Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar netten bakıyorum ama yulaf kepeği bulamadım bi türlü nereden sipariş edebilirim? birde cand...... adında bir tatlandırıcı aldım aranızda bunu kullanan var mı?

arkadaşlar netten bakıyorum ama yulaf kepeği bulamadım bi türlü nereden sipariş edebilirim? birde cand...... adında bir tatlandırıcı aldım aranızda bunu kullanan var mı?

canım ben gurmenetten sipariş verdim 2 gün içinde geldi,doğalsan marka,çokta memnunum

internette arama motoruna yulaf kepeği yazdığında geliyor. E.....k ya da g.....t ten sipariş verebilirsin.Ben talandırıcı kullanmıyorum bilen arkadaşlar cevap verirler.

canım öncelikle aramıza hoş geldin.pudinge gelince bi tarifi yok light sütle dr.oetkerin hazır light pudingi var toz olarak onunla normal puding yapar gibi yapıyosun canım tatlı krizlerimizde güzel bi kurtarıcı şimdiden afiyet olsun...bu arada kaç kilosun kaç kilo verdin ve hedefin ne öğrenebilirmiyim canım öpüyorum

yulaf kepeğini bende gurmenetten sıperıs verdım ısmı yabancı sımdı hatırlamıorum ama ustunde dukan dıyetı bıle yazıo:)2gunde kapında

tartı bozuk deildir.dogrudur sonucun.

kızlarrrrr inanılmaz mutlu ve şaşkınımmm

öğlen zorla bi parça tavuk göğsü haşlayıp yedim, sonra yürüyüşe çıktım. bu arada çok afedersiniz dün tuvalete çıkmamıştım bugün çıktım.

az önce eve girince bi tartıya çıkayım dedim, iyi ki de demişimmmmm

sabah 85 ti şimdi 83.8
inanamadım defalarca indim çıktım, yerini değiştirdim aynıııı
üstelik regl dönemim ama ben aylar hatta yıllar sonra ilk defa 83 lere iniyorum
sanırım sabah şişliğim fazlaydıı

canım ben gurmenetten sipariş verdim 2 gün içinde geldi,doğalsan marka,çokta memnunum
teşekkür ederim canım
internette arama motoruna yulaf kepeği yazdığında geliyor. E.....k ya da g.....t ten sipariş verebilirsin.Ben talandırıcı kullanmıyorum bilen arkadaşlar cevap verirler.

teşekkürler cnm yazdım ama yorumlar falan çıkıyo bulamamıştım

ayy ne güzel yaaa, tartı bozuk değildir emin ol
canım sanırım splenda 500lük tü senin alacağın, eczanelerde 300 ve 100lüğüde var. 100lüğü 11 küsür tl.

ama ben burda 100lük bulamadım okadar para da vermek istemedim, 100lük gelene kadar geçici olarak migrostan başka tatlandırıcı aldım, 300 tane var, 4 buçuk tl

canım bende şimdi gurmenetten doğalsan marka siparişimi verdim 2 paket istedim. 1 paketi ne kadar süre yetiyor?

canım bende şimdi gurmenetten doğalsan marka siparişimi verdim 2 paket istedim. 1 paketi ne kadar süre yetiyor?

canım bende daha yeni başladım,3 paket siperiş vermiştim ,4-5 gün oluyo kullanalı,bugün 2 kaşık kullanmaya başladım,bakalım kaç gün gidecek

hmmm o zaman sadece bana 1 paket 24 gün yeter. 2 paketle birlikte toplam 48 gün güzelmiş. inşallah tadıda hoşuma gider

Ben her sabah krep yapıyorum, yumurta, light süt, ve light peynir ile çok güzel oluyor. Eşimde ekmek yemiyor artık, sabah kahvaltısında ve öğleden sonra yiyoruz. Akşam yemeğini de ekmeksiz yiyor. Hoşumuza gitti bizim.

hmmm o zaman sadece bana 1 paket 24 gün yeter. 2 paketle birlikte toplam 48 gün güzelmiş. inşallah tadıda hoşuma gider

Ben her sabah krep yapıyorum, yumurta, light süt, ve light peynir ile çok güzel oluyor. Eşimde ekmek yemiyor artık, sabah kahvaltısında ve öğleden sonra yiyoruz. Akşam yemeğini de ekmeksiz yiyor. Hoşumuza gitti bizim.

tebrik ediyorum canım seni. Devamı da gelecek inşallah.

ayy inşallah bozuk değildir sabahları tartılıyorum bakalım yarın nasıl çıkacak?? evet splenda 500 lüktü alamadım. eşime söyledim bakalım bişey almadan gelirse ben de migrostakini alacağım..

ayy inşallah bozuk değildir sabahları tartılıyorum bakalım yarın nasıl çıkacak?? evet splenda 500 lüktü alamadım. eşime söyledim bakalım bişey almadan gelirse ben de migrostakini alacağım..

aslında uzun süreli kullanımda (yani bizim için) splenda ve benzeri ürünler çok daha sağlıklı ama dediğin gibi bi anda pahalı geliyor insana, ben de bulduğumda 100 lüğü ile başlıycam

Merhaba,
İnşallah migrenin tutmaz. Diyetle ilgili sabah çok yetersiz değil mi sence de? Bir de bu öğle yediğin somon konserve yağlı değil dimi? Yağlı konserveler yasak.

$imdilik tutmadi

ya canim ben sabah 7 de kalkiyorum ve 7.40 ta evden çikiyorum ve o saatte canim bir$ey istemiyor saat 11 gibi acikiyorum sonra hemen geçiyor zaten 12.30da yemek yiyorum :) yani bana o activia yetiyor

yok canim konservenin içindekilerine baktim sadece su tuz ve somon baligi yaziyordu, kendimde baktim suyuna çok çok az yag vardi yani baligin kendi yagiydi ama tuzlu diye suyunu süzdüm ve balik fazla tuzlu degildi, çokta tok tuttu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…