Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

37 günde 6.600 verdim...64.1 ile başladım şimdi 57.5 um...57 değilde 56 olmak istiyorum..1.5 kilo daha vermek istiyorum ya da bir hafta daha yapıcam seyiri daha sonra güçlendirmeye geçicem...oleyyyyyyyyy.... çoooookkkkkkkkkkkkk mutluyuuummmmmmmm...

Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, postacılar ÖLÜMSÜZ olurdu.
Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ama ŞİŞMANDIR.
Bir tavşan bütün gün hoplasa da, zıplasa da sadece 15 yıl yaşar.
Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.

SONUÇmu; SPOR HİÇ Bİ İŞE YARAMIYOR :))

Ayyy darısı başımıza canım yaaa. Çok sevindim senin adına. Bir daha almamanı temenni ederim..

İnşaAllah canım ben inanıyorum.

Ben ameliyat olmadan önce kullandım onu. Düzenli kullandığında göğüsleri taş gibi yapıyor. Gerdiriyor ve baya bi toparlıyor. Yani düzenli kullanımda çok faydası olur. Adı : Solutions Bak adını ararken bizim forumda topiği varmış ona bir bak http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...97-avon-gogus-toparlayici-kullanan-varmi.html

Canım kilo durumumuza aynı diyebiliriz. Yarın 1 ay olucak benimde :) Çevremdeki insanlar çok kilo verdiğimi söylüyor ama ben pek fark göremiyorum 50ye kadar düşmeyi planlıyorum bu yüzden... Sen farkı hissediyormusun?

Son düzenleme:

süpeeeer ya,bizim gibi üşengeç insanlar için çok güzel bir yazı...yani niye spor yapalım ki.

Ben farkı çok hissediyorum bacaklarım baya inceldi göbeğim gitti.dümdüz değil azcık var ama bu bile bana yeter...görenlerde söyledi zaten bayramda fark olduğunu.senin boyun kaç acaba ondan mı fark göremiyorsun bnm boyum 1.70...tayt giyince çok belli oluyor inceldiği popomda vardı bnm o bile küçüldü.

Evet canım BMI'nden baktım boy farkımız var :) 1.57 ben... :2: Ben senin diyete başladığın vki'ye sahibim şuan hedefimde senin şuan hedefindeki vki :) Senin gibi olunca vücut kütle indeksim çok fark olur mu diye merak ettiğim için sordum

Son düzenleme:

bozmayacam çünkü sırf bu sebeple eve bilgisayarımı getirdim normalde hafta içi ofiste bırakıyor hafta sonları eve getiriyordum

canlarim benim! hepinize ayri ayrii cok ama cok cok cooooook tesekkür ederim güzel mesajlariniz icin! moral verdiniz bana!!! iyiki varsiniz!!

bugün yeni bir gün benim icin yeniden basliyorum dedim. sabah biraz gec kalktigim icin 1 bardak yogurt ve 1 fincan kahve icmisstim. okulda 2 kupa su, 1 bardak yogurt, 3 kupa farkli tablet vitamin (vitamin c +demir & cinko, magnesyum, vitamin b) ictim.ve 2 fincan yesil cay. midem o kadar cok kötü olduki. eve dönüs yolunda trende tuvalete kendime zor attim. ictigim sivilarin hepsi cikti. dizlerimin bagi cözüldü sanki, bayilcam diye korktum. büyük istekle basladigim gün 2 dilim kuru ekmek yiyerek yarida kaldi. ac karnina o kdar sivi tükettigim icin kötü oldum. vur deyince öldürmeye kalktim galiba :)

yarin daha dikkatli olucam insallah!

boy farkından dolayı sna vermemişin gb geliyodur...50 senin için daha iyi olabilir ama 55 olsanda farkı görürsün bence canım.bu arda ben hiç spor yapmıyorum ama yarından itibaren başlıycam yürüyüşlere.

çok iyi vermişsin tebrikler

sporla destekledin mi?

Geçen bir arkadaşım anlattı bir arkadaşı 4 ayda toplam 20 kilo vermiş.

Tesekkur ederim cnm bir gun bile spor yapmadim keske yapsaydim daha fazla kilo verirdim buna eminim simdi 15 gunum kale seyirin bitmesine AMA 3 yada 4 kilo daha vermem gerekiyor veremezsem seyiri uzatmayi dusunuyorum

merhaba kızlar. yaptıgım kek tarifini sizlerle paylaşmak istedim. deneyebilirsiniz cok lezzetli oldu.

dukan diyeti meyve sodali kek tarifi. bu keki ben normal unla yapıyordum. süt yerine margarin vardı ve yulaf kepeği yerine un koyuyordum. onu dukan diyetine uydurdum

