Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nerdesinki sen.yaz özelden adresi kargoyla atayım sana

Bende yardımcı olurum. Yarın markete gideceğim zaten. Gerekli şeyleri yaz bende bakarım arkadaşım.
ayy, çok çok teşekkür ederim, düşünmeniz yeter, diyette olan birini en iyi diyette olan anlıyor sanırım
ben sinobun ilçesindeyimm, daha önce demiştim, buradaki en büyük marketler şok ve bim..
sürekli alışveriş yaptığımız bir yer var, onlara sıkı sıkı tembih ettim, 10 paket light puding istiyorum toptancınız gelince alın bana diye bekliyoruz bakalım,

Canım hayırlı olsun inşallah. Allah analı babalı güzel ahlaklı uzn ömürlü sağlıklı nasip etsin inşallah.....

aslında bu çokta normal bişey değil..herkes verirken az çok senin vermemen garip aslında..belki tiroidin vardır hiç baktırdın mı?

Evet kızlar benim resimlerde ekte. Pantolonlu olan eski halim. Yeni fotoğrafımdaki elbisem yaklaşık 1 beden büyük geliyor. Son halimde bu.Eki Görüntüle 280105 Eki Görüntüle 280106

Canım yaa ne kadarda farketmiş. Ama sende de göstermiyor kilon.. Baya bir incelmişsin. Dukanın en güzel yanıda bu sarktırmadan direk incelme.

Ayrıca çok hoş görünüyosun tatlım. Elbise çok yakışmış.

Sağolasın telli turnam o senin güzel bakışın. İnşallah hepimiz güzelce zayıflayıp yakışan elbiseler giyeceğiz.

Sen çok yaşa emi Afiyet olsun... Bahanelerde süpermiş

Çooookkkk tebrik ediyorum kızlar sizi, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Tombiş, evde yapılan testlerin yanılma payı yok denecek kadar az canım, bence kesin hamilesindir
Bulut Bebek, senin de haberini bekliyordum, hayırlısı olsun canım, sağlıkla sihhatle inşallah
Kendinize ve bebişinize iyi bakın öpüyorum sizi çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…