Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ooooooo, aslında ortamda tam yüzük çıkarma ortamı olmuş ama neyse daha zamanı var demek ki sevgilin için
yada daha değişik bişeyler planlıyor....

bilemedim valla canım, ama çıksa güzel bir zamanlama olurdu hakkaten. ben bu konuların pek üzerine gitmiyorum ama artık zamanı geldi de geçiyor bile. uygun bir zamanda konuşmayı düşünüyorum çünkü önümü görmeye ihtiyacım var. kandime göre plan program yaptığım bazı hedefler var, devam eden eğitimimle ilgili, kariyerimle ilgili. bunları hafifletince bir netliğe ihtiyacım olacak, o arada biraz daha zamanı var...

şimdilik kendi çapımda diyetle bir kilo gitti bayramdan sonra yulaf kepeğini de alınca başlıyorum dukana hadi hayırlısı ha o zamana kadar yemeyeceğim tabii şuan hala diyetteyim dukan öncesi bir 3 kilo gidecek inşallahhhhh birde dukan kitapta aspartam diyor tatlandırıcı olarak nette bloglarda epedrin di galiba başka bir tatlandırıcı öneriyorlar birde onu hallettik mi tamamdır

devamlı kullanmamak şartı ile sinameki arkadaşlar bir bardak için en fazla yarım saat sonra koşarak tuvalettesiniz ama devamlı kullanmak bağırsakta tembellik yapıyor ama ilaçtan daha iyi bir çözüm öneririm...

Selam kızlırrr.. bugün ikinci güne başladım sabahı yumarta peynır ve sütle geçiştirdikten sonra şuan karnım çok acıktı :)) Ve atak bitene kadar da tartınmak istemiyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam :)

Selam Bayanlar, Ben geçen sene 2 ay kadar dukan diyeti yaptım.Sanırım 1 ayında kural dışı davrandım..Diğer ay kaçamaklarım oldu ama toplamda 11-12kg..vermiştim.Yaklaşık 1 yıldır diyet yapmadığımdan ve ara arada abarttığımdan dolayı kilo aldım ama 3 kg. kadar..Şİmdi tekrar Dukan'a başlama zamanı gelmiş duruyor.
Bu sabah başladım bakalım bu defa beni neler bekliyor.
İşyerinde atak dönemi zor oluyor.Öğlen dışarda yemek..Tabakda pilavı salatayı vs.. çıkarınca kuş kadar kalan etle beslenmek zor yani...
Sanırım bu günlerde 68 kg.. civarındayım..Bakalım ne kadar vereceğim:):18:

sende aramıza hoş geldin.. Bi yerde okumuştum dukanı hayat boyu 2 kez yapmak gerekiyormuş 3 kiloda fazla gelmedi bana açıkcası bunu sporla ve ekmeği keserek verebilirsin diye düşünüyorum. Son hakkını daha fazla kilolarda kullan derim :))

haklısın bencede, 3 kg için üstelikte son zamanlarda alınmış yerleşmemiş kilolar için dukan gibi ağır bir rejime gerek yok. tatlı ekmek kesilip yağı da azaltsan hareketle beraber kolayca verebilirsin..

tebrik ediyorum sizi

çok geçmiş olsun yaa ..

ben bunu bilmiyordum cidden ... aman diyim ara filan vermeyelim o zaman
evet 3 kilo her türlü verilir de.. bu diyet beni düşündürmeye başladı .. umarım gidenler kasdan değildir

evet 3 kilo her türlü verilir de.. bu diyet beni düşündürmeye başladı .. umarım gidenler kasdan değildir
[/QUOTE]

yok canım gidenler kastan olmuyor merak etme. yağdan veriyorsun. ama elbette uygulaması zahmetli ve zor.

benim dün sebze günümdü ama bugünde biraz önce 2 tane havuç yedim bişey olur mu ? =( bundan sonra 3 gün sadece protein alıcam bayramdan önce 1 kilo daha vermem lazım verebilir miyim sizce?

haklısın bencede, 3 kg için üstelikte son zamanlarda alınmış yerleşmemiş kilolar için dukan gibi ağır bir rejime gerek yok. tatlı ekmek kesilip yağı da azaltsan hareketle beraber kolayca verebilirsin..

Yanlış anlaşıldım galibaa:))) Ben sadece 3 kg değil..Aslında çokkk kilo vermek istiyorum.Kilom 68 hanımlar..HAni bir gün 60 olurmuyum acaba??:)) İlk hedefim 65 sonrası umarım gelir. DUKAN'a devam :)

yok canım gidenler kastan olmuyor merak etme. yağdan veriyorsun. ama elbette uygulaması zahmetli ve zor.

ha iyi bari.. eminsin dimii.. ölçüm yapan ver mı acaba ..:18: ben yapayım diyeceğim de öncekileri bilmiyorum

çooooook mutsuzum.ilk defabu diyetten nefret ettim bir haftadır hiç sapmadan yapıyorum hiç zorlanmadım.ama bugün evet bugun okuldan bi arkadaşın evine gittik.aslında ben sonucunun bu olacağını bildiğim için gitmek istemedim ama çok ısraredince herkes gittim.gelsin çörekler börekler pastalar kurabiyeler sarmalar...offf offf içim gitti veeeee hiç bir tanebile yemeden kaçtım ordan.bibahane bulup hemen eve koştum.ama hala aklımda onlar.eve gelip yumurta haşladım ve biraz peynir yedim...ama hiç bu kadar mutsuz olmamıştım bu diyet boyunca...valla dayanılacak gibi değilbide benim gibi sarma börek seven biri için...şimdi de kendimi ödüllendiriyorum.lıght sütle tatlandırıyla kahve içiyorum...

ha iyi bari.. eminsin dimii.. ölçüm yapan ver mı acaba ..:18: ben yapayım diyeceğim de öncekileri bilmiyorum

yani bir defa verilen kiloların geri dönüşü çok zor oluyor, ikincisi herkesde verdiği kiloların yanısıra incelme çok daha farkedilir oluyor dışardan bakınca. hatta bazen tartıya yansımasa bile bariz bir süzülme oluyor. bunun yanısıra ölçen arkadaşlar var, oldukça büyük farklar var ölçülerinde de. zaten protein ağırlıklı beslenmenin de kas kaybedici değl, kasları besleyici özelliği var. spor da yapan biri için kas kaybı söz konusu olamaz bence. bu arada yağlar da kasların içinde yakılıyor, dolayısıyla sağlıklı ve devamlı bir kilo kaybı için kaslara ihtiyacımız var.

ben şimdi mecburi ara verdim rahatsızlığımdan dolayı ama spora ara vermeyeceğim kesinlikle. bir de acaba diyorum dukanı da o kadar ağır yapmasam mı?? yani 3 kgm kaldı benimde vermem gereken.

23.8 BKI bence gayet iyisin. zorlama kendini bu kadar. benm daha 13 kilo vermem gerek 22 olabilmek için..
bence sağlıklı bi diyetle daha mutlu olabilirsin ? diyet psikolojiyi etkliyor kesinlikle..
bu kadar takmamalısın bence..

yok canım gidenler kastan olmuyor merak etme. yağdan veriyorsun. ama elbette uygulaması zahmetli ve zor.[/QUOTE]

Hayat boyu sınırlı denmesinin nedeni (kitapta yazıyor) ketojenik diyet olması. Ketojenik diyetlerde kan yağları yükseldiği için (kolesterol, trigliserid) eğer bu diyetleri 2 den fazla uygularsanız bu yüksek yağlar kalıcı oluyormuş. Dukan özellikle bu konuda uyarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…