Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar bi tanıdığım da bu diyeti yapıyor ama light ürünler kullanmıyormuş. bu şekilde yapsam olmaz mı dedi?? lıght süt yoğurt yemeden yapıp zayıflayan oldu mu aramızda?? size sormak istedim

Afiyet olsun canım. Ben konserve somon hiç görmedim, hep dilim alıp pişiriyorum. Ben de bakayım.

Son düzenleme:
sadece splenda olsa iyi lıght tüm ürünler çok daha pahalı,bi de diyette yenen şeyler zaten maliyetli oluyor battık valla :18:

evet valla aynen
ama ben bormal beslenirken daha maliyetli oluyodu çünkü çok yiyordum
şimdi daha az tüketiyorum, bence kardayım

bu arada light derken ben b.peyniri ve sütü yarım yağlı, yoğurdu normal tüketiyorum.
zaten günde ne kadar tüketiliyor ki bunlar, bence zararı olmaz ki ben burda onların bile tam yağlısını tüketip çok kg verenleri okudum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi tanıdığım da bu diyeti yapıyor ama light ürünler kullanmıyormuş. bu şekilde yapsam olmaz mı dedi?? lıght süt yoğurt yemeden yapıp zayıflayan oldu mu aramızda?? size sormak istedim

Bence mutlaka zayıflanır çünkü sonuçta karbonhidrat, tatlı, ekmek, vs. yemiyorsun. Ama Dr.Dukan kitabında kendi yağlarımızı yakmaya uğraşırken dışarıdan yağ almaya devam etmemizin çok mantıklı olmadığını yazmış.

yaa bende market market gezip durdum lıght ürün bulacağım diye yarım yağlı mı alsam acaba hem lezzetli. lıght ürünlerin hiçbir tadı yok süt su gibi, yoğurt kötü.. kararsız kaldım şimdi :18:

kızlar size bişey sorucam..
şimdi dukanın sitesinde ideal kilom 63.5 çıktı ve atak dönemim 5 günmüş
ama ben 60 kg.ya düşmek istiyorum o yüzden (20 kg dan fazla olduğu için ) 7 gün yapayım dedim
ama daha 4. günüm ve çok fena oldum, acaba 5 te bitirsem mi?

Bence atağı 5 te bitirip seyir evresini istediğin kiloya inene kadar uzatabilirsin canım
Ama yine de sen bilirsin tabii, fazla zorlama canım kendini, dukan ne diyosa odur

Bence atağı 5 te bitirip seyir evresini istediğin kiloya inene kadar uzatabilirsin canım
Ama yine de sen bilirsin tabii, fazla zorlama canım kendini, dukan ne diyosa odur

evet canım yaa 3 gün daha yaparsam kendimi gerçekten çok fazla zorlamış olucam bunu hissediyorum
hem bırak 63.5 i ben 65 e de razıyım
o kalan 5 için de yeniden başlarım rejime

en iyisi ben yarın son atağımı yapayım

Bence sakın kendini zorlama, o zaman diyeti yapılamaz hale getirirsin. Amacımız uzun zamanda uygun kiloya inebilmek. Bence 5 te bitir arkadaşım.

tebrikleeeeer , masallah bu cok güzel bi haber, insallah devamida gelecektir canim moralini hic bozma. adet döneminde vucut en azindan 1-2 kilo su topluyor. bide sabahlari lavaboya ciktiktan sonra ac karnina tartil, farki göreceksin. yarin bi dene bak moralin nasil tavan yapicak insallah!

inşallah canım.. valla o rakamı görünce kendimi çok iyi hissettim üstelik fazladan en azından 1 kg var orda

ben de şimdi sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum

Afiyet olsun canım. Ben konserve somon hiç görmedim, hep dilim alıp pişiriyorum. Ben de bakayım.

ben demi$tim ya ne zaman diyet yapsam bir engel oluyor diye, i$te yine oldu ve yine ak$am sofradayken yine migren ba$langici oldu ve ben evde pi$irilmi$ hazir döner yiyordum peçeteyle üzerine bastirarak, sonra o kadar korktumki bir çay ka$igi pilav ( 10 tane pirinç anca vardi) ve hemen kalkip bir çay ka$igi nutella yedim, ve 2 dk sonra migrenin devami gelmedi! acaba $ekerimmi dü$üyor kizlar, neden böyle oluyorki, ben ögrenciyim dres çali$mam gerekiyor bu halde çali$amam diye o kadar korktumki mecburen yedim artik yanimdada okula giderken bir kare bitter götürecegim migrenim ba$lar ba$lamaz agzima atacagim artik, diyeti gerçekten birakmak istemiyorum, ben tatli krizinden korkarken migren krizlerim tuttu resmen in$allah kilo almami$imdir

carmencim, ben yurt di$inda ya$iyorum burda o konserveden var ama Türkiyede varmi bilmiyorm, aslinda sen dilim almaya devam et çünkü yeni almama ragmen o kadar bayattiki kilçiklari yumu$acikti ve agiza alininca kilçik oldugunu farketmiyoruz bile, ben hazir diye tercih ediyorum okula gittigim için yoksa bende almam

pişşttt... nabersiniz kızlar? naptınız ben topiğe uğramayalı bakim? ya ben şu kiloyu bir aşamadım kızlar nolcak böyle anlamadım, yaklaşık 2 haftadır 1 aşağı bir yukarı tıkandı kilo verimim nedense...

bu arada c.tesi diş eti ameliyatım başladı, toplamda 8 hafta sürecek, neyse ilk ameliyatı atlattım geriye kaldı 3 ameliyat daha, hamilelik diş etlerimin canına okudu valla...(

nutella yerine evde mavi yeşilin ürünlerinden bulundur kriz geldiği zaman onlardan atıştır bence. bir de dr. oetker in light puddingleri var onlardan yap, küçük kaselere koyup dolaba at, gündüzleri ye böylece krizin tutmaz...

okula giderken de yanına bu mavi yeşillerden alabilirsin, fazla olmamak kaydıyla yiyebilirsin, nutella kadar zararlı değil hiç olmazsa...

canım yaa iştahsızlık derken benim aklıma yemek gelince bile midem bulanıyo, sürekli bir rahatsızlık hissi var midemde
sende de mi öyle acaba?

Benimde öyle,ben im etin her türüyle fazla aram yok içim dışım yumurta oldu bunları yazarken bile midem bulanıyor,normalde bile 1gün tavuk yesem 6 ay canım tavuk istemez.Bu nedenle diyet bende çok işe yarayacak eminim,bu kadar protein benim gibi sebze-meyve ağırlıklı beslenen birine şok etkisi yaratıyor,atağın 6.günündeyim 3.500gr gitti,Dukan amcam 7 gün atak verdi ama ben 10 yapmayı düşünüyorum,nasıl olsa alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…