Ben şubat ayında başladım. 70 kilodan 53e düştüm. Toplamda 17 kilo vermiş oldum. 40-42 bedenden 36-38 bedene indim. Sanırım 5-6 ay kadar sürdü kiloyu vermek. İlk başlarda gayet hızlı verdim ama 7-8 kilo verdikten sonra 3 hafta kadar 1 gram bile veremedim. Sonrasında tekrar kilo vermeye başladım.
güölendirme evresini uyguluyor musunuz? kilo sabıt kalıyor mu gercekten bu evrede
Uyguluyorum elimden geldiğince, atak yapıyorum haftada 1 gün. Zaten eskisi gibi olmuyor hiçbir şey. Aklıma ne cikolata geliyor ne patates kızartması nede başka birşey. Normal porsiyon yiyorum bol su içiyorum gerçekten çok mutluyum. Kilo sabit kalıyor. Çabalar boşa gitmiyor merak etmeyin.
Atak evresi haricinde spor yapmanızı öneririm. Hızla verilen kilolara vucut hemen alışamayabiliyor. Kimse göbeğine kadar sünmüş gögüs istemez öyle değil mi? Kol, gögüs, karın ve bacak hareketlerinin faydasını kilolar gittikten sonra göreceksiniz. Ben pilateste umdugum buldum. Hem yavaş ve terlemeden hareket ediyorsunuz hemde cok kısa zamanda gevşeyen yerlerinizi sıkılaştırıyor. Tabiki bu işte bir tek doğru yok, herkes kendi doğrusunu bulmalı diye düşünüyorum.
günaydın
bende cumartesi başladım benim atak 3 gün bugün son
hafta sonu sabah kahvaltıda kitaptaki tariften yulaf kepeği galetası yaptım
tam buğday bir dilim ekmek yedim ekmek yiyebiliyorduk dimi !!!
akşamlarıda tavuk ,balık öyle ayarladım 2 gün zor geçmedi benim için atakta 1.100 vermem gerekirken
2 günde sadece 200 gr vermeşim çok az değil mi arkadaşlar bugün son günüm
biyerde yanlışlık mı yaptım bilemedim:26:
Yok valla kaçamak yapanlara acımak yok
Hedefe tam yol devam.
Ne diyor Dukan en ufak bir kaçamak balona iğne batırmak gibi birşey. Kaçamaklarla o iğneyi balona değil kendimize batırıyoruz farkında değiliz
Bu arada dukanin galetasi nasıl yapiliyo
yağlı ama yağsız sutle gunde bir fincan içmekte fayda var. onun yagından ne cıkar şekerim
evet yaa insanın nefes alıp verirken nasıl da rahatlatıyor.
bana da basında garip geldi ama alışınca cok severek içiyorum menengiç kahvesini
telli turnam yumruk harekatı deyince artık aklıma sen geliceksin:)) kaçamak mı yaptın, telli turnaya anlat ve gör yumruk harekatını
Ve bende malesef hala dikiş tutturamadım. Hafta sonu gene herşeyim altüst oldu. C.tesi günü misafirlikteydik. 7de gittik 12ye kadar. Ve ben en son yemeğimi 2 gibi yemiştim. Gittiğimiz yere yemeğe gitmediğimiz için çay pasta kek gibi ikramlar vardı. Bende açlığa dayanamayıp çayın yanında pastayı yemek zorunda kaldım. Gerçi ince bir dilimdi. Sonra erkek arkadaşım da bende o kadar acıkmıştık ki ordan çıkıp gece gece soluğu kebapçıda aldık. çorba cacık ve salatadan oluşan bir menüm vardı benim. O ise dürümleri götürdü(
pazar günü de annanemin mezunlar günü toplantısı vardı. 2de gelecek misafirler için koşturup durduk kahvaltı bile etmeden. Bu sefer akşam yemeğine davetliydik, ve ben birkaç ceviz ve kuru meyve dışında bişey yemedim 7ye kadar. Yemekte de lazanya salata ve şarap vardı. Tabi açlıktan gözü dönmüş olan ben bi güzel yedim içtim hepsinden. Bide maç vardı dün, izlerken cipsler kuruyemişler havada uçuştu. Ama ben bunlara fazla kapılmadım, uslu uslu oturup çayımı içtim..
