Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin tatlım aramıza

Çünkü bence aslında tatlı krizi tamamen psikolojik. Ben de yıllardır regl öncesi şekerim düştü, duramıyorum canım çok istiyor , vs. hep yedim tatlıları çikolataları regl öncesi. Ama bak Dukan diyeti yaparken regl olacağımı bile anlamadım. Hiç tatlı da istemedei canım bu 29 gün boyunca da hiç yemedim.

canım öncelikle hoş geldin aramıza merak etme burda aramızda istemediğin kadar gaza geleceksin zaten daha yeni başladın diyete dur bakalım biraz kilo verdikten sonra asıl ozaman başlıyo herkese diyetini anlatma faslı çünkü senin zayıfladığını gören herkes muhakkak soruyorlar.kolay gelsin sana

hoşgeldinnnn, bende diyete pazartesi başladım buraya 3 gün önce
ama eminol acayip motive oluyorsun

arkadaşımızın dün verdiği tarif

kilo verenlere tebrikleeeerrr:)) darısı başıma.. bugun ataka 3. günüm ama 5 gün bitince tatrılıcam.

bende ylaf kepeğini kullanarak bir çorba yaptım.. çorba benim için vazgeçilmez bir öğündür, aranızda benim gibiler varsa tavsiye ederim..

beş kaşık yoğurt, 1 yumurtayı çırptım, ayrı bir kasede1,5 kaşık yulaf kepeğini sütle karıştırarak yoğun kıvamlı bir hale getirdim ve tencerede hepsini karıştırdıktan sonra göz kararı su ekledim.(yoğunluk isteğine göre ayarlanabilir) karıştırarak kaynattım ve 10 dk kısık ateşte pişmeye devam etti. almaya yakın kuru nane attım. bu baharat seçimi de isteğe göre çeşitlenebilir. bu sefer koymadım ama bence içine tavuk yada kırmızı et parçaları da harika olacaktır... ben çok beğendim kızlar, tavsiye ederim...

İnşallah benim de verdiğim kilolardan bahsedebileceğim günler gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…