Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hepsinde yok işte birkaçına sordum dediğin yere bakıyım

canim ben ankarada oturmuyorum ama butun eczanelerde stevya adinda toz tatlandici bulabilirsin. bana diyetisyenin tavsiye etmisti. yuzde yuz bitkisel ve 0 kalori. ben su an onu kullaniyorum

stevya vardı ama duymadığım için almamıştım sağol

Selam millet, napıyosunuz bakim???

Hemen kilo bildirimimi yapim, 75.9 kg, pasta + sebze günü = +300 gr a mal oldu bana, ne güzel 75.6 kg a düşmüştüm, neyse bu hafta daha sıkı yapıcam artık.

Bu haftaki kilo: 75.9 kg
Verilen kilo: 700 gr verdim galiba geçen haftaki kilomu tam hatırlayamadım, telli turnam sen yine de bir kontrol edersin canım...)

200 gr daha verseydim tam 10 kg vermiş olacaktım başladığımdan beri...(

Başım çatlıyor ağrıdan bugün nedense, ensem bile zonkluyor yani o derece, dün kızımı aşıya götürdüğümüzde çok esiyordu herhalde çarpıldım.

Bu sabah balon gibi uyandım zaten, hala daha parmaklarım şiş. Nolcak benim bu vücudumun su tutması annamadım valla.

Haftaya da regl olacam. O zaman daha da şişerim. Öf ki ne öf...((

Bugünkü menümü yazayım hemen, yayla çorbası yapıcam birazdan, dünden kuşbaşı kırmızı etten tas kebabı hazırladım, bide kağıt kebabı hazırladım onu tavuklu yaptım, birazdan kağıtların içine koyucam akşam eşim gelmeden atıp fırına pişiririm.

Sizler neler yaptınız kızlar?

Bir arada kabak graten yapacam tavuğun yanına, dukan amcanın verdiği beşamel sosu tarifiyle üstüne azcık da kaşar serperim kesin süper olur...)

Bir arada kapuska yapim...)

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. benim boynum tutulursa iğnesiz geçmez hiç.

bugun yine ton balıklı salata yedim. acaba ton balıklı salatanın bana zararı olur mu? evde kendim yapınca tüm yagı suzuyorum ama restorantlar hafif yaglı getiriyor tembih etmeme ragmen

nalan

canım geçmiş olsun, dikkat et kendine valla tam hastalık havası,
başını sıcak suyla yıka, ya da en iyisi gir sıcak bir duş al, çok iyi gelir
gecen aynı senin gibiydim valla 2 gün başağrısından kıvrandım

ayrıca menün de çok güzel canım, afiyet olsun

Ben kaçtım kızlar, minik cadımı doyurup yatırayım, sonra da işlerimi halledim o uyanana kadar, of çok yorgunum bugün ya elimi kaldırasım yok valla...(

bugün yine derken dün de mi yemiştin?

yağını süzdürürden sanmam zararı olmaz canım, hatta tamamen yağı süzdürülmüş light olanlarından kullanabilirsin, için daha rahat eder

nalannnnnnnnnnn kıs napıyon.ben sema

gecen okudum duru 1 yaşına girmiş kutlu olsun canım ya

Eklentiler

• $KART1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $KART2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Saol canım, bende de migren var maalesef tutacak diye ödüm kopuyor. Şimdi ağrı kesici alcam umarım hemen geçirir.
Her gün yersen salata sebze yerine geçtiği için vücudun su tutar onun haricinde bir sakıncası yok tabi. Azcık yağlı olunca bir şey olmaz bence zaten dukan amca da 1 tatlı kaşığı yağ koymaya izin vermiş ama fazlası zarar tabi...)

Çok teşekkür ederim canım, hakikaten tam hastalık havası, bir ısınıyor bir soğuyor insan napacağını şaşırıyor valla. Sana da geçmiş olsun bu arada canım.
Kızı uyutup şu işlerimi halledim hemen duşa atlim dediğin gibi sıcak su iyi gelecektir.

Bakalım menüyü bir deneyeyim yağsız nasıl olacak, güzelse tavsiye ederim burdan, normal zamanda içinde bir ton yağ ve salçayla yapardım bunları...(

Ton balığı derin denizlerde ve büyük bir balık olarak yaşadığı için en çok ağır metal yüklemesi olanlardandır. Mümkün olduğu kadar balığı küçük yemekte fayda var.

Son düzenleme:
mrb,
sayfalar yine cok hızlı ilerlemiş cok yoğunum ve okuaymıyorum
telli turna listeyi senmi tutuyordun
başlangıc tarihi:12.10.2011
başlangıc kilosu:74,5
hedef kilosu :59
gecen haftaki kilo:72
bugün kilo:70,4
bu hafta verilen kilo:1,6
kolay gelsin herkese

nalannnnnnnnnnn kıs napıyon.ben sema

gecen okudum duru 1 yaşına girmiş kutlu olsun canım ya

Anaaammm sema sen misin canım ya, nikin değişmiş, nasılsın?

Ben iyiyim napim işte duru nun peşindeyim bütün gün valla, nerdeyse bütün çekmece ve dolap kapaklarına güvenlik kilidi takmamıza rağmen hala daha karıştırcak bir yerler buluyor minik cadı...)

Bütün gün evde sağa sola koşuyor, diş çıkarttığı için bazı geceler 20 kere kalktığı oluyor, bazı günler çok yorucu oluyor uyumasını iple çekiyorum dinlenmek için ama yarım saat fazla uyusa bu sefer de çok özlüyorum uyansa diye bekliyorum tuhaf bir çelişki yani annamadım gitti...)

Çok çok çok teşekkür ederiz sema teyzesi, kocaman abla oldu kızım artık...)

mümkünse tarifte yazabilirmisin??????
kağıt kebabı, tas kebabı, kabak graten... farketmez, hangisini gözün alırsa:)
denenmiş ve dukana uyarlanmış tarifler çok iyi oluyor
beşemal sosuda yazarsan çok sevinirim, nerdeyse 3 hafta olacak daha arkadaş okuyup geri veremedi benim kitabı

hııı degiştirdim nicki.dedikodu yapmaya başlayınca tanıdıklar okuyunca ben oldugumu anlamasınlar diye :)))

evet ya çocuklara karşı tututmlarımız garip çelişki hep.küçükkende ayrı büyükkende daha ayrı.

aman karıştırsın sevimli melek o annesi.büyüyünce özleniyor küçüklük halleri benimkiler dana oldu .kızım 4 bitiyor 5 olacak nasipse ocakda.
anaokuluna gidiyor.müdür 6 yaş sınıfına aldı gecen hafta ben 6 yaşındayım deyip geziyor.daha 4.5.büyüme derdinde ..1 yaşında ne güzel oluyorlar deli olurdum bende uyuduklarında özlerdim kalksında seveyim diye.kalkıncada yorulurdum peşlerinde aman bir uyusada dinlensem işlerimi yapsam derdim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…