aldım içtim birde bende bu çizelgeyi hazırladım ama buraya eklemeyi beceremedim burdaki anlatıma göre kopyala yapıştır yaptım olmadı neyi yanlış yapıyorum anlamadım yardımınızı bekliyorum

çizelgemi hazırladım ama kafam karıştı :44: adresi nereye yapıştırıcam. Yardım edin bana

Canım, kontrol panelinden profilimi değiştir kısmını tıklıyorsun. orada kan bağışı ile ilgili kısmın altında çizelge diyor. Oraya yapıştırıp değişiklikleri kaydet i tıklıyorsun.

Çizelgeyi oluşturduğunda bir kaç pencere geliyor aşağıda. İlk penceredeki birinci satırı kopyala diyorsun sonra burada kontrol panelinden profilimi değiştire tıklayıp, kan bağışının altındaki kutuda bulunan çizelge kısmına yapıştırıyorsun. Değişiklikleri kaydet e tıklıyorsun.

Canım, kontrol panelinden profilimi değiştir kısmını tıklıyorsun. orada kan bağışı ile ilgili kısmın altında çizelge diyor. Oraya yapıştırıp değişiklikleri kaydet i tıklıyorsun.

Yaa yaptım canım da...olmadı
öngörülen formatta değildir diyoo Aynen söylendiği gibi kopyaladım adresi. hattabirinde tamamen kopyala denmiş, birinde altı kırmızı çizgi ile gösterileni denmiş, ikisini de denedim. ben nerde yanlış yaptım.

sağol cnm oldu sonunda ama 2.satırı kopyalayıp yapıştırınca oldu

kızlar cumartesı yazmıstım sıze 3gunluk atak evresınde 2.5 kılo verdım seyır evresıne gectım ıkı gun sonra bı baktım 71.5dan 72olmusum cok moralım bozuldu ama devam ettım bugun dıyetımde 8.gundeyım seyırdede 5.gunumdeyım tartı 71 gosterdı:)
sebze+proteınde sabah menemen oglen bıraz yesılbıber yumurta yedım aksamda sote yıcem acaba her ogune sebze ekledıgım ıcın bı sakınca olurmu?

kızlar slmm ben bu sıtye yenı uye oldummm dukan yapıyorum 4 gun atak evresını yaptım ama hftasonu ara verdım bugun seyır donemınden devam edıcem bı zararı olabılırmı ve tabıı bu dıyet pudıng trıfını ogrenebılırmıyım dıkkatımı cektıde :)

Tebrikler, süper bir sonuç bence. Ben ps günlerinde her öğünde sebze tüketiyorum, miktarına dikkat ediyorum. Dukan ps günlerinde protein kullanımını ihmal etmeyin diyor yoksa kitaptaki 28 sebze ile ilgili bir kısıtlama yok.

Herkese merhaba,

Ben de 19 gündür dukan'ı yapıyorum ve sizleri takip ediyorum, süper yardımcı ve teşvik edici yorumlar var. Toplamda 3.7 kg verdim. Bu benim için süper ve yılmadan devam ediyorum çünkü arada ciddi şekilde durma, ya da aksine birkaç yüz gram alma yaşadım ve pes etmedim, normalde çok çabuk pes ederim, eşim bile şaşırıyor. Bu 19 günde üstesinden geldiğim kabızlık problemimi sizinle paylaşmak istiyorum, çünkü inanılmaz mutlu oldum bu problemden kurtulunca. Sayfaların hepsini okuyamadım, belki daha önce de paylaşılmıştır, ben yine de yazayım dedim :93: Son 4 gündür Nurs L. H. Biberiyeli bitkisel karışım çayını içiyorum (üzerindeki önerisine de uyarak) ve inanılmaz işe yaradı. Bir anda, verilmeyi bekleyen kilolardan 1,5'u daha gitti..

Çok Sevgiler...

selam canim bana göz doktoru oftalmik migren dedi ama gerçek ismini tam olarak bilmiyorum, anlattigina benziyor, ilk ba$ta nereye baksam hafif mat görüyorum sonra yuvarlak parlayan cisimler görüyorum ardindan yan tarafa kayiyorlar ve daha çok büyüyorlar ve fotograf makinasinin fla$ina benzer gibi oluyor hiçbir $eyi net olarak görmüyorum, sonra ba$imda sanki bir$eyin dola$tigini hissediyorum, bu durum 30 ila 1 saat arasi sürüyor midemde çok bulaniyor, sonra kafamda baski hissediyorum ve geçiyor ama gün boyu ba$imi egdikce agiriyor ve ertesi günde etkileri devam ediyor yan taraftaki objeleri tam net göremiyorum ve tv ye veya bilgisayara bakinca tuhaf oluyorum offf çok zor bir durum Allah yardimcimiz olsun

bugün tutmadi Allah'a $ükür ama etkilerini hala hissediyorum, vveee en önemlisi diyete devam!!

sabah activia ve sütlü kahve
ögle konserve somon baligi (150gr) 1 kk den az peynir (tatli niyetine yedim ) ve 1 ka$ik kiymali yumurta

kizlar ilgilendiginiz için çok te$ekkür ederim özellikle carmen ve semaya

yulaf kepeğini kullanarak bıraz tuzlu bıraz kurabıye yapabılırsın hem acıkınca anında elının altında oluyo bu super gozun donmeden ulasıp aclıgını yatıstırıosun...hemde yulaf kepeği inanılmaz ıı sekılde bagırsak calıstırıo baska bıseye ıhtyac kalmıyo:)

Merhaba,
İnşallah migrenin tutmaz. Diyetle ilgili sabah çok yetersiz değil mi sence de? Bir de bu öğle yediğin somon konserve yağlı değil dimi? Yağlı konserveler yasak.

selam kızlar
bugun 7 günlük atak dönemimin 4. günümdeyim sabah tatıldım 71 kilodan 69,10 olmusum
nasıl sevindim anlatamam çünkü ben hashimoto hastasıyım yeri geliyodu 15 günde 800 gr bile vermediğimi bilirim
bu hakkatten tam gaz verdi ama şu da varki ben gerçekten diyetin hakkını veriyorum ama sonucunuda alıyorum inş bööle devam eder....
dukanda herkese başarılar diliyorum :)))

benim atakta 3. günüm sabah tartıldım 2 kilo gitmiş gibi duruyor ama tartı bozuk sanırım o kadar çabuk vermemişimdir :) bişey sormak istiyorum az önce marketten spl... alacaktım 40 tl çok pahalı yaa.. başka marka alan ya da daha ucuza bulan var mı?? neyse ki zero var yoksa tatlı krizi geçirirdim :18:

Son düzenleme:

Merhaba,
İnşallah migrenin tutmaz. Diyetle ilgili sabah çok yetersiz değil mi sence de? Bir de bu öğle yediğin somon konserve yağlı değil dimi? Yağlı konserveler yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…