Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarın bakıyım iyi olursa 5 gün yaparım olmazsam 4 günde bitiririm dediğin gibi birde hastalanıp daha kötü olmak var

herkese bol yağ yakıcı günler kızlar
bugün regl oldum dukan amcada reglden sonra başlayın diyor bide 3 ekim evlilik yıldönümüm pastamızdan yemezsem çatlarım :) bide vajinismus gibi bi sıkıntıyla uğraşıyorum önümüzdeki günlerde relg bitince doktor tedavisine başlayacağım sizlerden dua bekliyorum. inşallah vajinismus kabusum biter ve dukana kafam rahat güle oynaya başlar ve devam ederim. şu sorunu bi atlatsam yeniden doğmuş gibi hissedeceğime inanıyorum.

tesekkurler cnm. ben de tavayı iyice ısıtırım ama yapamadım bunu iste. oysaki normal krebi ii yaparım.
neyse gucumu toplayıp yeniden baslarsam kesinlikle senin tarifini uygulicam

inşallah en kısa zamanda sıkıntılarının üstesinden gelir, sonra diyeti rahat kafayla başlar ve başarıyla sonuçlandırırsın :116:

bu arada afiyet olsun şimdiden pastalar falaann

inşallah en kısa zamanda sıkıntılarının üstesinden gelir, sonra diyeti rahat kafayla başlar ve başarıyla sonuçlandırırsın :116:

bu arada afiyet olsun şimdiden pastalar falaann

Allah razı olsun canım. sizlerin yerinede yiyeceğim ama inşallah bu kilolardan kurtulup herşeyi yediğimiz zamanlar dahada zevk alacağız yediklerimizdende giydiklerimizdende

aynen bende böyle yapıyorum...kısık ateşte yapınca ağır ağır pişiyo ve yapışmıyo...dereotu ve maydonoz lu süper oluyo ve kesinliklşe çok tok tutuyo

Allah razı olsun canım. sizlerin yerinede yiyeceğim ama inşallah bu kilolardan kurtulup herşeyi yediğimiz zamanlar dahada zevk alacağız yediklerimizdende giydiklerimizdende

evet evettt
zaten birgün zayıf halimle istediğim herşeyi giyecek ve yiyebilecek olma düşüncesi acaip motive ediyor benii

okuldan zamanim kalirsa yapacagim, herkes çok lezetli diyor :) aslinda evde hepsinden var :)

Aynen yaaaaa. Ne güzel bir duygu olacak o, hem zayıf olup hemde istediğimiz herşeyden yiyebilmek ve en beğendiğimiz kıyafeti giyebilmek.

Ahh ahhh..

olacak olacak
hatta seneye yaza bikini giyicez

kizlar diyette tursu selbestmi kitabi olanlar bakabilirlermi:26:

salatalık turşusu serbest
ama yemeden önce biraz suda bekletmeni tavsiye ederim, tuzundan arınsın biraz

Aynen yaaaaa. Ne güzel bir duygu olacak o, hem zayıf olup hemde istediğimiz herşeyden yiyebilmek ve en beğendiğimiz kıyafeti giyebilmek.

Ahh ahhh..

canım o günler sabırlı olursak çok ta uzak değil...bize göre olan şeyleri değil bizim beğendiğimiz kıyafetleri alıcamız günleride görücez inş.ben şimdiden sabırsızlanıyorum
kizlar diyette tursu selbestmi kitabi olanlar bakabilirlermi:26:

kornişon turşu serbest canım...ama oda ölçülü,ben hiç tüketmedim,sonuçta tuzlu, boştan yere ödem oluşmasına gerek yok

ama suda bekletip tüketebilirsin yinede

olacak olacak
hatta seneye yaza bikini giyicez

salatalık turşusu serbest
ama yemeden önce biraz suda bekletmeni tavsiye ederim, tuzundan arınsın biraz

Çok az salatalık turşusu yiyebiliyorsun. Fazla olunca sebze yerine geçiyor. Bir de su tutması bakımından çok tuzlu yenmesi önerilmiyor.

cok saolun kizlar aydinlattiginiz icin

geçmiş olsun .pastan içinde afiyet olsun.şu. tedavine başla bakalım sorunun düzelicekmi.düzelirse ne tavsiye ettiklerini paylaşabilirsen gerçekten faydalı olabilecegin biri var.tabi önce sen iyleşte

kızlar selam ben atağımın 5. günümdeyim sizinde böyle aralarda mide dalgalanmalarınız oluyomu?

a.selam canım
ben aynı şeyi felaket bir şekilde dün yaşadım (atak 4 te)
bugün de gölge-çiçeği idi sanırım nicki, arkadaşımızın midesi kötü..
ama ben bugün gayet iyiyim, 1 günlük bir şeydi yani

geçmiş olsun .pastan içinde afiyet olsun.şu. tedavine başla bakalım sorunun düzelicekmi.düzelirse ne tavsiye ettiklerini paylaşabilirsen gerçekten faydalı olabilecegin biri var.tabi önce sen iyleşte

Tabiki yazarım canım inşallah kurtulurumda. buradan hepinize güzel haberi vermek istiyorum. vajinismus nedir,tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim...... topiğindeki arkadaşlarda bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar canım orayada bi bakabilirsin. zaten benim kilomun bi kısmı stresten geldi. şu kiloyu bi vereyim artık kiloları saklamak için koyu renklilerden uzaklaşıp cıvıl cıvıl giyineceğim.

selam arkadaslar, masallah herkes civil civil, kilolar yavas yavas gidiyor benim bugün diyette 9.günüm sanirim. dün saf protein günümdü. sabah tartida 70.00 ciktim. yani 100gram vermisim 2 günde. sizce normalmi yoksa kilo verimim yavasliyor mu? moralim bozulmadi degil annemler 2 gündür yufka yapiyorlar, dün canimin cooook istemisene ragmen yememistim. bugünde yaptilar, misss gibi nasilda koktu, herkes yedi ben baktim herkes 1 tane yesen bisey olmaz dedi. yok hayir olmaz yemicem dedim. ama sonra tutamadim kendimi azicik ucundan yedim, cünkü yemesem kesinlikle aklimdan cikmicakti:26: sonra keske yemeseydim. dedim. simdi korkusunu cekiyorum acaba diyetim bozuldu mu diye sizce ne olur? hic kacamak yaptinizmi diyetinizde? yapipta kilo verimiminiz devam ettimi?

canım keşke yemeseydin, ama olmuş artık olsun sen tam gaz devam, belki yrn eksi kg görmezsin ama sonra yine başlar düşmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…