özellikle 3 günlük atak için önerileriniz varmı bana yardımcı olabilirmisiniz?
öğlen ve akşam yemeklerinde sorun yok bende ızgara falan yapabilirim ama sabah evden çok erken çıkıyorum ve kahvaltı yapmam çok zor sadece peynir ve light süt yeterli olurmu aralarda bişey yiyomusunuz mesela?
krebin içine sadece yumurta ve peynirmi koyuyosunuz?
ben 2 kaşık yulaf kepeği 1 yumurta az lor peyniri az süt istersen az da nane katıp pişiriyorum tavada tavayı az yağlayıp peçeteyle yediriyorum önce
çok teşekkür ederim deniycem peki son bi soru yulaf kepeğini nerden alıyosunuz marketlerde satılıyomu acaba?
Merhabalar\ benim de 2. gunum
Bayilmak uzereyim ne tavsiye edersiniz
Sabah biraz peynir cay
Ara da 1 kase yulaf kepekl' l'ght yogurt
Ogle izgara tavuk gogus light yougurt ve 1 bardak zero
yedim ve cok acim/
Sabah biraz peynir cay
yedim ve cok acim/
Sabah biraz peynir cay
yedim ve cok acim/
ellerine sağlık, çok lezzetli olmuştur eminim, bende çok severim mantar çorbasını ama hiç aklıma gelmemiştimantar çorbası yaptım
önce 1 kuru soğanı yada yarım soğanı biraz suyla kavurdum 1 kase mantarı da içine attım ikisi kavruldu sonra 2 kaşık kadar yulaf kepeğini attım o da biraz kavruldu önce 1 bardak soğuk süt sonra birazda soğuk su koydum ardından da sıcak su tuzunu ilave ettim sütü az gibi oldu biraz daha süt ekledim pişirdim üzerine maydonoz ekledim afiyet olsun
burda okuyunca şaşırıp kalıyorum okadar kiloları nasıl vermişler diye ben okadar çok uğraşıyorumki ama 1 kiloyu bile çok zor veriyorum sonrada veremeyince sinirlerim bozuluyo gidiyorum ne var ne yok yiyorum deli oluyorum ya.
ellerine sağlık, çok lezzetli olmuştur eminim, bende çok severim mantar çorbasını ama hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?