Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim eşim tam bir köstekkkkk
hep dalga geçiyo diyetlerimle ama bu sefer onu pis utandırıcam

evet benimkide birde akşamları bogazları durmaz yok meyva getirmedin yok cerez getir yok şunu getir bunu getir .yatana kadar yer oda çocuklarda ne çikolatarı eskik olur ne dondurmaları ıvır zıvır ne varsa bizim evde dolu.bide demiyorlarmı bize ne senin diyetten

valla en çok da onlar dokunuyo işte
ama ben de inadına daha çok yediriyorum ona , ben inceleyim o şişsin görelim bakalım dalga geçmek nasıl oluyo

Son düzenleme:
bizim evde de inadına bu sıra meyve dolu kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum dünde yaprak sarma vardı inşallah bi yerim şişmez nasıl koktu ama şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım

bizim evde de inadına bu sıra meyve dolu kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum dünde yaprak sarma vardı inşallah bi yerim şişmez nasıl koktu ama şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım

şişmez şişmezzz uyma sakın onlaraa

valla en çok da onlar dokunuyo işte
ama ben de inadına daha çok yediriyorum ona , ben inceleyim o şişsin görelim bakalım dalga geçmek nasıl oluyo

Evet bence eğer böyle yapıyorsa hakediyor demektir. Yesin şişmanlasın sonra sen dalga geçersin onunla Ama bak şimdiden söyleyeyim o diyet yapmak istediğinde yine senin başına dert olacak.

Evet bence eğer böyle yapıyorsa hakediyor demektir. Yesin şişmanlasın sonra sen dalga geçersin onunla Ama bak şimdiden söyleyeyim o diyet yapmak istediğinde yine senin başına dert olacak.

aslında dalga geçiyor ama bu sefer o da ciddi olduğunun farkında hatta çaktırmadan ağzımı arıyor ee sen şimdi neler yiyosun, kaç gün yiyeceksen böyle falan diye, hatta benimle yapmaya başlarsa şaşırmam birkaç kg vereyim

ayy bir de dukan da diyemiyor aklına gelmiyor nerde şu kodunun kitabi diyor

nerelerdesin sen.naptın atak bittimi.ne durumdasın

Olur mu telli turna asıl hep sen bizi motive edersin. Ne oldu diyette bir sorun mu var?

Kızlar wc nin halini hatrını günlerdir soramıyorum. Ondanmıdır nedir hiç bozmadığım halde çakılı kaldım gram dahi veremedim yaaa. Acayip moralimi bozuyor ama motivasyonumu kaybetmiyorum tabi. Ona taktım kafayı bu günde. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez.

Ama aylarca veremesemde bozmayacağım bu sefer.

Bu seferde bozarsam artık kendime inancımıda yitireceğim. Savaşa gider gibi canla başla mücadele edelim bu kilolarla. Yeter artık bize yaptıkları. Pazar günü yiğenimin nişanı vardı. İnanın kalkıp oynamaya utandım. Neden niçin elbetteki pis boğazıma sebep. Zamanında dikkat etseydim böyle olmazdı. Meğer bilmeden ne kadar da kötülük etmişiz kendi kendimize. Resmen asosyal oldum. Hiç bir yere gidesim, hiç bişey yapasım yok. Oysaki ben yerinde duramayan habire bişeyler yapan birisiydim. Değmezdi hiç bir şey için bunca çileye değmezdi.

Ne yapalım bizde zararın neresinden dönersek kar diyerek yola koyulalım kızlar.

Aklınıza yemek geldiği an gıcık olcuğunuz birinin sizin kilolarınızla dalga geçtiğini aklınızdan geçirin. Acayip işe yarıyor

Ay çok komik, bence sendeki etkileri görünce kesin o da başlayacak.

Telli Turna hiç moralini bozma, Dukan ın sitesinde bana 4 gün atak çıkmıştı fakat ben 10 gün yapacaktım. Ama 7.günde halâ tuvalete hiç çıkamayınca ve tartının ibresi sürekli yukarıya doğru çıkınca mecburen 7 günde bıraktım. Sebze yediğimin ertesi günü de tuvalete gittim ve kilolar aşağıya indi. Benimde 11 gündür takılmıştı bak bu sabah itibariyle gitmeye başladı. Tabiki vücudumuz direnç gösterecek çünkü beyin ona kendisini korumasını emrediyor. Ama biz istikrarlı bir şekilde diyetimize devam edersek kesinlikle sonuç alacağız arkadaşım. Hep beraber burada birbirmize destek olarak bir kaç ay sonra başarılarımızı kutlayacağız.
Ayrıca o asosyal olma durumunu o kadar iyi anlıyorum ki. Benim tüm gençliği 90-95 kg.arasında geçti. Orta yaşın üstü biri gibi giyiniyordum artık. Bir topluluk içinde yürürken utanıyordum her yerimden fazlalıklarım oynuyordu. Bak azmedince oluyor, 3 sene sürdü belki ama 80 lere indim şimdi de 77 yi gördüm. Böyle böyle başaracağız inşallah.

Amin canım inşaAllah.

Kız ben günleri hepten şaşırdım. Bu gün atağımın son günü. Yarın normal beslenmeye geçeceğim.
Hadi bakalım inşaAllah dediğin gibi olur ya.
Gidem de bu gün biraz alışveriş yapayım. Pazara gitmek istiyorum ama o kadar uzak ki hiç gözüm kesmiyor.
Markettende alınca sanki iyi olmuyorlar gibi geliyo bana.

Offf off atakta duraklayan bir ben varım sanırım. 4 günde 200 gr verilir mı bugün atak 7 deyim yarın seyire geciyorum. Kilo almasam bari !

