arkadaşlar netten bakıyorum ama yulaf kepeği bulamadım bi türlü nereden sipariş edebilirim? birde cand...... adında bir tatlandırıcı aldım aranızda bunu kullanan var mı?
arkadaşlar netten bakıyorum ama yulaf kepeği bulamadım bi türlü nereden sipariş edebilirim? birde cand...... adında bir tatlandırıcı aldım aranızda bunu kullanan var mı?
kızlar slmm ben bu sıtye yenı uye oldummm dukan yapıyorum 4 gun atak evresını yaptım ama hftasonu ara verdım bugun seyır donemınden devam edıcem bı zararı olabılırmı ve tabıı bu dıyet pudıng trıfını ogrenebılırmıyım dıkkatımı cektıde :)
benim atakta 3. günüm sabah tartıldım 2 kilo gitmiş gibi duruyor ama tartı bozuk sanırım o kadar çabuk vermemişimdir :) bişey sormak istiyorum az önce marketten spl... alacaktım 40 tl çok pahalı yaa.. başka marka alan ya da daha ucuza bulan var mı?? neyse ki zero var yoksa tatlı krizi geçirirdim :18:
teşekkür ederim canımcanım ben gurmenetten sipariş verdim 2 gün içinde geldi,doğalsan marka,çokta memnunum
internette arama motoruna yulaf kepeği yazdığında geliyor. E.....k ya da g.....t ten sipariş verebilirsin.Ben talandırıcı kullanmıyorum bilen arkadaşlar cevap verirler.
benim atakta 3. günüm sabah tartıldım 2 kilo gitmiş gibi duruyor ama tartı bozuk sanırım o kadar çabuk vermemişimdir :) bişey sormak istiyorum az önce marketten spl... alacaktım 40 tl çok pahalı yaa.. başka marka alan ya da daha ucuza bulan var mı?? neyse ki zero var yoksa tatlı krizi geçirirdim :18:
canım ben gurmenetten sipariş verdim 2 gün içinde geldi,doğalsan marka,çokta memnunum
canım bende şimdi gurmenetten doğalsan marka siparişimi verdim 2 paket istedim. 1 paketi ne kadar süre yetiyor?
canım bende şimdi gurmenetten doğalsan marka siparişimi verdim 2 paket istedim. 1 paketi ne kadar süre yetiyor?
Biz eşimle beraber tüketiyoruz yani günde 4 kaşık. 12 gün civarı gidiyor.
hmmm o zaman sadece bana 1 paket 24 gün yeter. 2 paketle birlikte toplam 48 gün güzelmiş. inşallah tadıda hoşuma gider
hmmm o zaman sadece bana 1 paket 24 gün yeter. 2 paketle birlikte toplam 48 gün güzelmiş. inşallah tadıda hoşuma gider
kızlarrrrr inanılmaz mutlu ve şaşkınımmm
öğlen zorla bi parça tavuk göğsü haşlayıp yedim, sonra yürüyüşe çıktım. bu arada çok afedersiniz dün tuvalete çıkmamıştım bugün çıktım.
az önce eve girince bi tartıya çıkayım dedim, iyi ki de demişimmmmm
sabah 85 ti şimdi 83.8
inanamadım defalarca indim çıktım, yerini değiştirdim aynıııı
üstelik regl dönemim ama ben aylar hatta yıllar sonra ilk defa 83 lere iniyorum
sanırım sabah şişliğim fazlaydıı
ayy ne güzel yaaa, tartı bozuk değildir emin ol
canım sanırım splenda 500lük tü senin alacağın, eczanelerde 300 ve 100lüğüde var. 100lüğü 11 küsür tl.
ama ben burda 100lük bulamadım okadar para da vermek istemedim, 100lük gelene kadar geçici olarak migrostan başka tatlandırıcı aldım, 300 tane var, 4 buçuk tl
tebrik ediyorum canım seni. Devamı da gelecek inşallah.
ayy inşallah bozuk değildir sabahları tartılıyorum bakalım yarın nasıl çıkacak?? evet splenda 500 lüktü alamadım. eşime söyledim bakalım bişey almadan gelirse ben de migrostakini alacağım..
Merhaba,
İnşallah migrenin tutmaz. Diyetle ilgili sabah çok yetersiz değil mi sence de? Bir de bu öğle yediğin somon konserve yağlı değil dimi? Yağlı konserveler yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?