Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kaydetmiştim
LOR TATLISI
Malzemeler:

Tatlı:
-1 yumurta
-1 su bardağı yağsız-tuzsuz lor
-6 kaşık yulaf kepeği
-3 kaşık splenda
-1 limon kabuğu rendesi
-1 çay kaşığı kabartma tozu
-4-5 damla vanilya aroması
-4-5 damla limon aroması

şerbet:
-1 kaşık splenda
-1 çay bardağı su
-yarım limon suyu

Su,splenda ile kaynatılır.
limon suyu eklenip beraber kaynatılarak şerbet yapılır ve soğumaya bırakılır.
Tatlının tüm malzemeleri iyice yoğrularak kurabiye hamuru kıvamı alması sağlanır
(lorun iyice ufalanmasına dikkat edin)

170 derecede önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 20dk kızarana dek pişirilir.
soğumuş olan şerbet sıcak tatlının üzerine dökülerek çekmesi sağlanır.

oh oh nohutun tadını çıkarsaydın akşam, missss gibi.......
neyse sağlık nedeniyle verilen aradan bişey olmaz, merak etme, toparlarsın

kızlar olmaz olmayacak dayanamıyorum derken bugün atağın 3. günü ve 3 gündür kabız olmama rağmen bu sabah karnımda ciddi bir düzlük vardı. az önce kabızlık için bukenus aldım. bitterlomenin yazdıklarını okuduktan sonra biraz çekinerek aldım ama inşallah az da olsa lavaboya giderim Sana da çok geçmiş olsun bittirciğim öyle ilaçlar aldığında herzamankınden fazla su tüketmelisin
Çok heyecanlıyım 4 gün sonra tartıdaki rakam ne olacak acaba :) :18:

sağol canım, herkesde aynı etkiyi göstermiyor zaten, umarım sadece faydasını görürsün.. aslında ben bol su içiyorum, 2 lt nin altına pek düşmüyorum ama işte kim bilir neden kötü etkiledi beni. bir de o ilacı sütle yakın zamanda almamak gerekiyor. aralarında 2 saat olması gerekiyor..

haklısın sütle almak zararlı olacaktır. Şimdi iyisin ya Allahım tekrar yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun canım Dişçi işini atlattığına sevindim, dişçi dedin mi tüylerim diken diken oluyo yaa
Ayy kıyamam kızına :90: öpüyorum onu çok. Dayanamam ben hiç bebişleri böyle yapmalarına. Benim oğlum 15 aylık. Benimkini topuk kanı alınırken nası ağlatmışlardı. Yok bu ayak olmadı, öbür ayak, o da olmadı, tekrar aynı ayak. O gün hissettiklerim geldi aklıma, o bir ağlamıştı ben bin. içim parçalanıyo yaa. Şu bebeklere eziyet ediyolar ya
Neyse çok gelmiş geçmiş olsun, inşallah böyle durumlarla karşılaşmayız bi daha

EVET kesinlikle muhteşem bişi, ben de yapmıştım, süperr

evet 3 kilo her türlü verilir de.. bu diyet beni düşündürmeye başladı .. umarım gidenler kasdan değildir [/I][/COLOR][/QUOTE]

Ben diyetisyene gidiyordum bu diyete başlamadan çok önce, hala da gidiyorum kontrollerime, geçen ay ki kontrolümde yağ kaybıyla birlikte kas kaybının da olduğunu söyledi. Açıkçası bunu duyunca bi irkildim
Yine de bana kalırsa kilo verirken bir miktar kas kaybı oluyo, giden yağlar daha önemli, ama kas kaybı yağın önüne geçerse fena:18: Bu diyette böyle bişi olmayacağını düşünüyorum, kitapta proteinin kasları koruduğu yazıyor.

evet 3 kilo her türlü verilir de.. bu diyet beni düşündürmeye başladı .. umarım gidenler kasdan değildir [/I][/COLOR]

