fall ben ankaradayım Kızılayı bilmiyorum ama tandoğan da ankaraya çıkışında cadde üstündeki eczanelere bakarsan (metropol dü sanırım ismi) ordan buldum ben splendayı. Mutlaka kızılaydaki büyük eczanelerde de vardır.
canim ben ankarada oturmuyorum ama butun eczanelerde stevya adinda toz tatlandici bulabilirsin. bana diyetisyenin tavsiye etmisti. yuzde yuz bitkisel ve 0 kalori. ben su an onu kullaniyorum
hepsinde yok işte birkaçına sordum dediğin yere bakıyım
dedigim yere bakarsan orda spirulina omega-3 koenzim Q-10 her şeyi bulabilirsin. ürün aralıkları geniş olan bir yer.
CARMEN nerelerdesin .sesin solugunda çıkmıyor.hayırdır????
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. benim boynum tutulursa iğnesiz geçmez hiç.
bugun yine ton balıklı salata yedim. acaba ton balıklı salatanın bana zararı olur mu? evde kendim yapınca tüm yagı suzuyorum ama restorantlar hafif yaglı getiriyor tembih etmeme ragmen
bugünkü menümü yazayım hemen, yayla çorbası yapıcam birazdan, dünden kuşbaşı kırmızı etten tas kebabı hazırladım, bide kağıt kebabı hazırladım onu tavuklu yaptım, birazdan kağıtların içine koyucam akşam eşim gelmeden atıp fırına pişiririm.
Sizler neler yaptınız kızlar?
Bir arada kabak graten yapacam tavuğun yanına, dukan amcanın verdiği beşamel sosu tarifiyle üstüne azcık da kaşar serperim kesin süper olur...)
bir arada kapuska yapim...)
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine. benim boynum tutulursa iğnesiz geçmez hiç.
bugun yine ton balıklı salata yedim. acaba ton balıklı salatanın bana zararı olur mu? evde kendim yapınca tüm yagı suzuyorum ama restorantlar hafif yaglı getiriyor tembih etmeme ragmen
nalan
canım geçmiş olsun, dikkat et kendine valla tam hastalık havası,
başını sıcak suyla yıka, ya da en iyisi gir sıcak bir duş al, çok iyi gelir
gecen aynı senin gibiydim valla 2 gün başağrısından kıvrandım
ayrıca menün de çok güzel canım, afiyet olsun
nalannnnnnnnnnn kıs napıyon.ben sema
gecen okudum duru 1 yaşına girmiş kutlu olsun canım ya
Bugünkü menümü yazayım hemen, yayla çorbası yapıcam birazdan, dünden kuşbaşı kırmızı etten tas kebabı hazırladım, bide kağıt kebabı hazırladım onu tavuklu yaptım, birazdan kağıtların içine koyucam akşam eşim gelmeden atıp fırına pişiririm.
Sizler neler yaptınız kızlar?
Bir arada kabak graten yapacam tavuğun yanına, dukan amcanın verdiği beşamel sosu tarifiyle üstüne azcık da kaşar serperim kesin süper olur...)
Bir arada kapuska yapim...)
Anaaammm sema sen misin canım ya, nikin değişmiş, nasılsın?
Ben iyiyim napim işte duru nun peşindeyim bütün gün valla, nerdeyse bütün çekmece ve dolap kapaklarına güvenlik kilidi takmamıza rağmen hala daha karıştırcak bir yerler buluyor minik cadı...)
Bütün gün evde sağa sola koşuyor, diş çıkarttığı için bazı geceler 20 kere kalktığı oluyor, bazı günler çok yorucu oluyor uyumasını iple çekiyorum dinlenmek için ama yarım saat fazla uyusa bu sefer de çok özlüyorum uyansa diye bekliyorum tuhaf bir çelişki yani annamadım gitti...)
Çok çok çok teşekkür ederiz sema teyzesi, kocaman abla oldu kızım artık...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?