böyle bir topik var. mj sayını doldurabilirsin. bende geçenlerde görmüştüm:) )
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
ay herşeyin topiği var ya kadınlar klübünde, çok hoş:))
nrynry cim, istersen o arada google a leslie spor video tarzında bişeyler yazıp arat. diyetle ilgili bir sitede yayınlanmış linkler var. seni kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk a yönlendiriyor. belki o şekilde de ulaşabilirsin. olmazsa mesajlar dolunca bana mailini yollarsın.
günaydın kılzaaarrrr
reglime rağmen bu sabah -300 gr
telli turnam :
bugünkü kg : 77.5
bu hafta verilen : -500 gr
Günaydın kızlarrrr bu gün çok mutluyum çünküü güne -700 ile başladım. Allahım inşaAllah böyle devam eder.
Dün deli gibi spor yaptım. Artık her akşam en az 40 dk yürüyeceğim. Hızlanması lazım yaa bu kilo vermenin.
Sizleride çok merak ediyorum kimler ne vermiş, listemizi açalım bakalım şöyle bir.
yazmıştım ama tekar yazayım bugun
kilom :79.7
gecen haftay göre fark: +1,2
nedendir anlayamaıyorum.son 4 gündür leslie yapıyorum kilo düşecegine artıyor bende:))
günaydınn
pc açık kalmış, yen, farkettim
neyse
geçen hafta:86.7
bu hafta:85.1
verilen:1.6
regl oldu olacam, neye nazlanıyor anlamadım ama bir korku sardıkı sormayın
sabahtan beri dua ediyorum zaten, Rabbim isteyenlere versin diye, şimdilik bana vermesin ama ben seneye istiyorumHarikasın canım..
Sen reglde yine verirsin -100 -200 ama regl bitince hemencecik hızlanır.
Aman ha kazaya kurban gitmeyesin
telli turna yazdın mı beni???
şimdiki kilo: 60.5
bu hafta verilen: 500gr
Yazdım bitanem.
Banada oluyordu 1-2 gün +1 hatta 1,5 gördüklerim olmuştu bir kaç gün. O günlerde moralim bozulmasın diye tartılmamıştım. Sonra gitmeye başlamıştı.
Şimdi seni düşünüyorum da. Senin etin falan sıkı sanırım. Çünkü hiç göstermiyorsun kilonu, hani öyle kilolu olupda yağlı değilsin sen. Bak ben mesela yağlıyım, göbeğimde çok var ve bu nedenle bence senden daha hızlı veriyorum. Sen de sıkı olduğun için kolay veremiyorsun. Bu benim görüşüm ve inanıyorum ki böyle. Sen hatta zayıflaman da önce etlerin yumuşayacak ondan sonra kilo vereceksin. Zaten kiloda çok düşme olmayıp bir beden kadar incelmende bu dediğimi teyid ediyor. Bence hiç kasma moralinide bozma. Aynen dikkat etmeye devam et. Ya sen pes edeceksin ya kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?