inşallah olur, yalnız bu en kilolu halim değil, 6-7 kilo daha eklemeniz lazım son halim için, birde kolumun arkasında kalan kısmıda unutmayın
Eki Görüntüle 288098
ayyy çok küçük olmuş((((((
ama üzerine tıklayınca azcık daha büyüyor
telli turnam sağolasın canım, mümkün değil yapamazdım yoksa
şimdi fark yok ki dermişsiniz
inşallah olur, yalnız bu en kilolu halim değil, 6-7 kilo daha eklemeniz lazım son halim için, birde kolumun arkasında kalan kısmıda unutmayın
Eki Görüntüle 288098
Eki Görüntüle 288098
bu arada 10 kiloyu 1.5 yılda aldımevlendikten sonra şimdi size bir sorum olacak bu kiloları vermek ne kadar zorlar beni ?yerleşik kilolarmıdır?
bayanlar kilo verme cetveli nasil yapiliyor ben bulamadim bir yardimci olurmusunuz ????????????
ben evlendikten sonra 1,5 yılda toplam 15 kilo kadar aldım. 5 kilo aldım sonra 5-6 kilo daha aldım. ara ara diyet yapmaya calıstım iki kilo verdim 3 kilo aldım derken sürec sonunda toplam 15 kilo almış olarak başladım diyete. cok zorlanmıyorum acıkcası ve ben diyette cok küçük değişiklikler yapıp özellikle bu hafta bir miktar kaçamağa da yer verdiğim halde verebiliyorum; bence azimli olup dikkat edince bir sekilde veriliyor
ben evlendikten sonra 1,5 yılda toplam 15 kilo kadar aldım. 5 kilo aldım sonra 5-6 kilo daha aldım. ara ara diyet yapmaya calıstım iki kilo verdim 3 kilo aldım derken sürec sonunda toplam 15 kilo almış olarak başladım diyete. cok zorlanmıyorum acıkcası ve ben diyette cok küçük değişiklikler yapıp özellikle bu hafta bir miktar kaçamağa da yer verdiğim halde verebiliyorum; bence azimli olup dikkat edince bir sekilde veriliyor
ne kadar sürede verdin? bu arada verdiğin cvp için teşekkürler 6 kiloya yakın vermişsin ve çok ii
4 kilo 1 beden 1.5 beden gitmiş..ne kadar sürdü
Gözün aydın canım tebrik ederim.. Darısı başımıza inşaAllah. Aman sakın bi daha alma kilo falan
Benimde yavaşladı baya kilo vermem bakalım nasıl olucak..
tebrik ederim, çok güzel... benim dukanın sitesinde inmem gereken kilo 57 olarak çıktı. ama aslında ben 20li yaşların ortalarına kadar 52 kg falandım. şimdi 3 kilo verince iniyorum 57ye ama eski kiloma döneyim desem daha 8 vermem gerek
o kadar uzak bir ihtimal ki bu benim için... sen ne güzel 15 kg vermişsin, harika bir rakam valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?