ben 20 günde 2 kilo verdim.sen ne yapıp verdin o kadar!!?? keşke yemeseymişsin. neyse bunu başarmış biri olarak diyette kendine daha fazla güvenip yapar yine verirsin canım.
Gorunen o ki cesur ve guzel 3000. sayfadaki 30000. mesaji atmis. Ona :)
ne yazdın be yemin ederim gözlerim dolduu sanki beni anlattın ama biliyorum hepimizin ortak derdii
olsun bugünlerde geçeçek inşallah...allah büyük.. haytımın 5 yılı böyle şişman geçtii artık bunlarla yaşamak istemiyorummm..
Telli turnam evde yürüyüş bandım var kullanmıyorum bir ikide bana söylensene durdu zaten kilo vermem regl den sonra 11 Kasım'dan beri 2.5 kg
günaydın
bende cumartesi başladım benim atak 3 gün bugün son
hafta sonu sabah kahvaltıda kitaptaki tariften yulaf kepeği galetası yaptım
tam buğday bir dilim ekmek yedim ekmek yiyebiliyorduk dimi !!!
akşamlarıda tavuk ,balık öyle ayarladım 2 gün zor geçmedi benim için atakta 1.100 vermem gerekirken
2 günde sadece 200 gr vermeşim çok az değil mi arkadaşlar bugün son günüm
biyerde yanlışlık mı yaptım bilemedim:26:
ben de gelirim kizlar
Şöyle 4 ay öncesine bak ve ne kadar kilolu olduğunu gör çünkü resimlerinden ben gördüm. Kiloluydun o resimde ve sen eğer o resimdeki gibi kalmak istiyorsan yiyebilirsin tatlım.
Kendine öz güveni olmayan..
Kilosundan utanan..
İstediğini giyemeyen..
Başka zayıf bayanların yanında göze güzelliği ile değil kilosu ile batan..
Girdiği her mağazada "size göre bedenimiz yok.." " O size olmaz" kelamlarını sıksık duyan ve bu yüzden alışveriş yapamayan..
Karnını içine çekmekten yorulup arada bıraktığında acaba kimse gördümü diye endişe eden..
Düğünlere, davetlere sırf kilolu olduğu için gidemeyen.. Gittiğinde ise yerinden kalkamayan..
Güzel değil, üzerine olan kıyafetler giymek zorunda kalan..
Evet böyle bir kadın olmak istiyorsan ye canım... Doyaaa doya ye.. Kanaa kana yee...
Ama yok ben çekici, alımlı hoş bir hatun olmak istiyorum diyorsan sakın ödün verme yolundan cayma. Kimse yok mok demesin arkadaş.. Kilolu kadın alımlı olmuyor, çekici olmuyor. Hangi erkek yağların arasındaki bir kadını alımlı bulur. Erkekleri geçtim ne düşündükleri umurumuzda bile değil, o aynanın karşısına geçtiğimizde önemli olan kendimize çekici, alımlı gelmek. Bir havamız olsun, bir süksemiz olsun. Olmuyor bu göbek içerisinde olmuyor bu.
İnce kadın ruhumuz bedenimizin içinde eziliyor. Buna dur demeli, yeter artık yeter.
Nes kendine gel ve hedefinden şaşma. Sadece sen değil böyle kaçamak yapanlara sözlerim..
Bu gün aman benim bir kaç kilo fazlam var diyenler, yarın ne olacağınız belli mi. Belki yarın o bir kaç kilo beşler onlar yirmiler olacak. Değer mi, değer mi ha bir kaç saniyelik zevk için heba etmeye. Al yedinizde ne oluyor o dile o tat vurunca elinize ne geçiyor. Ya sonrası.. ya sonrası ne olacak. Hiç düşündünüz mü bu gidiş nereye...
Hakedeceksin arkadaşım.. yemeyi, kaçamak yapmayı hakedeceksin.. Biz bu hakkımızı fazlası ile kullandığımız için şimdi bunu haketmiyoruz. Hakettiğimiz günler gelecek ama şu an asla...
Nefsin iradene galip gelmesin. Bir anlık zevk için haftalardır verdiğin emeği heba etme kendine yazık etme..
Kaçamağın küçüğü büyüğü olmaz, küçüğünün önüne geçemezsen büyüğü kapıda seni bekliyor olacaktır bunu unutma..
Sözlerimin ağırlığı alacak olduğun kilonun hayatına getireceği manevi ve maddeten ağırlığı yanında hiç birşey..
Seçim senin. Hani benim bir yazım vardı ya ona istinaden soruyorum hepimize; Fil mi ? Kelebek mi ? İkisinden biri olmak bizim elimizde..
Şöyle 4 ay öncesine bak ve ne kadar kilolu olduğunu gör çünkü resimlerinden ben gördüm. Kiloluydun o resimde ve sen eğer o resimdeki gibi kalmak istiyorsan yiyebilirsin tatlım.
