Dikkat ettiniz mi kızlar bu diyet hiç acıktırmıyor.
Bilirsiniz hepimizin diyet kültürü baya bir geniştir ben hiç bir diyeti bu kadar rahat bu kadar sağlıklı geçirmemiştim. Ve ilk defa bir diyeti bu kadar uzun ve bozmadan devam ettirebiliyorum. Bir yerlerde hep mutlaka bir şeyler yapardım.
Ya pazar günü krep yapayım dedim dekrepten çok herşeye benzedi. Sanırım bu süt yerine yoğurt koymamdan kaynaklanıyor Evde süt yokmuş bende yoğurt koydum baktım yoğurt katı az su ekledim baktım sulu oldu bir yumurta daha kırdım. Ayyyyyy rezillikresmen Ama çok lezzetli oldu afiyetle yedim valla.
Bu akşam belki denerim krep yapmayı. Gerçi yulafı gündüz yemek tavsiye ediliyor ama. Birde şu seramik tava olayı var. Teflonda olmaz mı ya Carmen nerden buldun o tavayı kız sen.
kızlar ben bugün kötüyüm öğlen bişi yiyemedim sade yoğurt yedim az midem çok kötü oldu diyettenmi yoksa üşüttüm ondanmı çözemedim hiç iştahımda yok
Geçmiş olsun canım, eğer canın istemiyorsa yeme ama güçsüz düşersin. Bari biraz tavuk suyu çorba iç bol limonlu, karabiberli.
sağol cnm akşam eve gidiyimde yaparım birde atak evresinde yapılabilir dimi bu çorba öğle yemeği için getirdiğim duruyo öle bugünü bi atlatsaydım hayırlısıyla sütüm vardı birazdan onu içiyim diyorum ama daha kötü yaparsa die korkuyorum ya birde ben 3. gündeyim bu sabah itibariyle 1.600 kg gitti vücudumda çok fazla ödem varmış 2 günde yağdan gitmez bu kadar
herkese merhaba
tüm kilo verenleri tebrik ediyor benim gibi ibresi yukarı yukarı cekenlere de Allah dan sabır diliyorum.
regl döneminde ne gibi değişiklikler oldu dukan yaparken. kilo alır gibi oldunuz mu . yav benim sanki heryerim şiş. kitapta regl
döneminde dukan diyeti size su verdirir sismezsiniz diyordu. ???
ayrıca tatlı krizinizi nasıl cözdünüz. ben gecende bu siteden bir tarif alıp yaptım kaymacina fena değildi ama kek berbat oldu.
midemde sisti sisti. mochaa tarifi vardı peynirli, kusura bakmasın tarif veren arkadaş ama bir kaşık alabildim
bende gittim madodan diyet tatlı aldım ama onun icin de de piriç unu var.amannn dedim yidim,
ayrıca kıslar bir şey keşfettim. sığır jelatini buldum tatlıları kıvamlı yapmak için onu kullanıyorum. dukan sitesinde
agar agar öneriyor ama şimdilik bulamadım.
bu arada ben gıda mühendisiyim. yani bizi sismanlatan tüm gıdaları biz üretiyoruz . hem üret hem tüket
hem düşman ol nasıl bir paradoks dimi
Forumu araştırdım,i kitabı karıştırdım ama bitki çayları ile ilgili birşey bulamadım. Herhangi bir kısıtlama var mı?
Ben yarın 3 gün atakla bu diyete başlıyorum da.
Bir de yulaf kepeği bulamadım..
Forumu araştırdım,i kitabı karıştırdım ama bitki çayları ile ilgili birşey bulamadım. Herhangi bir kısıtlama var mı?
Ben yarın 3 gün atakla bu diyete başlıyorum da.
Bir de yulaf kepeği bulamadım..
merhaba,
ben atak 5 teyim ayrıca reglimin 3. günü, dün baskülede resmen daha eksileri göremeden +1 gördüm ama bu sabah -2 olarak gitti. yani regl zamanı mutlaka fazla kg çıkar.
birde dukanın kitabında da regl zamanı kadınların vücudunun su tuttuğu hatta moral bozukluğu olmaması için mümkünse bu dönemde diyete başlanmamasının daha iyi olacağı yazıyor(syf 90-91)
teşekkürler tatlım yani normal gidiyor. şu regl bitsin bi tartılayım ağzımın tatıylan. ama bu esnada kırmazsam yine diyeti güler yüzüm işşşallahh
ben şekersiz limonata içtim, n'olur kii
canım sen kaç gün atak yapıyosun
canım dukanın sitesine göre 5 gün yapmam lazımmış
ben 7 gün yapayım dedim ama dün okadar kötü oldum kii 5 günde bitirmeye karar verdim,
bugün de 5. günüm ama o kadar iyiyim ki 2 daha yapsam mı acaba demiyor değilim
ya kızlar ben dukana baslamıstım. 5 gun de atak yapmıstım. neyse irademe hakim olamayıp bozmustum diyeti
evde yulaf kepegim duruo vermem gereken kilolar da duruo
ama o kepekle nasıl krep yapıosunuz anlamadım. ben tutturamamıstım bi türlü. cok cıvık oluo. tavada cevrilmio bile uzun uzun sure ocakta kalması gerekio o zamanda cok sert oluo. krep gibi deil yani
ben,mde dukanda 3 gün çıktı ama ben 4 yapıcam yarın son inş bende 5 günmü yapsam die düşünüyorum ama bakalım yarın duruma göre karar veririm bugün çok kötü oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?