Ben diyetisyene gidiyordum bu diyete başlamadan çok önce, hala da gidiyorum kontrollerime, geçen ay ki kontrolümde yağ kaybıyla birlikte kas kaybının da olduğunu söyledi. Açıkçası bunu duyunca bi irkildim
Yine de bana kalırsa kilo verirken bir miktar kas kaybı oluyo, giden yağlar daha önemli, ama kas kaybı yağın önüne geçerse fena:18: Bu diyette böyle bişi olmayacağını düşünüyorum, kitapta proteinin kasları koruduğu yazıyor.[/QUOTE]

Yeterli miktarda protein alınırsa tabi ki !! Açıkçası ben tüm arkadaşlarımın yeterli proteini aldığından şüpheliyim.

Son düzenleme:
evet 3 kilo her türlü verilir de.. bu diyet beni düşündürmeye başladı .. umarım gidenler kasdan değildir [/I][/COLOR]

Yine de bana kalırsa kilo verirken bir miktar kas kaybı oluyo, giden yağlar daha önemli, ama kas kaybı yağın önüne geçerse fena:18: Bu diyette böyle bişi olmayacağını düşünüyorum, kitapta proteinin kasları koruduğu yazıyor.[/QUOTE]

ben de senin gibi dusunuyorum canım. bir miktar kas gitmesi normal. ama yag daha fazla gitmeli. diyetisyen benim kas yogunlugumun fazla oldugunu söylemişti. o sebeple kas da gitse üzülmücem artık. zaten hepsinden fazlasıyla var

Yeterli miktarda protein alınırsa tabi ki !! Açıkçası ben tüm arkadaşlarımın yeterli proteini aldığından şüpheliyim.[/QUOTE]

Aynen katılıyorum sana

Yeterli miktarda protein alınırsa tabi ki !! Açıkçası ben tüm arkadaşlarımın yeterli proteini aldığından şüpheliyim.

Aynen katılıyorum sana[/QUOTE]

ben hayatımda bu kadar protein tüketmezdim ki=) her sabah kalkıp ne yiyecem diye düşünmektense bir pilav yanına bir sulu yemek (patates vs. gibi) yapar günü geçiştirirdim. yaşamak için yemek gibi birşeydi galiba. korkudan öyle güzel yemekler yapıp da yemezdim bile=) hee tek canımın çektiği patlıcanlı yemeklerdi=)

aama şimdi ise öyle değil dün balık yedim. bugun sebze günüm sebze yemeği ne yapsam diye düşünüyorum. büyük bir ihtimalle yarın et veya balık yiyecem:)
hayatımda böyle düzenli ve bol proteinli sebzeli yemekler yememiştim=)))

bu arada kızlar protein aldığımız için kaslarımıza birşey olmaz diye bir durum yok. evet etkili ama çalışmayan her kas eriyecektir. o yüzden her kasımızı çalıştırmamız gerkli.
proteinlere güvenmeyin derim.

Bende yeterince protein aldığımı düşünüyorum. Sporada başladım. Her akşam en az 40 dk yürüyorum. Allahım bunca azmimizi karşılıksız bırakma. Vallahi yırtınıyorum resmen kilo verebilmek için. Belim acayip inceldi.. Kiloda iyi farketti ama incelme daha çok oldu sanki.

Kızlar bayramda ne yapacağız. Ben ilk iki gün annemdeyim valla tavamı peşime götüreceğim. Kesin gülecekler bana ama olsun Bu arada bizim bu seramik tavada et pişirmeyi deneyen oldumu. Şimdi millet hadır hödür et yerken ben saf saf dolanmayım ortalıkta

seramik tava olmadan olmaz mı? ben hiç kullanmadım zaten ama neden kullanıldığını da bilmiyorum. yağsız pişirmek için mi? bir de kesilecek hayvan dana mı kuzu mu? kuzu eti de yasak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…