seni çoook iyi anlıyorum..
dün hatta bir ara acaba birdaha hiçbişey yiyemeyecek miyim diye düşündümfelaketti yanii
ama dediğim gibi yumurta falan yemedim, tavuk da azıcık o da zorla, mide azcık dinlendi de bugün düzeldim
ama ben 5 te bitiricem canım, kendimi zorlamak istemiyorum bir de hastalanıp onunla uğraşamam
Benim krep tarifim şöyle : 2 yemek kaşığı kepek, 1 yumurta, 1 çay bardağı light süt, 1 yemek kaşığı light beyaz peynir. Bu malzemeleri güzelce çırpıyorsun. Sonra tavanı (benimki seramik ama teflonda da olur) iyice kızdırıyorsun. Isınmadan koyarsan yapışıyor. Ben bekliyorum tava iyice kızınca koyuyorum. 1 -1,5 dakika sonra diğer tarafını çeviriyorum. Hem hiç yapışmıyor hem de çok lezzetli oluyor. Bazen içine karabiber, dereotu, nane, maydanoz, vs. atıyorum. Çok güzel oluyor öyle de.
herkese bol yağ yakıcı günler kızlar
bugün regl oldum dukan amcada reglden sonra başlayın diyor bide 3 ekim evlilik yıldönümüm pastamızdan yemezsem çatlarım :) bide vajinismus gibi bi sıkıntıyla uğraşıyorum önümüzdeki günlerde relg bitince doktor tedavisine başlayacağım sizlerden dua bekliyorum. inşallah vajinismus kabusum biter ve dukana kafam rahat güle oynaya başlar ve devam ederim. şu sorunu bi atlatsam yeniden doğmuş gibi hissedeceğime inanıyorum.
inşallah en kısa zamanda sıkıntılarının üstesinden gelir, sonra diyeti rahat kafayla başlar ve başarıyla sonuçlandırırsın :116:
bu arada afiyet olsun şimdiden pastalar falaann
Benim krep tarifim şöyle : 2 yemek kaşığı kepek, 1 yumurta, 1 çay bardağı light süt, 1 yemek kaşığı light beyaz peynir. Bu malzemeleri güzelce çırpıyorsun. Sonra tavanı (benimki seramik ama teflonda da olur) iyice kızdırıyorsun. Isınmadan koyarsan yapışıyor. Ben bekliyorum tava iyice kızınca koyuyorum. 1 -1,5 dakika sonra diğer tarafını çeviriyorum. Hem hiç yapışmıyor hem de çok lezzetli oluyor. Bazen içine karabiber, dereotu, nane, maydanoz, vs. atıyorum. Çok güzel oluyor öyle de.
Allah razı olsun canım. sizlerin yerinede yiyeceğim ama inşallah bu kilolardan kurtulup herşeyi yediğimiz zamanlar dahada zevk alacağız yediklerimizdende giydiklerimizdende
evet evettt
zaten birgün zayıf halimle istediğim herşeyi giyecek ve yiyebilecek olma düşüncesi acaip motive ediyor benii
Aynen yaaaaa. Ne güzel bir duygu olacak o, hem zayıf olup hemde istediğimiz herşeyden yiyebilmek ve en beğendiğimiz kıyafeti giyebilmek.
Ahh ahhh..
kizlar diyette tursu selbestmi kitabi olanlar bakabilirlermi:26:
Aynen yaaaaa. Ne güzel bir duygu olacak o, hem zayıf olup hemde istediğimiz herşeyden yiyebilmek ve en beğendiğimiz kıyafeti giyebilmek.
Ahh ahhh..
olacak olacak
hatta seneye yaza bikini giyicez
salatalık turşusu serbest
ama yemeden önce biraz suda bekletmeni tavsiye ederim, tuzundan arınsın biraz
Çok az salatalık turşusu yiyebiliyorsun. Fazla olunca sebze yerine geçiyor. Bir de su tutması bakımından çok tuzlu yenmesi önerilmiyor.
herkese bol yağ yakıcı günler kızlar
bugün regl oldum dukan amcada reglden sonra başlayın diyor bide 3 ekim evlilik yıldönümüm pastamızdan yemezsem çatlarım :) bide vajinismus gibi bi sıkıntıyla uğraşıyorum önümüzdeki günlerde relg bitince doktor tedavisine başlayacağım sizlerden dua bekliyorum. inşallah vajinismus kabusum biter ve dukana kafam rahat güle oynaya başlar ve devam ederim. şu sorunu bi atlatsam yeniden doğmuş gibi hissedeceğime inanıyorum.
kızlar selam ben atağımın 5. günümdeyim sizinde böyle aralarda mide dalgalanmalarınız oluyomu?
geçmiş olsun .pastan içinde afiyet olsun.şu. tedavine başla bakalım sorunun düzelicekmi.düzelirse ne tavsiye ettiklerini paylaşabilirsen gerçekten faydalı olabilecegin biri var.tabi önce sen iyleşte
selam arkadaslar, masallah herkes civil civil, kilolar yavas yavas gidiyorbenim bugün diyette 9.günüm sanirim. dün saf protein günümdü. sabah tartida 70.00 ciktim. yani 100gram vermisim 2 günde. sizce normalmi yoksa kilo verimim yavasliyor mu? moralim bozulmadi degil annemler 2 gündür yufka yapiyorlar, dün canimin cooook istemisene ragmen yememistim. bugünde yaptilar, misss gibi nasilda koktu, herkes yedi ben baktim herkes 1 tane yesen bisey olmaz dedi. yok hayir olmaz yemicem dedim. ama sonra tutamadim kendimi azicik ucundan yedim, cünkü yemesem kesinlikle aklimdan cikmicakti:26: sonra keske yemeseydim. dedim. simdi korkusunu cekiyorum acaba diyetim bozuldu mu diye sizce ne olur? hic kacamak yaptinizmi diyetinizde? yapipta kilo verimiminiz devam ettimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?