Kendine öz güveni olmayan..
Kilosundan utanan..
İstediğini giyemeyen..
Başka zayıf bayanların yanında göze güzelliği ile değil kilosu ile batan..
Girdiği her mağazada "size göre bedenimiz yok.." " O size olmaz" kelamlarını sıksık duyan ve bu yüzden alışveriş yapamayan..
Karnını içine çekmekten yorulup arada bıraktığında acaba kimse gördümü diye endişe eden..
Düğünlere, davetlere sırf kilolu olduğu için gidemeyen.. Gittiğinde ise yerinden kalkamayan..
Güzel değil, üzerine olan kıyafetler giymek zorunda kalan..
Evet böyle bir kadın olmak istiyorsan ye canım... Doyaaa doya ye.. Kanaa kana yee...
Ama yok ben çekici, alımlı hoş bir hatun olmak istiyorum diyorsan sakın ödün verme yolundan cayma. Kimse yok mok demesin arkadaş.. Kilolu kadın alımlı olmuyor, çekici olmuyor. Hangi erkek yağların arasındaki bir kadını alımlı bulur. Erkekleri geçtim ne düşündükleri umurumuzda bile değil, o aynanın karşısına geçtiğimizde önemli olan kendimize çekici, alımlı gelmek. Bir havamız olsun, bir süksemiz olsun. Olmuyor bu göbek içerisinde olmuyor bu.
İnce kadın ruhumuz bedenimizin içinde eziliyor. Buna dur demeli, yeter artık yeter.
Nes kendine gel ve hedefinden şaşma. Sadece sen değil böyle kaçamak yapanlara sözlerim..
Bu gün aman benim bir kaç kilo fazlam var diyenler, yarın ne olacağınız belli mi. Belki yarın o bir kaç kilo beşler onlar yirmiler olacak. Değer mi, değer mi ha bir kaç saniyelik zevk için heba etmeye. Al yedinizde ne oluyor o dile o tat vurunca elinize ne geçiyor. Ya sonrası.. ya sonrası ne olacak. Hiç düşündünüz mü bu gidiş nereye...
Hakedeceksin arkadaşım.. yemeyi, kaçamak yapmayı hakedeceksin.. Biz bu hakkımızı fazlası ile kullandığımız için şimdi bunu haketmiyoruz. Hakettiğimiz günler gelecek ama şu an asla...
Nefsin iradene galip gelmesin. Bir anlık zevk için haftalardır verdiğin emeği heba etme kendine yazık etme..
Kaçamağın küçüğü büyüğü olmaz, küçüğünün önüne geçemezsen büyüğü kapıda seni bekliyor olacaktır bunu unutma..
Sözlerimin ağırlığı alacak olduğun kilonun hayatına getireceği manevi ve maddeten ağırlığı yanında hiç birşey..
Seçim senin. Hani benim bir yazım vardı ya ona istinaden soruyorum hepimize; Fil mi ? Kelebek mi ? İkisinden biri olmak bizim elimizde..
herkese selamlar
benim diyete başladıgım dönemden yazan arkadaşlar var mı hala bilmiyorum. özledim herkesi
Ben bu yılın başında (şubatta) başladım dukan diyetine, 70 kiloydum KK'den aldıgım gazında etkisiyle başarılı şekilde 17 kilo verdim. Bütün aşamaları tek tek uyguladım. Şu anda hayatıma 36 beden olarak devam ediyorum. Yılmak üzere olan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim; sakın ha yılmayın, kitabı okuyup dogru uygularsak mutlaka başarı elde ediyoruz. Yılmak yok yola devam
Sevgiler
Ah be canım hepimizin derdi bu. Ama dur demek lazım bu gidişe. Bak 5 yılda eğer az yemeye çalışsaydın 5 yılda o kilonu verirdin. Şimdi sakın bir anda vereyim diye tezcanlılık yapma. Veremedin mi umutsuzluğa düşme. Sen denilenleri yaparsan verirsin Allah'ın izni ile..
Canım sen o bandı seni zayıflamaya taşıyacak arkadaş gibi gör. Ne kadar onunla dost olursan o kadar hızlanır hedefine gidişin. Her akşam yürümeye çalış 5 dk bile olsa yürü. Alışırsın zamanla
yağlı ama yağsız sutle gunde bir fincan içmekte fayda var. onun yagından ne cıkar şekerimaaa menengiç kahvesi içebiliyor muyuz?emin misin esla,çok yağlı bişey ama...
evet yaa insanın nefes alıp verirken nasıl da rahatlatıyor.menengiç kahvesi zaten macun gibi bir şey. light süte azıcık katılıp ara sıra tüketilebilir. solunum yollarını açma konusunda çok başarılı. sık sık faranjit olan eşime zorla içiriyordum kışları.ama çok ağır bir içecek bana göre.
bana da basında garip geldi ama alışınca cok severek içiyorum menengiç kahvesiniBen de bu yaz Antep'te ictim ilk kez. Ama bana kokusu ve tadi damak tadima uyumsuz geldi. Fistikli kahve gibi :)
Nekadar Mulayim bi cvp yazmissin kesmedi beni. ben esip gurleyen" vay utanmaz biz bu soğukta disarda yurucez diye burnumuz dusuyo bire gafil...."gibi bı cvp yazmanı bekliyorum yaaawwww:)))))))):26:
Valla canım bak kendi ağzınla demişsin.
