Canım sıkılıyor ya ...
aynen
iş olunca yoruluyoruz diyoruz olmayıncada sıkılıyoruz vallaha ne yapsak bilmiyorum(([/QUOT
yapılacak işte var ama yapacak hevesim yok :) ooffpüüffoff
aynen
iş olunca yoruluyoruz diyoruz olmayıncada sıkılıyoruz vallaha ne yapsak bilmiyorum(([/QUOT
yapılacak işte var ama yapacak hevesim yok :) ooffpüüffoff
aaa o daha kötü ozaman
aaa o daha kötü ozaman
hergün aynı şeyler... Şu diyet olayına çok kafam takılıyor ya o yasak bu yasak psikolajimi öyle çok etkilemiş ki dün akşam elimi kestim kolanya sürecektim birden duraksadım buda yasakmıydı diyebirde polikistik overim var ona bağlı olarak şekerim ooff o yüzden kiloyu çok zor veriyorum önceden ayda 1 kiloydu bakalım dukanla kaç kilo olacak :)
hergün aynı şeyler... Şu diyet olayına çok kafam takılıyor ya o yasak bu yasak psikolajimi öyle çok etkilemiş ki dün akşam elimi kestim kolanya sürecektim birden duraksadım buda yasakmıydı diyebirde polikistik overim var ona bağlı olarak şekerim ooff o yüzden kiloyu çok zor veriyorum önceden ayda 1 kiloydu bakalım dukanla kaç kilo olacak :)
ya evet o kısmı çok can sıkıcı insan ne yiceni şaşırıyo hele ilk günler
kaç kilosun şimdi toplam kaç kilo vermen gerekiyo?
Takıntı durumu bende de var. Bazen su içerken çay içerken duraksıyorum. Dün sebze günümdü bir tane salatalık yedim de acayip hissettim kendimi sanki suç içler gibi
Vallahi yatıyorum Dukan kalkıyorum Dukan
fene bir durum ya :)) ama değmiş telli turnam yanılmıyorsam 10 kilo vermişsin fevkaladeeeee :)
ya evet o kısmı çok can sıkıcı insan ne yiceni şaşırıyo hele ilk günler
kaç kilosun şimdi toplam kaç kilo vermen gerekiyo?
Canım 1.69 boy ve dukana başlamadan önce yani 4 gün öncede 90 kiloydum. Sanki biraz inme var gibi geliyor bana. 10-15 versem yeter diyorum çünkü kemik yapımm çok geniş ve küvvetli 90 göstermiyorum ama tartı yemiyo2 ay önce de 92,5 tum 2 ayda giden sadece 2,5 kilo oldu tabi farkli bir yöntemle:)
Canım 1.69 boy ve dukana başlamadan önce yani 4 gün öncede 90 kiloydum. Sanki biraz inme var gibi geliyor bana. 10-15 versem yeter diyorum çünkü kemik yapımm çok geniş ve küvvetli 90 göstermiyorum ama tartı yemiyo2 ay önce de 92,5 tum 2 ayda giden sadece 2,5 kilo oldu tabi farkli bir yöntemle:)
boyun uzun olduğu için avantajlısın ben çok kısayım ya 1.55o nedenle 1 kilo alsamda hemen farkediyo yani ne tartı şaşırıyo ne görüntü aynen herşey ortada oluyo ideal kilomda 47-48 yani çok işim var daha (
Evet canım üstelik yaklaşık 1 ayda verdim bu kiloyu.
Bu arada bizimle Dukan diyeti yapmaya niyetlenen arkadaşlar yarın bildiri günümüz.
İlk defa bildiri yapacaklar diyete başlama tarihi ve kilosu, hedef kilo, güncel kilo bilgilerini yarın paylaşsınlar. Daha sonrasında her perşembe sadece güncel kilomuzu bildireceğiz.
O çizelgede ayrı bir heyecan oluyor. Hoş bu hafta veremedim biraz vicdan azabı olacak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?