ya allah aşkınasiz hep birbirinizle mi konuşursunuzşu çizelgeden bende yapmak istiyorum.yok mu yardımedecek kimse...
ya allah aşkınasiz hep birbirinizle mi konuşursunuzşu çizelgeden bende yapmak istiyorum.yok mu yardımedecek kimse...
hotmaille yollamadım
peki 1 ayda atak dahil kaç kilo verdin..ben yürüyüş arada yapıyorum halim kalmıyor çok mu etkisi var bu yürüyüşün?
ben en son geçen perşembe tartıldım ve atakla beraber toplam 3 kg vermiştim. ama o zaman 21. günümdü. şimdi yarın tartıldığımda bakalım kaça inmiş olacağım. 1 ayım da cuma günü dolacak. sanırım ben haftada 1 kg verebiliyorum. tabi inşallah yarın tartıya çıktığımda gene vermiş olmayı umarak konuşuyorum şu anda...
kilolarımızda aynı yanlış hatırlamıyosam eğer..ben dün tartıldım 3.700 verdim toplamda başladığım kilo 64.100 dün 60.400 geldim.bayrama kadarda inşallh 58 olmasada 59 u görürüm...
kilolarımızda aynı yanlış hatırlamıyosam eğer..ben dün tartıldım 3.700 verdim toplamda başladığım kilo 64.100 dün 60.400 geldim.bayrama kadarda inşallh 58 olmasada 59 u görürüm...
kilo konusunda karıştırmış olabilirm senin kilonu tam bilmiyorum...
ne güzel sen daha hızlı gidiyorsun. bende yarın bakınca 60 çıkabilirsem bayrama kadar 1 kg daha verebilirim sanırım. çünkü 10 gün aman var. ama işte hızı neye göre belli olmadığı için.. bide benim adet de yaklaşmış olacak ki o günlerde pek iniş olmuyor. am anedense ben yarın gene aynı çıkacakmışım gibi geliyor. bu hafta spor yapamadım diye öyle hissediyorum sanırım. inşallah yanılıyorumdur.
yok doğrusun. başlaangıç kilosu da hedef de aynı.
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... buradan çizelgeyi doldur
sayfa 2774 açık açık anlatılmış bi bak istersen olmazsa gene bakarız :) kolay gelsin
peki seni boyun ve yaşın kaç?
:)) güzellik yarışması gibi oldu
boyum:1.68, yaşım:31
siz tüm gün mü okuldasınız..ben 12.20 de çıkıyorum okuldan rahat oluyo evegelip bişeyler yemek..ya biz öğretmenler hep ayaktayız zaten..o da spor sayılmaz mı
lısedeyım ben 5 de cıktıgım bıle oluyor o yuzden butun hafta okulda yıyorum(( leslıe yapıorum bende gunluk yarım saatte yuruyorumm bıde okulu sayarsak epey yuruyoruz .. tenefusler 5 dakıka kosturma ıle gecıo zaten (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?