Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neeeee...şaka mı bu yaa????????senin tanıdık dukanı yaptığına emin mi?? Ayyyy!!! Ben bu kiloları almak istemiyorum...böyle bi şey duyan var mı ciddi mi bu olay...

Forum muu? Sen de İzmirlisin yanii

Evet, evet, sen de mi İzmirlisin, neresindesin??

Canım, çikolata yemek yerine light kakaolu puding yemeyi deneyebilirsin. Hatta light dondurma...Tatlı ihtiyacını gideremeye yetecektir.

Benimle de ilgilenir misiniz

Sıze de oluyor mu bu saatlerde aburcubur ıstıyor canım cıkolata ya da meyve gıbı ben gıdım kola ıcım en ıyısı bugun nerdeyse 1 lıtre kola ıctım

kızlar ben bir haftadır atak dönemi yapıyorum yarın seyire geçecektim ama bu kadar uğraş verdikten sonra tekrar kilo almaktan çok korkuyorum daha uzun sürede ana daha sağlıklı kilo vermei düşünüyorum dukana ve size elvada yaşam tarzı yapmaya çalışacağım bir diyete merhaba :):):) hoşçakalınnn kendinize iyi bakın mutlu sağlıklı ve istediğiniz kiloda bir hayat geçirmenizi dilerim

merhabalarrrrr
öncelikle bebişin hayırlı olsun, kitapta özellikle bu konudan bahsetmiş ve süt veren bir anne hiçbir şekilde diyet yapmamalı, önce bebeğini büyütüp süt verme bittikten sonra diyete başlamalıdır diye yazmışşşş
hem daha 2 ay olmuş doğum yapalı daha çok erken sanki, zaten süt üretmek için ekstradan 500 kalori harcıyorsun, bebeğinin peşinde koşmaktan belkide farkında bile olmadan vereceksin kilolarını, arkadaşım hamilelikte 30 kilo aldı ve 6 ay içinde hepsiini verdi hemde hiç diyet yapmadan....

Sıze de oluyor mu bu saatlerde aburcubur ıstıyor canım cıkolata ya da meyve gıbı ben gıdım kola ıcım en ıyısı bugun nerdeyse 1 lıtre kola ıctım

alışkanlık.içme yine sen akşam 8den sonra yiyip içeyi bırakınki leptin hormonu devreye girsin yoksa zayıflanmıyor.

Son düzenleme:
Evet, evet, sen de mi İzmirlisin, neresindesin??

Canım, çikolata yemek yerine light kakaolu puding yemeyi deneyebilirsin. Hatta light dondurma...Tatlı ihtiyacını gideremeye yetecektir.

Çamdibinde oturuyorum, otogarın oralar. Forum Bornova'ya yakın baya

--

Ben dukana henüz başlamadım, kitabını okumadan başlamak istemiyorum. Ama Leslie hatuna başladım. Kendimi acayip enerjik hissediyorum

Bir sorum olacak umarım cevaplarsınız... Dukan diyetiyle amway'in b complex hapını kullansam bir şeyler değişir mii? yani nasıl etkiler arkadaşlar?

alışkanlık.içme yine sen akşam 8den sonra yiyip içeyi bırakınki leptin hormonu devreye girsin yoksa zayıflanmıyor.

bır bardak dıet kola aldım baska bırsey ıcmedım yemek yememek ıcın gıttım bıraz utu yaptım bıraz zaman gecsın belkı unuturum dıye sımdı de bol su ıcıyom bu seferde gece wc ye gıtmekten uyuyamayacagım

Bırsey sorsam bıraz once bır makalede okudum dukan dıetı uykusuzluk yapıyormus gecelerı uykuda sorun yasayan var mı aranızda

Bırak sorun yaşamayı daha fazla uyumaya başladım ben üstelik her akşam espresso içiyorum

Kafamı yastıga koyar koymaz uyurum ben.ama tabi tüm gün çok yoruluyorum ondandır belki

ben 89 ile başladım dukana, bu hafta 2 ay bitecek, toplamda verdiğim kilo 10a yaklaştı. bence şimdi başlarsan nisana kadar istediğin kiloya ulaşman mümkün..başarılar

sen nasıl beslendin anlatsana bi.günde ne kadar proteinn yedin süt içtinmi.çok güzel kilo verdin ben veremedim mesela .herşey ayrıntılarda gizli.detaylı yazarsan herkese örnek olur belki.en çok tavukmu yedin ?akşam kaçtan onra bıraktın yemek yemegi yulaf kullandınmı?işte aklına ne geliyorsa yaz beslenmen ve sporun ile ilgili

eger verılen kılolar alınırsa durum fena desenıze :)

neeeee...şaka mı bu yaa????????senin tanıdık dukanı yaptığına emin mi?? Ayyyy!!! Ben bu kiloları almak istemiyorum...böyle bi şey duyan var mı ciddi mi bu olay...

Dukanda verilen kiloyu geri almak ilk kez duyduğum birşey değildi zaten. Valla kızlar doktoruma dukan kitabım ile gideceğim görüşmemden sonra sizleri de bilgilendiririm. Beni de üzdü bu olay bu diyetle çok güzel sonuçlar almıştım... Eğer böyle birşey varsa hiç vakit kaybetmeden hemen doktorun verdiği diyete geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…