O yürüme bandını alamayan ne kadar insan var. Seninki gafillik değil nankörlük oluyor biraz. İmkanına ihanet ediyorsun. Sırf bu sebepten bile senin dediğin gibi sebep yapıp yürümen lazım. Elindekinin kıymetini bil. Yürümemen kimseye birşey yapmaz ama senin hedefine gitmende sana bir engel bir set olur. Ne isteniyor ki senden koskoca 24 saat içinde 30 dk yürüyüş. Çokmu yani. 30 dk yürüme hadi bi sofra kur dense hemen koşarsın dimi yada hadi bi dizi izleyelim dense 2 saatini diziye ayırırsın yada bir filme ama hayatın için, kendin için bir 30 dk feda edemiyorsun. Nedir seni engelleyen, belkide gerçekten zayıflamak istemiyorsun. Sen isteklerini sorgula bakalım. Ne istiyorsun, ne istediğini biliyormusun..
kızlar 2 gundur protein gunumdeyım. fakat 1 gunde sadece akşam yemeginde marul kaçırmıştım. dun hiç sebze de yemedim kaçamak yapmadan tamamladım gunu ve bugun tartıda yarım kilo gittiğini gördüm67,5 cıkıyorum artık tartıda. cok mutluyum. her yerden zayıfladım rsmen. alt bacaklarım dahi inceldi ki en zor incelen yerim orasıdır dün altın gunumuz vardı. vucudumu saran örgü bir elbise giydim. hiçbiryerimden yağ pörtlemedi. gayet sıkı duruyorum. herkes cok sasırdı ve takdir etti. cok mutluyum
Seni takdir edenlerin arasına ben de katılayım. Tebrikler
Darısı bütün Dukancıların başına
valla canım bak kendi ağzınla demişsin.
O yürüme bandını alamayan ne kadar insan var. Seninki gafillik değil nankörlük oluyor biraz. Imkanına ihanet ediyorsun. Sırf bu sebepten bile senin dediğin gibi sebep yapıp yürümen lazım. Elindekinin kıymetini bil. Yürümemen kimseye birşey yapmaz ama senin hedefine gitmende sana bir engel bir set olur. Ne isteniyor ki senden koskoca 24 saat içinde 30 dk yürüyüş. çokmu yani. 30 dk yürüme hadi bi sofra kur dense hemen koşarsın dimi yada hadi bi dizi izleyelim dense 2 saatini diziye ayırırsın yada bir filme ama hayatın için, kendin için bir 30 dk feda edemiyorsun. Nedir seni engelleyen, belkide gerçekten zayıflamak istemiyorsun. Sen isteklerini sorgula bakalım. Ne istiyorsun, ne istediğini biliyormusun..
canım misafirlikte bile olsamm pasta börek kacırmaktansa ev sahibinden sut yogutr en olmadı haslanmıs yumurta soruyorum. boylelıkle kaçamak yapmaktan kurtuluyorum.telli turnam yumruk harekatı deyince artık aklıma sen geliceksin:)) kaçamak mı yaptın, telli turnaya anlat ve gör yumruk harekatını
Ve bende malesef hala dikiş tutturamadım. Hafta sonu gene herşeyim altüst oldu. C.tesi günü misafirlikteydik. 7de gittik 12ye kadar. Ve ben en son yemeğimi 2 gibi yemiştim. Gittiğimiz yere yemeğe gitmediğimiz için çay pasta kek gibi ikramlar vardı. Bende açlığa dayanamayıp çayın yanında pastayı yemek zorunda kaldım. Gerçi ince bir dilimdi. Sonra erkek arkadaşım da bende o kadar acıkmıştık ki ordan çıkıp gece gece soluğu kebapçıda aldık. çorba cacık ve salatadan oluşan bir menüm vardı benim. O ise dürümleri götürdü(
pazar günü de annanemin mezunlar günü toplantısı vardı. 2de gelecek misafirler için koşturup durduk kahvaltı bile etmeden. Bu sefer akşam yemeğine davetliydik, ve ben birkaç ceviz ve kuru meyve dışında bişey yemedim 7ye kadar. Yemekte de lazanya salata ve şarap vardı. Tabi açlıktan gözü dönmüş olan ben bi güzel yedim içtim hepsinden. Bide maç vardı dün, izlerken cipsler kuruyemişler havada uçuştu. Ama ben bunlara fazla kapılmadım, uslu uslu oturup çayımı içtim..
Nasıl toparlayacağım kendimi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?