Ohhh süpermiş kız ne zevkli
Kredileri sorma arada ödedin ödedin ödemedin bayılıyorsun faizleri
Zaten o faizler öldürüyo insanı, soyuyolar resmen
Faizini kaçtan aldınız kız benimki 0,89 du
Bizim de 0,89 muş telli turnam.
kılzar 600 gr almış görünüyorum. bunun nedeni cok soda cok cay cok su içme olabilir diye panik yapmıyorum henuz:) zaten elbet birgun gidecek kilolarrrrrr
aynı zamanlarda almışız demekki
Allahım inşaAllah ikimizde istediğimiz gibi evlere geçeriz.
Yumruk günümün bu gün 3. günü şansıma tartının pili bitiyor of yaaa acaba almasamda heyecanmı yapsam biraz verdim mi vermedim miverdim mi vermedi mi
Dukan 4 gün diyor ama ben pazar da yapıp 5 güne tamamlayacağım yumruğumu. Yumruğum çok haşin olacak
verirsin demek istemiştim...=))
nasılsınız kızlar..
ben seyire tekrar geçtim ..
ve hala 66.5 kg görünüyorum..
geçen 2 gün +200 gr filan gördüm ama çok şükür bugün 66.5 i tekrar gördüm..
bu hafta giden olmadı ama olsun artık ..
haftaya inşallah ..
bu arada spor yapıyor musunuz ?
Şekerim hava atmış olmak gibi olmasın amaher akşam leslie ile 5 mil yapıyorum
Şaka bir yana tabikızlar beni görmenizi isterim spor yaparken. Evde biri olsa hayatta yapamam. Kilo verince bide göbeğim falan yumuşamış benle zıp zıp zıplıyor Hayatımda ilk defa kollarım yumuşadı ve gevşedi. Spor yapmazsam vallahi pörsümüş bişe olcam. Spora devam..
güncel
Valla demi.sizler gencsiniz daha yaş 35 ten sonra birde çalıştıgın işte sürekli zihin yoruyorsan akşamları artık şöyle kendi kendine kalmak istiyorsun .işten eve geliyorum bi dolu iş.biri meyva ister biri yemek der biri dersim var der.sende koşturuyorun yetişebilmek için .sonrda gece oluncada diyorsunkiçayımı alim oturayım tv karşısına dizi izleyeyim ..ben hiç tv izlemiyorum diycen şaşacaksınız.çünkü tüm gün işdeyim akşam oluncada evdekilerle ugraş.tam oturuyorum eşim açmış haberleri başka bişey izlemez mecburen kalıyorsun öyle.bide çocukların odada var tv onlardada çizgifilim kannaları seni düşünen yok.valla artık kendimi köle modunda görüyorum.önceden hizmetçi idim şimdi köle gibi.
ah ah yeni bir site yapılıuyor burda gözde sitede evler çok pahalı4+1 begendim agustosta teslimde ikna lardayım hala ev aldıgım yok daha ama almış sayıyorum kendimi.işte o bir kalacak boş odayıda kendime ayırmak istiyorum.
alayım evide taşırım ben .zaten öyle bir evki sadece çocuklların odasını götürecegim.benim yatak odamda bir bazam var sadece birde çekmeceli dolabım onu götürecegim .burdada giysi odam var orda da aynısı var.yatak odamda başka eşyam yok.çocukların odada yeni almıştım zaten .onlarda gidecek.2 oda .salonuda atıcam hepsini 15 yıllık eşya olmasada olurlar.yeni alacam mor ve beyaz lake perdeler simli beyaz kalın perdeler mor ..masa beyaz sandaleyuler mor koltuklar mor yanlar beyaz ..nasıl ????????????
giriş fortmantolarıda götürmeyecegim onlarda var orda..ayakkabılarım alacam sadece
geriye kaldı bi mutfak.gidecegim evde bulaşık makinesine kadar düşünmüşler hepsi var set üstü cam aygazı beyaz dolaplar fırın mikro dalga hepsi var.eee tabakalarda atayım diyorum onlarda taa dügünlük tabaklar.yenilerini alırım artık..
pehhh hayallerim benim eh işte bacım görüyon halimi.daha ev aldıgım yok .parasıda yok alayım.ama yaza taşınıyorum inşallah:))))))))))))
Prestij Park Evleri BURSA
58,9 u gördüm sabah bu hafta az verdim normalden. bayramdaki dengesizlik etkiledi sanırım. yine de çok mutluyum evlendiğimde 60 tım zaten. 55 i de göreceğim gün gelir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?