kızlaaaaarrrr dün akşam verdiğim lorlu muffin tarifini muhakkak yapın şimdi yedim ve bayıldım acayip güzel olmuşntavsiye ederim...
Merhaba hanımlar, uzuun uzuun yazılanları okuduktan sonra dün de ben başladım Dukan Diyetine. Gerçi tüm günüm birilerine yaptıgım diyeti anlatmakla gecti ama :44:
Vermem gereken boolca kilom var ve de aynı oranda da gaza ihtiyacım var
Hadi bakalım hayırlısı...
kızlar bu arada light pudingi migroslarda falan bulabilir miyim yoksa her markette var mıdır
sadece sabah mı yiyebiliriz ben sabahları krep yapıyorum muffin de doyurucudur sen günde kaç tane yiyorsun
Ay çok mutluyummmmm
ne yalan söyleyim sabah ki 200 gram az göründü gözüme, sonra karnım ağrımaya başladı ve 1 hafta erken regl oldummmmm
acaba kilo vermem mi durdu bu durumda yoksa regl sonrası hızlı bir iniş mi olacak?
siz diyette değişiklik falan yapıyormusunuz bu dönemde,
yalnız nasıl oldudu tatlı krizim tutmadı halen anlayabilmiş değilim
Merhaba hanımlar, uzuun uzuun yazılanları okuduktan sonra dün de ben başladım Dukan Diyetine. Gerçi tüm günüm birilerine yaptıgım diyeti anlatmakla gecti ama :44:
bu tarifden kaç kalıp çıkıp canım çünkü bir günlük kepek tüketimine çok uygu
4 5 tane çıkıyo canım bide kalıpları tam ağzına kadar doldurma çünkü şişiyo 2 taneside doyuruyo canım ben sabah 2 tane yedim doydum
tmm cnm bende denicem lor peynir varmı bilmiorum bakıyım yapmayı düşünürum şimdi saol
şimdi,den afiyet olsun canım
resmini de çektim fırına vermeden
Eki Görüntüle 265921 Eki Görüntüle 265922
tepsiyede damlattım kusura bakmayın
hoşgeldinnnn, bende diyete pazartesi başladım buraya 3 gün önceMerhaba hanımlar, uzuun uzuun yazılanları okuduktan sonra dün de ben başladım Dukan Diyetine. Gerçi tüm günüm birilerine yaptıgım diyeti anlatmakla gecti ama :44:
kızlar biraz önce sabah kahvaltısı için muffin yaptım şimdilik görünüş ve koku süper
sizede tarifini vermek istedim...
2 yumurta
5 kaşık tuzsuz lor
3 kaşık light yoğurt
1 paket kabartma tozu
kibrit kutusu kadar light beyaz peynir
biraz nane,tuz,karabiber,pul biber
1 kaşık yulaf ezmesi
1kaşık buğday kepeği
bunların hepsini bi kapta karıştırıp muffin kalıplarına döküyoruz önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika kadar üzeri kızarana kadar pişirin vallahi dediğim gibi görünüş ve koku süper ama tadını şimdilik bilmiyorum onuda yarın görücez bakalım yiyincesabah yedikten sonra yazarım size tadını...
çok teşekkür ederim, bende inan ararken sayfaların arasında kaybolmuştum...arkadaşımızın dün verdiği tarif
canım öncelikle hoş geldin aramıza merak etme burda aramızda istemediğin kadar gaza geleceksin zatendaha yeni başladın diyete dur bakalım biraz kilo verdikten sonra asıl ozaman başlıyo herkese diyetini anlatma faslı çünkü senin zayıfladığını gören herkes muhakkak soruyorlar.kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?