inşallah olur, yalnız bu en kilolu halim değil, 6-7 kilo daha eklemeniz lazım son halim için, birde kolumun arkasında kalan kısmıda unutmayın
Eki Görüntüle 288098
kızlarr ya birşey sorucam atak evresinde miğdesi bulanan oldumu benim miğdem çok bulanıyor neden acaba
inşallah olur, yalnız bu en kilolu halim değil, 6-7 kilo daha eklemeniz lazım son halim için, birde kolumun arkasında kalan kısmıda unutmayın
Eki Görüntüle 288098
Bu seneki tatilimdeki kadınların % 85 i genelde benim tipimde göbekli hatunlardı. O yüzden hiç yabancılık çekmedim. Rahat rahat salınsa salına yürüdümDiğer % 15 lik kısmı ise görmezden geldim
telli turnam,neslihancım harika olmuşsunuz ya şok oldum vallahi haftalar sonra sizi böyle görmek süper beni sorarsanız hamilelik devam ediyo şu ana izmirde annemlerdeyim diyeti bırakalı neredeyse 1 ay olacak ama kilo almış gibi durmuyorum burda tartı olmadığından tartılamıyorumda ama hiç bir fark yok eve gideyim hemen tartılcam bukadar zamanda herşeyden yememe rağmen kilo almadıysam diyet işe yaradı heralde....
bide kızlar bayramın ikinci günü akşam geldim izmire uçakla annemler hava alanında karşıladılar beni görünce resmen şok oldular annem incecik olmuşsun maşallah diye diye bi hal oldu sonra beni gören bütün akrabğlar küçük dilini yuttu hamilelik nedeniyle kilo alıcağımı bilsemde bu aldığım tepkiler süper
canım bende atak ve seyir 7+140 olarak yapmalıymış dukan amcama göre, benim 20 kilo vereceğimi söylüyor sen 123 yani benden 17 gün eksik yaptın ama 15 az mı yoksa sen kaçamak mı yaptın da
Belli olmaz olurmu canım yaaa. Ne kadar da farketmiş. Kesinlikle 10 kg dan fazla duruyor. 20 vermiş gibisin. Aşırı farketmiş. Anacım kollara bak sen ne kadar incelmiş.. Sende benim gibi şişman sıfatından fazla kilolu sıfatına inmişsin canım.. Bak giydiğinde ne kadar yakışmış. Bundan 7 kg fazla halinle son halini kıyaslıyorumda vayyyyyyyyy beee.
Çok sevindim yaa.. Tebrik ederim arkadaşım harika görünüyorsun ve dahada süppper olacaksın hep birlikte olacağız.
Canım bu adreste nasıl yapacağın yazılı bir bak istersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
harika gözüküyorsun neslihancım tebrik ederim seni..
valla ben salına salına yürüyemedim.benim tipim balıketi cinsinden olmama ragmen bizim şahın hatunları hepsi manken gibi bide hergüne ayrı bikini.ben kendimden çok utandım bu sene.basen kısmından sorunluyum bende mayo giyemem o yüzden hep bikini giyorum üzerine renkli renkli mini eteklilerle uyduruyorum.incecikolsam ne ler giymezdimki.
bende bunlar nerde diyorum iyi sen çıktın ortayada tombiş nerelerde varmıymış ondada bebek..
birde demircanda yok herhal???
ah bulutcum birde benim akrabalarım şoka girse ne olurkine...
bayramı kazasız belasız atlattım çok şükür. hep yağsız et bulamadım ama elimden geldiği kadar dikkat ettim vee 59 u gördüm çok şükür 9 kilo gitti kaldıı 4 kilo o da gider bakalım inşallah.. ve ben spor hiç yapamadım yapsam belki daha çok vermiş olurdum..
