- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
günaydın kızlar bugün benim 3.günüm atakta ve sabahtan beri felaket mide bulantısı var böle sorun yaşayan oldumu
günaydın canım
inan dün aynısını ben yaşadım, yani atakta 4. günümde.
inan akşamı zor ettim felaket mide bulantısı ve sıfır iştah, bütün gün sadece zorla bir parça haşlanmış tavuk yedim o da zorla
ama çok şükür bugün hiçbişey yok, çok iyiyim.
sanırım vücudun en zorlandığı gündü benim için, sen de bugün yaşıyorsun, ama inşallah yarına senin de bişeyin kalmaz
inş bişeyim kalmaz sabah ne yediysem çok afedersin çıkardım şimdi buraya yazdım duramayacak hale geldim koştum lavoboya ya bugün sabah çayı tatlandırıcıyla içmiştim ondan olurmu
hmm sen yedikten sonra rahatsız oldun sanırım, içerken tadı seni rahatsız ettiyse belki olabilir ama normal şeker gibi geldiyse sanmam
ben tat farkını aldığım için çaya tatlandırıcı atamıyorum..
sen en iyisi bugün çok daha hafif ve 2 gündür yediklerinden farklı şeyler yemeye çalış..
tavuk yediysen bugün kırmızı et ye, yumurta yediysen bugün yeme mesela, ama çok da zorlama bence, yiyemiyorsan bırak yeme bugün de, yarına iştahin açılır
Günaydın kızlarrrr:))
Dukan ne müthiş biseymis böyle, sabah tartıldım veee 79,6toplamda 3 günde 2,200gr gitti:))))
Dün gelinligimin siparişini verdin inslh son provaya kadar biraz daha gider.
Bir de Ankaralılar için bir bilgi Ulus'daki aktarcılarda kilosu 6 liradan yulaf kepeği satılıyor. Ben dün aldım bugün kullanmaya başlayacağım. herkese bol kilo kaybı diliyorum:))öpüldünüz
günaydın kızlar...dün seyirin ilk günüydü
menümüde vereyim
sabah ..dukan omlet
öğle..tavuklu salata,yoğurt
akşam...kıymalı taze fasulye,2 kaşık menemen,yoğurt
3 litre su,2 bardak yeşilçay,1 saat yürüyüş
vee tartı beni bu sabah 400 gr artı gösterdi,sanırım buda normal,seyirde ilk zamanlar artış olabiliyomuş kitapta okumuştum
bugün termosla tavuk çorbası getirdim iş yerine,gün boyu onu içicem
inş.artışlar bi an önce iner,her ne kadar normal olsada insanın canını sıkmıyo değil
bende çok az veriyorum bütün şarta şurta uyuyorum ama kilo bi ileri bi geri mehteren gibi evdekilerde sağolsun bırak diyeti bu işkenceye değer mi al şundan az ye bişey olmaz falan diyo :95:
Selam herkese...
Kilo verenlere başarılarının devamını diliyorum... 14. günümde 3,90 kilo vermiş bulunuyorum az değilmi ya
Onu hiç sorma ya... İşyerindekiler ayrı evdekilerle ayrı uğraşıyorum bendeİnadına daha güzel yemekler oluyor etrafımda işyerinde kesinlikle bozmuyorum da akşam bazen 1 çatal 2 çatal kaçırabiliyorum. Birde 1 gün p 1 gün ps yapamıyorum ben sanki
Ben işyerindekilere sadece protein diyeti uyguluyorum dedim, hiç ayrıntı vermedim. Eşim ise en büyük destekçim. O da benimle aynı şeyleri yiyor evde, o da 2 kg.kaybetti hem de işyerinde ve dışarıda kendini kısıtlamadan. Etrafınızda sizi destekleyen insanların olması çok önemli. İşyerindeki insanlardan bunu pek bekleyemeyiz belki ama evimizde ailemiz bize destek olursa bence daha başarılı oluruz. O nedenle eşinize, ailenize bunun sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatarak desteklerini isteyin arkadaşlarım.
günaydın kızlar...dün seyirin ilk günüydü
menümüde
sabah ..dukan omlet
öğle..tavuklu salata,yoğurt
akşam...kıymalı taze fasulye,2 kaşık menemen,yoğurt
3 litre su,2 bardak yeşilçay,1 saat yürüyüş
vee tartı beni bu sabah 400 gr artı gösterdi,sanırım buda normal,seyirde ilk zamanlar artış olabiliyomuş kitapta okumuştum
bugün termosla tavuk çorbası getirdim iş yerine,gün boyu onu içicem
inş.artışlar bi an önce iner,her ne kadar normal olsada insanın canını sıkmıyo değil
Kesinlikle katılıyorum. Destek çok mühim. İnsan yadırgandığı zaman daha fena oluyor. İnadına üzerine üzerine gidiyor. Ama birisi oldumu yanına destekçi vallahi sırf onun hatrına bile çok şeye katlanabiliyor.
Burada olmamız bile çok büyük bir destek aslında. Birbirimizi çok iyi motive ediyoruz
Hele benim çok fena motiveye ihtiyacım var :122:
Kesinlikle katılıyorum. Destek çok mühim. İnsan yadırgandığı zaman daha fena oluyor. İnadına üzerine üzerine gidiyor. Ama birisi oldumu yanına destekçi vallahi sırf onun hatrına bile çok şeye katlanabiliyor.
Burada olmamız bile çok büyük bir destek aslında. Birbirimizi çok iyi motive ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?