zaten sadece atakta verdim 1 kilo ve onunla kaldim.yagi söyle kullaniyorum canim tavaya damlatip peceteyle güzelce siliyorum.unlu gidalarda tüketmiyorum ama günde birde diet dr oetker pudingim var dogurusu söylemek gerekirse meyveli yogurdu bile yemedim sen yeme diyince.yürüyüsüde söyle söyliyim berlinde havalar inanilmaz soguk 3 4 ciktim ege hastalinca evde youtubeden walk home at la birlikte yapmaya basladim.bilmiyorum yürüyüsün yerini tutuyormu acaba.evet gercekten bende kitabi cok istiyorum insallah 1 ay sonra alicam izmirden ;(çok sağol canımmmm, seninde iyi olmana sevindim, merak etmiştin kaç gündür girmiyorsun, bebişte iyi dimi annesi :))) ay çok zevk verir bu söz insana.... arkadaşım uyuyabildiğin kadar uyu emi, bak ben 2,5 yıldır doğru düzgün uyumuyorum stok yap şimdiden.............
çok sağolun arkadaşlar, hadi sizde resim yükleyinnnn
çok sağol canım, atak bitince kilo verme azalabiliyor ama sebzeli yemekleri acaba tam olarak dukana göre yapıyormusun? yağ koymutorsun dimi hiçbirşeye? unlu olan herşeyde yasak....
keşke kitabı okuma imkanın olsaydı, farkında olmadan yaptığın kaçamakşar olabilir çünkü
mesela diyet süt, yoğurt ve peynir dışında ben buda diyetmiş deyip hiçbişey yemiyorum
puding almıştım henüz 1 kere yaptım, onuda eşimle yedik bitti, farketmediğin şeyler olabilir diyetini bozan
30 dakika yürüyorsun dimi günlük (hoş bunu ben pek yapamıyorum bu ara o ayrı)
cumartesi atakla başlıyorum kararlıyım h.sonu 2 gün evde atak daha iyi olur dedim
h.içi işte sıkıntı olabilir 1 günde hafta içine denk gelecek artık 1 günden bişey olmaz bi şekilde ayarlarım
yani toplamda 3 gün atak yapıcam sitede öyle çıktı
atakda var mı tavsiye ettiginiz tarifler neler yapsam zaten 10 tane seçeneğimiz var
akşamları balık düşünüyorum ama öğlen sabah çeşit çok az ne yapsam
birde aburcubur yemeği çok severim
onları aklma getirmemem lazım((
cumartesi atakla başlıyorum kararlıyım h.sonu 2 gün evde atak daha iyi olur dedim
h.içi işte sıkıntı olabilir 1 günde hafta içine denk gelecek artık 1 günden bişey olmaz bi şekilde ayarlarım
yani toplamda 3 gün atak yapıcam sitede öyle çıktı
atakda var mı tavsiye ettiginiz tarifler neler yapsam zaten 10 tane seçeneğimiz var
akşamları balık düşünüyorum ama öğlen sabah çeşit çok az ne yapsam
birde aburcubur yemeği çok severim
onları aklma getirmemem lazım((
regl dönemin falan mı geldi? vücudun su tutuyor olabilir, tuzu çok kullanmıyorsun dimi?
dün neler yedin mesela, yaz istersen belki öyle daha net anlaşılır...
bana cevap yok mu kızlar önerilerininzi bekliyorum
Ben tavuğu az suyla başlayıp suyunu çektiriyorum sonradan biraz susuz kizartir gibi yapıyorum tencerede kokusu farklı oluyo ama göğüs eti yiyorsan en iyisi bol baharat yoksa asla yenmez. Bugün okula taslik haslamalar götürdüm pencerenin dısına koydum caysaatinde icine kaynar su koyup 20 30 saniye kadar beklettim yeni pişmiş gibi olduYoğurdum bitmiş işyerime getiremedim bu yüzden haşlanmış tavuğumu sade yiyorum ve neredeyse kusmak üzreyim bööööğğğkk
tavugu simdiye kadar hep gögüs kismini tükettim arkadaslar.but yada kanat yenebiliyormu.
kızlarrrrr kızlarrrr ben geldimmmmm
Nasılsınız bakalımmmm görüşmeyeli ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?