3 yumurta
1 su bardağından bir parmak az tatlandırıcı(splenda) veya esmer şeker. bence esmer şekerin kullanılması daha iyi. hem insülin direnci oluşturmuyor.
1 çay bardağı süt
1 tane meyveli soda
1 kabartma tozu
1 vanilin
1 bardak yulaf kepeği
kek hamuru kıvamına gelinceye kadar alabildiğince tam tahıl unu.

kek kalıbının dibini bile yağlamadım ve 170 derecede pişirdim. süper lezzetli oluyor. dileyen bir kısmını kakaolu yapsın. ebruli bir kek elde etsin:)

kızlar hiç moralinizi bozmayın. arada bir duraklıyor kilo verişimiz. olucak o kadar. o dönemlerde biraz daa fazla hareket edip, biraz fazla su içmeyi deneyin. ayrıca spor yapmak insanda mutluluk hormonu salgılanmasını saglıyor. herkes spor yapsın herkes mutlu olsun lutfeennnnn

dukanım biteli yaklaşık 2 ay oldu ... haftada 1 proteini bazen yapıyrm bazen yapamıyorum ama yinede kilo almıyorum.. lütfen sabredin uygulayın sonuç size çektiklerinizi unutturucak.

Çok mutluyum Seyir evresini tamamladım.2 ayda 12.50 kğ verdim Şimdi güçlendirmeye geçiyoruö Darısı başınıza
kızlar bakın daha birkaç gun evvel bazı arkadaşlarımız basarıya ulaşmış ve guclendirmeye baslamıs bilee. normal kilomuza inmemiz an meselesii. ha gayret diyorum. moral bozmak yok.. eninde sonunda gidecek o kilolarrrrr
kızlar 79 u gördümmmm..:) ama şunu söyliym deliriyorum atakta 4. günüm valla 2 rondo bisküvi yedim yaaa((
seninki birsey mi tatlım eşim atak doneminin 2. gununde kaymaklı ekmek kadayıfı yemiş

eşim de geliştirme evresinde ayrıca
40 günde 82 kilodan 73 kiloya düştü veee güçlendirme evresine basladı.

bizler de basarıya ulaşan arkadaslarımız gibi güçendirme evresine ulaşıcazzzz

doktor dukanı bozmayacağını mı düşünüyor diyet bisküvinin?

Merhaba. Ben bu diyete 28 Nisan'da baslayip haziran ortasinda kacamaklara baslamistim. Stresli gunlerdi. Sonra da hepten biraktim denilebilir. Ama hekim oldugum ve mantigini anladigim icin modifiye ettim kendimce dukani. Ornegin 4-5 gun eskisi gibi beslenip 2 gun saf protein yapiyordum ya da hafta ici sebze + protein hafta sonu homini girtlak gibi :) Boyle yazinca sana cok dengesiz gelebilir ama inan surekli proteinle beslenmenin de cok dengesiz yanlari var: orn. kardiovaskuler bozukluklar gibi. Herneyse kendi modifikasyonlarimla hic kilo almadim geriye. Hatta ayda 1 kg bile olsa vermeye devam ettim.

En onemli yani onca verilen kiloya ragmen hic sarkma olmadi. Ve bizim yazdigimiz eski mesajlara bakarsaniz hic birimizde sarkma olmadigini goreceksiniz. 800 - 1500 arasi msjlarda epeyce bir yazimiz, tariflerimiz vardir herhalde.

Benim de toplamda 30 kilo vermem gerekiyor. Ve sarkma olmayacagina eminim. Ama yine de onerim olacak sana deniz tuzu ile gobek ve basen bolgene banyoda masaj yapabilirsin. Cikinca da sikilastirici bir krem dusunebilirsin. Sarkmalari genel olarak en iyi onleyen spor oluyor. Gobek sarkmalari icin mekik en iyisi. Bunlarin disinda ilk basladigim sirada endokrin uzmani arkadasim dukan diyeti yaptigim icin bana sadece spor olarak body building yapmam gerektigini soylemisti. O sirada epeyce arastirmistim. Gercekten de oyle gozukuyor. Aklinda bulunsun.

Ben Nisanda basladigimda Dukan amcamizin sitesi 11 Kasimda 65 kg olacagimi soyluyordu. Simdi ise Subat gibi. Keske devam edebilseymisim. Ama bir noktadan sonra cok zorlasiyor. Tirnaklarda ve saclarda ciddi bozulmalar oluyor ve kitapta da bundan bahsediyor zaten. Birakip geri donmek de cok zor. Meyva yiyememek en zoru.

Herkese tavsiyem hic kacamak yapmamalari. Ben de kis geldigi icin daha rahat uyguluyorum. O yuzden foruma da girip ara ara okuyor ve yazdiklarinizdan motive oluyorum. Bakalim umarim tekrar tam manasiyla baslayabilirim. Su anda kendi modifiye dukanimla agir aksak kilo vermeye devam ediyorum gerci ama tekrar eski hizla vermeyi cok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…