Carmen süpersin vallaha 90 - 95 kilodan 80 lere inmek büyük başarı seni alkışlıyorum arkadaşım

Offf off atakta duraklayan bir ben varım sanırım. 4 günde 200 gr verilir mı bugün atak 7 deyim yarın seyire geciyorum. Kilo almasam bari !

Selam Dukancon

Aşağıya tuttuğum çizelgeyi kopyalıyorum. Benim atakta 7 gündü ve kilo verme açısından berbattı. Hiç moralini bozma bugün itibariyle 4,30 Kg.gitti.

1 02.09.2011 81,50 P
2 03.09.2011 80,60 0,90 P
3 04.09.2011 80,00 1,50 P
4 05.09.2011 79,30 2,20 P
5 06.09.2011 79,40 2,10 P
6 07.09.2011 79,70 1,80 P
7 08.09.2011 79,90 1,60 P
8 09.09.2011 79,70 1,80 PS
9 10.09.2011 80,10 1,40 P

Carmen süpersin vallaha 90 - 95 kilodan 80 lere inmek büyük başarı seni alkışlıyorum arkadaşım

Sağol arkadaşım ama dediğim gibi çok uzun bir zamanda oldu bu. O nedenle ayda 1 kg. bile gitse seviniyorum. Çünkü yukarıya çıkmıyor aşağıya iniyor. Ayda 1 kg.yılda 12 kg.eder. Ki bu diyette 25 günde 4,30 kg. gitti. O nedenle Dukan a devam.

herkese merhaba
tüm kilo verenleri tebrik ediyor benim gibi ibresi yukarı yukarı cekenlere de Allah dan sabır diliyorum.
regl döneminde ne gibi değişiklikler oldu dukan yaparken. kilo alır gibi oldunuz mu . yav benim sanki heryerim şiş. kitapta regl
döneminde dukan diyeti size su verdirir sismezsiniz diyordu. ???
ayrıca tatlı krizinizi nasıl cözdünüz. ben gecende bu siteden bir tarif alıp yaptım kaymacina fena değildi ama kek berbat oldu.
midemde sisti sisti. mochaa tarifi vardı peynirli, kusura bakmasın tarif veren arkadaş ama bir kaşık alabildim
bende gittim madodan diyet tatlı aldım ama onun icin de de piriç unu var.amannn dedim yidim,
ayrıca kıslar bir şey keşfettim. sığır jelatini buldum tatlıları kıvamlı yapmak için onu kullanıyorum. dukan sitesinde
agar agar öneriyor ama şimdilik bulamadım.
bu arada ben gıda mühendisiyim. yani bizi sismanlatan tüm gıdaları biz üretiyoruz . hem üret hem tüket
hem düşman ol nasıl bir paradoks dimi

Dikkat ettiniz mi kızlar bu diyet hiç acıktırmıyor.

Bilirsiniz hepimizin diyet kültürü baya bir geniştir ben hiç bir diyeti bu kadar rahat bu kadar sağlıklı geçirmemiştim. Ve ilk defa bir diyeti bu kadar uzun ve bozmadan devam ettirebiliyorum. Bir yerlerde hep mutlaka bir şeyler yapardım.

Ya pazar günü krep yapayım dedim de krepten çok herşeye benzedi. Sanırım bu süt yerine yoğurt koymamdan kaynaklanıyor Evde süt yokmuş bende yoğurt koydum baktım yoğurt katı az su ekledim baktım sulu oldu bir yumurta daha kırdım. Ayyyyyy rezillikresmen Ama çok lezzetli oldu afiyetle yedim valla.

Bu akşam belki denerim krep yapmayı. Gerçi yulafı gündüz yemek tavsiye ediliyor ama. Birde şu seramik tava olayı var. Teflonda olmaz mı ya Carmen nerden buldun o tavayı kız sen.

Selam herkese...

Kilo verenlere başarılarının devamını diliyorum... 14. günümde 3,90 kilo vermiş bulunuyorum az değilmi ya

papatya
bende 21. gündeyim 4 kilo verdim yani benden iyisin. sanırım her bünye bir olmuyor. beden kilo verme konusunda direnç gösterebiliyor.

Seninkide süpermiş yahu
Ama bak ne güzel hepsinin içini dışını sen biliyorsundur.

Ben reglimin 2. günüydü sanırım başladım, hiç de kriz falan vurmadı açıkçası. Diyete birebir uyarsan sorun yaşamazsın gibi geliyor bana

Canım benim tavayı es.e den aldım şu anda % 50 indirimde. Benim de kolesterol 240 çıkınca ben de yumurtanın sadece beyazını koyayım dedim krepe fakat tavaya yapıştı kaldı. O nedenle ben de bu sabah 1 yumurtayı tam birinin beyazını koydum. Böyle yapışmadı. Teflonda da oluyor ben teflon sevmediğim için seramik aldım. Yoksa teflonda da yapışmaz yani. Diyetle ilgili bence de kesinlikle acıktırmıyor en önemli artısı bu zaten. Ben daha önce de buna benzer bir diyetle 13,5 kg.yağ vermiştim. Endokrin uzmanı vermişti o diyeti bana tüm karbonhdiratları kes sadece yeşil renkli sebze ve meyveleri ye kırmızı turuncu ve sarıdan uzak dur demişti. O zamanda 8 ay yapmıştım. Hiç kaçamak yapmadan. Benim zaten tatlı ile aram iyi olmadığından hiç zorluk çekmiyorum. Benim en büyük zaafım hamur işleri börek, poça, pide, vs. Ama onları da hiç aramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…