Nasıl toparlayacağım kendimi offf
arkadaşlar seyir evresini 5+5 mi 1+1 mi uygulamalıyız. 25 klio vermeyi hedefliyorum ve atağı uzattığım halde ancak 2 kilo verebildim.
Deneyimlerinizle bana tavsiye verebilir misiniz
kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım yokluğumda neler yapıyosunuz?ben diyeti bırakalı 1 ay olacak hamileyken kilo almam gerekirken ben aksine zayıfladım bu sabah tartıldım 63,500 olmuşum en son 65,200 falandım bu diyet nasıl bişeymiş ya yediğim halde kilo almıyorum gerçi fazlada yiyemedim 1 hafta falam miğdem çok bulanıyodu ama geçen hafta baya yedim yinede kilo vermiim yani kızlar diyet bitince kilo alırmıyım diye düşünmeyin bu diyet kesinlikle aldırmıyo
tesekkur ederim canim bunu profil duzenleden girip kisisel rutbe yerinemi yapistirmam gerekiyor
N'bersiniz bakalım;
Akşam yapmış olduğum adana kebap, şeyy yani dukan kebap. Enfes oldu, ahanda resmi:Eki Görüntüle 292401
Nası ama???
Gece çorbayla iyi idare etmişsin valla, karşındaki dürüm yerkenİnsan açıldıkça açılır, bir an önce bi düzen sağlaman lazım canım. Ayrıcaaa lazanyaya bayılırım (ilk ödülümde yesem mi naapsam ) Aman dikkat et kendine
kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım yokluğumda neler yapıyosunuz?ben diyeti bırakalı 1 ay olacak hamileyken kilo almam gerekirken ben aksine zayıfladım bu sabah tartıldım 63,500 olmuşum en son 65,200 falandım bu diyet nasıl bişeymiş ya yediğim halde kilo almıyorum gerçi fazlada yiyemedim 1 hafta falam miğdem çok bulanıyodu ama geçen hafta baya yedim yinede kilo vermiim yani kızlar diyet bitince kilo alırmıyım diye düşünmeyin bu diyet kesinlikle aldırmıyo
2 günün saymayacak atağa ekmeksiz sil aştan başlayacaksın mecburen. ekmek ilk 3 safhada hiç yok. yulaf kepeğinden dikkat et yulaf unu değil galeta yapabilirsin. kitapta tarifi var. ben yulaf kepeğinden ekmek yaptım doğrusu lezzetli oldu dilersen tarif vereyim.ekmek yokmuydu hadi yaaa sanki kitapta yulaf,cavdar yenilebilir yazıyordu
ataktan sonramıydı ne olcak şimdi ben 2 gündür yiyorum:18:
Desendesen büyük marketlerde veya aktarlarda satılıyor buyuk sehirlerde. Yoksa yine internetten bakmak lazım ben antepten bir aktardan almıştım.
ay sorma, birde midemi şişirsin diye cacık yedim çorbanın yanında:)) lazanyayı inan bende çok severim. sevmeyenini de duymadım ya zaten... bide eve girince her tarafı saran o kokusu vardı ki anlatamam.. acıkmış biri için cennet sankibir de gündüz evdeki hazırlıklar var tabi. bir kısmı dışardan geldi birazını da evde biz yaptık. börek, köfte rus salatası, meyveli pasta, mercimek köftesi, sarma, çikolatalı kurabiye... daha sayayı mı o kadar yiyeceğin arasından sağlam çıkmayı başardım en azından. evde ve işyerinde yediğimde ve hatta dışarıda da hiç sorun değil ama başka bir evde kitlenip kalıyorum. ama en azından şunu yapmıyorum, ohoo nasılsa yedin, bunu da ye gitsin demiyorum. yoksa önünü alamam haklısın
ya arkadaşlar aranızda kadıköy acıbademden yazan yokmu???
telli turna siz nerden ??
