Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar hindistan cevizi serbest mi acaba :26: tatlı yaptımda üzerine dökücem serbestse

kızlar hindistan cevizi serbest mi acaba :26: tatlı yaptımda üzerine dökücem serbestse

sanmam canım, çünkü hindistan cevizi oldukça yağlı bir meyve. ama tadımlık serpersen azıcık, o kadarcık olabilir belki. süttozu vs. kullanabiliyoruz nede olsa..

sanmam canım, çünkü hindistan cevizi oldukça yağlı bir meyve. ama tadımlık serpersen azıcık, o kadarcık olabilir belki. süttozu vs. kullanabiliyoruz nede olsa..

bişey daha sorucam meyveli yoğurtta hangisini tavsiye edersiniz birazdan markete inecemde alıyım o serbestti

Açıklamaların için öncelikle teşekkür ederim.Kitabı en yakın zamanda alacağım anlayamadığım tek konu kilolarımızı ölçtükten sonra nasıl burda yayınlıyoruz bu çizelgeyle birlikte ve sizi nasıl takip edeceğim.Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim bitterlemon bu arada ben de fitness eğitmeniyim sizlerle spor alanındaki bilgilerimi paylaşıp tartışmayı isterim...

rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir. bu forumu takip edersen eğer, telli turna isimli arkadaş çizelge tutuyor. öncelikle ona diyete başlama tarihini, başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazıyorsun. kaydediyor. sonra her perşembe tartılıp güncel kilonu bildiriyorsun. böylece o hafta ne kadar verdin ve geriye ne kadar kaldı bunu görebiliyorsun. bu şekilde bir listemiz var, telli turna perşembeleri burada listeyi yayınlıyor ve böylece takip edebiliyoruz.. spor konusunda profesyonel birinden fikir alabilmeyi elbette çok isteriz. zaten kitapta da göreceksin sporu hergün tavsiye ediyor dukan. ben iş çıkışları yürümeye çalışıyorum, eğer yürüyemzsem evde leslie sansone diy ebir kadının spor videosuyla spor yapıyorum. hatta burdaki kızların bir kısmı yapıyor lesli yi. ama mesela benim bölgesel yerlerim de var erimesi gereken, sırt mesela. en zor yer sanırım, nasıl yapsam da eritsem bilemiyorum... tavsiyen olursa seve seve dinlerim:)

kızllaarrrr ikigünde ne çok yazmışsınız sabredemedim yazyım dedim=))
bekunis içen arkadaşa geçmiş olsun diliyorum. bence tek bir günlük içtiğin o çorbacıktan bir şey olmaz devam et. ben bol su tüketiyorum normalde şehir dışına çıktığımda bile kabız olurdum ama diyet için kendime bir çizelge tuttum. aslında egzersizlerimi ve wc ye çıkma günlerim i not ettiğim takvime benziyor=))
iiki cıkıyorum 2gün çıkmıyorum. enteresan bir durum ama iyiyim çok şükür. en az 1buçuk lt ama genelde 2 lt su tüketiyrum. yulafımı tüketiyrm bazı günler kaçırıyrum fazladan.Allaha şükür kabız olmuyrum. egzersizlerimi de bir gün yapıyr dier gün yapamıyrum ne yazıkki. ben suya çok inanıyrum. sürekli yani genelde katı gıda alıyruz. bir şekilde sıvı alığ dengelememiz gerekiyor. su içinnnnnnnnnnn

bu arada ben dün birazcık kaçamak yaptım. arkadaşta bir iki bişeycikler tatdım. ama ayıp olmasın diyeydi
neyse akşam bişey yemedim hareket yaptım onları eritmek için. ayrıca dün regli oldum. ve bugun 54.300 çıktım. çok mutluyum. önceki günlerden daha az çıktım. umarım regl bitiminde biraz dahavermiş olurum.=))

konuya direkt giriyorum ama belki daha önce konuşulmuştur - 2500 küsur sf var hepsine bakamadım dolayısıyla -
atak döneminden sonra hiç meyve yok mu hala? bilen var mı? sebze ekleniyor ama meyve göremiyorum hiç kitapta?

çok moral verdiniz arkadaşlar sağolun hiç birşey yapmadan 600 gr. alınca fenalık geçirdim.bunu atmak kaç gün sürer acaba?

