Gözün aydın canım tebrik ederim..
kısa sürede çok güzel bir başarı, tebrik ederim. inşallah bende görürüm yakın zamanda 50li rakamlarıııı, hepimiz görürüzzz
gerçi herkesin hedefinde 50li rakamlar yok, o yüzden Allah herkesin gönlüne göre versin...
bişey daha sorucam meyveli yoğurtta hangisini tavsiye edersiniz birazdan markete inecemde alıyım o serbestti
bende diyordum acaba hep benim çorbam mı kesiliyor?????? demekki normal, yulaf kepeğinden kaynaklanıyor
kefir konusunda da hiç bilgim yok, ama sanki geçenlerde konusu olmuştu, ben içmediğim için pek ilgimi çekmedi açıkcası
kısa sürede çok güzel bir başarı, tebrik ederim. inşallah bende görürüm yakın zamanda 50li rakamlarıııı, hepimiz görürüzzz
gerçi herkesin hedefinde 50li rakamlar yok, o yüzden Allah herkesin gönlüne göre versin...
Günaydın kızlar..
Ne kadar yoğun bir haftaya başladık. Sanırım bayram öncesi yoğunluğu olsa gerek. Dün hep bölük pörçük bakabildim. Varmı kilosunda değişenler. Ya benim hiç oynamıyor aksi gibi + 300 çıktım bu sabah hepten sinirlerim bozuldu. Bırakmadım ve bırakmayacağımda... Sporu arttırdım umarım faydası olur
Neslihancım tam gramları olmadan bir şey söylemek zor. Ama bence yumurta eklemelisin sabahlara 2 adet olabilir. az pişmiş olsun yalnız çok pişince trans yağ oluyor.
çok sağol, birde böyle deneyimö, kaydettimmmmmbenim en çok sevdiğim çorba yoğurt çorbasıdır. sanrım bundan ötürü de hiç kesmeden yapıyorum.
önce yulafı sanki pirinçmiş gibi bir iki tıngırdatıyrum.
sonra yoğurt ve yumurta hazırlıyorum bir kenarda. onunda içine çok az bişey yulaf koyuyrum. tatlı kaşığı kadar.tuzunu da katıyorum(aslında kesilmesin diye tuz en son konurmuş ama ben koyuyorum)
dah sonra haşlanmış sudan birer kaşık birer kaşık sıcak sudan alıp yoğurdun üstüne döküyorum. ılınsın diye. ılıklaşına kadar koyuyorum. daha sonra da tencereye döküp karıştırıyorum.tekrar kaynara çıkınca baharatları ekleyip afiyetle yiyorum=))
Dukancılar tekrardan merhaba
Geçtiğimiz aylarda bir dukan denemem olmuştu ama atak evresinin 4'üncü gününde fenalaşınca bırakmak zorunda kalmıştım.
Şimdi tekrar aranızdayım. Yarın atak evremin 3' üncü günü. Bu sefer pes etmiycemmmm.
Ekmeksizlik falan değilde meyvesizlik zorluyor beni. Helede bu sonbahar kış aylarınca C vitaminsiz kalmak sıkıntı yaratmaz umarım.
Herkese rahat dukanlı, bol proteinli günlerrr =)
ya arkadaşlar ben hiç kaçamak yapmadan diyetimi yapıyorum ama yürüyüşü yapamıyorum.8 günde 5i atak 3 kilo verdim..aslında evde koşu bandıda var ama.yorgun geliyorum eve.bide okulda hep ayaktayız.o da yürüyüş sayılmaz mı..illaki yapim mi diyosunuz
lagent
kızlar az önce 1 avuç çekirdek yedim daha atağın 3. günü bunu nasıl telafi edicem ben şimdi baştan mı başlıycam
misss_s
bende duan diyetiyle 2.5 yada 10 kilo verdim şimdi güçlendirmedeyim:)
selam dukancılar...bende geldim aranıza inş sonuca da erdiririm..bende irade sorunu var... dua ederek birazda korkarak artık 1 senedir taşıdığım 13 kilomu geri göndermeyi umut ediyorum.. forumu okudum..verenleri tebrik ediyorum azminize hayran kaldım..diyetle ilgili baya bilgi sahibi oldum.. dukan amcam da ideal kilom için 20 kilo vermemi söyledi..ama ben öncelikle 1 sene önceki kiloma dönmek istiyorum...sonrası devam olur inş..kitabı 1 2 güne alırım umarım.ama kepeğimi aldım..marta kadar sevdiğim v zararlı olan herşeye veda etmem gerekiyor...haydi bakalım iyi şanslar diliyorum herkese ve bana:))
onlar zaten senin günlük ritmin. farklı şeyler de yapmalısın bence. 20 deilde 10 dakika yap en azından.
çok üşeniyorum spor yapmaya.koydum tvnin karşısına
koşu bandını.daha rahat olur diye ama yok.haftada 2-3 gün anca yapabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?