İlk dönemleri çok zor geçiyor hatta yaptırırsan eğer sana özel olarak tavsiyelerim bile olacak. Burada yazamayacağım şeyler tabiYani şekercim ben çok memnunum. Heleki yazın böyle evde dekolteli şeyler giydiğimde süper duruyor
Memnun değilsen kesinlikle tavsiye ederim. Gerçi bizimki memnuniyetten çıkmış zorunlu olmuştu
Kızlar yarın dukana başlayalı 1 ay olucakNe hızlı geçiyor zaman... İyiki başlamışım 65-66 ile başladım şuan 58-59 nasıl sizce?
Canım, sözlerin iyice motive etti beniçok mutlu oldum.
Kesinlikle yaptırıcam, canıma yetti artık. Aslında bundan iki yıl kadar önce kalkışacaktım bu işe ama ikinci çocuğa karar verince erteledim. Herşeyin bi zamanı vardır. Emziremem diye korktum. Kararımı verdim, eşimle de konuştum.Ya bu yaza doğru ya da sonbahar gibi olur heralde. Yazın zorlanıcağımı düşünüyorum. Sen hangi ay yaptırmıştın? Yazın yaptırmam sıkıntı yaratır mı acaba??:44: Benim için çok önemli senin tecrübelerin, mutlaka sana soracaklarım olacaktır daha. Yaptırdıktan sonra falan da. Benimki de zorunlu canım, ahhh alışveriş yapmak bile işkence oluyo yanii, çeken bilir Bişi sorucam, bu ameliyatı olduktan sonra kilo alıp verince deforme yaşanıyor mu acaba??
Yaptığım araştırmalara göre emzirmenin üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyormuş, önümüzdeki hafta bi muayene olucam bakalım. Doktora da sorucam iyice bunu. Yılbaşına kadar emzirmeyi kesersem yaza denk geliyobana kalsa hemen olucam. Hayırlısı bakalım, bu kadar sabrettik biraz daha sıkarız dişimizi.
Kızlar yarın dukana başlayalı 1 ay olucakNe hızlı geçiyor zaman... İyiki başlamışım 65-66 ile başladım şuan 58-59 nasıl sizce?
çok uygun canım. boyle devam et:)
Yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz aramızaHayırlı olsun dukan kardeşliğii
Teşekkürler desendesenGerçekten yaşasın Dukan kardeşliği. Başlangıç ve hedefin benimkine yakın ne kadar sürede verebildin bu kadar kiloyu
Canım, atakla birlikte tam iki ay iki gün oldu bugün itibariyleSen de bir bakmışsın geçivermiş iki ay. Başlarda hiç geçmiycekmiş gibi geliyor insana. Ama bi 20 gün sonra iyice alışıyosun canım, hayırlısı olsun senin adına sevindim.
telli_turnammm
sözümü tuttum, oğlum uyuyunca yağ yakıcı kremimi sürüp sauna şortumu giyip 2 km yürüdüm, duşumu aldım üzerinede selülüt kremimi sürdümmm
oh öyle rahatki vicdanım, şimdide kahvemi içiyorum
sen de yap akşam leslie ni sakın ihmal etmeeeeeeee, demmir_can sendeeeeee, kayıpsın zaten yine
kullandığınız bişey varmı bu sarkmalar için?? olmama şansı yok bende inşallah 30 kilodan çok vercem çünkü
henüz bir şey almadım ama almam lazım sanki, kollarımda ve sezeryan göbeğimde başladı bile sarkma
Yap tabi sakın niyetini bozma. Off balık olsa ne yerdim bende. Canım çekti acaba balık mı alsam bu akşam ne yapsam Off hemde levrek olsa fırında ızgarasıda çok güzel oluyor ama deniz levreği olması lazım.bu akşam ben de leslie ile 5 mil yapacam nolursa olsun kararlıyım; öğlen hafif yedim akşama da balığım var yine; 3 gündür fırında balık yiyorum hala bıkmadım
ya arkadaşlar anlamadım ben bu işi.pazartesi sabah tartıldım63.100 düm,bu sabah 63.300 .kilolargidiyormu geliyor mu anlamadım..gerçi karın ağrılarım başladı hafiften regl tarihimde yaklaştı..moralim çok bozuuuuuuuk...
Hadi bakalım nice bir aylara inşallah
Zaman ne kadar çabuk geçiyo gerçekten de, bi bakmışız güçlendirmeye geçivermişiiizzzz.
TebriklerAksatmadan devam etmeni dilerim
oooh süper 1 ayda 7 8 kilo daha nolsun bende 1 ayda su kalan 4 kilomdan kurtulsam harika olucak
ya arkadaşlar anlamadım ben bu işi.pazartesi sabah tartıldım63.100 düm,bu sabah 63.300 .kilolargidiyormu geliyor mu anlamadım..gerçi karın ağrılarım başladı hafiften regl tarihimde yaklaştı..moralim çok bozuuuuuuuk...
Aferin benim arkadaşıma.. Yarasın bacımmm. Yansın yansın gitsin yağlar. Bende bu akşam mutlaka yine 5 km yapıcam Allahın izni ile.
hmmmmmmmmm demek 30 kg dan çok vereceksiniz hanımefendiBu öngörün senin ne kadar kararlı ve azimli olduğunu gösteriyor. Aman aman beraber verelim kız. Spor olursa daha az sarkarız. Bende dün baktım ayyy o göbek ne kadar yumuşamış löp löp olmuş. Leslie ile zıplarken resmen bıngıl bıngıl oynuyor yağlarım. Çok komik oluyo
bozma moralini aynı durum bende de var inersin ona merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?