Atak ve seyirde meyve yok, güçlendirmede günde 1 porsiyon var.

seyirde de yok ( ama internet sitesinden yaptığım analizde 72 gün seyir verdi bana...
bugün tam bir hafta oldu başlayalı, 72 gün meyve yemeden nasıl geçer

seyirde de yok ( ama internet sitesinden yaptığım analizde 72 gün seyir verdi bana...
bugün tam bir hafta oldu başlayalı, 72 gün meyve yemeden nasıl geçer

ah ahhhh daha önce yediğimiz şeyler var ya işte hep onlar yüzünden://
ama 72 gün çok değil ki 2buçuk ay diyelim. 10 kilo üstünde kilo vericeksiniz sanırım.
veeeeeeeeee devamındaki evreleri de tamamlayınca bir daha aç kalma diyetlerini hayatımıza sokmuyacağızz

bugün arkadaşlarla günümüz vardı. çeşit çeşit salatalar, dolmalar, tatlı... tadına bak diye ısrar ettiler ama bi tanecik bile bakmadım bi taneden bişey olmaz.. yeter artık kilo verme.. can boğazdan gelir vs içerikli baskılardan da etkilenmedim. vicdanım çok rahat, karnım tok. atlattık bugünü bakalım kaçamaksız. darısı bayrama :18:

yaklaşık 10 versem yeter

Son düzenleme:
yaklaşık 10 versem yeter

verirsin verirsin. ben pek inanmamıştım. duraklamalarım olmuştu ama şuan çok mutluyum kilo verdiğime inanıyorum.
kitabın içindeki egzersizleri de aman bunlarda ne öyle demiştim.malum adamın b,ir bildiği var zayıflatıyor,o dedikleride bölgesel erittirir diye düşündüm:)))
şimdi sözümü geri aldım ve onları da yapmaya başladım. adamın bir bildiği var sanırım. herkes incelmişsin diyor ama bence benim hala göbeğim yerinde duruyor.
o yüzden kitaptaki egzersizleri de yapmaya başladım. yağlarımız eriyor bari birde göbekler gitsin

ayy bende dün kaçaamk yaptım ama çok yemedim. akşam yemeği yeemeyip bol hareket ederek telafi ettiğimi düşünüyourm. umarım telafi etmişimdir. bayramda ne yapıcaz biz yaaaaaa:S

birde bu derdimiz var. '' siz gençsiniz şimdi yeyin sonra zaten yiyemiyeceksiniz. ne gerk var sen sanki kilolusun,asıl bize bak birde
0 beden mi olucaksın: (onlara göre ben 40 beden ile 0 bedenim )
rengin solmuş. gözlerin pörtlemiş resmen.can boğazdan gelir. rejim rejim diye diye başınıza bir hal gelecek sonunda......''
daha dillendirmeye gerek yok sizde biliyorsunuz cümleleri:
annemin bir arkadaşına dyanamayıp evet benim değilde senin diyete ihtiyacın var aslında hala örnek olamadım mı ya sana dedim

ben zaten en çok bayramdan korkuyorum. şehir dışındayız işimiz dolayısıyla. memlekete gideceğiz şimdi.. her kafadan bir ses, büyük bir baskı göreceğim kesin. yüzün çöker daha fazla verme çirkinleşirsin vs. gibi sözleri duyar gibiyim. ben burdaki arkadaşlarıma yeni yeni alıştırmıştım diyetimi, şimdi bi de ordakilere anlat anlatabilirsen.. ooof işim çok zor. iyi tarafı kurban bayramı bol bol et var. çok sıkışırsam et pişirin yerim derim

bayramdan bende çok korkuyorum ama bu et konusu çok mantıklı..=)) umarım bi sorun çıkmadan bitiririz bu bayramıda...

Sevgili Ladyim gözümüz yollarda kaldı, nerelerdesin bu saate kadar

geldim geldim.
bugun ayın 31 i:))))
çok yogundum yani.bi ara girdim ama okuyamadım yazamadım.şimdi eve geldim işte.leslie yapayım az diyorum

bittercim çok geçmiş olsun canım.aman her ilacı içme demek ilaçlara karşı hassasiyetin var.ben bir ilaçtan komalık oldum.daha dogrusu anafilaksi oldum.hastane ye 3dk yetişebildigim için hayattayım.evde içseydim kesin yoktum şuan.ben kendimi çok saglam sanırdım ama ufacıcık çocukların bile içtigi bir ilaç yüzünden adrenelin ignelerle döndürdüler hayata beni..

şuan hiç bir ilaç içmiyorum.okadar korktumki omega3 içerken bile ofisde içiyorum evde deil.

tavsiye üzerine gidip ilaç alınmamallı aman çok dikkat birine hiç teiri olmayan bir minik ilaç diger bir insanı öldürebiliyor.meger ufacıcık agrı kesicilerden bile ölen insanlar çokmuş.

ALLAH korusun herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…