çok sağol canım, nerdeyse hiç kaçamak yapmıyorum cidden ama, arada bir kaçamak yapacak gibi olursam hemen burada yazıyorum telli turnamdan fırçamı yiyp rahatlıyorummaşallah nası verdin bizede anlat bu arada helal olsunn yakın cevren ne diyooo??
Şöyle 4 ay öncesine bak ve ne kadar kilolu olduğunu gör çünkü resimlerinden ben gördüm. Kiloluydun o resimde ve sen eğer o resimdeki gibi kalmak istiyorsan yiyebilirsin tatlım.
Kendine öz güveni olmayan..
Kilosundan utanan..
İstediğini giyemeyen..
Başka zayıf bayanların yanında göze güzelliği ile değil kilosu ile batan..
Girdiği her mağazada "size göre bedenimiz yok.." " O size olmaz" kelamlarını sıksık duyan ve bu yüzden alışveriş yapamayan..
Karnını içine çekmekten yorulup arada bıraktığında acaba kimse gördümü diye endişe eden..
Düğünlere, davetlere sırf kilolu olduğu için gidemeyen.. Gittiğinde ise yerinden kalkamayan..
Güzel değil, üzerine olan kıyafetler giymek zorunda kalan..
Evet böyle bir kadın olmak istiyorsan ye canım... Doyaaa doya ye.. Kanaa kana yee...
Ama yok ben çekici, alımlı hoş bir hatun olmak istiyorum diyorsan sakın ödün verme yolundan cayma. Kimse yok mok demesin arkadaş.. Kilolu kadın alımlı olmuyor, çekici olmuyor. Hangi erkek yağların arasındaki bir kadını alımlı bulur. Erkekleri geçtim ne düşündükleri umurumuzda bile değil, o aynanın karşısına geçtiğimizde önemli olan kendimize çekici, alımlı gelmek. Bir havamız olsun, bir süksemiz olsun. Olmuyor bu göbek içerisinde olmuyor bu.
İnce kadın ruhumuz bedenimizin içinde eziliyor. Buna dur demeli, yeter artık yeter.
Nes kendine gel ve hedefinden şaşma. Sadece sen değil böyle kaçamak yapanlara sözlerim..
Bu gün aman benim bir kaç kilo fazlam var diyenler, yarın ne olacağınız belli mi. Belki yarın o bir kaç kilo beşler onlar yirmiler olacak. Değer mi, değer mi ha bir kaç saniyelik zevk için heba etmeye. Al yedinizde ne oluyor o dile o tat vurunca elinize ne geçiyor. Ya sonrası.. ya sonrası ne olacak. Hiç düşündünüz mü bu gidiş nereye...
Hakedeceksin arkadaşım.. yemeyi, kaçamak yapmayı hakedeceksin.. Biz bu hakkımızı fazlası ile kullandığımız için şimdi bunu haketmiyoruz. Hakettiğimiz günler gelecek ama şu an asla...
Nefsin iradene galip gelmesin. Bir anlık zevk için haftalardır verdiğin emeği heba etme kendine yazık etme..
Kaçamağın küçüğü büyüğü olmaz, küçüğünün önüne geçemezsen büyüğü kapıda seni bekliyor olacaktır bunu unutma..
Sözlerimin ağırlığı alacak olduğun kilonun hayatına getireceği manevi ve maddeten ağırlığı yanında hiç birşey..
Seçim senin. Hani benim bir yazım vardı ya ona istinaden soruyorum hepimize; Fil mi ? Kelebek mi ? İkisinden biri olmak bizim elimizde..
Ben bilmem seçim senin karar senin ne istersen onu yeAman ha kaçamak yapmada
Ya kızlar ben yumrukta az mı verdim acaba 1,5 kg ne dersiniz akıl verin bana..
Tam 2 ay oldu bu gün Dukana başlayalı ve toplamda 11,70 kg verdim ne dersiniz azmı bu rakam. Dukan sence nasıl..
hamilelegin ilk döneminde zaten zayıflarsın sonra alırsın kilo 3 aydan sonra.dukanla alakası yok yani .normal süreç
Nası gidiyo bakalım hamilelik? Canım, şu an dünyanın en güzel ve en değerli olayını yaşıyorsun. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinDolu dolu yaşa hamileliğini...öpüyorum çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?