merhaba kızlar bişey soracam aklıma takılıp duruyor dukan bize şu kadar seyir yapmamız gerektiğini söylüyor ya bana ne kadar dedi gerçi hatırlamıyorum bile neyse işte diyelimki o süreye kadar istediğimiz kadar kilo veremedik yani bırakacak mıyız devam etsek ideal kilomuza kadar bana ideal kilon 58 dedi fakat 58 halimi de biliyorum asla orda kalmak istemem daha inmem gerekir herkesin kendini rahat hissettiği bi kilosu var sonuçta
çok sağol canımmmm, seninde iyi olmana sevindim, merak etmiştin kaç gündür girmiyorsun, bebişte iyi dimi annesi :))) ay çok zevk verir bu söz insana.... arkadaşım uyuyabildiğin kadar uyu emi, bak ben 2,5 yıldır doğru düzgün uyumuyorum stok yap şimdiden.............telli turnam,neslihancım harika olmuşsunuz ya şok oldum vallahi haftalar sonra sizi böyle görmek süper beni sorarsanız hamilelik devam ediyo şu ana izmirde annemlerdeyim diyeti bırakalı neredeyse 1 ay olacak ama kilo almış gibi durmuyorum burda tartı olmadığından tartılamıyorumda ama hiç bir fark yok eve gideyim hemen tartılcam bukadar zamanda herşeyden yememe rağmen kilo almadıysam diyet işe yaradı heralde....
bide kızlar bayramın ikinci günü akşam geldim izmire uçakla annemler hava alanında karşıladılar beni görünce resmen şok oldular annem incecik olmuşsun maşallah diye diye bi hal oldu sonra beni gören bütün akrabğlar küçük dilini yuttu hamilelik nedeniyle kilo alıcağımı bilsemde bu aldığım tepkiler süper
canım tebrikler, çook büyük bir fark var..
harika gözüküyorsun neslihancım tebrik ederim seni..
...
çok sağol canım, atak bitince kilo verme azalabiliyor ama sebzeli yemekleri acaba tam olarak dukana göre yapıyormusun? yağ koymutorsun dimi hiçbirşeye? unlu olan herşeyde yasak....neslihan harika olmussun canim gercekten inanilmaz fark var,
ben koskoca 8 günde 1 kilocuk verdim sevkim kirilmaya basliyor
çok sağol canımmmm, seninde iyi olmana sevindim, merak etmiştin kaç gündür girmiyorsun, bebişte iyi dimi annesi :))) ay çok zevk verir bu söz insana.... arkadaşım uyuyabildiğin kadar uyu emi, bak ben 2,5 yıldır doğru düzgün uyumuyorum stok yap şimdiden.............
canım benim evet aslında stok yapmam lazım ama hamile kalmadan önce daha çok yatardım hamilelik başladığından beri niyeyse daha erken kalkıyorum anlıyamadım hamilelik bşkasında uyku yapar benimkini açtı
bence o verilen seyir süresi tahmini bir süre, sonucta bazı sorulara göre belirlesede herseyden once metabolizma hızı kişiden kişiye değişiyor, yada tiroid hormonu normal sınırlar içerisinde olsa bile bu sınırın dışına çıkmadan yüksek kısma yakın olan ile alt kısma yakın olan kişiler arasında bile müthiş fark oluyor. dolayısıyla o süre bittiğinde istenilen kiloya ulaşılmamaışsa bence devam edilmeli bir süre daha. kaç kilo olacağı kısmına gelince, bence o da bir kaç kilo altında yada üstünde olabilir kişiye göre, sonucta dediğin gibi herkesin kendisini rahat hissettiği bir kilo var.
zayıf olmayı ve bu kilo olayını cok da kafaya takmamak lazım aslında, benim bir akrabam kiloluydu cevresi sürekli zayıfla diyordu sonra gercekten zayıfladı ama baya bir zayıfladı artık oldukca zayıf görünüyordu; sonra öğrendikki anoreksia nevroza olmus, bu gercekten cok ciddi bir rahatsızlık. ben bazen özellikle genc yaşta olupta zayıf diyebileceğim kilolardaki kişiler 3kilo 4 kilo vermeliyim dediğinde tedirgin oluyorum acıkcası; bu rahatsızlık özellikle de ergenlik çağındaki kızlarda görülüyor malesefönce sağlık herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?